ALL HALLOWS EVE

En fet budist.. släpper din hacka fia.
öööh va ?


Hihi, sitter och lyssnar på ERA och låten Ameno och massa andra. Älskar sån här munk musik men lite kul äre, sitter och försöker inbilla mig att dem sjunger på svenska så det hjärnan uppfattar det som är skit roligt haha  x) 

Har just kollat på filmen Stick It med syrran, min och brors film  <3  Mamma är inte hemma just nu så fick pengar för att köpa pizza till oss båda och det var väldigt mysigt att för en gångs skull sitta ner med syster och vilja göra det. Jag är ganska dålig bror på det sättet, är inte så mycket för att sitta ner med syrrorna och göra något liksom.. har inte tillräckligt med tålamod för det * suck *.

Var på kyrkogården idag.. hela vår släkt går alltid på fredagen under Alla Helgona Helg men nu var det så många som jobbade kväll så vi flyttade fram det till på lördag men morsan ville gå idag och tända lite ändå så vi gjorde det. Men seriöst! Alla som inte vart där på länge, gå dit imorgon senare på kvällen.. det är ett utav det vackraste ställena som finns då under året. Minneslunden är ett utav de vackraste sakerna jag någonsin sett i hela mitt liv, liksom en damm och ett litet bergs-stycke bara TÄCKT med massa ljus och en hel kyrkogård som lyser... det är så sjukt vackert.

Kommer ihåg när man var mindre och det faktiskt snöade på den dagen, DET slår det mesta. Ett vitt täcke över hela kyrkogården och ljus i massor. Så fint... för alla helgona helgen är typ den viktigaste för mig nästan. Vet inte varför men den betyder så extremt mycket för mig, speciellt den dagen då hela släkten samlas - tänder ljus och sedan träffas hemma hos någon allihopa.  Jag har en enorm respekt för de som gått bort så ah.. it's just very important for me. Vet i alla fall att inget kan få mig att inte närvara på kyrkogården när vi alla är där  :) 

Men nu ikväll så kommer det bli en massa mys och bara ta det lugnt.. hörs senare.

 

 

 


NO WAY JOSÉ!

SORRY!! Sorry alltså men jag tar faaan inte vaccinet på onsdag, no way!

http://beeccss.blogg.se/2009/october/vaccinet-mot-svininfluensan-ar-inget-botemede.html

Det är för mycket skit nu för tiden, inget positivt.

MEGA NICE KVÄLL!

Go kväll / natt.
Har ni backat bak klockan 1 timma än ?


Haft det jätte kul idag, mätt som få! Blev grymt sugen på att dra till Sturekompagniet efteråt men blev inte av tyvärr, får blir någon annan dag. Skriver mer imorgon för nu så ska jag sova  :)  

Såg dock denna lilla poster på QX.se.


Vad Tror ni ? Jag kan ju då erkänna * med skam i rösten * att jag aldrig vart på gay klubb. Mestadels för att dem flesta klubbar är minst 21 + och för att Sthlm inte har största utbudet heller. Men nu öppnar tydligen denna GAY klubb ( konstigt att det inte framgår i postern ) och det är 18 års gräns... hoppas kompisarna vill hoppa på  ^^


NO PIZZA FOR NIKLAS

Vet ni... jag är fan lite irriterad nu.

Jag har bett om pizza hela veckan så får vi det nu, när jag inte kan äta. Fick ju bara en tiny winy bit liksom.. smååått irriterad, just thought you should know. Over and out!

MÄTT TILL FRIDAYS ( ? )

Så.. nu är jag fixad, sprayad och klar. Åker om typ 45 min och jag har ångest!

Käkade en tallrik gröt för någon timma sen kanske 3 timmar sen eller så, men sen så kommer mammas kille hit med familje pizza, den feta versionen som är underbart goood så jag tänkte att jag tar en liten bit bara vilket jag gjorde. Men nu är jag inte alls hungrig * suck *

Jag måste vara hungrig på Friday´s haha, liksom skam om man kommer dit mätt. Men vi kommer ta 8 bussen från Fornhöjden, 45 min senare är vi i Stockholm och vi har bord 21.15 och förhoppningsvis ( haha oftast vill man inte det men jag vill det nu!! ) så tar det minst 45 min innan vi får maten haha, så då kommer jag i alla fall ha 3 timmar på mig att bli hungrig  x)  LOL!

