UNDERBAR KÖTTFÄRSLIMPA <3




OH MY GOD!
  Va mätt jag är alltså.. Morsan var gjorde köttfärslimpa som jag bad om igår och sheet, hon gör en underbar limpa. Försöker även få tag i Carro men hon är så seg.. jag vill verkligen på kryssning  x) 

FRAMTIDA PLANER ( ? ) FLYTTA ( ? )

Sitter här och lyssnar på musik samtidigt som jag sitter och kollar på underbara bilder från min "hemstad" i Ungern, Tapolca. Så fint och så vackert alltså.. så började tänka på planerna som jag tidigare funderat på.





Jag kan inte ungerska men som alla vet så är jag halv ungersk och åker ju dit varje sommar till husen som vi har där och liksom.. jag vill verkligen lära mig ungerska, nu kan jag ju bara värsta turist ungerskan liksom.
Jag vill även ta över min farmors kokbok när jag blir äldre men allt där i står på ungerska så jag måste liksom lära mig att tyda den! ( stort mål ) Så jag funderade lite..

Jag går ju omvårdnadprogrammet nu snart 3.e året och därefter funderar jag på att studera till Sjuksköterska i 3 år ( fattar inte att det är så lång tid för något sånt ) och sedan jobba 1 år i Norge!  Huh ?

Alltså det är jätta många svenska sjuksköterskor som flyttar till Norge och jobbar som det där för där så får dem en vanlig svensk månadslön på 1 vecka - EN VECKA  ?!!?   Visst nu är det enormt dyrt i Norge men ändå, kanse får skaffa bil och bara ta och stor-handla när jag är i Sverige då. För idén med detta är då att jag ska spara ihop en massa pengar ( okej inte miljonbelopp precis ) men sedan så efter 1 år i Norge så flyttar jag till Ungern i 1 år.. vilken dröm!

Det jobbigaste för mig skulle nog vara att vara ifrån min familj så mycket eftersom jag är så nära alla liksom, och alla mina vänner. Nu kom jag även på att tänk om jag är i ett förhållande da ? Hur skulle det gå ? Ajaa får väll se hur det blir men det är en enorm dröm jag har och seriöst så är den ju inte så värst svår att uppnå om man verkligen vill.

FLYTTA ELLER INTE FLYTTA ?

Så, nu har man damsugit rummet * dock med världens sämsta damsugare, men det gick nog bra *.

Snackade med morsan och hon snackade om att vi kanske kommer behöva flytta, alltså jag vill inte och jag tänker inte flytta, jag har levt här i Södertälje, Fornhöjden i hela mitt liv och inte vill jag lämna det då liksom.. Här har jag hela mitt liv, många kompisar och mer. Extra jobbigt också om morsan skulle vilja flytta någe långt bort eftersom min skola ligger bara backen ner här så är jag framme.. aja, får se hur det går.. dessa jäkla ekonomiska problem alltså..

TRÖTT SÅ IN I.. KRYSSNING!!!

Hellu. Här tror ju jag att jag ska kunna skriva till er tidigt och så men icke sa nicke. Farsan väckte mig vid 12.30 * kändes som om att jag skulle dö * för att sedan släpa iväg mig till ONOFF för att lämna in en videokamera, men knappast.. skulle kosta minst 1700 att betala så farsan tyckte att det var onödigt. Sen efter det drog vi ner till stan där jag hämtade ut cash, woohoo.. ska spara till Ungern   :)   .. och sen blev det att käka frukost på Mdconalds vid 14.30 heehe.

Blev så jäkla mätt och trött! När jag kom hem så fikade farsan lite sen råkade jag hamna i sängen och somnade på en gång ( detta börjar bli farligt ). Jobbigt att man ska ha vänt på dygnet så enormt.

Hade tänkt dra ut och övningsköra med brorsan lite men känner inte för det i det här vädret, alltså vad är det som har hänt ? Vart kommer alla dessa moln ifrån ? Och inte bara moln utan regn också  * suck *
Ska man verkligen behöva sola i solarium innan man drar till Ungern ?  Kanske det kanske det..

Men vet ni, shit va jag är sugen på att åka på kryssning. Det är helt sjukt liksom. Vill egentligen åka innan man drar till Ungern men får se hur det blir.. alla kompisar vill också, skulle vara så roligt, men två utav våra kompisar är inte 18 så det är det som är det jobbiga  :/  .. och jag vill ha med dem båda men då måste vi ha någon äldre.
Sen är det ju alltid frågan om pengar men ah, det skulle ju kunna lösa sig kanske.

Får se vad som händer, ska se om någon vill göra något  :)

THE WEDDING PLANER










Just nu: The Wedding Planer på 3.an med Jennifer Lopez  :) 
Ganska bra film men har liksom sett den 20ggr känns det
som men kan ändå inte sluta dreggla efter Massimo
( Justin Chambers )  .. han är såååå sööt  x)  HAAHA!





 

BRA FILMER *****

Hooomeee.. filmen var skit rolig haaha, typisk min och brorsans humor * lol *.

Alltså syrran har en hamster men den är inte ens i närheten så underbara som dessa haaha, ok dessa är ju inte verkliga men ändå.  Satt och asgarvade, typisk sån film som vi skulle kolla på.. vi dissade Matrix 3 när den var på bio för att se Katten Garfield HAAHA!

Bra filmer:
Hitta Nemo     *****
Litle Chicken  ****
Garfield            ***
Shark Tale      ****
Cars                 ****

( måste ses på engelska såklart )

Nu ska jag käka underbara pannkakor som morsan gjort, mihi!


TRÖTT

Nu är man hemma igen. Drog ju upp till farmor och farfar och träffade även farsan. Trevligt, men jag har vart så jäkla trött idag  ( why ? )  så jag har bara legat och vilat, hos farmor och nu när jag kom hem * asg *.

Nu ska jag iaf käka mat med morsan, lugnt nu när det bara är vi två hemma just nu.. och sen så ska jag ra upp till brorsan så ska vi se på Alwin And The Chipmunks haaha, nu får höra senare hur det gick  ;)

PEN BAGLEY A.K.A DAN HUMPFREY

Morrn.

Idag är man uppe "tidigt" om man jämför med annars. Ska upp till farmor och farfar för att träffa farsan så vaknade för en timma sen typ.. satt och kollade på en serie som går nu på 3.an, "The Mountain", och vem ser jag ( ? )

Pen Bagley a.k.a Dan Humpfrey från Gossip Girl fast med världens fulaste frilla HAAHAA!  Hade ändå hoppat på honom om jag såg honom i verkligheten men ändå.. usch   x)  



























 


FOUR BROTHERS! SHOOKS YOU UP!

Grym bloggtorka idag. Sitter och kollar på filmen Four Brothers just nu med Mark Wahlberg, oooooh gärna.. skit bra film som verkligen för en att fastna liksom.

Den här filmen hade även den grymmaste och mest enorma gangbang skjutningen jag någonsin sett, liksom jag kunde inte sluta titta.. fick även tårar i ögonen! Jag menar nu inte på ett: bang, bang va coolt sätt utan menar: sheeeet sånt här händer i verkligheten, the cruel life in the ghetto.. seriöst. It shooks you up.




Även om ni inte gillar sånt här så kolla, det är verligen känslosamt.

SEN DAG

Tjuu.. har vart seg idag, jag vaknade vid 11.00 och tänkte: ah, jag kan sova minst 1 timma till iaf.. vaknar sedan utav att syrran kommer in och bara: Nicklas vakna.. klockan är 3 ( ?!!? ) Liksom sheet, va hände med tiden ?  

Nu håller jag iaf på och hjälper morsan med att göra mat  -  flinta stek med potatis och brunsås, yummie!

SKA MAN CHANSA ?

TjeenaTjeena.. Nu har man suttit här och blivit uppraggad utav en 29 åring, är det bara jag eller skulle alla ni andra gå ut med en 29 åring eller liksom börja snacka med en ? 

För jag känner att, det är liksom 11 år emellan oss.. vad kan vi ha gemensamt ( ? )  Så jag får sitta och klura på det där, men tack för responsen till  "IT ENDS NOW..."  inlägget  :)  Gör en lite starkare iaf.  
Nu sitter jag här med syrran i min säng bakom mig, smuttar lite på en öl och lyssnar på musik. Hittade Taco Chips ( BBQ och Chili smak - aaah, hett! )

Men alltså, kan inte sluta tänka på den hära killen ( mannen ? ).
Vad tycker ni tjejer ? Sa jag att han erbjuder drink på Berns, mat på Gondolen och aa.. att han skulle ta med ett paket från Venedig ( där han bor ) med lite kläder från Fashion Week som pågår just nu.. till mig haaha.
Känns helt fel, passar liksom inte.. Niklas från fornhöjden, GETTOT! Inte riktigt liksom.. men men, anske stöter på BlondinBella på Berns så kan man ju hallåa lite  ;)  HAAHA!



 Skit fin låt, älskar när hon säger "please" heehe.
Rihanna - Take A bow

IT ENDS NOW..


Ibland säger en bild mer än 1000 ord.. it ends now!

EVA CASSIDY - FIELDS OF GOLD!

Såå.. nu har vi käkat och det var så jäkla gott alltså. * njuter * .. och snart drar vi igång mot jordgubbarna, grädden och glassen  -  LEV LIVET  ;D 

På 5.an nu ( eller Kanal 9 egentligen ) så går det en reklam om att dem sänder filmer som är baserade på riktiga händelser på söndagar och i bakgrunden går en skit fin låt.. så jag hittade den  :)




Eva Cassidy - Fields Of Gold

MAT


Nu har jag duschat, aaaah.. morsan kommer hem snart, har just diskat upp all disk och när hon kommer hem blir det att käka tortillas och därefter glass, grädde och jordgubbar  -  woohoo !

Morsan ville att man skulle ta hand om bombnedslaget i rummet mitt.. men vart fan ska man börja  x)  haaha.

SLEEP IN OR NOT TO SLEEP IN ( ? )

Good Afternoon. Har ni någonsin känt att ni ligger kvar i sängen för att det är tryggast där.. allt utanför är jobbigare och därför är bekvämare att bara stanna inne ?
Idag kände jag så, jag skulle inte göra något speciellt så kunde lika gärna ligga kvar, syskonen bråkade som idioter utanför mitt rum så jag kunde lika gärna ligga kvar.. så varför inte ( ? )

Gick upp vid 15.00 idag men hade velat ligga kvar men allt oväsen utanför min dörr fuckade upp mig.

Systrar kan verkligen vara osjyssta och inte tänka på att någon sover liksom..

Menmen. Idag har jag ingen aning om vad som händer ( jag har typ aldrig det men ändå händer det alltid något ) så vi får se  :)  Ska förhoppningsvis fika lite med morsan när hon kommer hem, hennes semester börjar idag så vi ska fira lite hoppas jag, MIIHI! Ska försöka spendera så mycket tid med morsan som möjligt under de närmsta 3 veckorna!

SATC - STEVE BRADY <3333

Tjoohoo.. Kom hem för en liten stund sen, var ute med Carolina, Francy och Athra  <3  Flummade först runt med Athra, gick runt och snackade massa skit sen mötte C och F upp oss i Fornbacken där vi satt och gungade haaha..

Carolina i mobilen med Athra: Hörde ni någon brandbil ?
Athra
: Neej
Niklas: Joo, aldelles nyss.. men jag tänkte inte på det
Athra: Juste joo aldelles nyss haaha..

( Nuförtiden märker man inte ens dem, dem är en del utav området liksom haaha )

Jag och Sussi satt och snackade om en sak igår, det har funnits fullt med heta män i Sex & The City's säsonger men en man har stannat och både jag och Sussi skulle gärna ha honom för oss själva i sången och det är Steve Brady ( Mirandas kille ). Både tyckte att han ser bara bättre och bättre ut, han säckar inte ihop eller nått sånt och så är han ju bara för söt!

Så nej, honom skulle jag verkligen inte banga på!

Har just käkat varma mackor.. fick göra dem i ugnen eftersom micron inte funkar. Kändes mycket nyttigare.. de säger ju att massa vitaminer försvinner när man micrar mat så det kanske är för det bättre. Fast längra tid tar det fan. Sitter nu och lyssnar på Amy Whinehouse.. så grymt bra hon är alltså, sitter även och funderar på att göra någon ny teckning eftersom man fått ganska bra respons på dem.. kul att få folk att skratta heehe. Får se vad man gör  ;) 

NO MOBILE

Näheep.. ingen mobil dåra.. detta kommer nog inte mina vänner bli allt för glada över  :/ 

Tydligen så fick inte den jäveln som lovade morsan en mobil till mig göra så som han gjorde och det blir därför ingen mobil för mig.. FAN! Vad ska jag göra nu da ?!!? Jag måste ha en mobil liksom * suck *.
Så jäkla jobbigt, så nu har jag varken mobil eller kamera  -  WHYYY ?!?!?!?!

SEX & THE CITY MARATON MED UNDERBAR FRUKOST!

23



Heemmaa.
Han inte skriva igår att jag skulle dra men det gjorde jag iaf ( vilket ni nog märkte ) och jag drog då till min Kusins lägenhet fast det var egentligen min andra kusin som var där.. vi skulle ha en Sex & The City Maraton och mysa jag, Sussi och Melinda  :)  .. och det var underbart!

Hade så jäkla roligt.. kollade på lite mer än 1 & ½ säsong ( tar skit lång tid att skövla igenom en säsong  ;p  )  men det var helt underbart  (^^) Käkade pizza ( moster kom och hälsade på jsut då också, var skit trevligt ) och satt och snackade om hur mycket vi hatade våran kusin eftersom vi alla ville ha X antal saker i hennes lägenhet.. exv. hennes lägenhet!

Men ah så det var hur mysigt som helst, syrran somnade vid 06.00 men jag och Sussi drog till sängs och somnade inte förens 09.30 heehe.. var skit ljust ute  x)  Vaknade typ halv 4, kändes som om att heladagen kastats bort men vadå.. var ju fan vaken när alla sov också heehe.

Men det mest underbara på flera månader var frukosten!!!  Hade rostat bröd och satt och drack kaffe ( med världens snyggaste koppar och fat med kaffe motiv mwuoohaaha )  i världens hetta på balkongen, det stekte som bara den och det var så jäkla mysigt, allting kändes bara så perfekt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, en sak skulle vara att dra tillbaka till lägenheten och ha middag och allting och sedan sova över igen men vet inte.. alltså det är något som får mig att känna att jag inte vill.. som om att jag skulle ha glömt bort något enormt viktigt   :/   .. vafan kan det vara ?
Så jag får se hur det blir.. kommer nog lägga upp lite bilder på bilddagboken från idag  :)  Kolla gärna.

ORANGE DEATH ( MANGA CARTOON )

24

Nu ska jag allt ta och hoppa in i duschen men innan de
så lämnar jag er med en liten bild jag skrapade ihop nyss  ;) 

DIGITALKAMERA NÅGON ?

24


Jó napot ( god dag )
. Farsan var just här och hälsade på så satt och fikade med honom och syrran.. visade även lite utav Rize filmen heehe, måste ju göra lite reklam, seriöst så älskar jag den och nu när jag såg små snuttar igen så fastnade jag bara haaha.

