UPDATE!

Så.. nu har man haft blekningsskenan i ca 1 & ½ timma. Jag har färgat ögonbrynen, noppat ögonbrynen OCH även färgat och noppat Melindas ögonbryn hehe  x)   

Folk har frågat om jag kan noppa deras ögonbryn men vågar inte  ;p  Mina blir snygga för jag vet ju hur mina är men tänk om jag fuckar upp dina ögonbryn och du kommer se helt fucked up i 1 månad - KUL! Eller inte haha..  så jag vågar inte heehe, men syrran kan man ju fucka upp hur som helst för hon är ju trots allt bara syrran ;)  

Nu blir det mat, potatisklyftor med kött - wooheey!  
Jag skulle dööödaaa för lite tzatsiki just nu.. 

BUSY, BUSY, BUSY!

Så.. nu sitter jag här med "babuscha-ryska" ögonbryn, varför undrar ni ? Jo för att jag sitter och färgar ögonbrynen vilket får mig att se ut som någon maskulin kvinna kallas Nadia från södra Moskva typ  ;p  who thought life would turn out like this! Haha..

.. och alldeles straxt ska jag sätta in mina tandskenor också för blekning utav tänder - YOU GO NICKLAS! Allt på en gång..

A LI'L PIECE OF HEAVEN!

How are ya'll doin'  ?  ;D 
I'm sure as hell fine..


Jeep, igår var en helt underbar dag.. känner mig liksom utsövd, som om att det där verkligen var vad jag behövde! Så skönt att få bara släppa på allting och bara chilla, så det var verkligen uppskattat  -  tack till Carro och Robert som jag var med under hela kvällen  :) 

Dagens planer är att gå upp till farmor och farfar och bli i pumpad massa underbar ungersk mat - pörkölt och nokedli! YEAJ!  Så grymt gott.. samtidigt träffa farsan och lite kusiner. Kommer nog bli bra det här, och den nyttiga kosten fortsätter idag!  Inga undanflykter här inte, jag hade min dag av himelen igår och nu är det över.
Lät mer negativt än menat haha..

Så nu kör vi igång igen, YEJAA!

BALANS!

Mitt konto.. mitt underbara konto!
what to do ?


BALANS IS THE WORD!  Jag kör på det, tänker gå ut idag.. jag tänker dricka och eventuellt käka något ( har käkat glass och nötter idag ) och sen på måndag ( ev. imorgon ) så kommer jag fortsätta med mitt nyttiga liv, men allt handlar om balans och jag kommer må bra ( förhoppningsvis, man vet ju aldrig med alkohol haha )  när jag får i en liten summa utav socker i mig..

Känns verkligen som om att jag ger upp nu men ah, jag tänker köra om samma sak nästa vecka, inge socker eller fett så då blir det väl antingen att min kropp har lugnat ner sig en aning eller så kommer jag få gå igenom samma helvete igen så ah.. får se hur det går. Just nu låter Marina som en morsa som bara "visst, ge upp, gör vad du vill.. mig kvittar det" haha så man får lite skuldkänslor  x)  Men jag ska klara det..

See ya later!


AAARRGGHHH!!

Panik, panik, panik, panik...


Jag har en extern hårddisk och min mapp som jag har på den har försvunnit helt. Mitt konto på hela datorn kan inte heller hittas men alla andras mappar och konton finns, va ska jag göra ?!!? Allting jag har finns på det kontot liksom och jag gjorde min mapp osynlig så att ingen annan kan gå in i den när dem går in i hårddisken men nu finns den bara inte!!

WHAT TO DOOOO!??!??!?!?

LÖSNINGAR MED BALANS!

Hejsan alla!  ;D 
I did it.. I really did it..


Vet ni vad.. jag rykte upp mig  x)  Jag sitter faktiskt här och käkar. Vad undrar ni säkert då, jo! Jag har ett glas med Pepsi Max vilket är en light dryck, light innebär inget socker mend istället sötningsmedel men det ska inte kunna skada mitt beroende typ att jag skulle åf en kick av det.  Samtidigt har jag gräddfil med Taco mix dipp och morötter! För gräddfil är ju typ en mjölkprodukt och även om den är fet så är det inte onyttigt fett och morötterna är ju verkligen inte onyttiga så detta är liksom en helt ok lösning för mig just  :)  Imorgon tänkte jag eventuellt satsa på chili-cashew-nötter.

Imorgon dock sitter jag och funderar på hur jag ska göra.. ska ut med kompisarna, får jag ta en öl då ? ( en öl blir säkert minst 3 haha )

Och nu sitter jag och funderar på den dära balansen som jag alltid snackar om förut att man inte ska utesluta allt för ingen mår bra utav det och jag tror faktiskt att du har det lättare att få en bättre hälsa OM du har en balans. Ät en nyttig måltid och då FÅR du käka en liten choklad bit. Bara du inte käkar upp hela paketet. Så jag sitter och funderar på om ölen skulle vara min gåva för att jag vart så duktig under veckan..