Snacka I-Lands problem verkligen: att inte vara mätt för maten som kommer senare.. shit va hemsk man är alltså haha. Men nu är jag fixad i alla fall, lite irriterad över att jeansen är så höga ( inge fel på jeansen, passade bara inte outfiten liksom ) men det kommer nog funka helt. Syns sen..


TWILIGHT KAPET!

Tjeenaheejsan,
Niklas är pepp idag!



Kom just hem från dansen. Dansade inget idag för börjar känna i halsen att den fuckar sig och nej, jag vill inte dansa då för att bli ännu värre dagarna innan jag ska ta svin influense vaccinet. Lite tråkigt är dock att många i vår grupp tar för lätt på lördagar, liksom skolkar lite hit och dit o.s.v. Drar ner hela gruppen, jag har dock oturen att de gånger jag verkligen sitter ner så gör liksom minst 4 st det också haha, mina argument om att vara sjuk känns inte lika starka då när 4 till säger samma sak  ;p  menmen.. jag vet hur jag känner, in yo face om du inte gillar't  ;) 

Älskar dock House nuförtiden, först för att Jacqueline (tryck på namn för att komma in på lilla kycklings blogg) är sån skön lärare, verkligen. Men också för att vi håller på med den grymmaste koreografin så man känner sig bara ännu mer peppad då  :)  Så det är ju inte precis kul att sitta ner när man egentligen bara vill roooock ooouut!  miihi*.

Men nu, till Twilight, HIHI!! Blev så hypad över allt igår så lyckan sitter fortfarande kvar.. men i alla fall, jag är en person som inte har mycket pengar alls och därför måste jag oftast försöka tänka smart och ekonomiskt när jag ska köpa något, typ: här finns den här tröjan, men det finns en exakt likadan på H&M för halva priset så då tar jag den istället. Samtidigt tycker jag att det är bra att tänka så, om jag skulle ha massa pengar så skulle jag ändå tänka så för jag tror inte på att "onödig-slösning". Alla kan slösa liksom köpa en tröja fast man har 10 andra, men onödigt att köpa den dyra om du vet att det finns en billigare liksom :) 

Men men.. nu till böckerna; jag var på Akademi Bokhandeln igår och kollade lite, så såg jag att det var rea på Twilight böckerna 1.an, 2.an och 3.an. Stod och kollade i fan över 10 min, letade fram dem absolut snyggaste utan några rivmärken, böjda hörn eller liknande * Löfgrenare ända ut i fingerspetsarna här alltså. Löfgren = Mammas sida *. Men efter ett tag kände jag, nej.. jag har inte råd. Dessa böcker skulle då kosta 210 spänn för 3 vilket är ett jävla bra pris alltså. Senare drar jag ner till stan igen för att träffa mamma innan vi ska till min moster och jag börjar då prata om böckerna och tillslut säger jag bara: nae, jag måste ha dem böckerna! .. och morsan höll med. Jag går då ner dit, letar upp dem jävla böckerna igen * perfektionist - javisst * och går sedan fram till kassan där dem då säger: 138;- tack.

Say what ? * Niklas kollar runt om någon annan hörde det hon sa * Jag hörde antingen helt fel eller så är hon bara grymt dålig på att räkna..

Då säger hon: ahmen vi har ett erbjudande på rean som är ta 3 betala för 2. WOOHOOO VAFAAN!! Alltså tänk då att dessa böcker kostar egentligen 190;- st som orginal pris, 190 x 3 = 570;- ( kommer Niklas på efter långt tänkande och kommer på att han sa fel till er i förra inlägget.. Helena måste vara besviken ) och jag har då sparat 432;- ( tog ännu längre att räkna ut ) liksom hallå ?!!? HAHA! Sånt dääär gör mig lycklig, lol! Och som de blattefasoner man har i blodet så hoppade man ju emot mobilen och messade alla man känner som kan tänkas vilja ha Twilight böckerna hahaaha  x)  Så yeaap, skynda er ( tror nog att det är sånt erbjudande i alla A.B affärer ).

 

 


LYCKAD KVÄLL - CHECK!

Go kväll.
Utmattad!


Kom hem från moster för ett litet tag sen och har nyss gjort mackor till imorgon. Har ju dans vid 11.00 så försöker förminska allting jag måste göra på morgonen för att sedan kunna sova så länge som möjligt haha.

Kan även säga att jag haft det mega-mys ( som alltid ) hos min moster.. älskar att vara där! Och som jag trodde: vinet kom fram tillslut, fast nu så var det morsan som hade köpt med sig ett nytt, väldigt gott. Brereich Niersten heter det, sött men vinigt - kostar 150 spänn för en box.