Snackade med morsan lite snabbt imorse och ah, jag kan ju glömma någon ny kamera   :/  * sätter snara runt halsen *  usch alltså jag vet inte alls hur jag ska klara mig.. så stor del utav min fritid var att jag höll på med foto men det jag är mest oroad över är Ungern resan, jag vill ju fota den liksom.. någon som känner att dem vill låna ut en kamera i en månad ?

Ajaa, får se hur det går. Idag känns iaf som om att det kommer bli en ganska chill dag.. kollade ut förut och såg att det var soligt, kollade på msn.se vädret och det stod att det skulle vara molnigt med sol vilket det är men sen ska det typ regna och vara molnigt i över en vecka framåt ( liksom jeeeeeesz, come on ) så får se hur det går med sommarkänslan..

FILMEN RIZE!

24



Nuuu har jag äntligen sett filmen Rize och den var underbar!!! Seriöst, liksom den handlade om så mycket mer än bara dans, speciellt krumping, utan om folks liv, samhälle, relationer till varandra just i ghettona i USA ( Englewood, South Central e.t.c ) och den var så gripande.  Jag satt och bara: sheeeet!

Det ända jag vill göra nu är att hyra lokalen här i området och bara dansa, crumpa tills jag svimmar. Sen finns ju den underbara sidan där jag satt: han vill ja ha, han vill ja ha, han vill ja ha, han vill ja ha, han vill ja inte ha, han vill ja ha, han vill ja ha, han vill ja ha, han vill ja ha  x)  Sååååå snygga killar verkligen, tjejerna var riktigt heta dem också men shit, jag vill verkligen ha min egna lilla 100% Kakao   [ vNågon som vill ställa upp ? Någon som känner någon ?

Nej men denna rekomenderar jag extremt till de som är intresserade utav USA och deras vad ska man säga.. utsatta områden, sub kulturer, dans, konst, bboys, saggers, hipp hoppare och jag vet inte vad.. jag kommer nog se denna igen någon gång för den var så jävkla bra enligt mig då da men alla har vi ju delad smak.

.. en sak som jag även vet är att  -  I WANNA BE A PRT OF THE CLOWN CREEEW!!!!!!

CUPCAKE DEATH + AMY WINEHOUSE

Tjeeniis. Föörstaa dagen som jag inte går ut med kompisarna och jag säger som Carro: så skönt alltså att bara få vara hemma. För det är det, liksom att bara stanna hemma ibland.

Jag har suttit och lyssnat på Amy Whinehouse ( så bra )  fick två album brända utav brorsan eftersom han har dem på riktig skiva och hon är helt magnifik. Det jag verkligen älskar är att sitta och rita eller liknande och lyssna på henne för hon har sån lugnande musik. Så nu har jag suttit på Photoshop och lekt som en idiot och detta är resultatet:



Kolla in den här bilden på den här länken för det är därifrån
jag fått bilden ifrån så att ni ser hur mycket jag gjort  :)
http://images.homecouture.com.au/products/product_image/livingart_cookiejars.jpg

Nu ska jag snart kolla in filmen Rise som jag snackade om förut, hoppas ni har en lika mysig kväll som jag har.

SHAKIRA IS THE BOMB! - ALLSÅNG PÅ SKANSEN!

Hemma. Kom nyss hem från brorsan, satt och kollade in Shakiras "Oral Fixation" Konsert i Miami i HD+++  Haaha, brorsan är så kåt i teknik och kvalite så ah. Käkade/drack hemmagjord O'boy milkshakes och efter det slutade man upp med melon, mmmm. Så jäkla gott.. Innan jag drog till honom så tänkte jag liksom: varför måste vi alltid käka snacks, vill ha frukt!!  Så kommer jag dit och han hade tänkt exakt likadant och köpt en melon endast för oss mwuoohaaha..

Stupid minds think alike!
.. for a obviouss reasson..

Hade skit trevligt som alltid, satt också och kollade på allsång på skansen.. kändisarna var lite torra idag men blir ändå glad över hur just den här showen blivit ett sånt fenomen, folk köar i dagar för att få komma in och det är jätte många ungdommar också, tycker det är skit roligt  :) Babsan var ju där och hon är ju då en "A list celebrety" heehe  * klockren * 

Nu sitter jag här med 2 öl i kylen ( thank you bro' )

N - Kan jag ta en öl för vi har inga hemma, vilke faasaa..
T - Aa visst, jävla fyllo
N - Sk..
T - JAG HAR ALDRIG VART SÅ STOLT!  * gnugga huvudet på mig * 

haaha  x)   skojj man kan ha LOL!

Kompisarna kommer säkert dra ut sen men jag tror faktiskt att jag ska stanna inne idag och bara ta det lugnt. Laddade ju ner filmen Rise förra veckan så ska eventuellt se den * mys *.

BLONDINBELLA!

Sheeet.. vilka problem tjejer har med kläder, min syrra skulle med hel bussen och 10 i sprang hon runt och bara: vad ska jag ha på mig  ?!!!?  Liten kul sak är att jag är alltid den som får vara hennes smakråd heehe, men just idag så kände jag bara att usch neej jag orkar inte haaha.

Just nu har jag kollat igenom alla bloggar som jag läser och alltså jag blir bara så jäkla förvånad över mig själv liksom.. jag läser nuförtiden BB's blogg och jag kan inte annat än se upp till henne ( va ? vem sa det där ? ) nej men hennes företag ( som jag tycker är en sån jävla klockren idé, lätt att man blir avundsjuk ) går ju skit bra ( artiklar säljs ut skit snabbt ) och så personligt går det bra för henne också. Hon la upp 2 bilder, en före och en efter, för att se hur hennes kropp ändrats p.g.a träning.. och sheeeet säger jag bara, what a change! Det är sånna som hon som gör saker istället för att säga att dem ska göra något liksom, hon är en förebild och hon verkar även ha mognat till de senaste året. YOU GO GIRL!

Så.. från träningsfreak till någon som inte är det så kommer vi till mig  ;) Jag mår bra nu så jag tänkte att jag skulle "belöna" mig själv ( pris utan att ha gjort något, bra där ) med lite choklad glass.. mmmm  (^^) 

TATUERING - MADE IN HUNGARY



Alltså har lite ångest över vad jag ska göra.. när jag åker till Ungern i sommar så är det ganska stor chans att jag tatuerar mig och jag har då som tidigare tänkt tatuera in MADE IN HUNGARY men jag vet inte vart!

Vad tycks ?

EVANESCENCE

En utav världens mest magnifika grupper ever.
Deras album är inte bara bra utan varje låt är perfekt!



Evanescence - My Immortal

FALSK SÅNG

Shullulullu. Nu sitter man här, ännu en dag.. ännu en sen morgon. Vaknade vid lite efter 3 av att syrran kom in och bara: nu måste du upp.. sen för att hämnas så började hon sjunga som en gris samtidigt som hon städade. Fast jag tror inte att hon sjöng så hemskt med flit haaha.

Idag vet jag inte vad som händer, ska upp till bruur sen tror jag och kolla på film eller något sånt  :)  Men en sak som jag vet att jag måste göra är ( eller måste och måste, något som jag vill ) att skriva en lista på alla saker jag måste ha med mig till Ungern + vad jag måste köpa. Jag ska även snygga upp mina svart jeans lite  ;) 

KAFFE OCH KANELBULLE + MOPPE

25




oooooh.. är så enormt sugen på en varm och uppfriskande mugg med kaffe + en nybakad kanelbulle. Det skulle göra min dag! Kom just in, vart ute med kompisar och åkt lite moppe och seriöst, min pappa frågade mig vid 15års åldern om jag ville ha en moppe men jag sa att jag ville inte ha en eftersom jag visste att den skulle bli snodd här men nu har min syster en moppe och jag har inte brytt mig om den alls men måste nog be henne att få åka lite med den någon gång  :) 

Hade skit kul idag liksom när vi åkte.. åkte till Statoil för jag tänkte köpa kaffe och bulle men då var det service genom en lucka ( vårt statoil är öppet 24 - 7 ) och jag vill inte att någon annan gör mitt kaffe liksom * petig * och så tror jag inte att dem kommit med dem nya och färska bullarna än och jag vill inte ha någe äckliga torra bullar ( "Ohoooo, Nicklas försöker göra bullarna till något negativt nu också" - Carolina haaha ) så det blev inget.



Carolina var helt underbar idag, hon uppförde sig som en ängel och gjorde ingenting som man inte får. Hon uppförde sig som en riktig förebild för de yngre ungdommarna som så gärna ser upp till oss och speciellt Carolina eftersom hon är så perfekt och eftersom hon har blivit uppfostrad så bra utav en sån suverän mor  :) När jag blir äldre så hppas jag att jag får lika perfekta barn så som Carolina är!

( vadå ?  vadå att någons mamma läser min blogg, jag förstår inte ?!!? )

VA ÄR DET HÄR FÖR VÄDER ?!!?

Näheep.. det fanns ingen mobil på Tempo idag   :(   Bara nå ynkligt litet brev.. men jag vill haa min mooobiiil nuuu !
Får väll ta och vänta bara, fick ju betygen idag så det är ju något iaf.

Men seriöst, vad har hänt med vädret  ?  Hittills har det vart sol, sen blivit mörkt och regnat, blivit sol sen blivit mörkt och regnat men idag så var det sol och så började det regna bara.. det finns ju liksom ingen chans att man kan försöka komma på hur vädret kanske kommer bli. Men det känns ändå som om att det kommer bli bättre om en vecka typ, får hoppas på det iaf annars blir det ju skit.

VILL HA MIN MOBIL

26

Haajdihooe
. Är hemma nu och min mage är full som jag vet inte vad. Farmor om någon vet hur man får folk att bli mätta, kommer du till henne och inte är hungrig så är du oförskämd, precis så det ska vara!

Försökte att gå till Tempo för att få ut ett paket som var skickat till morsan ( gissar på att det är min mobil, woohoo ) men tydligen måste jag ha morsans leg och namnteckning och morsan är inte hemma just nu  * tråååwk *  JAG VILL HA MIN MOBIIL!! 

SÄMSTA VAMPYREN EVER!

26

Kom på en sak.. jag satt och småkollade på serien "Moonlight" som går på 3.an/6.an ( kommer inte ihåg vilken ) och den handlar om vampyrer som bekämpar andra vampyrer, lite á la "Angel" och den hade jag sett fram emot att följa, så kommer brorsan med en kommentar: vad är det för fel på den här bilden ?  så kollar jag på serien och vad ser jag ( ?!!? )  Den jävla vampyren går ju ute i soljuset ?!!?  Det är ju liksom the key-factor av att vara vampyr - du kan inte vistas i solljus!!  Liksom det förstörde hela serien för mig   :(  .. eller vad tycker ni ? ska en vampyr kunna gå ute i solljuset ? 

Liksom han täckte sitt ansikte med sin hand mot solen, duuuuh.. borde inte hans hand ba POFF * gå upp i rök * då ?
Meenmeen, nu skaj ag upp till min farmor och farfar och käka goooood, gooood mat  ;D    

BETYG - ÄLSKLING ON A WAY!

26

Baaybaay Lenita Baaybaay
.. Så, vaknade nyss. Var ute med Lenita ett tag, satt och pratade i solen ( det är faktiskt ganska soligt idag, woow ) och hade det mysigt. Snackade om Syrien, Ungern, eventuella framtida Michael Jackson tatueringar, MADE IN HUNGARY tatueringar som kanske kommer göras i sommar och lite mer skit heehe.

Men seriöst, jag vill inte att hon åker. Hennes pappa kan få åka så att han kan köpa en snygg taklampa åt mig * fniss fniss * men jag vill ha min baby hos mig den här sommaren. Kommer sakna henne som fan.. och jag kommer ju hem den 16.e och 18.e börjar hon skolan så då om vi har otur syns vi inte på en vecka när jag kommit hem..

Meenmeen, hon ska iaf köpa en sån där taklampa ( kan försöka att hitta bild ) till mig och det plåstrar såren lite iaf hiihi.

Drog till farmor och farfar efteråt för jag tänke käka underbar frukost där men tydligen så hade farmor inga ägg och då förstördes allt haaha, men jag ska dit om någon timma iaf och käka lunch.. blir väll att man skippar idén med frukost bara   :)  


En annan rolig nyhet som sken upp min dag är att jag fick hem mina betyg, woohoo!  * stolt *
 

Slutade dock bara av 4 kurser den här terminen så det var ju inte så mycket att hurra för men ändå:


Historia                                      VG
Psykologi                                   MVG
Organisation & ledarskap      MVG
Social omsorg                          MVG


Jag veeet, fult att skryta men vadå ( ?!!? ) Jag är stolt över mina betyg och från att gå från högstadie trash betyg till topp student, wooohoo liksom  x) 

Idag har jag iaf planerat att skära ( inte mig, ingen emo här haaha ) sönder ett par utav mina jeans.. längesen man hade sånna och det är fan snyggt ( tycker jag ) vad tycker ni ?
... och så såg jag att det har lämnats ett paket åt morsan på Tempo.. undra om det kanske är min mobil ?  * fnissa som en lill flicka MWUOOHAHAHA!  xD 

GOMORRN

26



Morrn. Känns helt absurt att vara uppe nu, har typ sovit 5 ½ timmar.. och det är helt sjukt eftersom jag nog egentligen inte skulle ha gåt upp förens 15.00 om inte Lenita hade ringt och sagt att hon ville träffas nu eftersom hon inte har tid den, så jag skyndade och gjorde iordning mig ( frukost ? vad är det för något )  och nu sitter jag här och ska dra straxt.

Det känns verkligen konstigt att vara vaken nu.. typ som om att vi skulle vara dem ändå vakna haaha! 

Får se vad vi gör, kommer väll typ dra runt lite här och snacka.. aaaw nuttnutt vill inte att hon ska åka. Kommer inte få se henne förens i augusti * suck *. För när hon väl kommer hem då har jag just åkt till Ungern så aa, hon åker i natt och vi syns typ 17.e augusti eller liknande. Får hoppas på att vi kan snacka på msn  :) 

FOTBOLL I KUNGSAN + MAT!

26

Tjeeniis  :)
  Kom nyss hem.. drog ju upp till Kungsan för att se på fotbollen, fyfan säger jag bara. Det är så jävla tråkigt haaha. Hur kan folk  ?  och åldersgränsen på att dricka öl var 21 så inte kunde man bara sätta sig ner och bara njuta utav en öl med kompisarna heller, men jag måste erkänna att jag älskar när fotbollen börjar närma sig målet och alla står på spänn men de är ju liksom 7% utav hela matchen. Fast aa, jag och Carro fick ju 14% då eftersom vi bara ville att vilket lag som helst skulle få mål så att det inte blev förlängning vilket skulle innebära att vi fick stå där ännu mer haaha.

Menmen, efter matchen drog vi alla ( Carolina, Athra, Jag och Nadja ) till Mcdonalds och käkade, skit gott och tack Carro för att du är så snäll och pröjsar. Fast egentligen så tror jag bara att hon inte vill bli fet ensam och därför måste tvinga mig  x) 

Sen drog vi hem, Nadja drog hem men vi andra drog till Athra och käkade så att vi höll på att spricka haahahaa, speciellt jag och Athra är stora fans av mat haaha. På bordet fanns: te, saft, cola, kakor, chips, popcorn, oliver, vindruvor, mjukost, guacamole, turkbröd, tekakor, linfrön  -  liksom och jag käkade av allt det dära. Jag hade på en och samma gång ett glas med saft, ett med cola och ett med te. Men sen efteråt så trodde jag ju då att jag skulle spy så fort som någon fick mig att skratta, lol. På Mcdonalds en timma tidigare hade jag också ätit en bigmac & co + bigmac jr med plusmeny och milkshake   ;D    Hur orkar man alltså heehe..

