EN TOPP I MITT LIV!

Vet ni vad jag just gjorde ?  Veeeet ni vad jag just gjorde ?!!?


Jag betalade just av hela min YF linje, all by myseeelf!
HELA SEXTONTUSENKRONOR!
.. och jag har sparat ihop och kämpat för de där pengarna helt själv!!

Sån jävla skön känsla 
(^^)  ooooooh!!!  WOHO!!

SSK FTW!! PARTYBUSSEN..

DAMN! 4 - 1 till SSK, YEEJAAAA!!


Drog ju upp till Västerås igår med BL ( SSK's supporter förening ) bussarna och ah, hade verkligen en grym dag.. Så jävla tråkigt bara att man aldrig har tid för detta, hade egentligen inte det igår heller för missade nu 3 timmars dans men tänkte inte alls på det när jag sa att jag skulle dra med så ah, fick steppa över dansen en gång.  

Men fyfan vilken dag  x)  Matchen var ju suverän och klacken var så jäkla grym.. "En klack i hallen, finns bara en klass i hallen - EN KLACK I HAAALLEEN" Den ramsan var verkligen ett faktum där, så jävla kul att så många kom med också  ;D  Blev ju mycket dricka också.. förkrökade lite hemma hos mig innan jag drog, bussen dit var ju rena partyt och sen när man kom hem blev det efterfest hos Gusten! Sån jävla skön snubbe där alltså, brushaaan <3


Broor, älskade broor! Du som var det viktigaste togs ifrån
mig men du gav mig en gåva som inte går att värderas..
du gav mig dina vänner och dem för mig är guld värda!!


Nej men så detta var verkligen ett minne som kommer hållas kvar länge.. Men tycker fan delvis synd om Västerås, alltså visst haha skiter väl i om dem förlorar för då vinner ju vi - MWUOOHAHAHA! Men att förlora så där, haha jag vet att folk blev lacka på Bjurling mot Rögle när pucken studsade mot hans arm och sen in i målet men den här snubben här i VIK, stackare där alltså  xD  HAHA!  Pladask på arslet hahaha...

Just nu har jag bara världens Nancy´s abstinens men ingen kan dra dit, vissa är sjuka, vissa är upptagna och vissa svarar inte, oooooooh!  Vill även ner till stan för att köpa lite grejs och sånt, just fått lön så  ;p Men vill inte ner ensam liksom.. tråkigt vafan..

OH JUSTE! Såg just världen sööööötaaastee kille som
sjunger som en ängel.. fyfaaan va söt alltså  <3
 


HÄNDELSEFULLA DAGAR

All I haaaaveee is you, all I neeeed is you!!
Bror, min älskade bror.. saknar dig så mycket..


Så, sorry allihopa att jag inte skrivit på länge men har inte haft tiden verkligen och när jag kanske har haft det så har jag inte haft lusten, jobbigt. Men det ska nog förhoppningsvis bli bättre senare..

Men va har hänt då ? I förrgår var man ända ner i Skåneland och härjade för SSK - Rögle's borta match så man åkte ner i BL's minibussar och hade det mys. Haaha, va gör man inte för laget - kunde åka ner i bussen men på hemvägen så hämtade vi upp söta Marina och som den gentleman jag är så la jag mig i bagage utrymmet hahahah! Fast ok, jag klagar inte för utrymmet var stort och det slutade upp med att Tobbeliito bytte plats med mig efter halva vägen, fick även andras önskan att få ligga där bak men Tobbe hann först hahaha så jag led ju inte precis  xD  Om vi åker minibuss någon mer gång så tänker jag fan inte be om säte i bussen, tänker bara fråga - finns det mycket plats i skuffen  ? HAAHA! 

Så vi hade det kul.. vek mig utav garv vissa gånger, det mest klockrena citate var ju: HAN SPYDDE I MIN MUN!! HAN SPYDDE I MIN MUN!!!! OH HERRE GUD HAN SPYDDE I MIN MUN!!! HahahaaaHAahaHa.. tider de..

Men igår då, då firade man farbror för att han fyllt 50 år, yeaaj! Var ute i Järna där han hade hyrt ett hus i Rönneberga, fett nice och jävligt stort, maten var den mest underbara: förrätt, Gulyas leves ( Gulasch soppa ) och varmrätt var Pörkölt és krumpli ( Kött med potatis ) ooooooh så gott!! UNGERSK MAT FTW!! Såklart med farmor hembakade bröd också, miihi.

Nej men det var verkligen skit roligt igår.. underbar mat, roligt folk, mycket alkohol * lite för mycket för vissa haha * så ah, FUN TIMES!! Kommer nog ta och lägga upp alla bilder på BDB, var så jävla längesen jag la något där  :)  Är även bara så jävla glad att jag kunde kontrollera mig haha, blir lite för taffsande på vissa påjkar när jag fått i mig alkohol haha!

Men idag ska jag bara ta det lugnt, måste fan plugga också. Ha de  ;)


OLD SCHOOL MUSIC

Tjeena hejsan..


På början utav dagen så trodde jag verkligen att jag skulle gå psycho myself över min praktik, tråkigaste stället ever! Min ända räddning var att Athra min habibi hade det lika hemskt så vi satt och grät medans vi sms.ade varandra haha.
Drog hem på lunchen ( undra hur mina ben kommer se ut om 2 månader av att gå upp och ner från fornhöjden 2ggr om dagen ) och höll på att dö, spydde ut all skit på min mamma haha och berättade hur tråkigt det var!

Men sen, skönaste uppgiften.. skulle sitta och lyssna på musik i 1 & ½  timma med några brukare och min handledare och det var liksom 70 & 80-tals musik, endast! Var faktiskt ganska trevligt.. var också ganska kul när man chockade vissa av dem genom att beivsa att jag faktiskt kände igen deras "stenålders" musik som dem själva kallade det haha..

Det var liksom typisk Tony musik  <3  sån musik som Tony gärna spelade och högt också! Sen började min handledare snacka om jazz och då var det så skönt att kunna fråga ut honom om 2 jazz artister som han tydligen inte kände igen, mwuoohaha!

Exempel på vad vi lyssnade på, tryck på låtarna för att få upp låten på youtube  :) 

... plus en rad massa andra låtar som man också kände igen men där var åtminstonde en smakbit. Funderar på att kanske ta med egen musik nästa vecka och förvåna rockfarbröderna lite haha. Idag blir det hockey, ska sätta mig och plugga nu innan jag råkar hamna på nätet.. sätter en time limit att jag åtminstone ska plugga till 18.00

Syns då.. 


DANCE, DANCE!!

Haaajdiie hoooeee!


Dansen var grym! Hehe är så glad nu.. på baletten gick det som vanligt, svårigheter upp my butt men jag försöker verkligen  :)  Men på streetdancen så började vi på en ny dans som vi ska uppträda med och den var amazing! Alltså det var så bra på ett liksom roligt sätt, man kan leka så mycket med den dansen och så passar den våran grupp så bra verkligen för ah som Jonas sa, att vi är väldigt jazziga så streetdance med jazziga influenser eller liknande passar oss perfekt  ;D  MIIHI!  Me so happy  x) 

Elin is also back efter att ha vart två veckor i Österrike och haha, alltså hon är så jävla skön! Älskar att vara med henne för hon är sån härlig tjej  x)   Passar min stil precis hehe.. Sen snackade jag med farsan i telefon nyss och vi pratade om ungerskan, bilkörning o.s.v och blir så glad bara av att prata med honom  (^^)  Så yeeaap, jag är happy nu mwuoohahaha!

Imorgon blir det 2.a dagen på praktiken * suck * men även my-day-off. Ingen dans, ingen ungerska... så det blir ishockey och även plugg * OH PLEASE GOD MAKE ME STUDY TOMORROW * imorgon, ska bli så skönt att få gå på en match igen.. hade velat dra i söndags. GO BOYS!!

OH NO! NO THANK YOU MA'M!

Wooord up!


Praktikens första dag.. hmm, how should I put this.. BOOOORIIIING!!! Alltså ingen diss mot stället jag är på eller personalen men det är inte min stil att jobba där eller min framtid. * Niklas vill skriva detta i sin panna för att få Anita, psykiatri läraren, att förstå *

Nej men liksom.. nej. Det är inte min stil och det är tråkigt. Nu får jag nästan tillbaka gnistan att vilja jobba på ett sjukhus fan, men va ska man göra.. I guess I'll just have to role with the punches.
 
Jag har just käkat och ska straxt packa väskan för att dansa, tror att det kan bli "Girlylicious" tema idag - WOOHOO!!  ;D 
Så det är ju åtminstonde något att se fram emot  :)  KRAM!

FÖRSTA PRAKTIK DAGEN

Good morning.


Sitter här och sjunger falskt i takt med Declan Galbraith´s underbara röst i den >här< låten.. usch, så sjukt att någon kan sjunga så underbart!! ( syftar då verkligen inte på mig haha ).
Men nu är jag ändå vaken och ska snart börja röra mig mot praktiken  :)  Vad kan det vara.. lite mer än 1 km att gå i nerförsbacke haaha  xD  Samma sträcka som när jag går till skolan... ah, vissa har det ju chill  ;p 

BEBISAR IS LOVE!

Heeeeej  ;D 
Är glaad fastän den sprängande huvudvärken..


Kom hem för en liten stund sen från broor  <3  Har haft det så jävla trevligt, käkat god mat, fikat och umgåts med ungarna.. först när vi kom dit så var det lite jobbigt för ungarna ( Måns och Alfons.. eller ah, Alfosch som farmor säger ) är så blyga och det är ju speciellt för att vi inte vart där på hur länge som helst och det tär verkligen på mig att vi inte syns oftare  men samtidigt så visste jag att dem skulle vänja sig för dem är typ blyga mot alla i början men men, så det slutade i alla fall ( där kom det igen.. vad kan de ha tagit, 1 min ?  ) med att man sprang runt och lekte med dem.. jag underhöll en utav ungarna genom att puta och hålla på med läpparna så att han inte fick tag i mina piercingar även fast han försökte haha.. så jävla sööötaaa!!!! HAHA!!!

Dör liksom varje gång jag är där för dem är verkligen så GRYMT söta och jag är så där att jag älskar små bebisar liksom och Måns är typ 9 månader så han passar perfekt för mig hehe.. och ja, jag vet att namnen är de sista man vanligtvis skulle välja men ah.. we'll all just have to live with them, haha!

Har även snackat med brorsan om att övningsköra med en utav hans kompisar för han tycker inte att det är OK att spendera så mycket som jag vi hade tänkt göra på en intensivkurs liksom.. så ah, gärna för mig säger jag då. Sandra ( hans tjej ) ska även ta min bil och dra med den på besiktning nån gång i veckan tror jag.. blir till att syskonen kommer passa skit ungarna då hehe, samma där - gärna för oss!  Hehe..