Jag skriver mer imorgon för nu måste jag fan sova.. men, kan ju berätta att jag köpte Twilligt böckerna 1, 2 och 3 ( med hårdpärm ) idag och sparade 520 spänn!!!! Vill ni veta hur ? Och hur ni kan göra det ? Kolla in imorgon  ;)

MORNIN' UPPDATE

Morsning på er alla!
.. slept well ?


Själv pallrade man sig upp 10 och fan va jobbigt det var.. har ju vänt dygnen så att försöka gå upp lite extra tidigt för mig är skit svårt, speciellt om man inte har något jätte viktigt att göra för då äre liksom lite som: what's the point of waking up now when I can do it later ? )

Men nu är jag i alla fall vaken och nyduschad. Ska ner på stan för att byta ut lite saker ooooch.. nae, vet inte mer  ;)  Sitter här med en capucino ( love ) och tar det lugnt bara. Vaknade upp med jätte ont i halsen, och inte den typ "jag-har-sovit-med-öppen-mun" - ont i halsen utan mer: daaaym somethin' is going on here - feeling, och skuuulleee det inte vara a freakin' pain in the ass om jag skulle bli riktigt förkyld precis innan jag ska ta svininfluensa-vaccinet ( ? ) Like c'mooon, give me a break here. Jag är typ aldrig sjuk så det skulle ju inte vara passande precis.

Men men, ikväll blir det pannkakor i alla fall
, yeajaa!


PANCAKES FRIDAY!

Yeeaj, vet ni vad jag just kom på ?

Imorgon ska jag och familjen till min älskade moster och ha en pannkaks-kväll hehe  x)  Jag föreslog det eftersom jag inte käkat mosters pannkakor sedan typ 12 år tillbaka och jag älskade dem sist hehe. Så då blir det pannkakor + Idol och förhoppningsvis lite vin som efterätt haha  ;D  

Sussi ska även komma efter skolan och sminka mig lite, tänkte att jag ska ta lite nya bilder på mig själv och vill då ha lite "smokey eyes".. men det blir nog top notch! Måste även ner till stan till H&M för köpte ju byxor häromdagen och det skärphålet längst bak ser helt fucked up ut.. lilla Mumboozo i Kongo har sytt helt fel.. så det får han göra om!  ( ha-ha.. ta det som ett skämt, jag ger pengar till välgörenhet så jag får säga så 

 


MÄTT OCH BELÅTEN

Ooouuwiiiee!
Mätt som få just nu.


Satte mig just nu ner här och är grymt mätt alltså. Försökte göra mina egna små Focacia's hehe och det gick helt ok: Vanligt brödrosts-bröd, sallads ost (bad om feta ost men det blev fel.. men funkade typ det också ), vanlig ost och kyckling. Vi har sån där smörgås grill så la ihop två bröd bitar med allt emellan och grillade.. till det hade jag sallad, paprika och gurka - SÅ gott!

Så yeaap, nu är jag happy.
Att vägen till manens hjärta går genom magen funkar deffinitivt för mig  x) 

Men nu ska jag ta det lugnt, kolla lite tv och så.. föresten - Är det någon mer än jag som med tänderna vill riva av kläderna från Tim på "Mammas pojkar" programmet ?!!?  Jag smääälteeer, så jävla sexigt så att det är sjukt. Buns of steel, yes!

SLAKA BORTA - CHECK!

Shollahopp!
Optimism, optimism, optimism.


Niklas är glad, why is that you may ask ?


Jo för att jag tänker göra det som man egentligen enligt verklighet inte kan göra - undvika fattigdomen, the mother fucking poverty. Alltså det går ju inte riktigt men jag har alltid haft mottot:

Kommer det upp något som gör så att jag verkligen mår dåligt så gör jag det inte!
Mitt egna bästa går före allt för: om jag inte mår bra, hur ska jag då kunna hjälpa andra då ?


Så jag har, by the law invested by me, bestämt att på måndag ska jag åka till slaka-land a.k.a Linköping, för att se SSK krossa LHC. Yiipie! Kommer bli en rolig liten resa med lite fin bubbly dricka i små burkar med namnet Mariestads och liknande på  ;) 

Annars da.. jag ska nästa vecka ( tror jag ) ta vaccinspruta för svininfluensan. Seriöst,  så känns det lite som ett skämt. Alla snackar om hur folk blir sjuka P.G.A sprutan, folk blir sjuka och skyller på svininfluensan på 5 sek och sen så vare bara för att dem är allergiska och att det stod en skål med nötter brevid dem ( eeeelleer något annat ) så njaaee, vet inte riktigt vad jag tycker om allt detta. Men bara för att jag inte har något annat att göra under dagarna plus att man får det gratis ( lite för att visa min tacksamhet till vårt underbara land ) så ska jag nog dra till Sjukhuset och ta den.