Blev sen sä jäkla trött av att ha käkat allt så höll på att slockna på deras köks golv liksom! Hur sjuk är man inte.
Nu sitter jag här och checkar läget överallt  -  qruiser.se , bilddagboken.se , blogg.se , helgon.net , facebook.se m.m. alltså jag är verkligen medlem överallt.. det där vara bara bågra sidor jag loggar in på.. har världens sociala status på nätet haaha!  ;p 

Men nu ska jag knäppa upp byxorna lite och chilla haaha..


Svar till Anonym ( Inlägg - hemma ) : Ah det kanske t.o.m kostar så mycket, det är ju helt sjukt.


FOTBOLL - SPANIEN VS. ITALIEN

27

Så, nu bär det av till Stockholm för att "kolla" på Spanien vs. Italien matchen fastän man kommer komma skit sent.. inte för att jag bryr mig om fotbollen så jag kommer nog sitta och kolla på folket men man stödjer ju såklart sina föräldrar.  Skrik gärna till om ni ser mig heehe 

COUNTDOWN TO HUNGARY!

27

Nu är man hemma, blev potatis med korv, flintastek och sallad. Nice liten mix när farmor gör massa rätter samtidigt heehe.

Som ni även ser nu så står det 27 i högra hörnet, detta är alltså nedräkningen tills då jag åker till Ungern, MIIHI!
Jag längtar så enormt just nu, jag vill bara ut ( heehe, ut ur sverige ) och partaaja! Jag beeer att vi får lite bättre väder än vad som råder i Serige just nu.

Kommer ringa imorgon till jobbet ( städare på Redbull Air Race ) för att se om det blir något och då se om dem har något jobb för mig och mina kompisar.. det jobbiga är ju bara det att man kommer inte få pengarna före Ungern resan så jag måste kanske fråga farsan om jag får låna pengar av honom, vilket känns lite tight.. hmm. så aa, får se.

Idag vet jag inte vad som händer.. är det fotboll idag  ?  Hmm.. mina kompisar snackade något om att dra iväg till Stockholm, får se vad som händer  :) 

LEILA LINDHOLMS FRUKOST (^^)




Go morr'n
. Vaknade för typ en kvart sen, the horroor, och just nu vill jag bara ha en egen liten Leila Lindholm som gör världens frukost åt mig   <3  För liksom hej då Mat Tina.. Leila Lindholm gör grymt mycket coolare mat och hon är mycket snyggare hiihi, eller vad tycker ni  ?  Tina eller Leila  ?   

Men nu ska jag iaf upp till min farmor och farfar och eftersom jag struntar i att käka frukosten nu så kommer jag få värsta måltiden när jag kommer upp till dem, woohoo!   :)

HEMMA

Shullulullu.  Hooneey, I'm Hoomee.. Kom hem aldelles nyss. drog ju ner på stan med Carolina. Vi drog lite här och vart och vi var på väg att dra till Kallhäll där Nadja var på fest men jag som är diabetiker hade glömt min blodsockermätare och hade jag hämtat den så hade vi typ vart i Kallhäll nu typ inte ens de så nej, vi skippade det heehe.

Gick runt och promenerade och fastnade sen som alltid på Central Restaurangen och käkade pomfrittes, så jävla goda men läpparna kryper ihop på än efter allt jävla salt.

Men en sak vi satt och tänkte på, varför är det så jävla dyrt ute för ?  Hade vart en sak om entrén var gratis för det är ju så jäkla dyrt där inne men nu kostar det minst 80spänn att komma in och sedan 30spänn för en Xcider eller liknande, liksom hur ska man ha råd som student ?!  Meenmeen, sånt är livet.

Imorgon får vi se vad jag gör, drar upp till farmor och farfar och käkar och så med kusinerna kanske.. får bara se när man kommer upp heehe. GONAATT  ;)

  • Carolina Skarpsvärd  <3 

PÅ UTGÅNG


Niklas, kungen på att vända dygnen. Jahaap, så nu ska jag ut då da. Nu liksom, varför blire alltid så att jag aldrig gör något på dagen och sedan går ut när många går hem liksom ( ? )  Fast idag är det ju faktiskt lördag men ändå..

Ska ut med Carolina men vet inte vad vi ska göra, får kontakta lite people och se vad folket håller på med  ;)




Men medans man är ute så ger jag er här något att checka in.
Så! Vill jag kunna dansa.. varför kan bara vissa det, orättvist tycker jag.

Om någon försäkrar mig om att min framtida man kommer
kunna dansa så, så kommer jag fortsätta mitt liv i celibat tills
jag träffar honom  x)  Haaha.

TRÖTTER

, nu sitter jag här och är skit trött faktiskt. Låg i sängen ganska länge idag men fick verkligen inte sova speciellt skönt eftersom jag fick dela sängen med syrran så nu sitter jag här och vill bara somna. Men nej, jag vill även göra något men vet inte vad.. skulle vilja att någon bara: vill du komma och kolla på film ?  Heehe

Ska ringa Lenita om 20min och fråga vad hon gör, har fortfarande inte träffat henne * skäms * och jag måste liksom.. nu tror jag inte att hon kommer dra ut med mig idag men förhoppningsvis imorgon. Så drar eventuellt ut med Carolina och göra något om inte Lenita vill. See ya later.

TATTUERINGAR <333 LA INK!

God dag. Har just käkat, farsan tvinga i mig mat fastän jag inte alls var hungrig heehe, men va gör man.. sitter och kollar på LA IN just nu och jag älskar de, både LA INK och MIAMI INK  -  jag vill bara springa och tattuera mig  x) 
Och jag är ganska säker på att jag kommer göra något stort, jag vet att jag vill göra en tattuering som går runt hela underbenet som är lite asien inspirerat men nu när jag kollar på LA INK så kan jag inte tänka på något annat än att göra något stort, stort! Heehe..

En utav mina bröder har gjort en tatuering med två stycken Koi fiskar som går runt varandra som i YingYang som täcker hela ryggen, underbar. Jag blir bara så enormt inspirerad och pushad att skaffa något heehe, men jag vet att när jag gör något så kommer det vara för gott, jag kommer göra något som jag verkligen vill ha och kommer vilja ha längre fram o.s.v.

Nu i sommar så ska syrran förhoppningsvis skaffa en liten tatuering på vristen typ med två hjärtan varav ett har Sverige flaggan i sig och den andra Ungern flaggan, en bild som jag designat och det kommer nog bli skit snyggt  :)  Jag själv har ju två flaggor som korsar varandra på min vänstra skuldra så står det Hem Ljuva Hem på svenska och på ungerska och den tatueringen betyder så hemskt mycket för mig och kommer alltid göra.. sedan har jag en liten streckgubbe på bröstet a.k.a "helgonet" och min farsa och två utav mina bröder har en likadan var.

      

( Syrrans bild, min skulder tatuering, min bröst tatuering, mina två bröders helgon )

  •  Men nu börjar Victoria Beckham - Den osminkade sanningen på 3.an. Har sett den förut men måste se igen, jag älskar Victoria Beckham   [ v ]



MIDSOMMAREN VAR PERFEKT!

Tjoooo. Kom nyss hem och min modsommarafton har vart underbar!   Men, någon annan som tyckteatt vädret var lite sugigt ? Men det förstörde ändå inte vår dag eftersom uteplatsen som vi var på hade tak ( delvis heehe ).

Dagen började ju lite udda.. med en begravning ( ? )  Neej men min släkt är en väldigt stor djur-släkt liksom de flesta har katter, har haft hamstrar, fåglar, kaninen o.s.v och min mormor hade förut fetaste trädgården så när mina föräldrar var så och något djur dog så begravde man dem i trädgården ( alltså den är verkligen enorm ) och nu när min moster har tagit över huset så fortsätter det bara och vi har ett litet utrymme som vi brukar gräva ner dem vid och nu får man nästan tänka sig för lite innan man trycker ner spaden haaha  x)  .. ja, det låter lite disquisting men det är faktiskt fin liksom. Men aa, vi begravde min systers hamster iaf och hjälpte sedan till lite innan alla skulle komma.

Sen så drog det igång, vi grillade som sjutton  -  sååå gott! Käkade grillat fläskfilé med klyftpotatis, mmmm.. vad käkade ni ? Sen så gick det över till fika, jordgubbar med vaniljglass, grädde, chockladsås och maränger  <3  Sedan kaffe och bullar.. det kan inte bli bättre.

Sen efter det så blev det godis, chips, dricka och själva "festandet" drog igång  :)  Jag älskar verkligen dessa träffar. Hade så jävla roligt!  ..och det var så grymt att få sova över där. Det huset som min moster bor i har vår släkt haft i över 40år och ja kom ihåg att jag sov där när jag var liten och nu fick jag sova där igen, ca 12 år senare haaha.

Meeeen det var inte lika trevligt som jag trodde det skulle vara för jag fick under vissa "omständigheter" sova i samma säng som min lillasyster och hon är verkligen ego haaha. Men ändå, min midsommar var verkligen underbar och jag hoppas att er var det.. berätta gärna om eran   :) 

DISKUSSIONER PÅ MORNAR - BIG NO NO!


Gumorrn
. Nu sitter jag här iordning gjord, usch.. hatar att behöva gå upp tidigt ( ja vet, det är inte tidigt men om man jämför när jag gick och la mig ) men en sak som jag hatar mest är när folk ringer en på morgonen, väcker än, och sedan har värsta diskussionen med dig.. varför ( ?!!? )  Farsan ringde och började prata och var aldelles vimsig, tillslut så skrek jag: DU VÄCKTE MIG, LÅT MIG SOVA  -  Haaha.. men seriöst, när man/jag vaknar så är jag en gående zombie, jag gillar inte ens att säga hej för det tar på krafterna.. ska jag då stå upp och ha värsta diskussionen ( ?NEVER  x) 

Nu måste jag iaf fortsätta att göra mig snygg, vaknar ju inte upp lika vacker som resten utav folket ser mig liksom.




DUTTY WINE TO THIS BITCHES  ;)
Mr Vegas - Hot Walk

GRATIS BUSSTURER!

Go kväll natt. Kom hem aldelles nyss, vart ute med en massa kompisar, flummade runt och hade allmänt roligt.
Men jag kom på en sak, om jag åker buss med min kompis Francy och hon har ett busskort och jag remsa så byter vi alltid för hon får alltid gå på utan att behöva stämpla ( ?!!? ) Varföör ?!!?  Liksom dem säger liksom: ursäkta men jag måste kolla på din remsa men så låter dem henne gå på fastän det står 23.30 på remsan och klockan är typ 16.44 ( ? ) Hon bröstar till sig lite bara så får hon gå på, haaha.. inteför att jag bryr mig, billigare för mig ju mwuoohaaha.

Idag har jag åkt 5 bussturer som jag borde ha betalat för men behövde inte betala någon eftersom jag hade Francy.. Tack älsko Francy  ;)  Heehe.

Har iaf de närmsta 2 timmarna varit ute med Carolina och Athra och flummat. Fyfan vad jag garvar ibland med dem två, speciellt Athra. Jag sitter och undrar om jag någonsin har haf ttråkigt med Athra liksom förutom när vi gör något seriöst skolarbete eller så, men t.o.m då garvar vi ihjäl oss haaha..

Men aa, imorgon måste jag upp 12.00 iaf ( grymt tidigt för mig ) för att sedan 13.30 åka med bussen till moster, men skriver mer imorgon iaf  :) 

Á LA EMMA + SKIT BRA MUSIK!





Underbaar låt, älskar Pitbull!
Pitbull feat. Lil Jon - The Anthem.

Neej men nu ska jag fortsätta att kolla på á la Emma på 5.an  ;) 
Hon är så jäkla vacker, även om hon snackar lite wierd..
men samma med Carolina Gynning ju  (:  Roliga att titta på iaf!

VITT VIN OCH SLÄKT ÄR LIVET!


Tjoohoo
.. Är på strålande humör. Var ute med Lee lite och promenerade och pratade om allt mellan himmel och jord.
Nikita ( en kompis ) nämnde förut kompisar som man är med, så syns man inte på 3 månader och när man väl träffas så är det som om att man träffades igår, allt är precis som vanligt och jag och Lee är precis så! Vi kan inte ha träffats på hur länge som helst men är lika mysiga, kramgoa och glada mot varandra.. älskar det  :) 


( Jag vet inte varför men tycker texten blir lite oseriöst när man använder smilisar har jag märkt så försöker att använda det så lite som möjligt men ibland måste man bara heehe )


Så aa, det har jag gjort idag.. jag har även suttit i telefon och snackar med mor, far, syster, kusin och jag vet inte vad för att prata om imorgon och det kommer bli precis som planerat, woohoo! Jag värdesätter verkligen släkt, familj och vänner så jag älskar verkligen när en massa folk samlas liksom och midsommar aftnar, kräftskivor och 18/20/25/30 års födelsedagar är underbara enligt mig. MIIHI!

... och jag har ju nu blivit så jäkla sofistikerad ( eller inte, haaha ) och har börjat gilla vitt vin som fan och just mina mostrar gillar också det så jag älskar att bara sitta med dem och resten och prata samtidigt som man dricker lite fint vitt vin. Nu är vi ju inge vin smakare - vi kör på box haaha, inte behöver man vara onödigt fin i kanten på så sätt för vinet vi dricker är ju ändå märket Chapel Hills ungersk vin och som ni alla vet så har ju jag ungerskt påbrå och det är faktiskt mitt och mina mostrars favorit vin  ;)  * nödvändig smili heehe *

Så förhoppningsvis blir det en lyckad kväll imorgon.. ska ta med en flaska vitt vin som morsan köpt för man får ju inte komma tomhänt  ;)   ( Kom med 1 liter vin och drick 3 liter utav deras, de är tricket haaha * skojja * )

SEN MORGON MED FIK ABSTINENS!

God Dag. Vaknade vid 14.45 idag, alltså jag måste sluta sova så länge ( lätt att säga, svårt att göra ) men nu har jag iaf käkat frukost, kollat lite tv och duschat  MIIHI!  Älskar att duscha, att duscha är healing för mig.. allt skit som fastnat på mig psykiskt och fysiskt bara sköljs bort och att stå där inne i varmt vatten och inte höra något annat än vattnet porla.. LOVE IT!  ;D   

Imorgon da, har ingen aning om vad som händer.. skulle åkt till min moster och firat midsommar och jag ville verkligen det men nu är tydligen hela min ena kusins familj sjuk och det känns inte lika kul om inte dem kommer.. så får se vad som händer imorgon  :(  I wanna parteey liksom..

Idag iaf, har försökt få tag i Lenita och ska nog fortsätta.. måste träffa henne lite, vi har typ i 3 dagar bara: ahmen vi syns imorogon, så har det inte blivit av liksom så nu ska vi se vad de lilla arbets biet håller på med  :) 
Ska också se vad Lee gör idag, hon kanske jobbar.. JAG VILL FIIIKAAA!!  xD 

DANSA ÄR MITT LIV!