Så ja, vi har haft en underbar dag.. kom ju som sagt hem för en liten stund sen och har just gjort en skylt åt min farbror som han ville använda på sin 50-års fest på lördag och ah, det kommer nog bli massa kul med mycket käk och mycket dricka haha! Jag kan ju låta skylten tala för sig själv:




... och något säger mig att den här skylten inte handlar om maten haha  x)  Så det ser jag verkligen fram emot. Jag absolut älskar sånna här 30, 40 och 50 års fester  ;D  Mitten åren är också roliga ( 25, 35, 45.. )
Men imorgon är det första dagen på praktik så det kommer bli något nytt.. är fan nervös  ;p   

COMEBACK TOUR 2009 ( ? )

Hellu  :) 


Nu är man hemma.. har vart i Järna hos kussen och chillat. Kollade på tv, käkade och bara var. Kände att jag ville ut men orkade inte göra något stort så blev en trevlig "hemma kväll" fast med annan familj haha.

Min moster är så jävla söt.. alltså alla i min släkt o.s.v är jätte stödjande med att jag dansar och så men hon är speciell: hon berättar liksom för folk som hon känner om mig och hur jag dansar och hon frågar alltid om dansen mm. Haha älskar det, så idag fick vi reda på några dans datum då vi ska ha uppvisningar o.s.v och ville delvis till Järna bara för att få säga detta till henne haha.. Så fort jag nämnde det tog hon ner almanackan och började skriva in datumen haha, så söt  x) 

Men alltså är inte riktigt 100% säker på datumen men jag kommer att publicera dem här när jag fått all info men vet att det i alla fall ( alltså det gåår inte att undvika den meningen.. har ni märkt att jag skriver "i alla fall" 24/7 ?!!? ) är 3 datum där ett utav datumen är en hel show från J.A.M Dancestudios ;)  Så kommer lägga upp priser för biljetter, platser till de o.s.v och vet ni vad.. de är mitt COMEBACK ÅR!!!  Jag svääär..

Jag uppträdde 1 dans förra året men de var liksom skit futtigt, en hel show och jag var med kanske 3 min liksom så jag räknar inte med det men annars så har inte jag uppträtt på kanske 3 HELA ÅR typ, är så jävla pumpad och har verkligen saknat detta så ja, det ni nu får se är min comeback tour i sammarbete med J.A.M haaha! Nej men det kommer verkligen bli så jävla roligt, har saknat detta alldelles för mycket..
  
Nu ska jag chilla, tänker inte göra något speciellt för ska till bror min imorgon och hälsa på deras familj för har inte träffat dem på ååraataaal!!! Saknat dem som faan så det ska bli så jävla kul! Det ända negativa är att jag råkade dubbelboka mig, hade tänkt dra på hockeymatch imorgon ( GO SSK!! ) men jag har verkligen inte träffat min bror, hans tjej och deras underbara barn på flera månader så jag måste verkligen träffa dem! Så det får bli att dra på matchen på tisdag istället och skrika lite extra, fastän jag skriker 100% varje gång  ;)  KOM IGEN NU GRABS DETTA FIXAR VI!!

SKEN

De var sooool imorse.. och Lau sken upp min morgon ännu mer  ;D 
Sötnos där till max alltså  <3

TIDIG MORGON

"God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i kör"
Fast god vet jag inte om den är, finns det goda morgnar ?


Men jag mår helt ok ändå.. kom hem halv 3 igår så inte konstigt att man är trött, ska dra om 45 min med bussen för att sen dansa i 3&½ timma  -  woohooo! ... det ända som verkligen kan få dagen att bli lättare är om Jonas har tagit över Annas tid ( för Anna skulle vara borta idag ) och att vi kör på "Girlylicious" dansen idag. Är det så, är jag pumpad  :) 

Men ah, kom i alla fall hem vid halv 3 igår.. studentskiva på hamnmagasinet ( även första gången jag vart på hamn ) och asso, de är fan ett ganska nice ställe liksom. Det är ju stort i alla fall och musiken var skit bra så de kommer nog bli bra när vi har vår studentskiva den 8.e April * notera i era almanackor *

Men hade det skit roligt med alla, en hel bunt faktiskt och samtidigt kändes de t ju som om att halva Södertälje var där haha.. det ända som var tråkigt var hur kvällen slutade för vissa men vad ska man göra.
Nu är de dans på gång!


18 SNART 80!

Alltså de får inte var saaaant!!!  oooooooh..


Jag har tydligen högt blodtryck och dem på Karolinska ska disskutera detta med min läkare på Södertälje Sjukhus om huruvida jag eventuellt kommer behöva medicinering eller inte... ÄR JAG 80 ÅR ELLER ?!!?!!?
Och har haft sån udda huvudvärk den senaste veckan då det känts som om det blixtrar i huvudet och tydligen hade brorsan min också så och ja, han hade högtblodtryck!  DAMN OCKSÅ!

Kan lika gärna be om en rullator och tofflor.. vem fan får högt blodtryck när dem är 18 ?!!? Bara för den dära fucking diabetesen.. suuuuug!!

GUD VILL ATT JAG SKA HA EN MIXER!



På inköpslistan tills nästa gång man får lön ( ? )
Vill fan ha en mixer, måste ha en mixer!

Då kan man få göra mina fina drinkar och smoothies  (^^) 

AFRICAN BLOOD!

Whooooooyeeeeeiii!  FREEESTYLEEE PLEEEAASEEE!!!   ;D 


Har just lyssnat på den >här< låten de senaste minuterna nu ( tryck på ordet så öppnas youtube i en annan ruta så kan ni lyssna på låten samtidigt som ni läser mitt inlägg ) och jag är så på!  KOM IGEN!!! * hoppar upp och ner, kör efrican mooves *

För seriöst det här är en sån jävla klockren låt, den tar igång en på en gång liksom och med trummorna i bakgrunden och afrika beatet så får man, i alla fall jag, känslan av att bara vilja släppa ut sin inre apa. Sin inre mumbo-jumbo-neger som dansar för regn! * inge rassistiskt med neger här, we're all the same.. bara att de färgade oftast dansar bättre haha *

Jag har stått i mitt tiiny,wiiny rum nu och hoppat så är aldelles slut.. jag skulle döööö för en egen danssal,  LOVE!
Men vill bara att vi ska ha freestyle dancing igen på Streetdancen ( kommer vi nog inte ha på ett tag ) och att man sedan kommer sätta igång den låten för då kommer jag verkligen få alla att FLIPPA! För det är inte många låtar som får mig att släppa löst som denna  x)  Kommer byta namn till Shaneiqua och dansa för regn som om att det hade vart torka de senaste 20 åren.. hahaa  xD  Ni märker väl hur freaked out jag är just nu  - ADRENALIN, a wonderfull thing haha  ;p 

Blir i alla fall studentskiva idag.. får se hur det går för jag måste liksom upp 09.00 imorgon för dansen så jaaa.. det kan gå hur som helst haha! Men är ändå glad över att man ska få träffa Sabine och Sabrina OCH alla andra så klart men har inte träffat S&S på så länge, älskar dem girlsen  :) 


Let's just pray to the lord above that my hair will stay fit! 

MUNK KÖRER OCH DAGENS

Hello everybody!


Ville verkligen plugga nu ( eller ok ah, vem vill plugga egentligen ) och det jävligaste är att mina arbeten som jag har på datorn i skolan skickade jag hem.. men inte det jag skulle jobba med * slå sig själv *
Men vad ska man göra.. livet går vidare, imorgon är det i alla fall studentskiva på schemat för SP3C & SPBV3 från Collin Leclair - lilla Therése har sin skiva på Hamnmagsinet så ska bli nice att kolla hur allt ser ut eftersom vi också kommer ha där den 8.e April!

Vi har börjar med en ny koreografi på jazzen i alla fall och den är as skön och låten.. jag dööööör för den  (^^) Lägger int låten hör med klipp från youtube så ni kan höra.. älskar den technotiserade munk kören i början  ;D  MWUOOHAAHA!



( Snor från Jane )
Dagens låt:
Keyshia Cole - Erotic
Dagens händelse: Tal för nationella på Svenska B, klart!
Dagens (kvällens) planer: hade tänkt plugga men det jag hade tänkt plugga på är i skolan  x(
Dagens vill ha: en andra chans..
Dagens saknad: har en som jag alltid kommer sakna.. men annars så göteborg!
Dagens drog: wax och hårspray
Dagens snällaste: mor som gjort underbara pannkakor när man kom hem från dansen xD
Dagens måste: sova tidigt.. never gonna happen.
Dagens dricka: té, kaffe, cola, mjölk, vatten..
Dagens köp: inget
Dagens mat: pannkakor med glass och jordgubbssylt
Dagens kärlek: dans
Dagens mående: stress med ett eventuellt ljus i slutet utav tunneln

DONE AAAAND DONE!!

Pfff.. haha, asso jaaaoo. Satt liksom på Svenskan och blev seriöst irriterad, tänkte liksom: vafan, sluta skaka för helvete.. hur svag får jag lov att vara ? HAAHA!

Jag vet ju såklart att man inte är svag bara för att man är nervös men jag blev så lack på mig själv för att min kropp * inte ens jag utan liksom min kropp, mitt omedvetna * fuckade upp sig så tillslut så tänkte jag bara: AAOO LÄGG AV! Vad ska jag vara nervös över.. och vet ni vad ? Det funkade delvis..  

Visst var jag nervös men inget som störde mig.. tycker nervositet och sånt där är sånt skit om man bara ska göra någon sån liten sak som att prata inför kanske 15 pers, har jag ett bra tal - vad ska jag vara rädd för då ?
Och talet gick amazing! Jag kände verkligen att alla blev tysta för seriöshetens skull och jag tappade inte bort mig eller sa saker som: äääh, ööhuum, ah.. utan höll mig till vad jag skulle göra  ;D 

Blir ännu gladare när jag tänker på att jag faktiskt började med talet igår efter 22.00 och att jag senare fick göra om det så somnade inte förens 03.00 heehe * niklas är stolt way to go nicklas, klappar på min egna axel!
Skickade även in ett Svenska B fördjupnings arbete som jag hade klart men jag trodde att jag hade lämnat in det. Sen blir jag bara så irriterad för jag vet att jag har gjort en annan uppgft som vi har men nu när jag kollar på dokumentet så är det inte klart! Alltså jag kommer verkligen ihåg när och vart jag gjorde det, men börjar undra om jag råkade spara det på själva datorn i skolan och inte på hela systemet så att nu om jag sätter mig vid en dator så finns inte det dokumntet där utan det finns bara på den datorn som jag sparade det på.. förvirrande ?  ah men i alla fall, så ska göra klart den ikväll tror jag så man får iväg den  :)

Gick upp och framförde mitt tal efter några stycken typ och alltså seriöst, gå upp först för då får du det överstökat så känner jag och fan va skönt det var efteråt haha  xD Har även skickat in talet till min lärare genom "urkund" så att hon kan se att jag inte har fuskat.. no cheating her no!   ;) 

Nu blir det mat sen blir det 1 & ½ timma med Jazz dans  (^^)  

NERVOSITET ?