Jag finns ju trots allt i en utav riskgrupperna - diabetiker, så jag tar väl det säkra före det osäkra. Men nu.. hmm, ska jag komma på något kul att göra  ;) 

HAPPY DAY WITH HAPPY FACE

Hallu everybody  :)
Smile on face - check!


Sitter här nu vid "min dator" ( som står i mitt rum ) men som konstant dör p.g.a överbelastning, frustration. Så jävla jobbigt för jag har flyttat över allting från stationära datorn till en extern hårddisk.. vad hände ? NADA.

Så fattar inte vad problemet är.. har försökt att få hit min kusin som är en riktig IT snubbe men no, no. Way to bussy to help out, what eevaaaa!

Jag är i alla fall glad idag  ;D  Har spenderat dagen uppe i Stockholm med älskade Sabine och Sabrina ( som fyllde 20 år idag, wooohoooo för dem ), Athra och Therese. Vart så jäkla skönt för har på något sätt äntligen fått komma ut och inte känt mig som världens mest fattiga unge någonsin ( vilket jag oftast gör ) för nu hade jag pengar på fickan som skulle gå till ett par jeans men blev att man fick hem 1 tröja, 2 armband och 1 halsband med också. Inte speciellt ekonomiskt men ibland måste man fan få skämma bort sig lite..

Har även pengar sparat tills på lördag då det blir att dra till T.G.I Fridays på Stureplan för att fira Sabine och Sabrina med underbar mat, jag älskar det stället! Kommer bli så jävla nice asso, har sett fram emot det i 2 veckor fan... samtidigt så kommer dem nya byxorna och nya hängslena komma till användning, yiipiie!
Ser ni ? När jag är glad - då skriver jag. Hoppas att det blir mer sånt här för jag gillar att skriva  :)

Brorsan tjej vill även att jag ska baka cupcakes till lille Alfons födelsedag, då hon köper allt som behövs i receptet, så det blir kul. Cupcakes är inte bara för ekonomiskt syfte, jag tycker om att baka, så det kommer bli roligt. Få något att göra liksom  ;D
KRAM PÅ ER!

HELP

Arbetslöshet = inga pengar.
Gratisbio = chans att få skit gratis.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=232775

Så gå in på denna länk och registrera er för då får jag poäng. Sen om ni nu får nyhetsbrev eller något så är det ju bara att avregistrerar sig, men bara dem registrerat att ni blivit medlem med min länk :)
TACK


ROCK BOTTOM!

Shit, I just hit rock bottom... but, it feels kinda ok.


För asso, vet ni va jag just gjorde ? Jag sökte jobb på Mc *huuöörk*.. Mc Do *uurghh*.. Mmm *hueeörk*.. MC DONALDS!! * .. tystnad.. *  Alltså för, för mig så är det rock bottom. Miljön är äcklig, McDonalds må snacka om hur fräscht och skit det är men we all know that, that ain't the truth!

Don't get me wrong, jag älskar att käka där men I know.. you know, I know - we all know about all of the dirty shit that's going on behind those machines.

Men jag lever fortfarande och jag tror faktiskt att det som håller mig levande är känslan utav: if you hit rock bottom, there's no other way then up! För I got bills like everyone else, jag har en familj som behöver pengar.. I GOT TO PITCH IN!  Jag har fan planer också; dyra planer om att resa utomlands och jag ska vara glad om jag ens hinner få ihop pengarna för allt sånt tills sommaren 2010.

... och förhoppningsvis så kommer jag ha en ok tid på McDonalds om ja nu får jobbet för det är fan en skit bra merit att ha på CV:T, trust me! Samtidigt har McDonalds väldigt konstiga jobb tider så jag som då gärna jobbar natt kan eventuellt köra dubbla pass, för om jag tar natt OCH morgon passet så jobbar jag bara typ från 22:00 till 11:00. Det är skit att jobba så mycket men fortfarande så har jag räkningar att betala och med skit lönen från McDonalds så kommer jag behöva jobba mycket för att få ihop en normal lön.