Neej jag kan inte sova.. men låg och tänkte på en sak. Vad är en dröm ni har ? Vad vill ni göra nu ? Jag vet vad jag vill göra och det är att dansa, liksom jag vill satsa på det och träna flera gånger i veckan!

Just nu dansar jag 1 gång i veckan bara i en streetdance grupp, dansade även förut jazz och show i ca 6 år med latino influenser o.s.v. Jag har alltid gillat att dansa... kom ihåg när vi gick i mellanstadiet och fick blanketter om Kulturskolans olika aktiviteter och jag vet inte om dans var ett självklart val eller så men jag vet bara att det var vad jag ville göra till slut.

Morsan ringde upp och pratade med någon i föreningen och dem svarade med: men bara så han vet så är det bara tjejer uppskriva i den klassen nu ( ? )   -  Jag skiter i, sa jag.. jag vill dansa! Sen stannade jag där i ca 6 år tror jag då jag tillslut sa hej då ( det var något annorlunda.. att säga hej då till alla, speciellt lärarna ) för jag ville utvecklas, jag ville gå i hårdare grupper, streetdance. Så jag letade iaf runt lite smått i Stockholm men hittade liksom ingen jag gillade och om jag gjorde det så var det antingen för dyrt som "Danscenter" i Stockholm eller så var det för långt bort som kurserna i fryshuset.. men aa, så jag dansade inte på typ 1 och ½ år och jag hatade det!

Tillslut så hörde väll pappa om detta när jag snackade med honom och han liksom sa att han gärna betalade för 1 grupp om jag hittade någon bra och jag hade dansat en termin Streetdance hos Jonas Valdés tidigare men då var föreningen som han jobbade i, JAM, bosatta i så trånga lokaler o.s.v. så jag kände att jag inte ville spendera pengar på något som inte var så bra. Men nu har dem flyttat iaf till mycket bättre lokaler och jag har hittat en jätte bra grupp, alla där vill utvecklas och köra hårt liksom  -  UNDERBART! Och Jonas som är min tränare är världens mest inspirerande snubbe, jag ser upp till honom så enormt liksom så det är helt underbart att tränas utav honom.. OCH! Så är han ju bara så jävla läcker så det går ju inte   xD  Vilket kan vara en enorm sporre ibland med också ganska disstraherande haaha! SÅ HET!

Nu är ju det bara problemet med ekonomin som vanligt, jag går 1 gång i veckan men vill egentligen gå minst 3, skulle så vilja gå Ragga/DanceHall och eventuellt Jazz.. skulle vara så grymt att få testa på Balette också, jävligt bra att kunna grunderna på liksom  :) 

Men får se hur det går, jag vet att jag kommer fortsätta på Streetdancen iaf och efter sommaren så kommer jag ju förhoppningsvis få lite mini-jobb ( sommarjobbet jag skulle få, dem sa att dem gärna lät mig jobba hos dem efter sommaren ) så då kanske det kan skrapa ihop lite pengar för några fler danslektioner.. sån dröm, sån dröm  (^^)

Ajaa, så.. nu har jag fått skriva av mig lite. Hoppas ni följer era drömmar för jag vet att jag försöker göra allt för att följa mina  [ v ]  Best of luck, nu ska jag förhoppningsvis kunna sova  x)  HAAHA!





Filmen Rize, verkar skit grym och har fått skit bra kritik.. hörde om den för typ 1 år sen nästan men glömde bort den.
Nu sitter jag iaf och laddar ner den för att kunna se den imorgon  ;) 

Ska lätt skriva en liten recension om den till er efter att jag sett den!

INGEN LILL LÖRDAG!


Tjeenis  :)
  Kom hem nyss, blev inge lill lördag förr oss, ingen var riktigt på humör för det heller eller ok.. vissa var och vissar var inte heehe. Men en sak jag märkt är att stan är helt knas enligt mig, men det är bara för att jag är där på helgerna liksom senare, jag gick runt så bara: varför är det stängt där ? Varför stänger dem nu ?   Men det är ju bara för att allt är öppet lite längre på fredagar och lördagar  * känner sig dum *  heehe..
men seriöst, är det någon annan som inte känner att det är sommarlov ?

När man var liten så kändes det som om att man var ledig for ever.. nu känner man bara hur tiden flyter iväg och man hinner inte med.. och vart fan försvann vädret för precis när lovet började  ?  Jag vill ha soooool, vill bli brun ju * kollar med valp-ögon *  MIIHI!

Ajaa, imorgon vet jag inte vad som händer.. ska väll förbereda lite inför midsommar firandet med släkten på fredag.. får se hur det går, hmm.. morsan kommer tyvärr inte vara där så vi måste grilla vårt shit själva och allting haaha.. hoppas att det funkar iaf  ;p  puss på er!

KUNGSAN - NOT! SEXIG FOTBOLL - GÄRNA!

Jahaap, drog ju upp till Stockholm för att kolla in matchen i Kungsan med Carolina och för att möta upp Athra, Sabine och Sabrina. Kom dit och jag och Carro sprang in på McDonalds såklart haaha.. var så jävla hungriga liksom.

Sen när vi är så proppmätta som man kan bli så går vi mot Kungsan, matchen hade väll kanske hållit på i 10min då.. Sen kommer vi dit och börjar ställa oss i en grupp/kö för att komma in på själva Kungsträdgårds området men såklart så är det alltid några jäkla puckon som ska hålla på och trycka och pressa och vara så jäkla kaxiga så tillslut så stängde dem ju bara ner ingången, så det blev ju inge fotboll för mig och Carro   :( 

Vi drog runt lite och bestämde oss sen för att dra hem.. nu sitter jag här och ska ta halv bussen ner till stan med Carolina och Francy och sedan kanske möta upp folk, vet inte vad vi ska göra.. kanske småfesta lite, haaha.. vi snackade om att det är ju lill-lördag idag ( onsdag kallas lill-lördag ) men ingen kunde komma på varför det kallas det! Så är det någon som fattar varför ?

Carro ba "ahmen alla drar ju ut på krogen då så det kanske är därför"  -  men varför drar alla ut på onsdag då för da ?  ;p  heehe.

Men aa, ska fräscha upp mig lite, lite parfym här, lite extra kajal där    ;)    Hörs senare! 

[     Bilden, mer sånt i fotbollen så kollar jag gärna    (^^)    ]

TICS MED MUSIK

Usch, jobbigt.. som liten hade jag ett problem som var typ ögonrelaterat, typ ryckningar i nacken och vi testade då mig för tics, kommer inte ihåg dock vad som hände med det men aa. Men nu verkar jag ha fått tillbaka det och det är enoying! För er som inte förstår så ser det typ ut som om att jag skulle himla med ögonen och överdriva det totalt, och det blir inte bättre utav att folk alltid frågar flera ggr om också bara: varför gör du sådär ?  Min ena syster frågar hela tiden, så jobbig liksom. Meenmeen..




Men detta får mig att bli på bättre humör iaf..
Ne-Yo  -  Closer  <3  Skit grymm  ;D 

Men nu ska jag dra till Kungsan för att se på fotbollen.. suck, vad gör man inte för vännerna  x) 

TIDSMASKIN


Sitter här och snackar med Carro om att dra till Stockholm.. egentligen kan jag ju bara göra eftersom jag ändå inte gör något men liksom de är sooommaaarlooov, I wanna do something!

Gjorde just mackor med varm oboy och aa, eftersom våran micro är död så fick jag koka mjölken på plattan och på en gång så kände man sig ju som om att man hade förflyttats 50år tillbaka i tiden haaha.. stackars mamma på sin tid heehe.  Egentligen, man blir verkligen frusen.. syrran kom precis när jag var klar och började plocka ur mat ur kylskåpet ( left overs ) och bara: men vän.. hur ska jag värma det här da ? haaha..

DONGEL ?!!?


Seriöst, jag kan inte släppa det eftersom reklamen kommer hela tiden  x)  Men seriöst, dongel.. DONGEL ?!!?
Är det ingen som tycker att det namnet klingar lite fel ? Speciellt när det står två män i reklamen och bara: min dongel är rosa.. min är svart.  HAAHAA!

I WISH I WAS SINGING IN THE RAIN, SINGING IN THE RAIN!

Here we go, another day.. another rainy day.


Vaknade för lite mindre än en timma sen och har världen mest nyttigaste frukost: chocolate chip cookies och en kopp med kaffe  [ v ]  .. it's all you need! heehe

Idag ville Athra och Theresé att jag skulle följa med dem upp till Kungsträdgården och kolla på fotbollen men liksom oouuft, jag gillar inte fotboll  * suck *  men får se vad man gör.. kanske drar upp till Stockholm lite senare ikväll medans dem typ redan är där.

NIGHTIME TV

OK! Nu har jag vart hemma i ca 35 min  ;)  Drog ju förut till Athra, kom dit satt och småkakde på lite saker: popcorn, pitabröd, oliver.. drack läsk och satt och spelade kort  (^^)  Körde "Tecknet" och jag och Athra loosade ju stort men aa, bättre lycka nästa gång heehe  -  för vi är ändå bäst! 

Nu är jag så jävla sugen på mackor med varm oboy men märkte just att mackorna var slut, DAMN! Så hungrig men ändå inte, är typ alltid sugen.. någe konstigt med mig känns det som  x)  Jag kan just ha käkat värsta middagen så bara står jag där i köket och letar i skafferiet någonstans efter någott "gott" som jag alltid säger haaha.. and that's called sugar addiction!

Menmen, iaf bättre än ett heroin beroende men man blir fan fet utav detta.. tråk liksom haaha.

Ajaa men ska sova straxt tror jag, sitter och kollar på det här programmet typ "Sport kids moms and dads" och vissa föräldrar har ju enorma problem liksom.. stackar ungar verkligen. Tur att man inte blev så överdrivet pushad utav sina egna föräldrar.. jag älskar mina föräldrar för dem har vart så fria och med budskapet att man ska få göra det man vill liksom och därför inte liksom gått efter att jag ska gå i deras fotsteg eller nått sånt liksom  <33 

Men godnatt iaf  ;)


MÄTT OCH PÅ UTGÅNG

Så, nu har jag käkat mig mätt  -  kycklingfilé i tomatsås med ris.. så jävla gott!

Nu ska jag iaf ut med Athra, Theresé och Nadja - vad vi ska göra har jag ingen aning om men aa det får vi se ;)


Ps. Sorry för de lite torra inläggen idag.

GULASH ( GULYAS )


Mmmm..  kände mig lite patriotisk och ganska hungrig så bestämde mig för att köra på och koka upp Gulasch-på-tetra-paket haaha!

Även fast det inte är som i Ungern eller som min farmors ( jag är halvungrare så jag vet hur en Gulyas ska smaka )  så var den jävligt god  :)  Det var precis vad jag behövde, hiihi.. SPICY!

Sitter nu och väntar på att Athra ska reagera på att hennes mobil ringer så att vi kan få ha lite fun, woohoo! Hade även planerat att fika med morsan när hon kommer hem men får se hur det går.. blir kanske lite fullpackat så i värsta fall gör jag det imorgon  :)

Samtidigt som jag käkade satt jag och lyssnade på Celine Dions nya låt Taking Chances.. sååå fin!


   

K-O-K-O-S BOLL / C-O-C-O-S BOLL ?

Jag fick just höra utav  F  ( vem det nu än är )  i en kommentar att det stavas cocosboll och jag bara, bra  :)  Uppskattar att man får lite feedback.
Så sökte jag på google och då kom det upp: menar du kokosboll ?  

Gjorde jag det ? Jag tror det nog stavas kokosboll men att cocosboll är en engelsk version cocoball ( kakaoboll ? )  för om man ska tänkta logiskt, hur stavas kokos  ?  K-O-K-O-S och de är ju en kokos-boll så det blir nog den rätta stavningen för mig  ;) 

BANANA SMASH CAN HEAL EVERY BROKEN HEART ^^

Faan, va hände ?  Aldelles nyss så hörde jag världens fetaste smäll och ba wtf ? Så jag skrev till min kompis på msn som bor några km bort och frågade om hon också hörde det där.. och det gjorde hon..

Så antingen spränger dem berg typ 1 km från mig där dem gör en ny väg eller så åskade det just.. och jag hoppas på det första fast nu när jag kollar ut  -  världens finaste väder förutom det mega-bauta gråa molnet som kommer över vårt hus.. uuuuh * ryser *

Det är sol och grönt ute men ändå vill jag bara krypa ner med en stor varm mugg med kaffe och en kockos boll i sängen( ? ) ( hur fan stavar man kockos boll.. är det så som jag gjort ? har aldrig fattat ) Det gör mig lite ambivalent ( wooow harsh words heehe ) men aa, ingen kompis ville ut med mig och fika så screw them  :(  Så tänkte göra en god kopp medk affe själv men har inget till och jag känner verkligen inte för att göra kockosbollar.. någon som vill göra några till mig ?

Men ska ut senare iaf och satt och fundera på min egna lilla Banana Smash variation av glass  (^^)  Athra har alltid velat smaka och jag är ganska sugen nu så kanske det blir något ikväll och inte för att skryta.. men jag är ganska bra på att göra sådanna, hmm.. hoppas bara att de andra känner för lite onyttigt  -  MIIHI!

( bilden är min senaste sockerbomb - made by moi  ^^ )

KANAL ( PRIDE ) 5 ?



Hörde nyss en skit cool sak om Kanal 5 och det är att under Pride veckan då Pride festivalen kommer firas i Stockholm så kommer hela deras hemsida vara under Regnbågens färger  ( Pride flaggan )  och man kommer visa massa olika avsnitt från Desperat Houswifes, Dirty Sexy Money, Uggly Betty m.m för att fira detta  ;D  Förstår ni hur långt världen har kommit liksom ? Nu är det helt vanligt liksom.. oooooh, och det kommer föhoppningsvis bara bli bättre och bättre  (^^)   

SÅ KOM IGEN - GE MIG ETT WOOOP WOOOP FÖR KANAL 5   ;) 
Heehe..

JAG OCH MAT

Jó reggelt.. vet ni vad jag kom på igår innan jag och la mig igår.

Alltså igår när jag, Athra och Nadja skulle åka hem från stan så skulle jag bara springa in på Centralens Restaurang och köpa pomfrites ( billigt och gott ) och jag var så jävla sugen.. så när jag står utanför restaurangen så skriker Nadja och Athra i panika bara: Nicklas, detta är sista tåget.. kom vi måste dra!

.. och jag blev så jävla sur. Jag var verkligen hungrig och så inställd på att få ett fat med utsökt pomfrittes och jag måste be om ursäkt till Athra och Nadja för jag blev skit tjurig.. jag kände verkligen hur jag var nära på att börja gråta ( ?!!? )  Vaarföör ?! För några jävla pomfrittes liksom.. sheet, de är ju någe fel på mixen mellan mat och mig.. * suck * haaha  x) 

Men ajaa, idaag ska jag nog träffa Lenita och eventuellt Nadja också. Kommer kanske få mobilen utav Lenita ( woohoo ) så aa, detta blir nog en chill dag.