Gomorr'n.


Sitter och repeterar talet nu som jag ska ha om någon timma och ah, det går väl helt ok.. lite irriterande dock är att när jag väl ska presentera talet så kommer jag bli nervös och haataar det! Fan innan jag började gymnasiet så visste jag inte ens va nervositet var, alltså seriöst. Det var i 1.an när jag skulle redovisa något på engelskan och jag började skaka och svettas och jag trodde jag höll på att få ett anfall men tydligen blir man så när man blir nervös.. what ?!!?   

Går folk runt och känner så här när dem säger att dem är nervösa ?!!?  Hade jag sagt..

Låter konstigt men jag hade typ inte vart nervös i hela mitt liv.. fattar varför folk är så osäkra på sig själva ibland då om dem har känt sådär varje gång dem säger att dem är nervösa liksom. Men, men.. ska nog klara detta som allt annat  :) 
Just borstat tänderna haha och tror att jag borstade lite för hårt, bra info för er där  ;)  JAG ÄR UTTRÅKAD HAHA!

LAST MINUT SPEECH!

OMG! Jag kommer vara TRÖTT! imorgon * suck *


Hade ju gjort klart talet.. satt sedan och disskuterade om talet med en kompis och förstod då att jag hade gjort helt fel!
Eller ah, hade kanske inte gjort helt fel men jag hade inte alls tagit in de regler eller vad man ska kalla det som behövdes för det här talet men nu äntligen så tror jag att jag har fått till det * andas ut *

Det ända som jag är nervös över nu är att jag inte fått träna på det något.. damn!
Men det ska nog gå bra  (^^)

GREAT FEELING BETWEEN HATRED!

Hellu!
I feel great.. sort of..


Jag tänkte skriva att jag mår perfekt men sen så fick jag andra tankar i huvudet angående min Engelska B i skolan. Har fått IG där tror jag.. missade en redovisning nu och har vart så jävla dum och inte lämnat in mina inlämningar när jag ska så nu sitter jag här med ett IG.. fattar inte huuuur jag kunde få det!  Eller visst fan fattar jag för berättade ju just orsaken för er men liksom ändå. Engelska är liksom det som jag verkligen KAN!  Allt annat kan dra åt helvete men ENGELSKA KAN JAG!  ... ooooooooh blir så jävla lack på mig själv och delvis vissa lärare! Ska till skolan imorgon och får se hur de går.. har hört talas om ett brev i klass facket till mig och ah.. andra har fått likadant och det har då inte innehållit något: grattis-du-klarade-dig -meddelande.. FUCK!

Men, men.. wash it off.. just wash it off.

Sitter här nu och är thrilled över SSK  :)  Ännu en seger, 5 - 3 . Denna gången mot Växjö Lakers - så jävla skönt! Woohoo verkligen  (^^)  Är även glad för det fortsätter stark på ungerskan hehe.. och jag är även klar med talet som jag ska ha imorgon inför Svenska B Nationella som jag kom på för 4 timmar sen att jag skulle ha - TACK NUSRET FÖR PÅMINNELSEN! Så får man bra på det här talet så är man ju fan skillad haha  x) 

Ska lägga upp mitt tal här senare så får ni läsa det.. det är dock lite slarvigt här och vart * speciellt på slutet * eftersom det endast är något som jag ska följa efter under talet liksom  :) 

Imorgon blir det dans och att göra klart en poster för vår klass inför studenttävlingen, den ska in på fredag så lite preassure alltså  xD  .. jag är så jävla hardcore med mina sena inlämningar.. NOT!

NEEEWS!!!!!

Hola!  ( I am reeaally running out of welcoming fraces )


Sitter här nu och skandal! Mitt hår är perfekt, alltså jag skojjar inte det ligger liksom precis så som man önskar att det ska göra varje morgon men problem är  -  jag har inget vax och jag har inge hårspray!  Jaaag kaaan iiinteee stylaaa håreeet!!!!

Why is God doing this to me ( ?!!? )

Usch.. aja, satt lite igår kväll och tränade på ungerskan i alla fall: Hol van a kulcs ? A kulcs a szekrényben van. A könyvek fölöt. ( Vart är nycklarna ? Nycklarna är i skåpet, ovanför böckerna. ) MIIHI! Piece of cake..
Måste även färga mitt hår.. ignorerar fortfarande min naturliga hårfärg!


Men vet ni vad den stora nyheten är ?!!?


JAAAG SKAA TILL LONDOOON!!! Och jag ska inte bara till London för en weekend resa utan vet ni vad jag ska göra där ?!!?  JAG SKA SEEE MICHAEL JACKSON UPPTRÄDAA!!!!!!!  Den 20.e Februari  ;D  YEEAAJ! Alltså tänk er, efter aallaaa timmar som jag, Lenita och Lee har kämpat för att stödja våran älskade IDOL! Vi har suttit på Sergels torg i över 2 timmar mitt i vintern för att visa vår ståndpunkt med marschaller och hemma gjorda posters, vi har gråtit tillsammans efter att vi har suttit i över en timma i telfonen med varandra och i spänn väntat på resultaten från rättegånge, vi har åkt till London bara för att få fira hans födelsedag med likasinnade personer från hela världen.. VAD HAR VI INTE GJORT!  Vi har stöttat honom genom allt och nu ska vi äntligen få se honom  :)  Är så jävla glaaad..

Alltså just nu vet jag inte hur jag ska bete mig men vet bara att jag ville ha sex med snubben som jag pratade med igår från ticketmaster.co.uk och ah, jag ääälskaaar englands dialekter  ;D  Jude Law skulle kunna få mig att få trippel orgasm bara genom att prata med mig  x) 

HUGO - DEN RÄTTE FÖR ROSING ?

Sooooool!!
Märkte ni ? Såg ni ?  Solen kom fram lite.. yeeaaj*


Bra! För då går vi åt rätt håll i alla fall även om det tar tusen år.. satt på bussen och bara: shieet, man kan ju nästan ha brillor nu  -  YES!  Bara längtar åt soliga stunder, grönt överallt, fina nya kläder och lätt klädda människor  ;D  MIIHI!
Var ju som sagt på körskolan och damn! Haaha jag har ju övningskört en del förut men glömde en sak - körtkortstillstånd.. blev aldrig att jag och brorsan skaffade det. På körskolan:


Har du kört något förut ?
Ah jag kan typ grunden.. körde väl i 2 månader, 2 ggr i veckan
Ok, men har du ditt körkorts tillstånd
 med dig ?
Mitt vad ?
Ditt körkorts tillstånd..
Jag har inget sånt..
Så då har du inte kört förut
?
Joo * tittar bort lite blygt *
Ok men då har du inte kört förut säger vi.
HAAHA!!


Så ah, blir lite hysch-hysch där haha  x)  Gjorde i alla fall synundersökning som gick helt ok och skrev på alla papper som behövs och har nu skickat dem till läns styrelsen så hoppas att dem rushar på där uppe så att jag kan få börja köra så snabbt som möjligt... verkar verkligen inte som om att jag kommer kunna få körkortet innan sommaren dock  :( 

Sitter och kollar på "Den rätte för Linda Rosing" och ah, vissa killar verkar verkligen sköna där men asso shieet! Det känns så faaaakeee.. Den ända som är värdig att kolla på där är ju fan Hugo. Våran lilla kändis nuförtiden haha, av vad man hör så är det ju bara den lilla uppmärksamhets horan i honom som playar men vadå, jag vill också ha uppmärksamhet - de vill vi alla till viss del så om det funkar för honom så visst haha! Han verkar ändå ganska skön, förstod dock inte varför han skulle fråga om dem nya killarna var bögar ( ?!!? )  Om dem är något så är dem väl ändå bisexuella, lite fel program annars om dem nu inte vill stöta på Bobby eller blondinen a.k.a Lindas kompisar..

Men vem vet, han kanske frågar för att han själv är osäker på sig själv...
Snälla va det!!!

Inte för att jag riktigt skulle ha en chans med honom men ändå.. come to the pink side.. we've got cookies!  xD  haha!

Men om jag bara skulle få säga 1 sak till Hugo ( vilket jag kan om jag vill ) skulle de då vara att byta pose! Hundögon = Skit sött.. första 3 gångerna, ta för dig och kolla upp istället!

Men nu blir det lite chill sen har jag planerat att 22.00 börja plugga lite  ;)

OPHRA OCH KÖRSKOLA.

* vinkar kungligt och stelt till folket *


Sitter här nu, ny duschad, mätt på frukost och klar för dagen. Ska förhoppningsvis plugga en massa idag * that will probably never happen * och så ska jag ner till körskolan. Nu vill jag komma igen med det liksom, känns så tjatigt.

Sitter annars bara och kollar på Ophra, älskar det haha xD 

Uppdaterar då jag har något mer interessting att skriva om  ;) 


STRESS THAT TURNS INTO SHIT!

Jag gillar verkligen kommentarer.. * fniss fniss * haaha!


Hej på er, nu har det vart väldigt tyst och slött känns det som men faaaan va jag har stressat idag. Skolan där vi hade studiebesök typ 400m från min dansstudio, när det studiebesöket var klart så hade jag 1 timma på mig att ta mig hem, käka något och sedan åka tillbaka ner till dansstudion - jäktigt ?  YES!

Lite jobbigt men det är sånt man får ta..

Kom till dansen och hade balett, ganska skön lektion.. allt togs väl inte på fullaste allvar kanske men känner verkligen hur jag vågar att säga nej mer. NEJ! Jag förstår verkligen inte.. och det är verkligen viktigt om vår lärare visar en stegkombination som jag sedan ska visa upp att jag säger ifrån, annars ser jag ju bara dummare ut än vad jag nog gör ändå. Men så ah, det gick helt ok.

Streetdaanceeen dock.. inte lika bra! Var där i kanske 20 min sen kände jag bara hur jag måde så dåligt, psykiskt liksom.. Känner att jag har mycket press nu från skolan att jag håller på att dö men allt är mitt fel! Har haft så mycket läxor men har bara skjutit upp och skjutit upp och nu sitter jag här med säkert över 10 inlämningar på en vecka.. helt sjukt alltså!! Hatar mig själv just nu men tänker inte säga: bättre lycka nästa gång för jag lär mig fan aldrig och det värsta är att det blir ingen annan gång.. studenten 2009 nästa liksom. Det är vinna eller bli överkörd.. ooooooh!!!!