Peace out ya'll.


PRAKTISKT TAGET VARENDA UNGE I SVERIGE ÄR KRIMINELL

Comissionaires says to me:
No more street hustlin'!


Hallu.. yeaap, livet som arbetslös fortsätter vidare. Just nu känns det bara som om att alla dagar går förbi och jag sitter bakom ett fönster och försöker ta tag i det men det jävla glaset är i vägen * suck *.

Men jag kämpar vidare, hur många nej kan man egentligen ? )

Nu har jag i alla fall paxxat en danssal nere på studion så ska dit vid 8 för att träna på mitt solo, gör ju ändå inget under dagarna så kan lika gärna dansa 24/7  ;)  Men en sak är säker och det är att jag dör på att inte kunna ladda ner låtar, liksom alltså jag är en utav dem som slutat helt med att ladda ner musik efter den dära lagen eftersom folk jag känner har åkt fast men fyfaaaan alltså, jag är en dansare och jag behöver musik för att jag ska kunna överleva - men inte vill jag betala för varenda låt jag lyssnar på då. Det är ju sjukt.. eller det är verkligen inte det men samhället har format oss ungdomar till det vi idag är så våra perspektiv säger att: varför betala när man kan få gratis ( ? )

Så jag måste skaffa YoutubeGet vilket är ett program där man kan ladda ner filer på Youtube för att sedan göra dem till mp3 filer så att man kan lyssna på dem på datorn. För samtidigt, min musiksamling på datorn är något jag är stolt över, liksom samlingen utav musik från hela världen - blandingen är kärlek. OOOOOO USCH!! *frustration*

Just nu är det i alla fall soundtracket till FAME 2009 som går hett i mina högtalare ( Jag har spotify ). Helt underbar musik alltså och jag vill då ta med den musiken till dans studion men hur ?!!? Jag kan inte föra över låtarna till min mp3 och jag kan inte bränna dem heller, då måste jag liksom köpa varenda låt för att kunna göra det. Det här albumet skulle jag dock kunna tänka mig att betala för ( älskar att köpa album för då vet jag att om jag verkligen kan tänka mig att köpa ett helt album så är det verkligen bra musik ) men det känns så töntigt för tänk om jag bara vill ha musik att träna till, ska jag köpa den bara för uppvärmning då ? Har heller inget trådlöst bredband så kan inte ta med mig bärbara datorn till studion heller  :(  Men men..

Har ändå min solo låt på mobilen ( and I sure as hell didn't buy it ) och underbara Sasha brände hennes typ favorit låtar till mig på en cd så har grymmaste dans musiken som kan underhålla mig när jag tränar.. synd, att man ska behöva bli "kriminell" för något så töntigt. Men nu kör vi på, är så jäkla pumpad på att få träna alltså  ;D 


TACO KVÄLL MED ASS PAIN

Haajdiihooe people!


Nu sitter jag här i morgonrock ( tänk: 24 / 7 rock ) och tar det lugnt, kollar på Desperat Houswifes och ska snart ta mig till farmor och farfar för att hälsa på och samtidigt få i sig lite mat.. undrar vad som står på spisplattorna idag  ;D  Älskar min farmors mat över allt annat, lagad med sån kärlek och med kultur eftersom det är ungersk mat - me like alot!

Men igår da, hel nice kväll alltså. Började med att vi alla ( Therése, Athra, Sabine & Sabrina ) drog till ICA för att handla mat. Taco kväll var planerat och tacos blev det plus snacks till senare  ;)  Alla splittade på kostnaden så vi kom alla undan billigt  :)  men fyfaan va kul vi hade alltså.. vi var hemma hos mig i och med att jag haft FF ( Familje Fritt )  under hela helgen: så skönt. Jag har inte garvat så mycket på grymt lång tid, Athra alltså: älskade syster  <3  Ingen är som oss två, vi är som skapta för varandra.. utan dig så skulle mitt liv vara hemskt!  Ingen kan köra på, på våra historier som du och jag gör - woohoo!