Tror jag ska snacka lite mer med Marina så får hon bestämma haha, hon är lite min "hälso-konsult" för jag är ju ganska partisk haha. Jag väljer ju: ok jag SKA köpa en öl.. men det är ju bara för att jag vill ha en kanske inte för att det är nyttigt haaha  x)  Men imorgon ska jag upp 09.00 för att dansa i alla fall så nu ska jag sova.. godnatt på er  ;) 

ABSTINENS!

Shiiiit, jag klarar inte av det här!
This shit is making me sick..


Seriöst.. jag mår så jävla illa just nu! Kom hem efter praktiken och somnade på en gång för var så jävla trött.. känner just nu bara en känsla utav hopplöshet liksom, varför gör jag detta ? Jag mår ju inge bra ?
Snackar om nyttighets kosten som jag käkar ( tycker inte om ordet diet, ska komma på något annat haha för det låter som om att jag vill gå ner i vikt när jag säger diet vilket inte är målet ). Men seriöst, det är helg nu och jag har funderat på att strunta i allting som heter onyttigt för att på så sätt verkligen få ut abstinensen ur kroppen liksom men jag mår verkligen dåligt idag! Alla på praktiken pratade om att ta en öl efter jobbet och att gå och köpa glass, vi fick t.o.m choklad till fikat och jag håller på att dö!

Vill bara krypa ner under en sten, känns just nu som om att jag ska spy.. mår verkligen illa och jag har ont i magen och humörssväningar!  Så fort någon säger något håller jag på att börja gråta och liksom känns bara som: varför skadar jag mig så här ? och jag vet ju varför jag gör det men det är just nu så jävla lätt att tvivla på sig själv.

Frågan för mig är nu: ska jag äta i helgen och sen fortsätta kosten på måndag eller vänta i 10 dagar till ?

Sitter nu och blir tår ögd för ingenting.. hur normal är det liksom ? Snacka om att man har sjukdoms insikt ändå..
MEN! Ska försöka vara lite gladare i alla fall.. Kompisarna undrade om jag ville med ut till Stanleys som öppnar om sitt dansgolv som dem ska ha gjort om så får se, just nu känns det som om att jag skulle dö av att se en person sitta och dricka en öl framför mig men vi får se hur det går.. vill gärna träffa kompisarna  :)  Blir det inte den planen så blir det i alla fall att bara sitta hemma och stänga in mig, just to ride out the wave liksom.

Men nu ska jag.. öhuum.. vet inte vad jag ska göra, men försöka rycka upp mig i alla fall! BAAY  :)


KAFFE IS A BIG NO-NO!

Quick Update! Började ju min blekning på tänderna igår som ska hålla på i minst 2 veckor och ah, då får man ju inte dricka kaffe.. jag får inte dricka kaffe!

Alltså jag har ju fan druckit kaffe i över 15 år snart 16 och liksom detta var inte riktigt något som jag var redo på har jag märkt... jag vill ha mitt kaffe  x(

BLEKNING, DANS OCH PLATTÅNG!

Just nu... Just nu sitter jag med en skena i munnen med något äcklig sörja i som då ska bleka tänderna..
I'm seriously, freaking scared!


Jag är skit rädd att det blir fläckigt, att smörjan inte kommer på alla tänderna och skit. Hmm, men men.. nu sitter den där och ska sitta där i 40min sen får vi se hur de blir! Wish me luck!

Men idag då.. den senare delen utav dagen har vart perfect!  På dansen så gick det som smort, hade Jazz-funk med Jaana och jag är så jävla glad för känner verkligen att: yes, dansen sitter verkligen  :)   En annan sak på dansen som var helt grymt rolig var att vi fick våra outfits - munktröjor och mjukisbrallor med texten: J.A.M Dancestudio Yrkesförberedande Danslinjen. Woohoo!  Kanske inte riiiktiiigt mina färger: stark röd tröja och ljusgråa byxor med vit text - meeeen jag måste säga att jag faktiskt trivs i dem.. dem är stora, mjuka och gosiga  ;D 

Så det blir helt perfa'!  Annars idag då.. ett litet tag efter att jag kommit hem så kom morsan hem med världens bästa överaskning, guess what ( ? )

EN PLATTÅNG!!!! WOOHOOO!!
Min andra hade ju dött och jag
beehööveer verkligen min plattång hahah
..


Så imorgon på morgonen blir det att testa den för första gånge, miihi*  Njuter verkligen haha och det roliga är att alla som jag känner köper dessa plattänger med någon plastfilms aktig värme platta som bara förstör mitt hår men morsan köper ALLTID samma slags plattång och de är inte sån där skit som mina kompisar köper haha och det gjorde hon inte nu heller  :)  YEAJ!

Nu dog min hjärna och snart ska jag sova så bäst att bara sluta skriva när jag ändå är igång liksom, nighty night!

INGENTING ÄTS UPP!!!!

Va är de här.. what wkind of world are we living in ?!!?