Tänker inte gå till skolan imorgon i alla fall för mår inge bra, jag måste få vila och sova ut. Så imorgon ska jag sova, ta mig till körskolan med farsan sen plugga som en idiot  :) 

Jag måste bara säga att jag älskar er allihopa i YF! Ni är så jävla underbara och ni får verkligen mina dagar att bli mycket, mycket bättre även om dem är bra från början  ;D  Detta kommer bli ett bra år med er...
Är bara lite lack att jag missade erat fina fototillfälle idag.. någon som vill ta om med mig ?  x)  Heehe, kram!

SKANDAL..

Så, nu sitter man ätnligen vid "the-computer-of-love".


Hatar att sitta vid bärbara, finns ingen mus, mina filer finns inte där och det känns bara obekvämt, usch.
Men men, ishockey matchen var ju på både gott och ont. Vi vann! 3 - 1 mot AIK så det var ju förjävligt skönt, fortsätt så grabbar, även om ni spelade som jävla krattor. Vi vann ju inte för att vi var bra precis, vi vann för att AIK var sämre..

Men 3 poäng är ändå 3 poäng så då får gärna alla andra lag vara sämre..

Det tråkiga dock som drog ner stämmningen ganska drastiskt var ju de 15 - 20 ( man hör om siffror med 10 - 15 till 20 - 30.. jag skulle satsa på det först sagda ) jävla råttor från AIK's supportrar som kommer in på vårat klackområde och börjar härja, skrämmer ihjäl ( barn stod och grät och skakade av räddsla ) små barn och om inte de vore de värsta så sparkar dem t.o.m små flickor.. SMÅ FLICKOR!!! Jag har hört om hur 1 - 2 st flickor i åldern runt 8 blivit nersparkade..


ÄR DET SÅNT NI I AIK VILL BLI ASSOCIERADE MED ?!!?
Ni som kom dit är fan skam för hela människosläktet..


Sen är det en jävla skam att det tog hela 3 - 3 MINUTER för väktare att komma till klacken.. va fan har man anlitat er för ?!
I början så kryllade det av er sen när man behöver er så finns ni inte till. Men detta måste väl ändå vara allt ? 
NEJ! Inte bara blir ett par SSK supportrar avstängde från matchen för att dem FÖRSVARAT klacken mot AIK idioterna utan dem som även kom till oss och började bråka fick även gå tillbaka till sitt bortastå och fortsätta se matchen.. VAD ÄR DE FÖR JÄVLA STIL ?!!?  Liksom vad säger det om inte: det är ok att slåss.

Tycker det är så jävla dumt liksom snälla.. sen har jag hört * säger inte att det är sanning * att när SSK supportrar försökt berätta hur allt gått till så har det sagt något liknande budskap som: Jag bryr mig inte om vad ni säger, ni är inget att lyssna.. VA ?!! VAAAA?!?!  Vem ska man annars lyssna på, det var ju fan VI som stod där.. det var VI och våra nära och kära som utsattes för fara.. KLART SOM FAN ATT NI SKA LYSSNA PÅ OSS!

Undrar bara ibland hur vissa personer tänker alltså.. skandal, skandal - en säker skandal.

ISHOCKEY!!

Helluu allihopa!


Alltså sorry för jag vet att mina inlägg de senaste dagarna har vart ganska boring, men har haft så dålig fantasi men det ska förhoppningsiv bli bättre  :) 

Nu sitter jag bara här och är pumpad, pumpad på ishockey match  (^^)  Har saknat de.. Fast hoppas verkligen inte att det blir något skit med råttorna, dem har ju tydligen redan hoppat på en busslast med ssk.are så känns ju lite som ah.. blir nog en vild match.

GOOOOOO SSK!!  ;D 

Systrarna är hos farmor och farfar och käkar och jag vet att farmor har gjort "törtölpaprika" - min favorit maträtt, ungerskt!
MIIHI! Så frågade nu kussen om hon kunde fråga farmor om farmor kunde lägga undan lite till mig, men det är så många som ska äta så jag får se när alla käkat klart  :) 

Nu, SSK! YEAY!

RIGHT SONG ? WELL WE DON'T KNOW YET DO WE ( ? )

Just kollat på Melodifestivalen med paps och ah, jag hurrade verkligen för Sarah Dawn Finers - Moving On men Malena Ernman's - La Voix är ett... okeeey bidrag. Liksom låten är ju inte dålig.. den är mäktig! Men hade mycket hellre sett Sarah gå vidare. Men vad ska man göra ?

Jag vet vad jag gör, sitter här med en rosa panter drink * älska * och tar det lugnt!

Tessan kommer snart och ska lämna en biljett för hennes studentskiva, wiihue! Kommer nog bli as kul  ;D 

DUSCHAD

Waazuuup ma peeeps!!


Sitter här vid datorn nu och har äntligen fått igång internet, funkade inte den senaste halvtimman - jag hann börja knyta repet för att hänga mig i  ;p 

Har i alla fall just duchat och jag känner mig ren! Har ju dansat i 3 & ½  timma och ah, ganska ansträngande. Men det jag stör mig på är att jag börjar svettas efter 5 min och då är jag inte ens ansträngd, skit jobbigt verkligen. Sitter och funderar på det där med att spruta in botox i pannan så att körtlarna inte kan producera svett * nej det är inget skit, folk gör det verkligen och det är inget skönhets ingrepp * för det stör mig verkligen att svettas så mycket. Samtidigt är det fan farligt att svettas så mycket för jag kan seriöst halka när jag dansar, eller någon annan också.  Detta är fan inge kul!

Men men, har inge planer för idag.. Sue frågade om jag ville komma till henne för att ha schlager kväll men är så jäva trött så tror inte jag orkar, samtidigt har jag nog inget busskort eller så för syrran tog farsans kort  :/ 
Så det blir en ta-det-lugnt-kväll med farsan tror jag  :)   

Imorgon är det ishockey i alla fall, yeeaaj!

BIVERKNING UTAV FYLLA.. UTAN FYLLAN!

OMG!!!! Baaakfyllaaaaa...


Skulle man kunna tro i alla fall.. Har värsta huvudvärken och är liksom öm/spänd under hakan/mot halsen så nej, mår inge bra. Men tänker ändå dra mig mot dansen och tänker fan delta för jag var inte med förra lördagen för att jag började bli skit förkyld, suck!

Men shit alltså, i natt så sov jag verkligen som en stock! Liksom jag brukar aldrig sova i raksträcka, jag vaknar alltid minst ett par gånger under en natt men nu var jag så jäkla trött att så fort jag la mig ner i sängen så somnade jag. Jag förstod det för Melinda ringde och väckte mig ca 30 min efter och jag tänkte då bara: fan, somnade jag så snabbt ?  x) 

.. och det var skiiiit skönt. Lite tråkigt är ju att man måste upp så jävla tidigt, har redan käkat frukost och ska bara fixa lite med håret sen drar jag mot 3 & ½ timmars dans  -  YEEAAJAAA!

UNGERSKA - CHECK! KÖRNING - CHECK!

Heeeeej * pustar ut *


Har just tränat in en house koreografi de senaste 40 min och det är jobbigt! Alltså att konstant hoppa, nu har ju jag lite fel uppfattning på house för jag har helt glömt bort jackingen * flytet i kroppen * utan står bara och hoppar 24/7 liksom men ah, får bara till 40 sek ( ska vara 60 ) men orkar inte bry mig.. det får gå som det går  :)  

Har just suttit med farsan och kollat igenom min ungerska bok och läst en massa saker och pratat allmänt om det ungerska språket och jag är liksom hypad nu  x)  Först för att liksom det är kul när det går bra och i ungerskan så går det verkligen bra för mig.. är så jävla nöjd med den kursen så det går liksom inte  (^^) 

Samtidigt är det ju något helt annat för mig än i jämförelse med att lära mig engelska eller så, känner likosm verkligen hur jag får mer och mer kontakt med mina rötter  <3  Så jävla kul.. jag har ju ett mål och det är ju att jag ska kunna laga måltider ur min farmors kokbok... kokboken är på ungerska  :)  Satt även och pratade med farsan angående övningskörning på körskola o.s.v och att jag verkligen vill komma igång med det, orkar inte vänta mer liksom så jag visade honom ett erbjudande jag hade fått hem från kringlans trafikskola:

30 körlektioner > inkl. teoriprovet > material o.s.v för att träna inför provet > halkbana > lånebil vid uppkördning o.s.v för ett ganska högt pris ( man får även en gratis körning om man lämnar in papperet allt stod på och jag får även 500 i rabatt eftersom jag är student )

och ah.. så på tisdag ska farsan och jag * förhoppningsvis * dra till Södertäljes Trafikskola och lägga fram erbjudandet och säga typ: kan ni toppa det här erbjudandet ?  xD  Så vi får se vad som säger, går annars till Kringlan och tar erbjudandet  :)  Vill verkligen kunna köra ner till Ungern  ;D  MIIHI!
Så ni kan ju förstå att jag är glaad  (^^)  Känns som om att mycket börjar gå framåt nu..


ÄNNU EN ROLIG SAK ÄR DETTA!
SSK
vann med 3 - 2 Leksand!! WIIIE!!


Sitter nu med en Pringles burk och cider och tar det chill bara.. dans imorgon klockan 11.00 som vanligt så ah, blir en lugn kväll och tidig säng gång  ;) 

I NEED TO SLEEP

* gäsp *  shulu..lu..luuunjaaeee orkar inte  x(


Är så jävla trött så det funkar inte liksom, kom just hem från studiebesöket på min praktik plats som jag ska vara på i 2 månader och vaaad gör jag ?!!?  JAG NICKAR TILL!!!!!   xD  HAHAHA!  Alltså sååå skämmigt, det var inte så jätte synligt men min lärare märkte det och jag undrar om inte en utav mina "framtida-kollegor" märkte också för hon la en speciell kommentar senare och kollade RAKT på mig.. Dania som satt brevid mig höll på att garva ihjäl sig för hon märkte verkligen att hon måste ha syftat på mig  x]  DAAAAMN!  Snacka om bra första intryck också * suck *

Men men, det var ju bara idag liksom.. nu har jag just käkat * vart hemma i 25 min * och ska ta bussen till jobbet om 15 min - YEAH * tummen upp * No rush at all!!