.. och appropå sommarjobb, min morsa ringde nu imorse ( öhuuum, typ 13.30 heehe ) och tipsade mig om ett jobb som personlig assistent åt folk som har svårigheter, folk som upplevt en stroke o.s.v. Så jag ringde till en kontakt som morsan hade, fast kom till telefonsvararen bara men lämnade mitt nummer m.m.

OCH!  Några utav mina kusiner ska jobba som städare på The Redbull Air Race och jag fick då numret till deras kontakt person.. snackade lite och vad jag förstod så har inte ens hela festivalen fått tillstånd utav polisen att få ha festivalen och om dem inte får det så blir det ju inget.. men om det blir något så hade dem platser kvar så kanske blir att jobba där i ca 15 dagar  (^^) 

.. så det verkar ju gå bra iaf  ;D 


PLANKA ÖVER KLUMPIG TAGGTRÅD


Tjeeniixen!


Var ute med Athra och Nadja för ett litet tag sen.. först chilla jag runt med Nadja här i Fornhöjden bara sen så mötte vi upp Athra och hon hängde med. Först hjälpte vi henne med hennes tvätt sen så kom hon ut  x)  Vi är så duktig.
Gick runt en massa sen bestämde vi oss för att dra ner till Maren och chilla, så Athra drog hem och hämtade "Turkbröd"  ( Jag vet faktiskt inte vad det heter, just den sorten.. pitabröd äre ju inte riktigt.. sånt där arab bröd heehe, ett måste iaf heehe  ) för det måste man ju ha när man ska på promenad heehe, så vi drog ner till Östertälje och plankade på tåget, HAAHA! För att komma över spåret så behövde vi klättra/hoppa över ett staket med taggtråd, haaha  ;D  Athra kan aldrig bestämma sig liksom samtidigt som hon sitter på staketet så bara: neejmeen jag måste hem, ahmen jag ska upp tidigt, ahmen jag tror inte jag ska med.. så man måste alltid pusha henne och jag försökte liksom vara seriös och bara: ahmen kom igen nu, kom med.. men jag höll seriöst på att garva ihjäl mig!!  VAAARFÖÖÖR NADJAA!! VAARFÖÖR FIILMAAA DU INTEEE ?!!!?  xD  HAAHA! Så jävla klumpig som hon är  haahaha..

Var så nära på att sparka Athra i arslet när hon var på väg över men alltid ångrade sig tillslut och jag tror att hon förstod det haaha, det var därför hon inte ville över haaha.. Men sen tillslut så satt hon * sitter och garvar ihjäl mig samtidigt som jag skriver * på stängslet och liksom guppade fram och tillbaka och sen föll hon framåt bara haaha!!

Menmen, nu sitter jag här och ska väll sova snart tror jag  :)  The bed is calling.. men fett irriterande igår, jag kunde inte sluta rimma i mitt huvud liksom eftersom jag inte kunde somna så det blev tillslut typ:

Here is my room, and the bed where I sleep
Where I'm resting my mind, in Dreamland so deep.
With a cover that protects, me as a whole.. a cover to protect, my body and soul.
To get me the warmt when the wind iss getting hars,
when I'm sleeping and dreaming about Jupiter and Marsh.



.. snacka om att man har svårt att somna då liksom  x)  Men det kommer jag inte ha inatt iaf heehe, pusspuss!


PROMENAD KANSKE ?


Tjoo, sitter här nu aldelles pretty och nice  :) 


Har duschat och gjort mig iordning.. inge speciellt, ska bara ut med kompisar men kände att jag ville fräscha upp mig.
Ska bara gå runt här lite och chilla. ÄNTLIGEN också.. idag loggade min syssling in på msn och har inte snackat med henne på månader liksom ( syssling i Ungern, därför all denna upphettsning )  sknat att prata med henne som faan..

Menmen, syns snart  ;)

BLONDINBELLAS BELME.SE




Läste BB's blogg för ett tag sen och hon har ju tjatat om sitt företag som hon
ska starta och jag har liksom tänkt: vafaaan äre här nu da ?
Och idag fick man reda på det och jag säger bara en sak; good job !

www.bellme.se är alltså en sida där dem säljer 1 lyxprodukt var dag till ett billigt pris, alltså alla kan köpa flera sådanna men det finns bara 1 produkt att välja mellan och nästa dag så kommer det upp en ny produkt  :) 
Grymt tycker jag.. och eftersom dem endast säljer för en dag så ser inget annat företag dem som en konkurrent.

Smart där alltså, jag bara kände att jag måste reklama lite här för mitt egna samvete  x)  Klagar på henne så ofta
( i mitt huvud ) så att jag kände att jag behövde ge henne lite boost.. inte för att hon behöver den och därför är
boosten för mig  ;D  Mwuoohaaha..

KANSKE NY KAMERA ?

OK.. so..


Jag tror att jag kanske kommit på en ganska bra idé i strävan mot en ny kamera   ;D  Mitt älsko Lenita frågade förut om jag ville ha en mobil av henne.. hennes farsa hade en lite äldre som jag kunde få ( kommer inte på modellen med Sony Ericsson iaf )  och det är ju ganska perfekt nu.. nu måste jag bara få tag i ett kontant kort


"Du kan ta ett som jag har hemma som jag inte använder"
 

Säger kussens tjej till mig då, woohoo  (^^)  För då kan morsan kanske köpa en ny kamera till mig för de pengar som hon egentligen hade tänkt köpa en ny mobil för  ;D  Mwuoohahaa.. för jag ska ha en ny kamera, skiter i allt annat liksom.
Det är liksom skandal, sommarlovet började just och jag har ingen kamera * suck liksom *


Meenmeen, ska se med morsan om vad hon tycker om detta  :)

FIKA IS THE BEST! COFFEE FOR LIFE ;)




Seriöst  :)  Dennis har rätt, man klarar sig inte utan cafén.. eller iaf inte någon utav oss två heehe.

Jag har ju sen länge haft som ett mål att jag ska öppna upp ett café för jag tycker liksom: folk stressar aldelles för mycket och jag är liksom emot det helt! Jag stressar inte, iaf så lite som möjligt  ( men ändå sticker det upp vissa enormt störande prov i skolan som man bara blir så irriterad på  ;p  )   och folk borde göra detsamma. Jag har som filosofi just inom skolan att:


  • om jag inte trivs eller själv inte mår bra så gör jag det inte !


.. och snacka om att det underlättar, folk snackar alltid om hur dem ska skippa skolan och shit. Men naaeej, om du sätter dig ner och fikar i typ 2 timmar i veckan så kommer du känna hur lugnet bara tar tag i en.. Jag fikar helst 2 ggr i veckan och gärna fler  -  man får sitta ner och ta det lugnt, gärna med några underbara kompisar och bara ta det lugnt och snacka skit  :)  Därför har jag som mål att om jag jobbar inom sjukhus och vid något tillfälle inte trivs så ska jag dra därifrån så snabbt som möjligt och börja med cafét   ;)


Så.. någon som vill dra och fika  ?

LOVELY PICS <3



                                                                     

Farmuur me baba  +  Bruur  +  Babas och min hand  ^^  )


BRORSÖNER IS THE SHIIAAJT! <3


oooooooooooooh, nuttegull söötii ponkeen
  (^^) 


Var hos farmor och farfar där jag träffade min nya lilla brorson och såklart brorson nr.1  ;D  Så Söta!  Den nya ungen är hur gullig som helst och han är brunett. YEEAAY!  Blonda genen är stark i vår släkt haaha, så äntligen en liten brun unge som kommer bli brun i solen.. förhoppningsvis, våra jävla brunetter kan bli blonda med åren haaha.

Använde min kamera som är sönder för att ta kort, fick fullt med kort men det var bara för att jag såg ju inte vad jag tog kort på så tog så mycket jag kunde heehe  :)  Lägger upp några snart.. älskar även min bror och att vi fått sån underbar kontakt de senaste åren och hans tjej är världens mest underbara   <3   Bestämde att ha en grilldag snart eftersom dem fått en så grym uteplats, mega bigga heehe  ;)  

Men iaf, nu sitter jag och kollar på Dharma & Gregg  ( MIIHI Me Likie ) och tar det lugnt   :)


Va naiva svensken är egentligen..
vi fick enorm sol i 2 veckor och vi
tror fortfarande att vi ska få mer..
HAHA!

NO JOB :/


Jahaap, så nu är man hemma da.
Var ju på jobbet och snackade om min timmanställning.. och aa, jag får jobb.. fast i höst * suck *


Jag fattar det inte liksom  -  "aa när vi pratade med dig så trodde jag att du var ledig under hela sommaren".. ahmen jag sa ju att jag-skulle-bort  ( ?!!? )  * dubbel suck *
Meenmeen, får se hur det blir nu. Har lite pengar ( som tur är ) till Ungen resan, farsan betalar som sagt all mat men jag vill ju shoppa som en galning och festa arslet av mig  x)  Men har iaf en tusin från när jag fyllde år och så ska jag ju förhoppningsvis få hem lite över tusen från INTRO dagarna jag tog i onödan på det här jobbet.. ajaa, their lost!

Nu ska jag iaf upp till farmor och farfar och få träffa vårt nta lilla tillskott till vår stora släkt  ;D  En liten Måns ( oouuft, dessa namn asso )  Nu funkar ju inte min kamera men jag kan ta kort, bar att jag ser inte vad det är jag tar på  xD  HAAHA!
Så får väll typ försöka ta kort på hela rummet och förhoppningsvis få med ungen haaha.

G-O-D M-O-R-G-O-N ( ARTIKULERAR )


Så, morsning korsning..


Inatt var ju inte riktigt en lyckad kväll att somna. Gick och la mig 23.00.. 00.00 var jag fortfarande vaken och tror inte att jag somnade förens kanske 45 min efter det. Låg bara och pinades i sängen med mina egna sjuka tankar.. men egentligen, va trodde jag egentligen  ( ? )  Jag gick ju upp liksom 7 timmar före det, hur fan skulle jag vara trött då.

Meenmeen, nu äre morgon iaf och trött är jag inte  :)  En sak som jag låg och tänkte över i natt var mitt tal.. sättet att prata liksom. Jag bor i Södertälje vilket är en stad med typ 1 rykte  ( förstår ni inte så behöver ni inte anstränga er  ;p  ).
.. och jag har bestämt mig för att börja "artikulera"  ( woohoo, nicklas is bringing in the hard words xp )  för seriöst, om jag just träffat någon och så hör dem mig prata då frågor dem oftast vart jag bor någonstans p.g.a dialekten/vilket mer är en brytning. Det stör mig nu när jag tänker på det.. att även bli kallad för hobbyturk och wannabesyrian stör mig också ( om ni inte fattat vad jag menat med allt så borde ni ju fatta nu ? )

Men vad säger man, man blir som dem man umgås med ? eller.. Ajaa, jag ska iaf försöka att förbättra mitt språk lite  (^^)   Eftersom mitt tal ( som tillhör en syriansk invandrare ) inte passar mitt utseende ( en emo svenne skulle jag väll gissa på )  Så där har ni vad jag låg och tänkte på hela natten   x)   Snacka om att folk kan få en att tänka om..

KVÄLL MED PIZZA


Mmmm.. morsan kom just hem med pizza åt alla  ;D  woohooo * stort plus *
.. och jag ska ju då vara värst och ta ett tefat ( som 2 pizzor på varandra )  för jag är smart: är ena halvan ( vilket är som nästan en hel pizza ) idag och käka andra halvan till frukost eller lunch imorgon  ;)  Mwuoohaaha!


I'm just to clever for my own good  x)  haaha..
.. eller inte, lol


Menmen.. Mona Lisas leende är på tv nu iaf med Julia Roberts och jag älskar Julia, praktiskt taget alla filmer jag har sett med henne är sånna som man kollar på 20 ggr typ heehe  ( Erin Brockovich <33 )   och denna verkar jäkligt bra den också  ;D  MIIHI!

Ska försöka att somna efter filmen iaf eftersom jag måste upp 08.00 imorgon.. jag vill cyckla, brorsan har en cyckel här men man måste pumpa den och nog testa den också eftersom den typ inte använts på flera år heehe! Så blir nog att börja cyckla om några dagar  ;)  See ya!

PUSTAR UT


Pustar ut
.. jag pustar ut   ;D 


Vart hos farmor och farfar nu med farsan, käkade och träffade kusiner och så.. sen på vägen hem så bara: faan, jag borde göra läxorna istället.. huh ? vilka läxor ? haaha  xD  Jag är så van vid att jag på söndagar bara chillar fastän jag egentligen borde plugga men nu är skolan slut får detta "året"  -  woohoo  (^^) 

Och jag mår bra, asso jag känner hur jag ba vill ha sommar och va fräsch.. jobb möte imorgon, cyckla dit kanske ?
Tyvärr så har jag inte ens en cykel  * tjoockiisz *  heehe, men seriöst.. att cyckla dit man ska är ju ett skit lätt sätt att försöka få en snygg kropp på. Nu får jag bara försöka lösa problemet med att inte ha en cykel   :/  

Men seriöst, har ni märkt att solen försvann ? Den kommer fram i typ någon minut likosm riktigt starkt sen så ligger den i moln i några timmar.. very strange.. alla mår bättre utav solen så kan den inte bara göra oss en tjänst och avlägsna sig från alla jävla moln ?  x) 


GOD MORGON - ELLER INTE

Seriöst, jag måste snart börja gå upp tidigare.. gick upp liksom 14.30 idag och då hade jag legat i minst 30 min och bara snoosat liksom sov inte helt, bara för att jag var för lat för att gå upp  x)  heehe

Idag händer inge speciellt tror jag, bara en vanlig chill söndag.. farsan kommer hit snart så ska vi fika lite o så  :)  Han kom hit och väckte mig vid 12.00 tiden imorse men då var jag för trött för att slå tillbaka.. plus att han hade glasögon på sig så kunde ju inte kasta kudden i fejset på honom ( även om jag försökte heehe ) Men nu är han snart här och då ska jag mosa honom  ;p 


Kan ni bara känna kärleken från mig till min far heehe..

NIGHTY NIGHT

Jag tror, men bara troooor.. att jag ska sova straxt. Inga planer för imorgon. Ska eventuellt dra till farmor och farfar och hälsa på och samtidigt träffa farsan och få underbart god ungersk mat från farmor  (^^)  Mmmm.. men sova ska jag först iaf  ;)  Natti Natt på er..

KOMMENTAR


Haaha, alltså kommentarerna bara dräller in   x)   Vi känner alla till de som hände Blondinbella för någon dag sen och jaa, jag tycker de är hemskt   ( woow, lät väldigt sarkastisk men är seriöst )  men Mingla la skönaste kommentaren haaha..

( för att läsa om Bellas händelse så tryck här )

HAWAIIAN TROPIC

HAWAIIAN TROPIC!

Någon som testat denna förut ? I år så ska jag fan bli brun så tänkte testa denna.. fast jag kommer köpa den med solkydds faktor  :)  * typiskt mig om jag skulle få hud cancer eller liknande *

Men aa, hiss eller diss ? Bra eller dålig ?  :)





















MINI WAKE

Så, nu har man haft en liten vaka här hemma.. syrrans hamster dog imorse och aa.