Vet ni vad jag har märkt under dessa 4 dagar utav diet ( ? )  Att ingenting äts upp... ingenting!  Liksom pajen som stod i kylskåpet blev uppäten igårkväll ( ingen rörde den på 3 dagar ), en pepsi max flaska ligger fortfarande full i kylen, en påse med jordnötsringar ligger bara i skafferiet och en öl står kvar sen i helgen... JAG ÄTER UPP MIN FAMILJ!!  HAHA!

Seriöst så äter ingen. Jag börjar förstå att vår ekonomi skulle nog vara bättre om jag bara slutade äta.. shit!  En annan sak som jag även förstått mig på är att jag behöver en socker-kick för att komma igång på morgonen och det har jag förstått förut också för jag har vart ganska död om jag inte fått antingen mitt kaffe ( som jag då har socker i ) eller min stora mugg med O'boy ( och nej, jag var inte snål med O'boy pulvret ) på morgonen och just nu känns det som sämsta tillfället ever för att skippa den socker-kicken på morgonen eftersom jag ska till ett ställe där jag redan har det svårt att hålla mig vaken och just nu kommer jag dit som en zombie  -  double trouble!!  :) 

Nu ska jag i alla fall till Höjdens Boende här i Fornhöjden på ett typ 3 timmar långt studiebesök, få följa med runt och se hur det är o.s.v så vi får se hur det är  :)  See ya'll!

SALSA IS THE SHIT!

Uno, dos, tres!


Woohoo.. hade min första salsa lektion idag, hoppade in i mitten utav terminen ( nästan slutet ) haha men det gick perfa! Jag och Ida var så jävla grymma - dem började på en ny koreografi idag och vi satte den!  YEAJ!
Så vi kommerabsolut vara där nästa onsdag också  ;D Salsa är så jääävlaaa sexigt.. Snacka om att man blir upphetsad av att dansa.. yeeajaaaa!

Och nyligen så började jag forma mina skenor för att bleka tänderna... tror inte att jag börjar idag men imorgon, då jävlar!  I'm gonna be looking like a mooovieestaaar *



Mooovieeestaaar, oh moooviee staar!
You're gonna be a mooviee.. moovie staa


 

Innan dansen idag så drog jag till biblioteket och pluggade lite.. hann inte med så mycket men är ändå glad att jag började  :)   * goldenstar for me * Och förhoppningsvis så ska jag orka ta mig ner dit lite oftare för man pluggar jävligt bra där, man blir t.o.m inspirerad att plugga medans man är där haha! Imorgon i alla fall så är solning på schemat.. på lunchen drar jag ner till stan med tåget snabbt som sjutton och samtidigt som jag är på tåget så ska jag käka min lunch ( tonfisk sallad ).  Vad gör man inte för att se fin ut haha  x) 
  • Kändes som om att jag hade tusen grejjer att säga er men tydligen inte.. JO JUSTE! Update on my diet..

Idag då.. haft kramp i magen under hela dagen och igår kväll. Tror att hela skiten börjar nu  -  Kommer ihåg sist jag försökte göra detta och jag spydde, mådde illa, hade ont i magen och hade humörsvängningar.. seriöst jag har verkligen ett sockerberoende!  Så detta är inget jag ser fram emot men kramperna i magen har i alla fall släpt men massa annat händer med min mage just nu så hoppas att jag inte blir sjuk bara  :/  I WILL MAKE IT! Och Marina är världens sötaste och min egna cheerleader haha! Nu ska jag sova, är typ 1 timma för sen med det men jag skulle försöka sova innan 11 ändå, god natt!


... AND IT JUST GOES ON AND ON AND ON..

Vart är alla kommentar friska personer ?


Just nu sitter jag på praktiken och inväntar lägligt tillfälle att få säga: ok, det finns typ inget att göra så är det ok man jag drar ? vilket hade vart lika passande för typ 3 timmar sen för har inte gjort något speciellt viktigt sen dess heller men, men.. life's a bitch!

Har inte somnat idag i alla fall och det är för att jag har rört på mig. Var nere på stan med min handledare för att titta till en brukare till oss och samtidigt gick vi på shoppingrunda på stan  -  allt detta har gett mig en sån enorm förståelse och insikt för psykiatrin som yrke... NOT!

Tycker ni att jag verkar lite irriterad ? Mmm.. jag me.. undra varför ?

DEATH TO PRAKTIK!

oh... my... gooooood!


Alltså jag mådde jävla dåligt imorse för det kändes som om att jag hade sovit i kanske 2 timmar. Jag gick upp - såg att håret såg någorlunda bra ut och gick sen och la mig en halvtimma ( eftersom jag då skippade dusch och iordnings tid för håret ). Efter det gick jag upp, käkade, klädde på mig och gick sen och la mig en timma igen hahaha ( det tar inte bara en halvtimma att duscha och göra sig iordning kom jag på så jag hade mycket tid över så jag bestämde mig för att sova en halvtimma till ) - Vaknade och tänkte liksom: neeej, jag ska fan sova en timma till även om jag kommer sent för jag klarar inte det här.. låg och försökte somna om men det gick inte... det var som om att något hindrade mig psykiskt! Irriterande eller vad.. så jag pallrade upp mig själv och drog till praktiken och kom faktiskt kanske bara 5 min sent haha!