Och idag är det SSK - Leksand match borta också.. hade så velat gå. Men det får väl bli någon annan gång då da, ska se om jag inte ska boka en biljett nu till söndags matchen mellan SSK - AIK innan jag drar till jobbet..

* ruskar i hela kroppen * aaaaahhh!!! Nu kör vi  ;D 

ATT HA EN BILJETT ELLER INTE HA.. DET ÄR FRÅGAN!

Tjeena allihopa!
Jag sitter just nu på nålar!!


Har suttit den senaste timman vid datorn och försökt få biljetter till någon Michael Jackson konsert i London med Lenita och Lee i örat eftersom dem båda är hemma hos Lee's pojkvän och försöker också få tag i biljetter och vet ni vad det jävliga är ? Vi har fått biljetter..

Nu förväntar man ju sig att jag ska liksom bara "WOOHOO YEEAAJ!! THERE IS A GOOOOD!!!" Men Nej..
Vet ni varför ? För när vi fyllde i formuläret så blev det fel och vi valde då FedEx utanför EU området i Europa.. juustee så nu gör vi allt vi kan för att kunna ringa till England för att fråga om man kan ändra bokningen eller något liknande och visst, det borde gå på 5 sek men eftersom detta är en så stor grej ( biljetterna tar sluta på minuter liksom ) så känns det som om att dem i England bara kommer säga något i stil med: sorry but we can't help you..

DAMN!!

Men men jag ser det från den ljusa sidan och hoppas på att de griniga engelsmännen vill hjälpa oss!  ;D 
Nu måste jag springa till skolan, kram på er!  

INTRODUCING CARLINGS*

FAME! I'm gonna live forever.. I'm gonna learn how to fly -  HIGH!


Sitter här nu, ren efter dusch och redo att hoppa i säng för att sova. Alldeles för sent om man tänker på att jag ska vara i skolan från 08.15 till 15.30 sen rakt efter det jobba till 22.00.. kommer nog vara ganska trött på kvällen sen..

Men men, sånt är livet.
Har i all fall en lycklig nyhet * för mig själv då da * och det är att när jag stretchade idag på dansen i "split-ställning" så var jag närmare golvet än jag någonsin vart förut.. kände mig skit stolt! Tänker inte ens gissa ( 1 - 1&½ dm ovanför golvet ) för jag kommer säkert överdriva längden enormt men ah, det märktes att det går framåt ändå  - skit glad! Sen så börjar man ana existensen utav muskler under magen, theeey're aaalliiiveee  ;D  mwuoohahaha! Så kämpandet har ju inte varit förgäves precis  :) 

  • Vad annars da   ( ? )   DAGENS HÄNDELSE FOR SURE!!! Att Carlings har öppnat på stan - yeeaaj!
    Kommer ju aldrig handla något därifrån dock eftersom deras priser går i samma klass som MQ ( en tshirt för 500;- ) och det är alldeles för mycket för en liten H&M looovaaa' som mig.. MEN deras stil är underbar och skulle nog kunna handla en hel del om jag fick allting gratis hehe.

... känns annars som om att jag har tusen saker att berätta för er ( och vet att jag har mer att berätta )  men kommer inte på något just nu så då var det väl ingenting viktigt då som farsan brukar säga! Good night, sleep tight - don't let the bed bugs bite!


SPORTKLUBBEN <3

SSK Snapsvisan



Det går ju liksom inte att inte känna kärleken  <3 

S-M-R-T!


ÅRETS CITAT!


Obsticles are made to be gone over.

I'M ON TOP! SO I GUESS I'M A TOP MAN ;)

Geeeee meeeeej !!

Satt och letade igenom Topman.com bara för
skojs skull * skojj.. vill ta livet av mig nu * haha



Massa, massa kors.. don't know why.
Men kors är vackra, tycker jag i alla fall  ;D 

WIIIIHUUUUEEE!!


Jaaag klaaaraaadee det!!! JAG ÄR KLAAAR!!  JAG ÄR KLAR MED MATTE B!!! * sitter samtidigt och bränner upp alla papper från matte lektionerna - its in my past now mwuoohahaa *

Är så jävla glad haahaa, svär jag visste inte vad jag skulle göra när jag gjort klart sista uppgiften, bara: shit, jag tror jag kommer börja gråta snart  x)  HAAHA!

Jag vill ha fest, jag vill ha fest, jag vill ha fest, jag vill ha fest!!!!

OPLANERAD MORGON

Tjuuhuuuu!


30 min sen måste jag vara hos Helena för att gå igenom provet, nice. Men blev lite irriterad för farsan kunde inte komma in till centrum för att gå til körskolan * blööä * så ah, har ingen aning om vad jag ska göra mellan 11 - 12.
Så ah, morgonen kommer vara helt oplanerad.. känns tråkigt  :(  Vill göra något..

Hör Therese bara: plugga, plugga, plugga - men jag gör det när jag får kraften till det!  x) 

Sluta panika hahah  ;p  Allt kommer gå bra så..

PLANS, PLANS, NICE PLANS.

En engelska-läxa påbörjad, känns faktiskt skönt.. hade glömt bort vad uppgiften handlade om och hade samtidigt glömt bort hur lätt den var haha. Har känt mig så nere de senaste veckorna så har faktiskt inte orkar göra några läxor ( även fast jag har en hel drös ) men känner liksom att jag gör det inte om jag mår så dåligt för dem kommer knappast att få mig att må bättre.. så då gör jag dem inte.

Men men  :)  Sitter nu och vill sååå åka till Leksand imorgon och få hurra på SSK som ska ha sin första Kvalserie match då  -  GO GUYS!!  x(
Har liksom inte pengar för det och nu när jag bestämde mig för att åka så kom jag på att juste, hade bestämt att jobba den kvällen: skit! Men men, har tänkt att gå på SSK - AIK matchen på söndag i alla fall och då få skrika istället.. köper biljett imorgon * snälla håll kvar en stå plats åt mig pleeeaasee *. Är bara så rädd att jobbet ska ringa och fråga om jag vill jobba då för jobbade inte förra helgen och ser detta då som min jobbar helg men tror fan att jag dissar jobbet då..

Imorgon vid 10.00 så ska jag i alla fall till underbara Helena och kolla mina rester som jag fick efter det senaste matte provet så måste fixa dem - kommer ha en liiivliig uppdate när jag är klar med dem sen  ;)

Sen emellan det och skolan som börjar 12.00 så hoppas jag hinna dra ner på stan till körskolan med farsan för att boka tid o.s.v för körlektioner och drar farsan hit sitt lata arsle * älskar honom fastän han är lat hehe * så kommer jag absolut att köpa biljetter till AIK matchen på söndag för då ska jag även "kräva" tillbaka pengarna som jag la ut för ungerska boken som han skulle betala så ah - I'll cross my fingers for luck!

Good night  ;)

MARVELLOUS DAY!!

Sziiiiiaaaaa  ;D 


Vart hemma en liten stund nu efter att jag kommit hem från ungerskan och jag har haft det underbart. 
Dagen ungerska har delvis vart: fölött - över, alatt - under, melett - brevid, elött - framför, mögött - bakom!

YEEAAJ! Känner mig så duktig heehe för allting har
fastnat också, mwuoohaaha - niklas mot världen: 1 - 0


Jag bara ber och ber och beeeer att min käre farbror kommer kunna få jobb + semester vilket kommer innebära att hans familj ( mina kusiner då ) kommer kunna åka till Ungern då och efter det ( jag ber om flera saker men egentligen är dem inte så egoistiska eller stora om man tänker på det ) så ber jag om att få hinna skaffa ett körkort innan sommaren för jag kommer då kanske kunna köra ner själv till Ungern  -  ROADTRIP, wooohooo !!!!  ;D 

Snacka om att man kommer kunna skryta ner man kommer hem:

- Ah vad gjorde du i somras då ?
- Nej inget speciellt, åkte till Gotland med familjen.. du då ?
- Nej inget speciellt jag heller.. körde ner till Ungern lite så där bara..

Mwuoohahahah IN YOUR FACE!!!


Men visst skulle det vara grymt ?  x)  VILL VERKLIGEN! Fast min bil kommer jag då faan inte köra ner med då, farsan får försöka skaffa någon ny för min kommer fan dö innan jag hinner till Göteborg hahaa  xD 
Har även köpt boken som man ska ha till ungerskan som jag går i, känns jätte skönt att ha 1 bok istället för 45 sidor med papper att hålla reda på  ;p  wiiieee..

Nej nu ska jag faktiskt kolla igenom den boken och fylla i allt som vi redan gått igenom.. baay  ;D 


LÄRARE IRRITERANDE SOM FLUGOR..

Shoooo!


Är hemma lite snabbt nu, visar stolt upp för kussen lite Fylleteam klipp från youtube - exempelvis Tryck Här!
Garvaar som en idiot  "BOORIIS!!" "BräääääännviiiiiinxD  Haaha, de är bra grabbar.. kämpa på  :) 

Men straxt ska jag och kussen i alla fall dra upp till farmor och möta upp kusin nr 3 för att sedan * förhoppningsvis * fara vidare mot Stockholm för ungerska lektion.. hoppas vi kommer dit lite tidigare så att jag kan köpa en ungerska bok, behöver det!

Skolan idag gick bra, projekt redovisningen gick ganska åt helvete men det är inget som kommer ändra mitt betyg och vissa lärare som man har är ju bara sååååååå enoying!  Ville spy på henne.. men! Jag ska berätta för henne hur jag känner så jag tänker inte lägga någon vikt på henne nu utan fokusera på underbara ungerskan  ;D 
Ganska slött inlägg men vi hörs senare  :)   

UPPDATE

5 min senare:

  • Om ni skriver en kommentar i min blogg och inte har en blogg själva.. hur ska man svara ? Jag har tänkt göra så att jag svarar i själva inlägget så gå gärna tillbaka och se om jag har svarat för det är typ ganska stor chans att jag svarar.. ( jag har inget liv )

  • BOOORT MED MUSCH-SKUGGAN!!!! Lååååt mig vaxxaaaaaa, aaaarghhh  xD 

BRUSH.. IT.. OFF!!!

Goooodmoooorniiing Viiieeetnaaa.. öhum.. Sverige  ;) 


Idag känner jag en känsla utav brush it off, brush it off, brush it off! Keep going - life's a bitch and then you die so fuck them and lets get high! YEEJAAA!

Sitter här med, kan ni gissa vad ?  Teeee  ;D  Inbringar rooo i min kropp  (^^)  Nej men seriöst så vill jag inte gå in på detaljer men jag har liksom en känsla utav: fuck this then, nu fortsätter!  Låter ganska brutalt men det är en överlevnads instinkt..   