Var ute med Athra och Theresé och flummade som galningar  x)  Jag krööööp på marken typ 50m haaha liksom riktigt kröööp heehe bara för att kunna göra nuddade-dig-sist på Athra   ;p   Men sa till dem att jag var tvungen att dra när jag såg syrran komma hem för att jag skulle kunna berätta vad som hänt   ( jag var den ända hemma )   men hon tog det ganska bra ändå   ( till en början )...

usch är så dålig på sånt här, jag gillade ju inte precis hamstrarna.. skit söta men jobbiga små djur liksom. Men de är ju annorlunda för en unge på 12 år liksom. och det ironiska är att det inte ens är hennes hamster, de är andra syrrans som är 15 men hon skulle ju inte kunna bry sig mindre känns det som. Men men, sånt är livet I guess.


...


Blev inge grillning idag.. hade vart sååå underbaart men näheep. Får väll försöka göra något annat, jag vill ladda ner filmen Step Up ( någon som kan skicka den till mig ? ) eftersom jag * skäms * inte har sett den, fastän jag dansar och älskar allt med det liksom.. men jag får bara upp massa "needs more sources"  -  Limewire ligger inte på min favorit sida just nu  ;[  * hata *

Men aa, nu senare så kan jag konstatera att syrran inte tog det så bra så jag får väll se till at tvara en bra bror och ta hand om henne under kvällen nu. 'Cause in the end, who've you got exept for your family ?

BLOGGARE NR. UNO!


Bloggar jag typ läser!

(
fastän jag inte läser så mycket på andras
bloggar så äre ändå några som jag fastnat för
och läser hela tiden för olika orsaker
)



 
 

Kenza  -  Sjysst tjej som är ett TH fan ( stort plus ).
Trevligt att läsa och vacker är hon ju  ;) 







Tobias  -
  Skön kille som skriver med skönt flytt och tankar,
trevligt rent allmänt bara att läsa en killes blogg också.








Melinda  -
  Syrrään, måste ju supporta  :) 







Theresé
  -  Sööwtoo Teessan, måste supporta och så
är hennes blogg faktiskt trevlig att läsa  :)





( tryck på deras bilder för att komma till deras bloggar )

HEY MAMA! I WANNA SCREAM SO LOUD FOR YOU, AND I'M...

( aaaargh.. de går fortfarande inte att ladda upp bilder, varför kan andra det ? )

Men ville bara tacka min mamma för att hon så snällt damsög mitt rum igår heehe.. hon stod väll tillslut inte ut med att det var dammigt eller nå sånt  (^^) MIIHI! * skyldig *

Men seriöst, om era bilder också fuckas upp så säg till mig så att jag fattar att det inte bara är min blogg liksom.

GÜMORRN!


Morsning Korsningeller inte, kanske lite sent för de.. )


Men nu, äre någon annan än jag som inte kan ladda upp bilder på bloggen ? Liksom jag kan lägga in dem i arkiv men inte publicera dem i ett blogg inlägg liksom   :/   Trååk liksom.. menmen.

Vaknade vid 13 - 13.30 typ men låg kvar typ i 20 min i sängen och ba låg heehe.. nu har jag iaf duschat och mår fin fint  ;D  Får se vad som händer idag da.. vill verkligen ha värsta mys grillkvällen men känns som om att de inte kommer bli någe av, ännu mer trååk. Men jag får väll ba se till att göra något iaf   :)

När vaknar ni vid de lediga dagarna ?

JAMAL [ v ]


Så.. nu är man hemma efter en mysig kväll  :) 


Jag, Jessika, Jamal och Lenita bestämde oss för att ganska spontant bara åka upp till Stockholm och kolla på bio, vi bestämde vilken film vi skulle se när vi kom dit heehe. Blev att man kollade på What Happens In Vegas och den var skit kul.. typ som de flesta Ashton Kutcher / Cameron Diaz filmer är  (:

Men sööötaaasteee Jamal ever! För det första så tror jag att han betalade för alla, han hade liksom sånna där gratis biljetter och aa.. visste att han skulle betala för mig ( älskar dig bubben  <333 ) men han hade tydligen flera så aa han la bara fram dem  x)  Men det ännu sötare ( gåre att bli sötare ) var att när filmen var slut så erkänner den lilla skitungen - ".. alltså jag har redan sett den här filmen, jag ville ba göra något med er.."  liksom aaaaaaw!!  Ville bara krama om honom then and there men seså nu, vi ska inte skrämma iväg lilla pojken  (^^)  heehe.


JAMAL
The perfect friend and human being..
with and odd sense of humour though  haaha..



Nu är man hemma iaf. Träffade Theresé och Athra på bussen hem och seriöst.. såg Athra och jag vet inte vad det är men liksom min dag kunde inte bli bättre, jag började fnissa som en liten 5åring på en gång i hjärtat haaha.. älskar dig Athra jaaoo  <3

Imorgon får vi se vad som händer.. jag beeer att älsklingarna skiter i att dra t Stockholm för att kolla på fotbollen * suck * och istället stannar hemma hos Tessan och har väärstaa mys-grillnings-kvällen liksom  (^^) 
Wiiiiiiee, va nice det skulle vara om man köpte massa vitt vin och satt och möös.. * nicklas får idé *  MIIHII!
Ajaa, får se vad som händer imorgon.


XOXO Gossip Boy ( Haaha, Lenitas idé  ;p  )

QUESTION MARK..


Hmmm.. my world is now.. 


actually kinda fucked up..

MIN ÄLSKLING ÄR FÖRSTÖRD!!




OH - MY - GOD!
  Ett utav de hemskaste sakerna som kunde hända mig och mina intressen har hänt mig, min kamera är förstörd!!! 

Alla som känner mig vet att jag fotar hela tiden, jag fotar när jag är ute, är med kompisar, fotar saker, leker sedan i photoshop  -  ALLT!  Faan, liksom skärmen på kameran är aldelles förstörd liksom när man sätter på kameran så är'en bara vit... * håller på att bli galen *

För det är liksom soommaarloov nu.. jag vill ta kooort * vill ta sönder något *  Faaaan..

PLANS

Orkade inte dra på syrrans avslutning idag * skäms * men var så jäkla trött och det var liksom min första sommarlovs dag  x)  meenmeen.. tror inte att de blir nå Sthlm idag utan de blir nog att dra och fika på stan med älsko Lenita, jag ska vara så jääävlaaaa glad för att få henne att inte kalla mig dryg haaha.. taktiken, taktiken liksom  heehe. 

Nu ska jag försöka att snygga till syrrans blogg lite med en ny header och eventuellt en ny bakgrund  :)

www.melindalovgrenpetranyi.blogg.se

ATHRA, SABINE, SABRINA & THERESÉ <333

Seriöst, 3.e gången någon kallar mig dryg.. jag måste fan slå upp det ordet för jag har ingen aning om vad som menas med det och folk som kallar mig det vet verkligen inte heller.. liksom dem kan inte sätta fingret på vad det betyder * suck *
För hur ska jag kunna sluta vara något när jag själv inte ens vet hur jag ska sluta vara det
  ?


Kom iaf hem för typ 20 min sen, var nere på stan med Athra, Sabine, Sabrina och Theresé och flummade på McDonalds  ;p  Satt och körde nervös ( kortspel ) och skrek som galningar haaha.. på toan så ba står jag och Athra och sjunger skriker i värsta ljusa tonen en låt så kommer en kille och ba: tjeejer, skriker ni sådär hemma ?  HAAHA! Han tittade inte ens åt mitt håll  LOL!

Men hade skit kul iaf och Athra fick mig hypad som alltid, de går liksom inte att inte bli det när man är med henne  x)  HAYET  <3 
Men ajaa, imorgon da.. jag beeer att Zabina inte kommer in på mitt rum och ba: Nicklas, skulle inte du med på min avslutning ?  .. för jag är så jäävlaa trött, vill ba sova liksom och Lenita ville tvinga upp mig till Stockholm så tror nog att jag drar dit också..

Men seriöst en sak jag måste säga åt mina älskade, närmsta kompisar: jag är så trött på att folk ba "ahmen jag betalar åt dig"  känner mig som värsta gatubarnet liksom  :(  "Neejmeen sluutaa, de göör inget jag betalaar"  -  joomen de gör faktiskt något. Jag vet att jag inte brukar ha pengar så ofta men man mår inte bra utav att alla betalar för än hela tiden, känner sig som värsta snyltaren liksom.. * andas ut *

GO NATT  ;)

STUDENT 2008


GRATTIIS NARRA!

.. och grattis till Madlen & Yeliz  <333

Fick ta en massa kort på Narra och hans familj eftersom dem inte hade en kamera men hallu ?!!?
Sååklaart tar jag kort på er, som om att ni ens behöver fråga  x)  (L)

SOOOMMAAAR + STUDENTER!


Äntligen får man datorn  x|   Morsan ville sitta och prata i fred i telefonen och alla bärbara telefoner är död så hon kunde ba använda vanliga och den når bara in i mitt rum  x(  haaha..


SOOOMMAAARLOOOOV!!


Äntligeen.. så jävla skönt, och på måndag blire att dra t jobbet och snacka med chefen och försöka få några timmar med jobb iaf  (^^)  Var ju på Torekällberget och firade avslutningen idag och sen väntade vi lite tills Studenterna kom för att fora dem lite  :) 

Efter det så drog jag & Jane ner på stan för att käka på Nancy's ( oooooh så jävla gott asso ) och vi hade det skit skönt.. snacka mätt man blir. Träffade älskos Lenita, Lee och Jessika också.. sen stötte jag på Theresé, Sandra och Merie ( man är käändiiisz u know  ;p haaha )  men fyfaan va sugen jag och Jane var på att ta studenten nu  x)  Vill festa så enormt.. men aa, efter det så drog vi runt stan bara.. gick in i affärer, chillade och snackade en massa  -  hade trevligt asso  ;D 

Kan inte riktigt förstå att jag har sommarlov nu.. vill ba få hem mina betyg och så vad jag fått i allt  xD  Vet ju typ mer än hälften men vill ha det svart på vitt liksom  mwuoohaahaha..  vil lgöra något just nu, är så jävla pumpad men alla verkar så döda eller upptagna, får se va man gör  ;) 

UNDERBAR FILM


Sheeeet, sitter och kollar på världens bästa filmen ever just nu.. har hållit på ett tag, Life As A House!
Säger bara såhär, ni som älskar riktigt bra filmer och som ofta gråter ska kolla på denna, den är helt underbar.. gråter varje gång och såklart.. Hayden Christensen är med så jag sitter ju bara och dregglaar   x)  But then again, who wouldn't   (: 





TOBIAS

HAAHAAHAHA! Alltså jag läser inte ofta bloggar ( kommer nog skriva ner de jag läser senare nån gång ) men Tobias blogg är rolig att läsa  (^^)

Han satt nyligen och gjorde en egen liten utelista och han knäckte alla jävla brats som kommer med denna kommentaren som han just knäckte haaha.. garvade ihjäl mig  x) 


BRITAIN'S GOT TALENT!

ooooo, vet inte hur många ggr jag sett detta lipp men sheeeet!
dem är ju så jäävlaa sööta att man döör och dem är ju såååå grymma!



dem är verkligen bra liksom..

NY HÅRDDISK!


Aaaaaw.. älskar min bruur  (^^) 


Han har just flyttat på sitt arlse och låtit mig sitta vid datorn, en dator med extra hårddisk  xD  AAAAAH! * springer runt i cirklar av gläjde *  Hårddisken är ju bara för lån tills jag får min egna men äntligen.. nu kommer inte datorn dö iaf utav att man kollar på ett klipp på youtube iaf  x)  Mwuoohaaha..

IN HATE WE TRUST - HATBROTT MOT HBT FOLKET!

Efter fikat idag med Nadja så gick jag och Nadja förbi ett blibliotek ( ligger i samma byggnad ) och kom på att det var en utställning där som vi tyckte att vi kunde kolla in på, heter In Hate We Trust och den handlar om hatbrott mot HBT folket ( Homosexuella, Bisexuell & Transexuella ) och liksom seriöst.. man blir lite skakad ( spec, eftersom de fanns en åldersgräns på 15 år eftersom bilderna var lite dramatiska ). 

Som nog de flesta fattat som läst min blogg så är jag bisexuell och att se sånt här får än att bli lite freaked out!

Men ni borde seriöst kolla in den om ni är i Södertälje eller om dem kommer till er liksom, tar kanske 15min max att gå igenom och den får en verkligen att tänka.. både jag och Nadja tyckte att den var bra.  
Gjord utav Elisabeth Ohlson Wallin.

SKOLPRIS xD


BAAAAJS!


Fick just ett litet trevligt samtal från skolan där det då var en kvinna som ville berätta för mig att jag skulle få ett pris utav skolan.. priset var att jag skulle få åka på skrivarläger under 4 dagar  x) 

Nu är ju inte skrivarläger kanske det roligaste men liksom äääraaan.. MEN! När skulle jag då åkt ? 11 - 15 augusti och vart är jag då  ?  I UNGEEERN Mwuooahahaha.. Jag skulle faktiskt vilja åka på det så att jag kan säga att jag fick det priset och visst, det är en bra upplevelse och jag som svajjaar mellan VG- & VG+ i Svenska och aldrig haft ett MVG där så kanske det kan hjälpa mig att höja mig liksom men knappast att jag skulle åka hem tidigare från Ungern för det  xD 

Men fick en annan uppgift att tänka över där dem ville att jag skulle skriva i skolans blogg när jag börjar i 3.an  ;p  HAAHA! Asso jag är LYCKAD i denna skolan  x)  Mwuoohaaha.. * nicklas beter sig nördigt * och det är ju kanske något man kan tänka sig.. får inte pengar för det men sitter ju ändå 24/7 vid datorn så aa  ;p 

Känner mig lycklig haaha.. måste tacka min svenska lärare som nominerade mig, och jag som hatade henne förut  x)  LOL!  [  The Ironi  ] 

UPDATE



.. omg, just nu har en präst kommit för att prata med morsan i 7th Heaven
om förbannelsen som hon la på en person.. WTF ?!!?

FIKA


Heemma..


Ganska soft dag, drog t skolan 12.45 och stannade kvar kanske i 30 min  x)  * chill * och ja! Det blev fika idag med Nadja men tyväär inte ute eftersom det inte var så värst soligt - molnigt, soligt, molnigt, soligt.. men vi klarade oss i alla fall  :)  


( 7th heaven just nu.. morsan "förbannade" en person och
det är väärstaa greejen. Jeeezees asso, psycho family! )

 
Hade det ganska nice.. köpte flip flops ( NOOOO ?!!? Kom just på en sak ) Varför köpte jag flipflops när jag skulle få ett par av Andreas  xD  HAAHA! Ajaa, Andreas flipflops kanske är fula, men får se  ;p  I värsta fall så lämnar jag väll tillbaka dem.. dem är snygga liksom men tror dem kan bli ganska hala om man råkar svettas lite vilken är en ganska stor chans att man gör under sommaren heehe.. men får se imorgon. Har skolavslutning imorgon på Torekällberget nere på stan och efteråt tar resten studenten så måste vara där lite och supporta alla äälskoos som är så duktiga och går ut gymnasiumet  (^^)  .. och då samtidigt kanske jag kan springa in på H&M och göra det jag måste  ;p 

Bruur ska förhoppningsvis komma ner hit idag med en hårddisk till datorn, han är så seg så jag får låna en utav hans sålänge medans jag måste vänta på att han köper en till mig  ( födelsedags present ). För just nu så dör min dator när man kollar på klipp som youtube och musikprogrammet som jag använder, winamp, går inte att starta  :( 

Men det ska nog gå bra, ska se om man kanske ska ut och köra idag också  :) 

THE OSMONDS

It's raining man, halleluuljaa, it's rai.. I wish!
Nej men seriöst, jag bad om sol och får vad  Regn!  * suck *


Satt just och kollade på Oprah och då var The Osmonds där ( en sånggrupp killar och 1 tjej som är syskon som uppträdde på 70 talet lite som Jackson 5 ) och liksom shit.. snacka om att dem har vissa bra gener i sin familj.
Liksom den här familjen är stor dem är liksom 9 syskon och hälften av alla de familjemedlemmarna har också typ 8 ungar  x)  Sheeet, hur orkar man ?  Asso jag vill ha en stor, stor familj.. gå i min pappa och farfars fotsteg  som fick 6ungar var, men hur orkar man ?  