-   Under hela den hära tiden messade jag med Athra och hon hade det typ minst lika svårt att kommaa upp ur sängen.. fan jag måste verkligen försöka lägga mig före 11 ikväll.


Nu är jag hemma i alla fall på lunch.. hade ingen mat hemma så det blev korv med bröd ( igen ). Faktiskt så älskar jag korv med bröd men t.o.m jag vill inte ha mer nu, jag vill ha riktig mat så ska be morsan att köpa lite saker tills imorgon så ska jag se om jag kanske kan skrapa ihop något eller så gör väl morsan det som vanligt  :)  Bara det att vi hade liksom inga rester kvar i kylskåpet idag.. Men jag har planerat hela min lunch för imorgon i alla fall som då kommer innehålla solarium och sallad to go!  Hehe, så det ska nog bli bra. Men fyfan för praktiken..

Den är så jävla tråkig, höll på att bli cp imorse och började nästan gråta p.g.a frustration. Väldigt irriterande! Nu ska jag dit och då blir det att sitta i "team möte" i 1 - 2 timmar och sen efter det så ska jag på läkarbesök med en medlem så ah, de var ju det roligaste man får göra idag på praktiken..


TACKA GUD FÖR ATT JAG SKA DANSA SALSA SEN IDAG MED IDA  ;D 


MILJÖSKADAD

- Melinda: Vad var det dära ?

- Mamma: Vadå för något ?

- Melinda: Det lät som en bil som sprängs..

* EXAKT vad jag tänkte en halvtimma innan då jag också hörde det ljudet *

Hur fan låter det när en bil sprängs ?!!? Snacka om att man är miljöskadad..
Men så är det när man bor i Fornhöjden. Ett ställe som jag älskar till döds, ett ställe som rymmer så mycket folk som jag hatar, ett ställe som jag inte vill flytta ifrån.

Vrickat va ?
God natt!

STUDENT 2009

Studenten is heeree!!
.. or at least soon and it's
already giving me anxiety attacks
..


-   Usch!  Liksom jag och Andreas går i samma klass och vi har är kusiner vilket då gör så att vi har likadana släktingar.. vad faaan gör man då på en fest för att fira studenten ? En student mottagning liksom ? 


Det här is really killing me för inte bara för att vi ska ha festen utan även för ångesten över vart vi ska vara. Vi blir liksom åtminstone 50 - 60 personer och vart finns sånna lokaler ? Vi hade den mest underbara lokalen här i fornhöjden som vi alltid har vart i ända sen jag var liten då det har vart större fester, folk har liksom hyrt den genom oss för att få vara där men nuuuu.. nu ska det bli en mottagning för Dr.Mossberg  -  I hope it crashes and burns!

Så vi har ingen aning om vart vi ska vara. Samtidigt måste den vara i Södertälje ( city, inte Södertälje landsbygden ) för att det inte ska ta tusen år att åka dit och den får inte kosta för mycket...  oh my gooood!  Men det går nog bra... det kommer funka... * andas i en påse *

Nej men det kommer bli funkish.. mean while så kan ni ju kolla på bilden  <---- där, för att se hur min student outfit typ kommer se ut  ;D  YEAY!  Så även om hela den dära dagen kommer ge mig ångest så vet jag i alla fall att jag kommer se fabolous ut  ;D  Mwuoohaaha! 

JAG HAR BLIVIT LURAD!!

Jag har blivit luuuraad ooohooohoo hoooo..
damn it!


Jag har blivit lurad... utav min handledare! Alltså inte med flit men bara p.g.a klumpighet liksom. Vi satt och snackade om hur jag försöker käka nyttigt och hon säger då: ahmen när man håller på med sånt där så ska man käka nötter, det är ju gott och väldigt nyttigt! Söt som hon är så går hon till ICA och köper en påse nötter utan att jag vet om de.. hon ställer den på bordet och säger att jag får ta om jag vill vilket jag gör, man är ju inte ouppfostrad liksom.

Jag tar en hand.. sen tar jag en till ( 2 väldigt små händer ) men medans jag käkar på den andra portionen så bara stannar jag upp. Jag kände seriöst hur det här var fel, jag njöt för mycket  HAHAH! SERIÖST!

Så märker jag.. det här är ju inga nyttiga nötter typ som mandelnötter eller kanske pistage nötter t.o.m utan de här är SALTADE NÖTTER! SÅNT MAN KÄKAR PÅ HELGERNA!!  xD  DAAMN!

Liksom jag kände hur det snurrade till i huvudet/tankarna när jag första gången borstade av saltet och fettet från mina händer men det var inte förens andra portionen som jag förstod de liksom.. hahah, sprang ut till min handledare och bara: sååå kan du ju inte göra mot mig ?!!?  HAAHA! Det här är ju inte nyttiga nötter de står ju t.o.m OLW på dem! Hur knyttiga kan dem vara då liksom hahah.. HAAHAHAH! Men hon tänkte att dem nötterna är väl nyttigare än godis men jag ska ju liksom utesluta onyttighet HELT och inte bara försöka välja bort saker så hon sa förlåt tillslut hehe.