Idag har jag i alla fall projekts redovisning i skolan och asso vi har kämpat med vårt arbete men nu på sista tiden så har vi gått ner till 0 i våran produktion och redovisningen ser inge bra ut alls men det är för att vår egna lärar praktiskt taget sänkte vårat drag - "nej det behöver inte alls vara så mkt" hade hon sagt om vissa delar utav våran redovisning vilket fick oss att känna att varför ska vi satsa om det ändå inte läggs så mycket vikt på redovisningen i betyget så ah, men är ändå fett nöjd med hela projektet där vi gjort något bra för andra - gjort mat för hemlösa!  :)  Så hur det än går så är jag nöjd..

Sanna Bråding är just nu på "Vakna med The Voice" istället för Josefine Crawford ( vet inte varför ) men hon är grymt-skön alltså  ;D  Det äändaa som jag vill göra är att vaxa hennes överläpp haaha, hon har sån där mustach skugga  x)  INTE snyggt..    Men annars verkar hon fett skön hehe.

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning, te´t är slut och mackan är uppäten - vad har jag mer att leva för ?  OMG!
Baay Baay  ;D 


NO TIME.. NO TIME.. NO TIIIMEE..

So much plans..
.. so litle time.
  • Åka till Grekland 1 månad för bartenderkurs.
  • Dansa i YF
  • Gå på ungerskan
  • Klara av skolan
  • Åka till London för att gå på Michael Jackson konsert
  • Stödja SSK genom att gå på deras matcher
  • Kunna jobba 
  • Vara ledig och bara få vara en person som börjar bli vuxen
... mycket saker som jag vill göra.. lite tid.. lite pengar..
vissa saker redan förstörda.

DAMN ALL!

Low point...
Low point, low pint, low point!


Asso faaaan!  Där dog allt.. nu orkar jag inge mer.. allting är skit och jag bryr mig inte längre.. nu kan det få gå exakt hur det vill..

OOOOOOOH

DAANG!!!


Hade tandläkartid idag och vad händer ? Joo syrran kommer inte hem med det jävla busskortet så nu sitter jag fast här hemma och jag svääär att om jag får en böter för att jag ombokade så sent så får fan hon betala det..
Får se vad som händer för skulle ju möta farsan också.. fan va lack jag blir!!

GUTEN MORGEN

* Yaaawn *  Gumorr'n..


Den här morgonen har verkligen vart en sån där: ska jag gå till skolan    Ska jag komma sent   ?   Inte för att jag är speciellt trött eller så men känner bara inte för att dra till skolan idag.. tråkigt. Men men, nu har jag fixat mig och det ända som är kvar är att styla håret lite och så klart - borsta tänderna, är så jävla dålig på det haha..

Sitter och dricker mitt morgon té nu och tänker på dagen framöver, som jag sa förut - skola ( vilket jag tror kommer bli skit tråkigt för vi har någon jäkla tema vecka som jag inte fattar alls vad den handlar om ) sen tandläkaren och efter det körskola  :)  Hoppas det går bra med körningslektionerna nu och att vi bara kan köra igång..

Men nu måste jag chilla vidare för kommer nog bli ganska sen till skolan.. Szerbousz!

DANCING IS LIFE! JONAS VALDES ÄR MIN IDOL***

Hello!   * härmar Heidi Clum som just poppade upp på 3.an *


Sitter just nu och kollar på Project Runway - yeeaj it's back! Älskar att kolla på det, such creativity.. Förut var det ju topp dock: Men In Trees, Top Model sen Project Runway.. it was as if I had died and gone to heaven  ;D  haaha!  

Sitter nu här * 40 min efter att jag började skriva inlägget, tvättstuga mm. * och käkar ännu en gång äppelpaj.. dang!
Man kommer ju seriöst bli fetare om man käkar så här.. Men nu är den äntligen slut * i kylskåpet alltså * så nu kan jag inte ta mer haha  ;p 

Men idag i alla fall - YEEAAJ!  Hade underbaraste dagen ever.. Först balett där det gick... sådääär. Men känner ändå att liksom det kan gå, om jag har tur bara  :)  Men på streetdancen så gjorde vi äntligen det jag velat göra for ever, vi körde freestyle  ;D  WOOHOO!

Alla fick ställe sig i en ring tillsammans och en efter en fick man gå och in bara skaka loss och göra vad man ville  -  marvellous! Vi körde i omgångar men första gången - lite stelt.. andra gången riktigt roligt, 3.e gången underbart! Hade så jävla roligt och älskar våran dansgrupp hehe.. men seriöst, fick så jävla ont i händerna efter ett tag av att ha hållit på och klappat och typ 4 & 5.e gånegn så var det fortfarande underbart men var så trött så orkade inte ge 100%  x(  Men det var skit kul i alla fall..

Höll på i minst 1 timma och dansade, så man är ju jävligt trött nu alltså.

Men fyfaan va kul det var, älskade att se Jonas dansa - han är så jävla skööön så att det inte är sant liksom.. älskade även att se en massa personer släppa loss och sen att få höra fina kommentarer av söta Natascha, miihi   (^^)   * Niklas känner sig duktig * haha

Så jaa, har haft en riktigt trevlig dag idag  ;D  Mwuoohaaha.. nu ska jag straxt sova tror jag * försöka somna tidigt * och imorgon blir det skola, plugg, kanske möte på övningskörnings skolan så ah, lots to do  ;) 


.. SPRINGER FÖRBI..

Snabbt hej, hej..


Just fått i mig lite socker så att min kropp är redo för 3 timmars dans - vaniljsås med äppelkaka ( JA! Vaniljsås först för jag dränker fan min äppelpaj i det ) damn! Nu kommer jag somna på bussen haaha   xD 

Men nu är jag glaaad  ;D  Dans snart vilket får min värld att skina och jag känner mig bra inför uppgiften att skapa en 1 minuters-house-koreografi tills på lördag . YES I CAN! ( Obama FTW )

.. en kompis sms.ade mig också tidigare idag och frågade om jag kunde hjälpa henne lite med en jazz koreografi hon skulle använda sig utav imorgon vid någon audition. Kul fan att folk ser mig som dans personen i deras umgängeskrets haaha  x)  Vet inte om hon har tid senare men det gjorde min dag i alla fall, hehe  :) 

HOUSE WHAT ?!!?

oooooooooooh  * njuuteer utav ruset *


Jag har äntligen fått trycka i mig lite äppelpaaaj  ( lite och lite.. så mycket som rymdes i skålan jag hade haha )  och det var underbart! Jag börjar fundera på det här med paltkoma som jag snackade lite löst om förut och liksom som sagt när jag käkat något så blir jag skit trött ta nu t.ex, skulle kunna somna på 5 sek nu och om man tänker på det - pundare när dem tar sitt knark blir ju aldelles chill liksom.. börjar se trådar med mitt sockerberoende.. inte lika kul som det låter.

Man måste ju vara värsta Fat Kid * psykiskt i alla fall * för att kunna få ett sockerberoende liksom.. damn! Snacka om ett riktigt I - Lands problem liksom..

Men men.. fick i uppgift att tills nästa lördag komma på en 1 minuters House koreografi.. say what ?!!?
Jag har liksom dansat det i kanske bara 4 veckor och det är aldelles utanför mitt område.. känner mig totally lost alltså!
MEN! Tänker göra som Ville sa: kämpa i alla fall.. och det tänker jag göra, ska göra det bästa av saken och har fått tag i en skit nice låt ( ännu en gång tack vare lille villish haha )

Så ah, vi får se hur det går  :)  Är i alla fall pumpad  (^^)

ÄPPELPAAJ IS THE SHIT!!





Efter maten får jag oftast fetaste socker suger, liksom major sugar cravings! Så luskade runt i köket nu för något gott att äta men hittade ju inte precis något.. "Kladdkaka" säger morsan för hon hade köpt någe kladd/choklad-kaka men vi har alltid det känns det som så jag har tröttnat på det så nej..  meeen, äppelpaj dock! DET är en heeelt annan sak  (^^) 

* tittar på morsan med valpögon *

"Om du går till Tempo och köper äpplen så kan jag väl göra det"
Haaha där gick du på en nit morsan för såklart sprang jag upp och köpte äpplena  x)  Så nu sitter jag i iver och väntar på att morsan ska börja dega heehe, mwuooohahahahaa!!!


FARMORS MAT ÄR ALLT!

Niklas säger hej till folket..


Va vare jag sa igår ? Jag dödar den som väcker mig.. eller något sånt va ? Mmm.. juste ja.. Ni kan ju gissa vad som hände  -  "Niklas.. pappa är hos famor och farfar"  * suck *  haaha  xD  Alltså min pappa och praktiskt taget hela släkten kommer till farmor och farfar varje söndag för att äta och umgås så vi går alltid dit då för att träffa alla och speciellt pappa så ah drog mig upp ur sängen vid 1 - 2 tiden, typ 2 timmar för tidigt men jag klarar mig.. Ska se om man inte kan gå och lägga sig lite tidigare ikväll för börjar ju ändå så sent så kanske hinner få mina 10 timmar sömn som jag behöver för att vara utsövd  x)  * crazy sauce huh *

Men men.. drog till farmor och farfar dit även Sussi kom senare. Käkade underbar mat, bara spagetti och köttfärsås men älskar allting som farmor gör, allting har sån kärlek i sig och blir alltid mätt där! Somnar oftast i deras soffa haaha.. mendet är trevligt  :)  Bara det att man luktar verkligen som en kedjerökare när man väl går därifrån för att farfar röker inomhus och för att han röker liksom cigaretter med max 15 minuters mellanrum mellan varandra så ah  -  PASSIV RÖKNING FTW!

Men älskar ändå att vara där.. känner mig trygg där. Zabina frågade om jag skulle kunna tänka mig att flytta dit om dem skulle skaffa sig en dator och ett rum till mig.. sure, varför inte. Skulle vara jävligt skönt att ha någonstans att gå om man bara ville komma bort från allting. Men ser ju ingen orsak till varför jag skulle flytta dit, bara en tanke liksom..

Blir fan bara att ta det lugnt idag.. orkar inget annat.. oh juste de  -  mitt rum luktar inte inrökt med vattenpipa  x) it dissapeared  ;p  yes

Niklas vs. Vattenpipan
1 - 0

EDDIE IZZARD IS LOVE!!!!

"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas,
half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses


-  apropå ingenting liksom, någon som känner igen citatet
?  ;D  hihi.