Och det som är lite små kul är att nästan alla har samma läppar  x)  Typ såg en bild på deras föräldrar nu och farsan deras har typ ingen överläpp medan morsan har ganska liten och skit många har så, så man ser verkligen att de är syskon  ;p  Men alltså shit, är fortfarande så blåst över hela familje situationen.. nu under Oprah showen så fick alla ta med sina egna familjer ( Barn + Barnbarn ) och liksom de är ju verkligen den närmsta familjen och kolla på 3.e bilden jag lagt upp, där står alla.. dem är typ 100 pers sa da ( ?!!? VILKEN DRÖM FAMILJ  xD  HAAHAA!


Hur stor familj vill ni ha ?


Meenmeen.. blir väll bara att vänta och se hur det blir för min framtid  (^^)  Nu äre sol iaf så de är ju en bra början  ;)  heehe

     

ÖGONBRYN - DONE


Klar med ögonbrynen, känner mig fräsch  (^^)  Men fyfaan att man genomgår en sådan smärta för utseende liksom  x) 


Tips!
Smörj in området runt ögonbrynen lite lätt med Zinkpasta
efter att du noppat deej och sov med det så lägger rodnaden sig ner snabbare  ;) 


Sitter här och tare lugnt.. börjar inteförens 12.55 imorgon så kan ta det chill för tänker inte gå upp fören 11.00 imorgon för då har jag tid att göra mig iordning och ba chilla innan jag drar t skolan  :)
Undra om nadja eller någon vill fika med mig imorgon.. är så sugen på kaffe och typ choklad boll  ;D 
Snäällaa gee mig varmt väder för då kan man sitta ute också, ooooh vill sitte på Tidermans ute servering och se alla gå förbi  [ v


VARMT = MINDRE KLÄDER = LÄTTKLÄDDA KILLAR  .  SOMMAR = SNYGGARE KLÄDER  :) 
What's there not to like  (^^) 


STUDENT OUTFIT 2009

Woohoow.. bilden som jag just laddade upp på Viccan gav mig fetaste iden till hur jag ska klä mig på studenten.
Är så trött på de dära Kavaj-paketet med för stor kavaj liksom.. i värsta fall så kan det bli att detta iaf blir the outfit after liksom  :)

Om ni kollar på bilden på Viccan, likadana brallor fast för män med pressveck liksom. Vit skjorta som sitter ganska slimmat med korta ärmar.. nu stör jag ju mig på att jag inte har några armar alls men jajaa.
Sedan tjocka/breda hängslen och typ svarta finskor då svart är acessoars färg på hatt, hängslen och skor  (^^) 


Tycks ?  Kan det bli bra ?

FÄRGAT HÅR MED BECKHAMS

Sitter med färg i ögonbrynen och nu för första gången i ögonfransarna  ;) 

Har ju så jävla blonda ögonbryn att jag ser ut som värsta cancerbarnet * sorry *  när jag inte färgat dem  xD 
... och nu skulle jag försöka med fransarna, har faktiskt testat en gång förut men det gick ju käpprätt åt helvete eftersom de är så jävla petigt och inte alls bekvämt liksom men nu ska vi se hure blir.

I Huvudet På Carolina Gynning har börjat nu igen verkar det som och dem snackar om fotbolls fruar och alla som känner mig vet ju att min absoluta favorit/kändis är  VICTORIA BECKHAM   <333

Henne skulle jag så gääärnaa bli kompis med, tror vi skulle kunna ha skit roligt asso  x)  LOL!  




Kul att få med båda Beckhams med på bild på en och samma dag  ;p  Men seriöst, hon är ju så hemskt vacker att jag bara dör. ÄLSKAR  <3  Och hon har världen mest underbara känsla för mode!

SEXI FOTBOLL IS THE KEY

Seriöst haaha.. min kompis kom idag och ba: jag hörde att det inte blir som nästa år att dem kommer sätta upp en sån där stor tv i maren ( nere på stan ) där vi kan kolla på fotbollen.. * jag kollar på henne *

.. och ?  x)

Liksom sorry men jag är fan inte intresserad utav fotboll.. visst så erkänner jag att det var kul förra året att alla sitta och kolla på det men ändå, alla är så jäkla hypade om det. Jag skulle dock kolla på det på ett vilkor.. att alla spelare klär sig som Beckham på den fina lilla bilden jag arangerat här under  (^^) Fast sen.. vem skulle inte de ?   HAAHA  x)
Jag skulle stå längst fram med flagga, tacky hatt och kläderna så klart  ;p 


Så aa..
GO SWEDEN I GUESS   xD
 



FAMILY FROM HELL!



OK! Jag satt och kollade ( typ, samtidigt som jag halv sov ) på 7th Heaven och seriöst, så är det nog en utav de mest vrickaste familjerna jag någon stött på.. liksom för alla tänker ju först ba: ooooh, va underbar familj, de lever alla tillsammans och de reder ut sina problem tillsammans, de pratar med varandra.. men har ni någonsin tänkt på att för att kunna lösa alla problem dem har så underbart och sammansvetsat som dem gör så måste man ha problem och dem har så jääävlaa mycket problem.. tycker dem är helt sjuka och varje gång jag ser på serien så ryser jag liksom  x)  Barnenska ju vara så fint, kristet uppfostrade men ändå är de liksom botten till misslyckande..

Ajaa, inte för att jag kollar på den serien ofta men de är ju sant  ;p


LOVES ANY TEACHER WHO GIVES US ICECREAM!


Skönaste dagen idag egentligen  :)  Soc.omsorgen var inte så hemsk, kollade på filmen Tretton med klassen och den var faan bra. Chillade och sen fick vi veta vårt betyg liksom..


Betygen rullar in som dem ska, det går bra nu.
Endast mvg.n på mitt ark, det går bra nu.
Fjäsk har fått mig dit jag är, det går bra nu
det går bra nu kompis det går bra nu
  x) 


Nej men seriöst, jag är skit nöjd med betygen jag fått hittills och liksom om man jämför med i högstadiet så har jag skjutit upp i luften liksom.. haaha, skolkade liksom halva tiden i högstadiet men va trodde dem när man gick i en sån skit skola som Rosenborg skolan med sämsta lärarna ever och eleverna var ju fan äckliga!
Neej så jag hamnade rätt i alla fall nu till gymnasiet  (^^) Satt och tänkte liksom vad jag hade tagit om jag inte hade valt omvårdnad för när jag valde det så valde jag till början verkligen bara Igelstavikens omvårdnadsprogramliksom jag la inte till någon annan linje eller skola.. efter ett tag så gjorde jag det efter att alla andra sa att jag var dum som inte tog någe mer.. nu hade jag nog lagt till typ Dans linjen, Beauty & Fame och Hårfrisör... alla dem skulle var skit roliga att gå i liksom  <333

Men de bästa idag var ju i slutet utav Organisation och Ledarskap då läraren bjöd oss alla på glass  xp  Vi fick bestämma en ledare, Athra för första gången haaha jaini hon blev stolt   x)   Så fick alla säga till henne vad dem ville ha för glass o.s.v. Jag valde Calippo, Sen Daim, Sen Calippo men sen nöjde jag mig med en 88.a   xD 
Men jag klarar inte av att käka klass, liksom vanilj glasser o.s.v.. för när jag käkat upp en glass börjar jag vilja ha en glass liksom vill bara ha mer  LOL!!  Jag köper liksom alltid 2 Sandwiches för när jag käkat upp första så vill jag alltid ha en till  (^^) 


FAT BABY FTW!!
Mwuoohaaahaa..


Imorgon så har man iaf ba 1 lektion, woohoo!  Fett jobbiga samhälle men aa.. får tillbaka vårt prov som vi gjort ( jag siktar mot G- dåra eftersom de fortfarande är ett G ) och så kommer vi få våra omdömen. ooh jeeez.. hoppas han inte tar upp arbetet med sociala frågor som skulle typ lämnats in i September som jag fortfarande inte lämnat in  x)  Kan han inte ba låta mig passera typ som om att jag fick IG eller någe liknande.. fast lite tråkigt äre det ju eftersom jag aldrig fått ett IG i gymnasiet.. är så jävla stolt  x)  Sorry om jag skryter men måste verkligen, var så jävla dålig i högstadiet så liksom aa  ;p 

JÓ REGELT ( GOD MORGON )


Tjooo.. är trööött!


Seriöst det första jag vill göra på fredag ( första dagen på sommarlovet ) är att sova så länge kan jag men såklart så ska man ju följa med Lenita och kolla in hennes kusin när han uppträder som Michael Jackson på sin skolavslutning på fredag.. suck men ändå woohoo. Men då ska man liksom vara vid skolan vid typ 08.30 ( WHY ?!!? )

Ajaa men idag da, börjar 45min senare och jag beeeer att vi bara kommer gå igenom varandras betyg på första lektionen för den är fan 3 och ½ timma lång så aa, orkar inte nu.. jag kommer somna då liksom. Men vad kan dem egentligen prata om som är något viktigt ?  x) 

Så nu får vi se hure går  ( K )

FORTS. SPURT!






* Faller ner i stolen och pustar ut *



jävla skönt, har nu suttit här sedan 19.00 tiden och hållt på med två styckna psykologi läxor.. en där man skulle svara på en massa analys frågot till filmen "Så Som I Himmelen" och sedan skulle man svara på en massa frågor om inlärning och jag är klaaaar!!    ;D 

Man mår verkligen bra efter att ha gjort en massa läxor som man förut skjutit upp  x)  Jag vill faan fira mig på något sätt.. faan att vi inte har banan och glass får då hade jag lätt gjort en banana smash till mig själv  haahaha, LOL!
Tjockiis firande liksom  ;p 

Nu ska vi ba se om jag vågar skicka in dem haaha, känns som om att jag glömt något men de ska nog gå bra  (:


*



Dagens låt:
All Time Low  -  I've got your picture

( HAAHA Tessi! Jag är också smittad av Athra  ;p  )



FEL TID + PSYKOLOGI!

Baajs.. drog till jobbet idag där jag är timmanställd för att snacka med chefen.
När jag väl är där får jag reda på att det är nästa vecka ( dum, dum dum! ) oooh, hoppas bara inte att dem tror att jag är värsta snurrig och inte kan hålla reda på något nu  :/  * ångest *

Meen, meen.. sitter och skriver en analys om filmen "Så Som I Himmelen" just nu samtidigt som jag käkar rostat bröd med Cappucino  (^^)  Mmmmm.. delicious!

Men sheeet va trött jag har vart i dag asso, påvägen till jobbet så höll jag på att somna hela tiden på bussen och samma påvägen hem  x)  .. och denna värmen hjälper inte heller  ;p  LOL! ( Fast jag klagar inte ) Har just sovit i typ 1 & ½ timma * skööönt *

Ajaa, ska fortsätta läxan nu.. har 1 till psykologi läxa och en annan idrotts läxa * spuurt, spuurt *

GÜMÜRRÜN :)

AAAA DAAAAMN!


Kollade på uppgifts papperet igår efter att jag skickat iväg min 1.a världskrigs uppgiften till min lärare igår och såg att jag hade gjort totally fel liksom.. faaan, att jag inte kunde kolla innan jag skickade iväg den så att man kunde ha rättat till den  :/  * ångest *  Tråkigt eftersom jag faktiskt trodde att jag hade en chans att få mvg men det sumpades nog nu när jag får IG på detta liksom.. menmen..

Börjar om 8min men ska chilla lite, har en 2 timmars lektion med svenska.. vad ska vi göra nu liksom    Allt är snart slut vi kan ju knappast få några läxor liksom.

Men aa, sitter och lyssnar på musik, tv:n är på rakt brevid mig och så sitter jag här ( mwuuooahaaha, multi tasking ;p )

HISTORIA LÄXOR





OMG!
Skickade just in sista historia arbetet nu och jag bara ber att min lärare kommer hinna rätta det innan hon skickar in betygen imorgon!

Jag har skjutit på dessa jävla historia läxor for ever liksom men nu när man vet klart och tydligt att dem är inskickade ( får bara hoppas på att inte urkund knasar som sist ) så känner man hur fetaste stenen bara lyfter från ens bröst  [ v ]

Seriöst, för när jag hade praktik så sköt jag upp det, sköt upp det, sköt upp det och jag kunde vakna upp med ångest och fattade inte varför men sen kom jag på att det var bara därför.. liksom jag förstod att det var viktigt att göra dem för det var inge små jävla uppgifter:

1. Fördjupningarbete - Kartlägg HBT folkets historia från Antika Grekland & Rom tills idag
( yeeaa right, piece of cake - or not )

2. Du är en soldat i någon front under 1 världs kriget och du ska skriva ett brev hem och man måste ha med riktig fakta och händelser.

* andas ut *.. men faan va klockan är mycket asso, måste sova nu. see ya guys later  <3

MELODY TUNES

Seriöst, haaaha! Jag, Athra och Carro garvade ihjäl oss åt dem här för några månader
sen och jag kan fortfarande inte fatta att reklamerna är for real liksom  x) 











http://www.youtube.com/results?search_query=melody+tunes&search_type=&aq=f
(  för fler klipp  xp )

NEGATIV ?

Aaaaa.. brandbilarna susar, poliserna tjuter och röken ligger tjock i luften.. home sweet home  (^^) 
Nej men seriöst, någon som vet vart det brunnit för de har luktat brand i luften i lördags och idag   ( ? )


oooooh, kom just hem från Lenita och jag är mätt som en gris.. var ju med Lenita och Nikita hos Lenitas farmor och firade Lenitas moster som fyllde år så satt där och chillade och fikade o.s.v. Sen efter nån timma bestämde vi oss för att dra så vi drog runt lite, jag bestämde mig för att dra hem och hämta pengar så mötte jag sedan upp Lenita ( Nikita hade dragit ) så drog vi hem till Lenita och jag ( Eftersom Lenita för första gången verkligen inte skulle käka ) pizzan som jag hade köpt.. uundeerbaar american pizza liksom  * drägglaar *

Satt och hade det naajs, kollade på film och kollade även på alla tusentals bilder på som Lenita hade från Tysklands resan som hon åkte på för någon vecka sen med sin klass  :)  Men justee..

Är jag negativ ?
.. att vara eller inte vara negativ, de är frågan..