No hard feelings left there hehe..

Men jag vet liksom hur jag tänkte på en gång bara: DET HAR GÅTT TVÅ FUCKING DAGAR!! OOOOOOH!!! Haaha vet även att dem där gjorde knappt någon skillnad säkert men psykiskt så känner jag fortfarande fettet på mina läppar och nötter fast i tänderna.. shit va äre för fel på mig haha  x) 

POÄNGSYSTEM

1 - 10
Om allting var en 10.a i smak förut så ska jag nu poängsätta vissa saker under dietens gång.
Kan börja med det första:     Kaffe utan socker - 6.5, halv bra, där då 5  börjar åtminstone symbolisera tråkigt.

Kom alldeles nyss hem från dansen och jag är död! Alltså är så jäkla trött så det går ju bara inte och samtidigt så jäkla hungrig så nu sitter jag här med 4st korv med bröd ( typ det mest underbara som finns och man kan göra det på 3 sek ) och ett glas mjölk och nu ska jag bara trycka i mig det för känns som om att jag inte har käkat någonting alls och samtidigt känner jag hur jag inte har någon energi what so ever eftersom jag inte käkat något sockersött eller liknande..

Vi får se hur det går..


WHAT A WONDERFULL WORLD

Heeeeej  ;D


  • Solarium - mys faktor 10! 
  • Lunch med Marina - mys faktor 10!


Har haft en så jävla bra start på dagen alltså.. alla dagar borde vara så här!  Drog till solariumet och där var ingen, visst folk var inne i själva rummen men ingen stod på kö - yeaaj!  Så jag hoppade in lite snabbt, 11 min och det kändes underbart.. det kändes verkligen som att ligga på Ungerns stränder mitt i sommaren - så jävla hett!!   

Sen drog jag ju till Nancys där man träffade underbara Marina och vi hade en sån jävla nice lunch, satt och snackade och käkade i över en timma.. så grymt mysigt  :)  Så det gör jag gärna om igen och ah.. personalen blev förvånad när jag väl sa att jag skulle ha en grekisk grillad wrap istället för en varm burrito haha, men den smakade gott som sjutton ändå men tror jag föredrar den varma burriton men det är nog också för att själva onyttighets faktorn är aningen högre * tittar bort oskyldigt, hehe *

Men så ja.. det har vart en underbar dag!  Drog även och hälsade på mullis och gjorde lite fint hos honom, morsan ska ner dit ikväll och lägga tillbaks alla halsdukar som vi har tvättat. Börjar se tomt ut där utan hans halsdukar så nu ska dem dit  :)  Men nu alltså.. en fett konstig sak hände mig medans jag satt och pratade vid graven. Jag hörde liksom hur någon säger nått och kollar då åt sidan, då står det en tant i typ 60 års åldern kanske 15m bort och bara: är det jobbigt ? Jag var liksom helt paff och nickade bara med huvudet vilket efter det säger hon: ah, jag ser det..

Syrran säger att hon kanske bara sa så för att vara snäll men seriöst, jag står på en jävla kyrkogård brevid en grav som man ser är ny - vad är du för jävla geni som förstod att det var jobbigt! Sen när är det inte jobbigt att vara på en kyrkogård ?!!? Alltså det där störde mig fett länge efteråt och stör mig fortfarande.. för seriöst vem frågar en sån sak ?
Men ah, hon var säkert inte normal.. hur kan man vara det liksom om man frågar sånt.

Men annars då på schemat, idag blir det dans efter 1 & ½ vecka.. jiiiszees, kommer säkert dö x)  SNÄLLA TA DET LUGNT MED OSS!! HAAHA! Men ska bli kul att få träffa alla igen, blir till att ta träning seriöst nu för med min diet och så mycket som jag tränar i veckan så booordeee jag kunna få en allmänt snygg kropp fan. KOM IGEN NU!!  ;) 


A NEW LIFE!

Niklas is going cold turkey on sugar!
Avgiftning and a healthier life, here i come..


Jaap, idag börjar mitt nya liv! Shit det låter verkligen dramatiskt haha.. nej men seriöst, det känns verkligen som om att allting startar på nytt nu ( låt mig gå en dag på praktiken så kommer säkert den känslan försvinna haha ) och liksom visst, nu har jag ju fått vila upp mig o.s.v så det är ju en jävligt bra start att börja om på  :) 

Vaknade för lite mer än 1 timma sen, har sovit så fett dåligt.. kan liknas vid när man spelar The Sims och man vill att gubbarna ska gå och sova men dem vaknar hela tiden för att deras energi är i topp - så kändes det typ för mig under morgonen här när alla var på väg till jobb och skola.. hade skit svårt att somna om.  

Men nu är jag vaken i alla fall, ska alldeles straxt till bussen där också syrran kommer vara så då får jag ju någon att snacka med på vägen ner till solariumet, miihi*. Sen Nancy´s med Marina, yeeaaj!