Lämnade av kussen och pojkvännen hennes vid busshållplatsen hade en mysig filmkväll med mycket gott och vattenpipa.. nästan så att jag föredrar sånna här kvällar fram för att gå ut! Men ändå kul att gå ut ibland  ;) 

Så ah som sagt  -  vattenpipa med mint tobak och senare med äppel smak och kan ju bara säga att det blir nog inge mer äpple framöver. Helt ok för någon minut men sen stinker allting av lukten, de smakar lakrits och inte äpplen och ah så nej, mint är bättre för man känner sig fräsch i halsen då i alla fall haaha! * the ironi asso *

Vi började med att kolla in filmen Changeling med Angelie Jolie och asso shit, kussen och hennes kille hjälpte mig med att skaffa ett nerladdningsprogram och shit! Får fan ner en film på 30 min liksom så ah - underbart!
Kollade på filmen i 10 min sen kände vi att detta inte var något passande - vi ville skratta och vad kollar man på då ?


EDDIE IZZAAARD!!!!!
.. king of comedy..


Även fast jag kan allting som han ska säga typ utantill så sitter jag ändå och garvar ihjäl mig åt det han säger  xD  KLOCKREEN... klart klockreen..

"Bonjour!"

"Eh, bonjour. Qu'est-ce qui se passe?"

"Bonjour, je suis Anglais, je suis ici en vacances. C'est très belle ici, les couleurs, les bois, très belle."

"Tu est un travesti?"

"Oui, je suis un travesti, mais pas un travesti typical. Je suis un travesti executive... Un travesti d'action!"

"Très bien..."

"Mais, la souris est en dessous la table, le chat est sur la chaise et le singe est... est... le singe est disparu."



.. och just nu sitter ni alla och bara: kan Niklas franska ? NEJ! Det där var bara ett skämt ur en utav Eddie Izzards shower som han drar på franska och jag har sett den så många gånger så jag vet vad han säger utantill och jag kollar alltid med engelsk text så då textar dem inte franskan  -  fattar ni att folk bli imponerade när jag väl sitter och garvar ihjäl mig medans dem sitter och ser ut som frågetecken ( ? )  HAAHA! Klockrent verkligen.. OCH HONOM HAR JAG SETT LIVE!! Det var en under dag de  (^^)  Har t.o.m hans autograf hehe.. Jag såg den med min älskade bror Mullis så klart, vi var båda två lika inbitna i Eddie Izzard och gick alltid runt och sa hans skämt.. han har haft en stor inverkan på oss båda  :)   

Annars då.. har just nu laddat ner filmen Step Up 2 * skäms, skäms, skäms på mig som inte har sett den.. skäms.. och jag ska vara dansare liksom * och har även laddat ner Stomp The Yard som, enligt lille Sinnonippi i min klass, ska vara bra. So we'll have to find out I guess  :)

Men nu ska jag börja göra mig iordning för sängen.. ska sova uuuuuut så att det heter duga faaan! Fyfaaan om min pappa ringer imorgon och säger att han är hos farmor för då kommer jag mörda honom haha, tänker inte kliva upp för någonting jag sväääär.. Om världen precis håller på och går under så tänker jag fan bara se till att håret är snyggt * kan ju inte dö med morgonfrilla liksom.. duuuuh * sen somna om igen!

Godnatt!

ÄLSKAR SIN BROR.. SAKNAR SIN BROR..

Brooor.. min älskade bror..


Över 7 månader har gått och jag känner mig förstörd och ensam.. så ensam! Hela tiden är det saker som påminner, påminner om hur hemsk värld vi lever i - varföör du ?!!? Varför en sån underbar människa som vill alla gott  ?!!?

Saknar dig så enormt, ingen är som dig och ingen relation kommer bli som den du och jag hade.. du är min bror, min själsfrände, min bästa kompis, min vägledare.. hur ska jag klara det här livet utan dig ?  Allting känns bara så fel och hopplöst.. varför liksom ?!!? Ingenting kommer någonsin bli detsamma utan dig vår älskade mullis*

Jag saknar min bäste vän! Jag saknar min brooor.. Jag förstår inte hur jag ska kunna gå vidare utan dig, hur ska jag utvecklas som person och kunna bli den bästa utav de bästa utan dig vid min sida som rättar mina fel och visar vad som är vad..

Den här veckan har vart så jävla hemsk, jag har inte velat göra någonting och inte orkar göra något.. jag vill bara ha dig vid min sida.. Jag vill att du ringer mig och frågar om jag vill kolla på film, så klart vill jag komma men ändå kommer du fresta mig genom att säga att du har öl hemma, kan du inte göra det ? Jag vill höra din röst..

Andra som inte är inblandade förstår inte.. dem tror att det går tillbaka till det normala efter en tid.. en lång tid men det gör det inte, ingenting kommer någonsin kunna bli som tidigare för en stor del utav mig finns inte vid mig, fysiskt sätt, längre och allt jag vill är att ha dig här hos mig så att jag kan få krama dig och bara få vara..

Att ha en framtid uppbyggd med förväntningar och mål som sedan
kraschar ihop helt framför än är förstörande.. jag är förstörd!

Jag saknar mig älskade store bror, han som jag sett upp till hela mitt liv, han som format mig till den jag är idag och han som med sina stora vingar skyddade mig från allt det hemska i världen.. hur kan jag överleva detta nu när du inte finns kvar ?!!?!?!? 

Älskade Tony jag gråter varje gång jag tänker på hur det är just nu och jag gråter så fort jag ser dig, ofta utombords men alltid inombords och jag vill bara att du ska förstå hur mycket jag älskar dig och att ingen någonsin kommer kunna ta din plats för ingen kommer vara så underbar mot mig så som du vart genom livet  <333333


Niklas saknar sin bror.. Niklas älskar sin bror..
Hans bror är en del utav honom!

KILLAR SOM ÄR SÄKRA I DANS ÄR SEXIGA!

Good daaaag på allihopa!
Another day, another mood..

Kom nyss hem från dansen.. satt under båda lektionerna ( House + Gästlärare i HipHop ) för har blivit så jäkla snorig och ont i halsen så jag vet att jag skulle blivit så jävla sjuk imorgon om jag hade ansträngt mig idag, men det gjorde inget för jag och Ellen hade det så mysigt så i vårat lilla hörn som sedan fylldes med fler och fler haha..

Alltså satt och tänkte i slutet att.. hade det här vart en ledig lördag så skulle jag typ just ha vaknat ( klockan var ca 14.30 ) och även om jag inte dansar så är det här fan mycket bättre än annars för det är en helt annan sak att sitta. Då får du verkligen se när dem dansar, se hur alla rör sig o.s.v. Satt och log som ett litet barn på julafton vid ett tillfälle för kände mig så glad. Där satt jag och gjorde något som jag ville och fick samtidigt se denna underbara grupp röra på sig  ;D 

.. och vet ni vad jag kommit fram till ?

En kille blir så jävla sexig om han kan dansa, seriöst! Jag liksom smälter som en idiot så fort jag ser en kille som självsäkert rör sig på dans golvet.. han behöver inte vara speciellt snygg utseendes mässigt men kan han dansa så ökar det deffinitivt hans chanser för att jag ska tycka om honom  ;p 

För om man dansar bra så dansar man även självsäkert.. alltså det är en stor skillnad på att dansa ok och att dansa självsäkert för om du dansar men inte är säker på dig själv så kommer du exempelvis aldrig våga sträcka på dig till max för du är så rädd att du kommer ramla och det är för att du inte litar på dig själv att du har balansen.. men en kille ( detta gäller så klart för tjejer också men det blir en så stor kontrast när killar dansar eftersom dem anses vara mer hårdare o.s.v ) som dansar perfekt, dansar självsäkert och eftersom han är säker i sig själv så vågar han sträcka ut sig och leva in mer i dansen och DET!  -  DET ÄR SEXIGT!

Behövde bara få ut det ur mig  x)  Satt och tänkte på det häromdagen liksom  :) 

Men nu i alla fall.. kom just hem, redan halsat i mig ett glas té ( måste verkligen ta det lugnt med tét, för mycket är inte bra för magen ) och funderar på att städa mitt rum lite.. Ska ha lite filmkväll med Carro och Tessan om jag bara får tag i Carro haha. Men I'll see ya'll later  ;D 

Låt att ladda ner:
Usher - What's your name 

MICHAEL JACKSON - THE ONE... THE ONLY...

Hejsaan alla sötnosar..
hur har eran kväll vart hittills då ?


Kom nyss hem från Lenita där jag vart med Lee också och planerat inför eventuella London trippen som kanske blir av i sommar nu eftersom Michael Jackson tydligen ska ha konserter där  ;D  Min hjärna och mitt psyke har vart ganska fucked up under den här veckan * inge bra alls * men jag börjar röra mig i rätt riktning, så snart kommer Jackson smällen och jag kommer bli koko-glaad  ;) 



För liksom vad folk än säger.. han är världens störste inom musik.. han har gjort mer saker än många utav dem stora idag tillsammans har gjort och han fortsätter att slå rekord efter rekord  -  HE IS THE KING OF POP AND HE WILL ALWAYS BE THE KING OF POP!

Menmen.. jag kom hem och har fan lustat hela dagen efter en pizza som legat i frysen och äntligen skulle jag käka den.. tar upp den ur frysen > tittar på den och vad ser jag ? Det är en jävla Kebab-och-Bearnaisesås pizza!!!
Vem fan gillar det  ( ?!!? )  * suck *  .. och jag som verkligen har ett socker beroende vilket visar sig på det sättet att jag måste käka saker hela tiden ( Diabetiker + Sockerberoende.. hur kan man gå fel ? ) höll ju på att bli cp. Men abstinensen lugnade sig snabbt nu för har nu tryckt i mig 4 mackor med prickig korv och typ minst 600ml varm O'boy.. om man tänker på det så har jag egentligen en jäääävliigt bra ämnesomsättning om man tar in i åtanke - allt som jag äter.. people would be amaaazeed! haaha.

Det är något fel på mig, jag bara vet det.. inte för att det måste vara en dålig sak dock  x) 

Men nu så har jag faktiskt tänkt att dra mig mot sängs * känner mig så duktig, går inte ens och lägger mig så tidigt på vardagar * Men det är 3 & ½ timmas dans imorgon så man måste vara pigg.. DAMN! Jag har ingen mat tills imorgon.. får se om jag kanske kan köpa något på grillen.. see ya'll later  ;) 

FOOOD... IS THE REEEAAAL LOVE! VISST ATHRA ( ? )

Denna underbart vackraaa kvinna får mig att vilja bli kock och inredare!




All mat hon gör är så perfekt och inte alls tråkig!
Samtidigt vill jag att dem gör allting till salu i hennes kök
för hon har en mega snygg stil på inredning
  xD 

COMMENTS ARE APPRECIATED

Good daaag my loved ones..
and you other people too  ;D


"Let the sun illuminate the
words that you could not find.."