Den stora njutningsdelen för mig igår var även en box med Black Tower vitt vin, oooooooooooh va jag älskar det. Jag kan så LÄTT bli ett vino, shit. Lite oroande för asso jag får verkligen vara försiktig med det.. fast igår var jag dock inte det haha  x) 

Ännu en sak: faaaan vilken träningsvärk jag har i skinkorna ( koreografier där man dansar upp och ner = ont i skinkor ) så jag döööör så fort jag rör på mig haha. MEN, igår så märkte jag att jag har faktiskt kommit långt i min vighet: i spagat så kanske jag har typ 1 dm kvar give or take.. EN DECIMETER, That's like practically grindin' yo ass on tha floor!!! Är fan stolt över mig själv liksom  :)  Så alldeles nyss tänkte jag att jag skulle följa min balett lärares råd om att stretcha varje dag. Siktade på 30 min, blev väl typ 14 istället haha.. men 14 min meeer än va jag hade gjort för 2 timmar sen, yeeejaah! Tummen upp för mig  ;) 

Nu ska jag klä på mig sen dra till farmor och farfar.. Mc Donalds kväll á la Moraberg eller att se FAME igen på Heron City ( ? )  Hmm.. får se hur kvällen slutar.


CUPCAKES BY PETRANYI

WOOHOO!!
Vuxenpoäng för Niklas som leker egen företagare  ;p


Har eventuellt fått en liten beställning på muffins. Lenitas farsa ska snacka med folket på sitt jobb om att köpa cupcakes utav mig till deras fredagsfika som dem har vilket blir ca 50 muffins då. Lite kul sådär hehe  :) 

Har börjat fundera på om man kanske kan göra något sånt här lite på sidan om för rolighets skull bara.
20 muffins för 200 spänn ( = 10;- st ) ... vad tycks ? 10 kronor för en någorlunda stor muffin är ju egentligen ingenting om man jämför med Sthlm's priser med 28;- för en muffins liksom * jiiszees *

Hittills har jag smakerna choklad, äpple/kanel, morotskaka och brownie-hasselnöt att erbjuda. Detta måste jag seriöst fundera på  :)  Så kul också då man ringer morsan och pratar om det och börjar disskutera hur jag ska frakta dessa saker: korg, påse, låda ( ? ) Och morsan bara: ahmen tänk inte på det nu, det ordnar vi sen. Hehe, älskar min mamma som inte ens tvekar på att stötta mig  ^^  Hur kan jag inte vara en självsäker person med sån kärlek runt om mig ?


BROWNIE CUPCAKES



Bara för att jag är grym och gör världens mest lyckade brownie-muffins  ;D 

HALSBAND COMBO ( ? )

Var inne på Robin's blogg och såg en bild där han hade en kombo med halsband vilket jag haft i tanke på att skaffa i flera veckor nu men har liksom bara inte vetat vad för slags kedjor jag skulle skaffa, smycken o.s.v.

Testade lite snabbt med några halsband..
( ps. jag har lagat mitt radhalsband som gick sönder förra året - YEAJ! )


Tyckte det blev ganska nice.. den långa smala kedjan ska jag antingen byta ut, eller bara lägga till brevid, mot en lite tjockare kedja. Vill eventuellt skaffa en s.k dog-tag bricka.. tror att det kan bli snyggt  :)   

MIDDAG MED ÖGONGODIS TILL EFTERÄTT

Morsans kille och hans son är här just nu och käkar middag med vår familj och daaaamn!

Melinda och han är typ på G men ändå inte ( verkar skit virriga ) men fyfan vad jag hatar Bosse för att han inte gjorde sin son till ett äkta regnbågs-barn. Snubben ser ut som en modell.. Niklas vill haaaaa!!

Mamma, kan Niklas få honom till efterätt ?
Snälla, snälla, snälla, snälla!!!

Ps: Tror ni att mina chanser på honom ökar om jag visar ett foto på hur Melinda ser ut på morgonen ?!!  Hmm.. juryn överlägger..


FAAAMEE ;D

Remember, remember, remember..
FAME! I'm gonna live foreeveer!  


Kom nyss hem från att ja vart och kollat på FAME med syrran på PARK Teatern på Stureplan * fancy fancy * och den var grym!  Av mig får den 8,5 / 10 och varför den inte får 10 är för att jag jämför den med orginal filmen.

Den nya versionen är verkligen skit bra och folk kommer nog älska den: syrran verkade verkligen gilla den. Men jag som sett originalet ( och älskar det ) kände att den inte alls innehöll lika mycket detaljer som originalet.  Saker liksom försvann, struntades i, utvecklades inte o.s.v om man då jämför med hur det var från början. Orginal FAME var även mer dramatiskt, ena stunden extremt lycka och andra stunden våldtäkt på lill flicka.. men ändå, fastän det låter som om att jag dissar the remake, så älskade jag den nya versionen och jag kommer deffinitivt köpa hem den filmen när den kommer ut på DVD ( note to self: köp original filmen FAME först haha ).