OCH VET NI VAAAD!

.. heelaaa Nancy´s personalen kommer bli häpna när jag ska beställa för har bestämt mig att byta maträtt. Alltså jag är stammis där och dem vet exakt vad jag ska ha, behöver inte ens säga till dem, dem själva säger bara för att försäkra sig om att det är rätt "Varm burrito med köttfärs, utan bönor, jalapeno men med extra oliver och feta ost ?" Jeep säger jag alltid då haha, men tänker inte ta det utan tänker ta grillad grekisk wrap - visst de är så jävla gott men nyttigare än varm burrito också så ah, woohoo!  x)  ( och varför detta är stort är för att jag käkat varm burrito i fan 1 år snart haha )

DIET FTW!

Nu händer lite saker här.. vet ni vad jag kom på ?


Jag hade ju lovat att börja på en diet efter påsken och nu... ah, nu är det ju efter påsk. Eller imorgon i alla fall, min dygnsrytm är lite fucked up så just nu ( 00.26 ) räknas inte riktigt som imorgon för mig eftersom jag vaknade typ 15.30 haha.

Det värsta dock som finns när man ska börja sånt här är att ha saker hemma, att ha en massa onyttigheter hemma liksom.. Så nu sitter jag och käkar "den sista måltiden". Morsan gjorde äppelpaj igår så nu försöker jag ta slut på den med underbar vaniljsås så att det inte finns kvar något imorgon som frestar mig och innan jag kom på detta så hade jag hunnit hälla upp Cola Light i ett mega stort glas och en skål med jordnötsringar så ah, det blir efterätten haha! 

MEN! Jag startar min dag väldigt bra imorgon.. blir att gå upp 10.00inget att skämta om, det där är tidigt ) för att göra sig iordning och sen dra ner på stan och sola * underbart *. Sen efter det så blir det att dra till Nancy´s med underbara Marina och som vi alla vet så är ju Nancy´s matens himmelrike och det är nyttigt. Men som Marina sa så måste jag ju välja äpplet istället för chockladen och jag måste välja typ juice * urk * istället för läsk.. haha  x)  Dagens i-lands problem alltså..

Men det ska nog gå perfekt. Min sista måltid ändrade nyligen riktigt och nu mår jag typ illa och vill aldrig smaka något sånt här igen.. den taktiken funkar ju också  ;D  woohoo!

DÖD ? NO JUST ON VACATION..

Heeeej allihoppaa  :) 
Long time no see..


OK! Så jag har inte skrivit på länge, laddat upp några bilder på BDB eller något alls och varför säger ni... för att jag inte orkat. Har liksom inte haft det minsta lust att göra något sånt alls och känns dumt att bara sitta och massproducera något halvroligt skit så istället har jag kört på en semester-vecka och I feel Grrrrrrr-eat! ( 10 poäng till den som kommer på vart Great ordet kommer ifrån hehe )

Seriöst.. mitt jobb har inte kunnat ge mig något pass alls * friska jävlar * så jag har vart ledig under hela veckan och jag har inte vart det på länge! Jag kan inte ens få en hel ledig helg nu förtiden för dansar ju på lördagar och där har jag också haft lov så hela veckan har gått i chill-hetens tecken!

Har sovit, sovit, sovit, njutit utav vädret ( som har vart helt ok faktiskt, pluspoäng för vädret ) haft underbara grillkvällar med mina kompisar och bara vart en tonåring rent utsagt.. Har typ tusentals med bilder som jag vill ha i min dator just nu från andras kameror men alla är så sega så det går ju inte, får börja pressa dem lite!  :) 


Nej men jag har verkligen haft en underbar vecka.. har inte så mycket att skriva om faktiskt, inte ens nu så tänker nog inte göra det heller. Det ända jag kan säga är att jag sitter i iver och väntar på det jävla godkännandet från Länsstyrelsen om mitt körkorts tillstånd - cooomee ooon, give me it!
Puss på er!


STOMP THE YARD: PICS!


( Hur skulle man kunna säga nej till det här ?!!? 100% Kakao - Columbus Short )


( Såna jävla grymma moves, dooog just vid det här ögonblicket )


( Inte bara killarna som var värda att kolla åt, Meagan Good är ju så jävla vacker så
det går ju inte.. hon får nog fan vilken gay snubbe som helst att bli straight på 5 sek )


( Men här har vi dem alla, hela underbara gruppen..
oh please, lord pleeeaaaseee let me get thrown right in there!! )


( Chris Brown spelade brorsan som gick bort... säga vad man vill om Chris
men söt som socker är han och det går inte att undvika
. )

STOMP THE YARD

DAAAAAMN!!!! Jag har just sett meeegaaa grymma filmen.. och ja, jag skäms lite över att jag inte sett den tidigare så SORRY!!  

MEN "STOMP THE YARD" ÄR FAAAAN EN UTAV DE
BÄSTA FILMERNA JAG SETT PÅ LÄÄÄÄNGEEEE!!