Alltså Lenita vill få det till att jag verkar så negativ men hon säger liksom när jag kan må skit bra ( ? )  LOL liksom  x) 
Men förstår nog henne lite.. jag kritiserar allt, jag kan ha en ganska bitchig ton i rösten när jag frågar saker och jag anstränger mig inte nödvändigtvis inte för att låta aldelles preppy, preppy  ;p  Hmm.. jag kanske är en ganska negativ person.. eller inte att jag är det utan bara att jag kan uppfattas som det för jag själv ser mig som en ganska glad typ  (:   

Meenmeen.. ska ju till skolan imorgon eftersom vi inte slutar förens den 12.e. Känns lite sunkigt när andra slutar liksom den 5.e ( ?!!? Huuh ? ) Fast jag tror att det beror på att vi har mer studiedagar och om de är sant.. så vill jag nog ha det så   (^^)   Men usch, har verkligen ångest för att Lenita kommer åka så snart ( om 2 veckor imorgon ) och jag vill göra allt med henne men hon är en busy woman liksom.. vill dra och bada och allting liksom ;p 

Just nu så äre värsta creepy vädret, jag kallade det för "före-orkan-väder" men kom på att det var åsk väder jag menade.. liksom svalt, storm fast ändå knäpp tyst och hela området man går i är i en lite blå aktig ton för att de inte finns någe moln eller någon himmel alls, de är liksom som någe äckligt täcke över allt.. men aa, de stod att de skulle vara fint väder i veckan iaf men inte så extremt varmt.. tråkigt för jag som vill bada liksom.. får se hur de går, men snälla  -  kan det inte bara bli värsta ovädret med enorma blixtar  ( aa okeej, ingen för ju komma till skada ) men aa, kommer inte ihåg nå sånt väder sen jag var liten ( bortsett från nån gång då jag var i Järna för nå år sen liksom ).

Men vi får se vad som går i uppfyllelse och vad som inte gör de..

Orkar inte riktigt dra till skolan imorgon men jag känner att jag måste ändå pallra mig genom dessa 4 dagar som är kvar nu  -  KOM IGEN NICKLAS!  I BELIVE IN MYSELF!!


GO MO.. DAG :)

Lite konstig känsla att ha en blogg, liksom ganska lätt att glömma bort.. men hej iaf  ^^


Vaknade vid 13.00 tiden.. farsan var hos farmor och farfar så skulel dit och träffa honom och så  :)  Sen så fick man ju såklart mat där också heehe, mosad potatis med revbenspjäll och sallad Mwuoohaaha! plus en annan maträtt men de låter så konstigt när man ba säger det istället för att smaka på det  ;p   

Nu har jag just duschat iaf och är nu ( en ) ren  xp  Ska raka mig och fina till allt lite ( föddes inte vacker, tyvär.. får gå på fake heehe ) och sedan strosa ner till Lenitas farmor och fira hennes moster som fyller år  :)  yeaaj.. ska faan försöka vara med Lenita så mkt jag kan nu  <33 


OCH SOLEN ÄR FORTFARANDE IGÅNG!  ;D
 

Yes! Älskar vädret så enormt.. får mig verkligen att må bra och att sedan på köpet få lite, lite färg är ju inte alls farligt  x)  Heehe..

*





REN KÄRLEK!
Det är ni som får mitt hjärta att banka, mitt blod att flyta och min vilja att existera


ATHRA - DU OCH JAG GENOM ALLT <333

Waazuuup..


Hemma nu, drog ut me Athra(-herad) och Theresé vid 21.00 och chillade.. drog runt, fastnade vid fornbacka skolan och låg och lyssna på musik o flumma som vanligt, fortsatte sen att driva runt och Theresé drog sedan hem med lille George som kom och hämtade henne  (:  Men ingen av Athra eller jag ville hem så vi bestämde oss att stanna ute.. haaha, athra: min mamma köpte kladdkaka.. ska vi käka  ?   (O.O) 

Haaha, så hon drog iaf hem och kom tbx me lite kladdkaka, pepparkaks sockerkaka typ och 2 apelsiner  x)  De 2 apelsinerna är för att vårt samvete inte ska bli självmordsbenäget  ;p 
Satt där och vid ett tillfälle råkade jag typ sätta i halsen och började hosta som nå jävla idiot och Athra var lugn som alltid.. sen ba:

"Hallu   ??   * niklas fortsätter hosta * oohooo, säg inte att jag måste göra heimlich manövern också.. * niklas fortsätter hosta och tittar sen på athra....... athra sitter fortfarande lugn och käkar *  haahaha  x)  asso fet ful, jag kvävs och hon ba fortsätter käka jävla tjockis hahahaha  xD   

Neej men seriöst våran humor knäcker allas, haaha sen när vi käkade så kom det också så jäävlaa mycket mygg och athra fulaste: wiiie, dem tror de är blod apelsiner..  hahahahaha!!

Synd att de inte är som BigBrother där de alltid finns någon kamera som filmar dig  x)  Bestämde oss för att promenera sen mot Östertälje Station sen men vi hade så tråkigt så vi drog ner t stan med tåget.. "plankade"  -  jag som trodde att det fanns festaste hålet i stängslet mot tågrälsen men dem hade tydligen täckt det med nytt stängsel så jag och Athra fick klättra över det som också  hade taggtråd på sig, lol liksom.. athra var "jätte" vig   x)  NOT! Haaha
Tog föresten bild på vår fina piknik så ni får se hur de blev, romantiskt.. eller inte  ;p 

För seriöst, jag vet inte vad det är men Athra kan säga en helt normal sak liksom och jag kan börja garva ihjäl mig bara för henne uttryck och liksom sätt att röra sig på.. hon är humor till 100%
Har aldrig tråkigt med henne, när man är med henne och någon annan så har vi kul men när vi är ensamma så har vi KUL!   Visst Athra ?!!?  Woohooo..

Ahmen nu sitter jag här iaf med jordnötsringar och ett glas me Cola  ( NYHET! Glaset måste fyllas på )  och sitter även och snackar med Athra på msn.. vi sitter och reflekterar över vår dag   (:   Men jag älskar dig iaf Athra, du är en utav de finaste jag har som vänner ( Just nu började Bye Bye Johnny spelas i hörlurarna * snyft * )

Skriver nog någe innan jag drar till sängs, snälla låt mig sova imorgon!
Egentligen så vare planerat att jag skulle t Stockholm me bruur och köpa en ny hårddisk till min dator ( födelsedags present )  men jag ooorkaaar inte, jag måste få sova liksom annars kommer jag freaka, har sovit liksom lika lite nu under helgen som jag gör under varadagarna och det funkar ju inte.. jag sover skit mycket på helgerna för att jag sen inte ska behöva sova lika mycket sen på vardagarna  x)  På vardagarna sover jag kanske i snitt 6 timmar ( 5 - 7 ) men under helgen kan jag lätt gå förbi 12 timmar snåret liksom.. wierd, aa jag vet  ^^

MY TEACHER JONAS VALDÉS!*

 




Tack Jonas för denna terminen!

.. och nästa kommer bli så enormt grymmare..






VAD HÄNDER SUMMER 08 ?!




Tjoo!


Mor och jag satt just på balkongen och käkade hamburgare som vi gjort  (^^)  Var och handlade lite saker för hamburgarna tidigare idag och började fundera på vad som händer i sommaren på vägen hem i solskenet  ^^

Jag ska ju då, förhoppningsvis, jobba på ett boende för funktionshindrade där jag är timm-anställd men the down fall är att de flesta öppna luckorna där dem vill att vikarierna ska fylla i finns när jag då senare åker till * trumpeter daa-da-daaa *  ungern.
Vill jobba, för såklaart vill man ju ha lite cash i fickan när man kommer dit för krogen, shopping, presenter o.s.v liksom för jag har bestämt mig att detta ska vara the summer  (^^)


SUMMER 08 IS GONNA BE THA BOOOMB! 
... this is my summer..


Men aa, sitter och försöker komma på en lista på saker som jag kommer behöva när jag åker, saker jag måste köpa o.s.v  -  åker den 19.e Juli och kommer hem den 16.e augusti  ;D  YEEAAJ! A WHOLE MONTH BABY!
Ska bara leevaa livet, shoppa, käka underbaar mat, träffa släktingar/vara med släktingar, bada, glassa i solen och bara bo  :)   

Ska även festa med mina underbara kompisar såklart, får ba hoppas att inte Carro & Monica drar till Spanien och därmed lämnar mig   :(   I want my babies with me this summer.  För älsklingen Lenita kommer man ju faan inte träffa mkt alls.. kommer ha chansen att träffa henne ca 10 dagar under sommarlovet liksom  :/  .. och de är från när jag har avslutning fram till den 23.e då hon åker till Syrien ( vill också ) och hon kommer då hem efter 4 veckor typ och jag åker ju då så aa, får väll leva ut till fullo med henne under de närmsta 10 dagarna  <3 Men vad ska ni göra i sommar ?  Någe kul ?

Nu är jag pumpad att göra någe och jag vill då.. sova  ?  Seriöst jag är så grymt trött efter dessa dagar liksom fastän man inte gjort någe men ska förhoppningsvis göra någe senare idag  :)  Seees..

DAGENS VILL HA




Skortor: Gilla, kusinen ska ev. köpa den rosa så blir ju att tjinga den ibland  ;p 
Everything is from H&M of course  ;) 

CONGRATS!



Jag måste bara få säga congrats till min bruur Tony som fått sin 2.a son  :) 
Det blev en liten Måns ( har dock aldrig förstått deras fixering vid udda namn


MORSNING KORSNING DITT VINO!

TjeenaTjeena, uppe med tuppen ( eller inte )

Gör mig iordining iaf just nu, ska ta 11.15 bussen ner t stan och sedan köra järnet  ^^  Fan jaa ör skitpumpad och jag visade just morsan koreografin samtidigt som jag ville försäkra mig om att den satt och som en SMÄCK säger jag bara  ;D  Men igåår da..

Först var man ju och dansade och det var grymt roligt fastän man fick sitta i timmtal och bara vänta liksom, men kul ändå.. träffade och började snacka med massa nya människor så det blev fin fint. Idag ska jag nog ta med en kamera iaf och fota min lilla outfit  x)  När jag kom hem igår så vara bara att låta håret klunka shampo och efter det balsam.. hade skit mkt spray i håret och hade kajal över hela ansikte  ;p  Ser verkligen fram emot det idag * eller inte - lol *

Men jag han igår till moster iaf efter att jag rushat hem och gjort iordning mig.. kom dit vid 19 tiden typ, dem hade redan grillar och allt men var ändå kul satt och fikade och lite senare så satt man oc hsanckade med vinglaset i handen  <3

Asso jag fattar det inte men jag har börjat gilla vitt vin, liksom när jag ser öl så får jag en känsla av fylla och mättnad men när vin kommer fram så kan man dricka hur mkt som helst utan känna sig förstoppad, de är gott och har lite mer klass i sig  ;p  LOL! VälkommenTill Nicklas Vin Analys

Men så det var kul iaf.. drog hem vid 23.30 men ville ine hem så jag började ringa runt och fråga va folk gjorde så det blev att dra ut med Monica & Carolina  ;D  <3   .. och dem hade också vin  x)  Haaha lol! Men så vi chillade och tog de lugnt, Monica behövde dra hem ganska tidigt men jag och Carro hade kul   "Suedie, Suedie!!!" Heehe

Kom hem vid 03.00 så imorse nu när man skulle vakna så var ju frågan: hur mkt behöver egentligen dansgruppen mig ? Vilket vid senare omtanke blev mycket  ;p  mwuooahaa.. besserwisser!
Så nu sitter jag här redo att dra och knarkar tugummi för att få ut alla sorters misstänksamma lukter heehe men annars vet jag inte vad som händer just idag men trore blir något med Carro, vi skulle ha dragit till stranden men de blev inställt  :/  Men talk to ya later  ;) 

DANCE AND QUICK FRESHING UPP!

Wooohoo! Är nu hemma och har duschat, sminkat mig, plattat håret och bytt om på typ 45 min  ;D
Wiiie, brukar alltid vara så seg men kommer iaf komma iväg med hel bussen till moster  ^^  

Dansandet gick bra, jag var ju suverän - som alltid  ;p  LOL -  nämen första gången så vare bra och andra gången så satt det verkligen  (:  * glaawd *  Lite tråkigt att det var så enormt mkt raster.. liksom chill i 40min, dans i 5 min sen chill i 1 timma nästan så nästa termin blire att vara med i flera grupper men det var roligt iaf.. faan va man såg ut asso, ska ju uppträda imorgon också så får se om jag tar kort då om jag nu inte kommer med i tidningen.. massa folk som gick runt och fotograferade oss  x)  Käääändiiisz   ;p  haaha!

Blev faan förvånad över hur lätt jag fick ur de liter med spray som jag måste haft i håret, vi skulle liksom tova upp det helt så att det stod åt alla håll heehe, såg ut som Frankenstein Mwuoohaaha.. nämen nu måste jag dra iaf, skriver senare  ;)

WRAP IT UP!

OK!  Så, nu har jag tagit en underbar dusch och den var väl behövd.. var på stranden idag med 1/3 av klassen (  skolkare  ;p  ) och chillade, käkade lite, körde frispie, solade lite och kollade in ögongodis  ;D 

Råkade bränna axlarna lite men det blir nog bra - lotion, lotion, lotion och sedan fin fin bränna - taht's the way to do it  (^^) 

Är ju ledig imorgon men ska uppträda på Oktober Teatern här i stan med dans förening J.A.M så måste vara nere på stan redan klockan 08.15 ( ?!!? WHYYY ?!!?  Vi ska liksom inte uppträda förens 13.00 och sedan 16.00 igen men vi måste tydligen vara där så tidigt ( tror jag iaf, är så seg så vet inte riktigt när jag ska vara där men vet att vissa ska vara där den tiden så då drar jag även dit   ;p  )  Skulle egentligen ba vilja chilla, imorgon äre ju nationaldagen och man är ledig och massa släktingar ska träffas hos min moster och partaaja lite medan jag då inte blir ledig förens kanske runt 18.00  * suck *
Meenmeen, jag älskar ju att dansa så vad gör man inte för dansen.. skulle annars vilja komma till moster och festa loss på kvällen eller eventuellt dra ut med kompisar men ska upp typ samma tid på lördagen sen för att uppträda ännu en gång.. jeeesz! Men de är ju sommarlov snart och då jävlaar blire paaarty paaarty så får bara se till att hålla mig tills dess   ;D  Men nu måste jag faan sova u guys, I'll see ya'll tomorrow  ;)

NEW BEGINNING ;D

YEEEAAAS!!!  Äntligen har jag en blogg och jag är faktiskt nöjd med den  :)

Fick ju göra om en efter att motha-fucking-blogg.se vägrade ge mig mitt gamla blogg namn  x( 

Har faktiskt velat skriva i över ett halv år men så klart så drivs blogg.se utav en grupp med sniglar höga på alvedon så det har inte blivit någe.. har haft mycket att skriva ner men neeeej daa, well whatever.. JAG VANN!
Men iaf, nu är jag igång och jag bara vet att jag kommer få värsta skriv torkan nu  x)  shit!  ;p
Men skriver lite senare iaf  (: 

RSS 2.0