Så yeaap, totally worth paying money for!

Nu till vissa andra saker, klagomål! Ni vet.. de där som jag är skit bra på  x)  Jag är inte en person som kan sitta i 2 timmar streck och vara tyst och samtidigt så är det inte meningen att man ska sitta still under en hel film: DEFFINITIVT INTE OM SJÄLVA FILMEN DU SER PÅ ÄR FAAAMEEE!!  Alltså svennarna är fan det torraste, tråkigaste och mest patetiska folket jag känner till när det kommer till att ha kul - YA'LL SUCK ASS!! 


Alltså syrran kom med den klockrenaste kommentaren någonsin så jag började garva ihjäl mig:
"Tacka gudarna för att man är född i förorten"


... för seriöst, när vi satt och lyssnade på vad folk pratade om i kön, vid sittplatserna o.s.v. Faaaan va ni är tråkiga! Inget liv alls alltså.. och när man sitter och kollar på en re-make utav en kult film som FAME med underbaraste musiken, grymmaste koreografierna och vackraste orkestrarna - VEM I HEEELVEEETEEE SITTER STILL DÅ ?!!?  JOOOO!!! Det sveeenskaa jävla folket.. usch! Alltså det låter nog till 100% som om att jag är arg men jag är inte det minsta arg, jag är mest frustrerad och tycker så jäkla synd om dem alla som lever som stenar. Själv är jag en person som använder mig utav filmen i det syftet som det skas: när filmen har världens grymmaste musik så sitter jag och diggar, när basen höjs och instrumenten blir intensivare så sitter jag i spänn och när alla i filmen dansar så sitter jag och rockar i stolen  ;D  Min farfar med ben problem rör sig mer än ni andra haha, aja. Ska inte klaga mer.. ändå er det är synd om  ;)  SEE YA!


UPDATE

Lite tråkigt.. försökte just få på mig tänderna och försökte
då gjuta fast gummit på mina tänder men nej.

Tydligen kan man inte värma upp plasten igen så när den
väl stelnat så var den redan fucked! MEN, tänker inte haka
upp mig för det.. blir att köpa ny plast bara  ;)

SE FRAMÅÅÅT! TA-TA DAAAAA!

JOBB 09 - NOT MAH STYLE..

Mooove bitch, get out the way!
Not my cup of tea.



Det dära Jobb -09 eventet som jag drog på var inte riktigt vad jag hade förväntat mig.. eller så vare det bara det att det inte passade mig.

När man väl kom in på Berns salonger ( där det hölls ) så fanns det stånd överallt men det tråkiga var att företagen var ointressanta eller så kände jag inte till dem men dem var inte tillräckligt intressanta för att jag skulle bry mig. H&M hade ett stånd där och ah, jag har vart på deras hemsida och kollat deras "lediga-anställnings" sida så det fanns liksom inte så extremt mycket dem kunde komma med. Frågade dem lite snabbt om ett jobb jag hört om men kom inte riktigt därifrån med mycket mer info än vad jag hade.

Jag ångrar deffinitivt inte att jag åkte, man ska åka för att se vad dem har att erbjuda.. bara det att detta ställa inte hade så mkt för mig. Berns Salonger kändes inte heller som världens bästa ställe heller att vara på för det var TRÅNGT, alla sprang runt och så alla dessa hundratals personer som kom och frågade: har du en jobbcoach ? ( jag vill inte ha en så jag sa att jag redan hade än, annars hade man aldrig blivit av med dem ). Så njaaee, no.. not my cup of tea.

Ångrar dock inget och jag har fortfarande humöret uppe  :) 

Har just fått ett hem ett paket som jag skickat efter med vampyrtänder i - Y.E.A.J!  Hade ett par i högstadiet och nu ska jag fan testa om det igen.. har inte riktigt tänk gå runt med dem på stan och har ingen maskerad inbokad så jag veeet faktiskt inte vad jag ska med dem till: vet bara att jag vill ha dem och att Lee vill att jag ska ha dem haha  ;p  Så det blev att man fick hem dem  ^^ 

Senare idag blir det i alla fall att först färga ögonfransarna ( 97;- på Hairfashion Academy ) och sedan blir det syskon kväll då man drar med syrran till Kungshallen för att käka och sedan till bio för att se förhandsvisningen utav FAME!

Vet ni vad jag kommit på ?