Nej men seriöst, så jävla grym film och det roliga var att filmen kändes inte som alla andra dans-filmer som ex. "Step Up" 1 & 2 där du liksom vet till 100% vad som kommer hända o.s.v.

Och ooouuuwhiiieee.. there were som scrumfelicious homies all up in this movie!! DAAANG!!  Skulle dö för den fulaste av alla dem liksom hahahaha  x)  Satt och svettades verkligen..

Men samtidigt måste jag erkänna att jag grät, liksom verkligen grät, ett par gånger under filmen för själva filmen handlar om en snubbe som förlorar sin bror... filmen slog verkligen till än på helt rätt knappar alltså.. Fick flera gånger bara böla rakt ut för att sen kunna gå tillbaka till filmen.

Men usch alltså, sån jävla bra film! Den måste ni bara se, stomp the yard heter filmen och är klart värd att se. 10/10!




YF ÖVERNATTNING

Haaaaaaay   ;D


Grymmaste övernattningen inatt, weeii!  Övernattade ju i dansstudion med hela YF gruppen och det var så jäkla roligt alltså, älskar den dära gruppen så enormt!

  • 19.00  -  Uppvärmning / Styrketräning med Jaana
  • 19.30  -  Middag ( pizza )
  • 21.00  -  Vad vi ville göra / Träna på Påsk spexet
  • 22.00  -  Streetdance klass med Jonas
  • 23.30  -  Vad vi ville göra / Träna på Påsk spexet
  • 01.00 / 02.00  -  Spökberättar timma
  • 02.00 ( ca )  -  Vad vi ville göra / Träna på Påsk spexet
  • 04.30  -  Bestämde alla sig för att dra och sova

    NÄSTA DAG!
  • 08.00  -  Uppväckning
  • 08.45  -  Uppvärmning / Styrketräning med Jaana
  • 09.30  -  Vad vi ville göra / Träna på Påsk spexet
  • 11.00  -  Uppvisning för familjer som kom för att kolla på
  • 12.00  -  KLAARAA!!

Så jaaa.. fanns en ganska mycket att göra och fyfan va man stressade ibland alltså  x)  MEN FAN VA KUL MAN HADE!
Hade så kul med alla liksom, när vi gjorde våra egna koreografier som blev grymma, när man bara flummade runt eller när alla satt och käkade och bara pratade och... ooooh va ja älskar er allihopa!! hahaa!
Men asso damn! måste ju erkänna att man även har sina favoriter i gruppen.. vissa människor klickar man bara så jävla bra med  [ v ]

Annars da, missade ju tyvär ishockey matchen igår.. så jävla tråkigt verkligen, hade lätt hakat på alla annars att dra ut efteråt o.s.v för av vad jag hört så vart det tydligen värsta draget! Men kände ändå att jag valde rätt, men ett dilemma var det ju ändå. Tyvärr vann inte våra små gossar utan vi förlorade i straffar 6 - 7 till oss men va gör det för vi är ju i elitserien ändå  -  wooohiiieeey!

Fan och mega underbara vädret som vart idag.. som en idiot har jag suttit in hela dagen men har velat dra ut skit mycket men dem jag frågat om dem ville dra ut o.s.v har inte kunnat och så har man vart ganska seg eftersom man sov typ bara 4 timmar i natt haha.. men vi får väl hoppas på lika bra väder imorgon  :) 

Då blir det i alla fall påsk middag hos farmor och farfar, woohoo! Farmors "prinskorvar" ( = korvar klippte itu haha ) älskar hennes mat  :) GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA! 


STUDENTSKIIIVAAN ÄR HÄÄÄR!!!

STUDENTSKIIIVAAA!!


Idag gäller det, idag smäller det! Har inte vart så värst pumpad inför själva studentskiva under veckan men det är nog för att man är så jävla trött under dagarna o.s.v men kommer nog bli fett nice, jag har mina närmsta älsklingar där i alla fall så jag kommer må fint  :)  Sitter och förkrökar smått med lite cider och funderar på att göra en liten drink innan man drar.. nästan ett måste liksom haha.

Men imorgon då, SSK - Leksand och jag inte gå  -  DAAAYM!! Har sån jävla ångest över det.. en utav de första matcherna som inte är "den viktigaste matchen i hela kvalserien" där man sitter och biter naglar och river hår för att man är så jävla nervös för SSK ÄR VIDARE TILL ELITSERIEN FUCKERS!! WOOHOOO!

Blev så jävla glad när jag hörde det i måndags så gick runt och sjöng som en galning här hemma haha.. men nej, har dans imorgon då vi ska övernatta i dans studion och jag har missat så mycket dans, delvis p.g.a ishockey, så kan verkligen inte dissa dem nu men! Jag känner att jag vill bidra med något så jag frågade syrran om hon ville dra på matchen och det ville hon så jag kommer pejja för hennes biljett hehe  ;p  Då har man ju kommit med något ändå..