Jag skriver blogg när jag är mitt hypade jag då jag har saker att göra mm. Jag har inte skrivit mycket de senaste veckorna för ah, jag har levt ett skit tråkigt liv då jag bara suttit hemma mestadels och när jag väl gjort något så har det inte vart det roligaste sakerna i högen precis.. om man nu inte ser AMS som ett tivoli. Men nu när jag gör lite saker o.s.v så känner jag hur skriv glädjen kommer tillbaka  :)  So we'll see.. skriver jag inte så betyder det för att jag säkert lever som en vardaglig tråkig svenne och inte mitt riktiga hypade Niklas á la flummunge liv!


BBT - BACKSPINE BITCH TALK*

He's here, he's queer..
take it bitch!


Just nu har jag verkligen ett riktigt BB moment; stod framför spegeln i bara boxershorts och fixade håret med spray flaskan hårt i handen och rockade loss till Beyonce's låt: Upgrade U, och jag känner bara hur jag klarar av allt!

Jag är grymt snygg, jag har en snygg kropp,
jag kan dansa bättre än många andra och jag har
allting liggandes framför mig.. världen är min!



"BB - Moments" handlar inte om att skryta, utan det handlar om att uppskatta det du har och att få en självförtroendes kick. För folk är så extremt dåliga på att uppskatta sig själva.. tycker det är tråkigt. Men jag mår nice nu i alla fall och har fixat mig klart nu - ska bara borsta tänderna, sen är jag klar för att åka upp på "Jobb -09" eventen på Berns för att leta jobb.. får se hur det blir, förhoppningsvis intressant  ;) 

Men nu ska jag fixa till det sista, höjer upp volymen lite på datorn och bombar hehe.. vet ni: ( apropå bra självfötroende ) jag skulle vilja bli Gogo dansare: jag älskar att dansa, jag älskar uppmärksamhet ( är dock inte desperat ), jag älskar att underhålla folk och jag tror på mig själv. Hade som plan att försöka bli gogo dansare nu i somras men kompisen jag skulle åka med dissade i sista minuten ( efter 5 års planering, surt.. men men ) så det blev inte av. Men skulle då jätte gärna köra lite á la Ibiza style där ens bästa kompis är ett par kort, korta shorts och lite olja för kroppen haha! Nej men jag tror att jag skulle kunna bli bra på det liksom.. har ju som plan nu att bli bartender nästa sommar och förhoppningsvis kommer jag kunna mixa dessa två karriär-val tillsammans  ;) 


HAPPY!!

Haajdiihooee..
It's Mr. Poooopiee!! 


Jag är GLAD - G.L.A.D idag  ;D 


Inte några extrema saker som hänt idag men liksom flyt och lyckokänsla existerar. Var på en intervju idag på Academic Resources vilket är ett rekryteringsföretag som hjälper folk att få jobb o.s.v så där var jag.. gick helt ok, sökt till lite receptionist jobb. Men det roliga var inte det utan det var en sak jag märkte när jag var på väg dit ( allt detta låg typ på fridhemsgatan i Sthlm ) och då såg jag ett litet café som heter: Muffin Bakery.

Niklas blir intresserad*

Efter det blev det intervjun.. sedan på hemvägen trallar jag förbi cafét för att se vad det är och det är ett café - ett café som specialiserar på muffins - ta daaa! Alltså och dem hade liksom dessa gigantiska á la "AMERIKATT"-STORA muffins vilket jag älskar  :)  Gick fram och köpte då det som är mitt favorit-choice vilket är äpple/kanel.  
Frågade samtidigt om dem behövde personal ( vilket dem inte behövde ) men jag bad ändå om chefens mail och nummer så nu i veckan blir det att ringa henne och förhoppningsvis få in en fot så att jag kan skicka mitt CV där jag kan få lägga in bilder på muffins som jag gjort för jag köpte deras äpple/kanel muffins och ah: they need a litle help. Deras muffin var typ en 4/10 för de var mer som sockerkaka medans min äpple/kanel är typ som en 9/10 vilket jag fått feedback om ( skryter inte här.. bara lite hehe )

Men det som nog gjort mig gladast idag är att jag imorse fick reda på att jag vunnit 2 biljetter till en förhandsvisning utav filmen FAME imorgon.. ett ord - YEAAJ! MIIHI! Såg reklamen för den på So You Think You Can Dance och ända sen dess har jag velat se den och nu får jag det - GRATIS, woohoo!

Men nu ska jag dra och dansa, see ya guys later  :) 


RSS 2.0