Alltså känner verligen hur SSK växer på mig.. det blir viktigare och viktigare för mig och samtdigt handlar det om så mycket mer än bara laget för mig än vad det gör för vissa andra. Är så lessen över det faktum att jag inte började gå lite tidigare med brorsan, förstår verkligen varför han älskade det laget!   Älskar dig brorsan  <3 

Men yes, kämpa lika hårt imorgon som ni gjorde i måndags pojkar..

Nu sitter jag som sagt med en cider brevid mig, sitter och dregglar i väntan på att få dra till Hamn för att få käka maten som man egentligen betalat alldeles för mycket pengar för men aja.. får väl gå för den här gången!   IT BETTER BE GOOD!  Är även på ett så enormt shake ass humör  x)  Fan bara att inte kameran funkar för då hade jag visat er en show som ingen annan  ;p haha!

Men vi hörs senare! Tuddiluuee..

EN DELVIS BRA DAG :)

Jalla jalla jalla, ya habibi jalla!
Vad ? Jag lyssnar på musik.. * fortsätter leka magdansös *  haaha  xD


5.e april och jag har redan övertrasserat mitt konto med 80 spänn.. BRA! .. och nej, jag har inte köpt värsta sakerna. Har bara inte världens bästa ekonomi * suck *  Blir inge alkohol på onsdag då da ( studentskiva )

Annars da... jobbade idag och det var såååå skönt! Har ju fan inte jobbat på seriöst 1 månad!! SKANDAL!!  Alltså visst jag trivs verkligen på mitt jobb så det är ju kul men att jobba ger fan en riktig trygghets-känsla för du vet liksom att: detta is giving me caaaash!!!  x)  HAAHA! Såg även att lilla söta Linda hade satt upp en lapp om att jag vill jobba på påsklovet.. snälla, snälla, snälla!! OCH! En utav mina kollegor har ett perfekt schema för mig i sommar så jag måste ringa min chef imorgon och fråga om det är någon jag måste slåss med för att få det schemat eller om jag bara kan få de  ;p   Undra om man ens kan göra så eller om man måste dela upp det liksom... jag vill inte dela meeed mig!

Men men.. vet ni vad ? Alldeles nyss käkade jag fläskfilé och klyftpotatis och nu ska morsan göra äppelpaj.. KAN MAN HA EN BÄTTRE MORSA ?!!?  ;D 



Älskade broor, var igår på O'learys och började gråta fastän jag inte kommit längre än 2 m innför dörren. Det var du, överallt var det du! Försökte hålla det tillbaka medans jag betalade för min jacka i garderoben men då kom Tessan och det bröt för mig.. hon är så jävla underbar, hon var precis vad jag behövde! Jag slår vad om att det var du som gjorde att hon kom just då, du skickade en utav dina änglar till mig för ingen skulle kunnat trösta mig så som hon gjorde då!

Jag saknar dig så enormt och vet inte hur fan man ska kunna klara detta.. 8 månader och 5 dagar har gått och det blir värre och värre för det blir verkligare och verkligare, det får inte vara sant! Jag vill ha min mullis här vid mig!!
Jag saknar dig för mycket för att det ska funka. Folk säger att det oftast blir lättare ca 1 år efteråt.. 10 år skulle inte göra det här lättare! Tony min älskade bror, jag älskar och saknar dig  // Din lilla tjockis Guss

MICHAEL JACKSON MED OTTO BLÜNKER! ;D

Vet ni vad.. jag är en extrem uppmärksamhets-hora.


Att vara en uppmärksamhetshora leder till att jag blir en enormt avundsjuk person som är avundsjuk på andra som syns mer än mig vilket leder till att jag blir en ganska osäker person som leder till att jag blir en väldigt liten person vilket leder till att jag spelar en säker person vilket leder till att alla tror att jag är en säker person vilket senare gör så att jag verkligen börjar bli denne säkra personen  -  tillslut så spelar jag inte längre!

  • Gå med huvudet högt och rak rygg så ska du se att rollen snart passar  ;) 
Annars da.. omg, omg, omg.. hade världens grymmaste gästlärare idag på dansen!
Otto Blücker, en enormt söt kille som verkar ha en skit fin personlighet och skit roligt beteende, dansar gör han grymt och han är skit bra som lärare.. men det är inte allt, vet ni vad han gjorde mer ?


HAN KÖRDE BARA MICHAEL JACKSON MUSIK IDAG! STATUS POÄNG FO SHU!
.. snacka om att göra mega poäng hos Niklas liksom..



Så ah, var skit roligt.. har haft som en svacka där jag inte lyssnat på Michael på länge liksom ( men inte konstigt heller, lyssnade liksom sönder hans musik 4 år i rad i högtadiet och mer ) men nu kände jag verkligen bara att: shiet, det finns ingen större än Michael! Så det var ganska kul att få tillbaka honom liksom.. stretchade och allting åt Michaels musik och alltså finns ingen annan artist som har sådan bredd på sin musik: baladiga, rockiga, popiga, funkiga - oooowiiiee!  xD 



MICHAEL IZ LOVE!
  [v]


 


RSS 2.0