- Natascha Beddingfield's sång Written

Älskaar just den delen i hennes låt.. illuminate låter så fint  x)  Haaha!  Men nu i alla fall, vi har äntligen fått affischerna för våran studentskiva ( mer info om skivan står längst ner i detta inlägg ) och ah, bättre sent än aldrig.. även om det var jävligt sent!  Så hoojta till om ni ser en affisch, vi ska bomba den här staden med affischer! There will be no escaping..

.. och måste bara säga en sak - älskar när folk kommenterar! haaha, bekräftelse is love.. och speciellt status-på-mig som snart har hela personalen från Igelstavikens Gymnasium på min besöks lista heehe  (^^) 

Sitter i alla fall här nu och ah.. gör ingenting.. har inget planerat och vet faktiskt inte vad som händer idag.. känner mig lite låst men samtidigt kan jag ju inte göra så mycket eftersom jag har dans imorgon kl. 11.00 * early mornin' - DAMN * men imorgon så blir det förhoppningsvis myskväll med tjejerna  ;D 

JA FÖ*HOST* ..ÖRSÖKER ATT FÅ FRA* HOSST HOOOST * FRAM ETT BUDSKA * UUÄÄRG, HOST *

Morsni * hosst hooost *... morsning!
Jag börjar bli förkyld  :( 


Usch, min hals började göra ont igår och idag är den värre - nooooo, why ?!!? Kan ju vara ganska farligt att träna medan man är förkyld och hur fan ska det gå med mig som tränar liksom minst 4ggr i veckan.. ganska stora pass också - känner mig så duktig! HAHA!

Men whatever, life goes on.. sitter och dricker lite té * vilken chock * och försöker värma upp halsen  :)

Den här dagen kommer nog bli bra, känns som om att något kommer hända  (^^)  Men kom på EN sak som jag vill ha nu: soooooool! usch, detta vädret tar död på mig och jag längtar som faaan tills det blir vår, vår är fan min högtid  <3 
Med alla underbara japanska, eller svenska, körsbärsträd överallt som blommar  -  finns inget vackrare  :) 

"ARE WE HUMANS OR ARE WE DANCERS"

Så.. vet inte men ångesten börjar släppa lite.. men vem vet, kan ju lika gärna komma tillbaks imorgon - men!
Tänker i alla fall gå och lägga mig med ett lätt sinne
  :) 


Är så lugn för har kommit på när jag mår som bäst  -  när jag dansar.. jag är ofta frustrerad på dansen ( haha, som idag ) men när jag väl dansar, när jag kan dansen och att få se när alla andra dansar synkroniserat  -  DÅ! Mår jag som bäst  * 

Jag älskar verkligen att dansa och att få dansa till en koreografi och låt som man verkligen älskar är det bästa som finns!  Blev så glad nyss för satt och snackade med lilla Villish (Tryck för att komma till hans blogg ) om dans och musik ( stackarn.. måste ge honom en lektion i musik hehe ) och det är liksom verkligen kul att snacka med någon som har samma intresse som än själv och förstår innebörden utav vissa saker som dans då da  ;D 

Här är f.ö min absoluta favorit koreografi ever made! Från "So You Think You Can Dance" skapad utav Mia Michaels

Ave Maria--So You Think You Can Dance



GOD NATT!  ;D

A MESSED UP WORLD!

Vaarföööör ? Varfööör händer allting nu ?


Den mest underbaraa nyheten har just anlänt och jag är inte mer än irriterad.. hur kan jag vara irriterad ?

Michael Jackson har just meddelat att han
ska ha 10 st konserter i London i Juli
!!!!

Orsaken till varför jag är irriterad är först ok  -  för att jag är så jävla trött och hela veckan har vart helt cp! Men sen också för att konserterna är från den 10.e Juli och framåt ( vet inte hur dem är utspridda ) och jag har velat åka till Grekland i över ett halvår nu och jag har planerat att resa den här sommaren sen 6 ÅR TILLBAKA! .. och när jag säger "resa" så menar jag inte till sotiga-och-så-svensk-liknande-London utan till Spanien eller GREKLAND! !

.. och inte bara det, biljetterna för Michael's konserter släpps om 1 vecka också.. så det är ju inte riktigt som om att jag har någon betänketid. Om Therese bara visste liksom att: JA! Jag är ledig tidig sommar - så skulle jag kunna beställa biljett till Michael Jackson efter 13.e ( för då är jag hemma från Grekland ) och så skulle allt vara bra men nu för att hennes chef ( som jag hatar och inte ens har träffat ) är så jävla seg så har jag ingen aning om vad jag ska göra..

Jag svär jag är redo att gråta för varför jag vill att denna sommaren ska bli perfekt är också för att det är säkert den sista. Sen är det antingen högskola eller jobb och det fortsätter tills jag dör och därför vill jag ha hela sommaren sysselsatt med bara underbara saker  -  bartenderutbildning ?  YES PLEASE!  Liksom visst kommer ara ledig men bara kanske 3 - 4 veckor med ångest i nacken liksom * DÖÖÖÖ *

Samtidigt är detta så jävla jobbigt för allting kommer samtidigt  -  Studentskivor, middagar, mösspåtagningar - allt som måste köpas till det! Mina dans lektioner som jag betalar för själv, själva Greklands resan, pengarna för Michael Jackson resan om det blir så att jag kommer åka.. ALLT! Och just nu när jag inte har någraa pengar alls liksom.. I'M DOOMEED!  

PALT KOMA! DAGENS I-LANDS PROBLEM

Waazuuuuuup!
Top Model repriser på tv3 - loooviing it  ;D 


Kom just hem från farmor och farfar - mätt som alltid. Älskar att vara hos dem, där känner jag mig trygg och där känner jag mig hemma.. och där blir jag alltid mätt  x)  HAAHA!


- Farmor kan jag få kaffe med bröd ? ( Ungersk "maträtt" )
- Nej, det äter man till frukost.. du får pannkakor istället.

( Sooom om att jag klagar på pannkakor haha )


Miihi, så älskar att vara där.. de jävliga är dock min "palt-koma" ( Ja, det är ett riktigt ord ) vet dock inte om det är någon riktig medicinsk term haha. Det innebär i alla fall att man blir så jävla trött efter att man har käkat, alltså många bli lite sömniga eller så men jag är på den gränsen att jag ska somna varje gång jag får i mig något fylligt så jag somnar alltid i deras soffa. Sen är min farmor och farfar så jävla underbara att om dem ser att du har somnat så går dem och hämtar en jacka eller något som dem lägger ovanpå dig för att dem inte vill att du ska frysa  ;p  aaaaaaw...

Jag och Andreas var och käkade pizza innan vi skulle ha ett matteprov i skolan igår och när vi då ska gå därifrån ( Andreas vet om allt det här med palt koma o.s.v ) så kände jag bara hur benen höll på att vika sig medans jag gick och var skit trött så jag fick liksom stanna upp och bara blunda lite och andas sen fortsätta gå, Andreas svar var då: asso du är inte nooormaaaal! Vem faan somnar medans dem gååår ?!!!?!  xD  HAAHAH!

Så ah, jag kanske inte är så normal  haha. Men är fortfarande så jäääävlaa trött alltså så det är sjukt!  Men.. ska och dansa om en stund och förhoppningsvis vaknar man väl upp lite då  ;p 

DYRT ATT VARA VUXEN

Tjeenaa allihopa!

"FUSK! jag vill oxå börja sent på dagarna!" -  Nackdel, man slutar sent också.


Graaattiiiiss!! Du är 18, du är vuxeeen.. börjar ta steg in i vuxenliveet!  WOOHOOO!!   -   Visst känner man så oftast väl ?
Pfff*.. Nu när jag är "vuxen" så blir jag förd från Huddinge Sjukhus Diabetes Barn Mottagning till Södertälje Sjukhus Diabetes Mottagning och ah, vad mer.. just ja! Förut var det gratis men när man blir vuxen * yeaj * så kostar en träff på sjukhuset med läkare och så 300 spänn  - wooohoooeeeii...öööh.. ojj.

Så ah, det är ju verkligen skit kul! För jag har ju verkligen så mycket pengar att spendera att jag inte alls vet vad jag ska göra av dem - tack för att ni avlastar mig denna börda * slår med hammare i huvudet *

Menmen, ska i alla fall till Sjukhuset idag för att snacka med läkaren o.s.v. Börjar inte förens 12.00 i skolan idag så blir att man inte drar på första lektionen eftersom man ändå bara kommer hinna med en halvtimma, inte ens det.. så får se hur lång tid det här mötet tar.. inte så långt tror jag. Sen blir det Svenska B efter det sen Jazz dans senare i kväll  ;)  Yeaaj!

Så vi hörs senare i alla fall  ;D  See ya!


IT'S BRITNEY BITCH!

My life can be a "Circus" as well!
Bara för att Jessika associerar mig med Britney Spears så tänker jag fan skriva en liten sak här om henne för blev så jävla glad när jag läste det!




Yeeeeeaaaj*  Alltså jag missade henne 2005 ( vilket var hennes gyllene år och hon var på topp ) för att ingen ville gå men nu skiter jag i  -  Jag ska gå!!! OM hon nu kommer hit, har inte kollat på ticnet än men ska senare  ;D 

Läste om henne på MSN Kändisnytt där dem skrev om hennes comeback som hon hade igår på hennes första konsert på hennes nya turné Circus och YES! Alltså jag har hennes förra album + det före det tror jag det är.. för fick dem av min älskade bror  :) Han visste alltid vad jag ville ha.. hade förväntat mig att få Circus till julafton men allting ändras som ni kanske förstått.. så kommer köpa den senare själv.

Men men, jag är i alla fall så jävla glad över Britneys framgång, hoppas verkligen att hon håller sig kvar nu för hennes egna och för hennes familjs bästa  <3 

Hon gör uundeeerbaaar musik som är perfekt att dansa till eller göra danser till,
 hon dansar så jävla bra och liksom hallå.. hon ser bra ut heeh  (^^)

Jag önskar henne lycka till i allting hon gör  ;D   

STRESS - INGET FÖR MIG!

Jó reggelt!
( God morgon )


Undrar om jag någonsin kommer kunna hålla kvar ett jobb.. satt och funderade på det för jag ärså jävla dålig på att hålla tider, är ofta typ 10min sen hela tiden. I skolan så är det helt ok men när man jobbar så är det en helt annan sak..
Jag har även en väldigt annorlunda livsfilosofi där jag lever efter att: om jag inte mår bra av något som jag nu ska göra så tänker jag inte göra det.. och det är bara för att jag tänker inte göra något som skadar mig för det handlar ju verkligen om att jag ska ta mig i första tanke så att jag mår bra för om inte jag mår bra - hur ska jag kunna hjälpa andra då ?

Så inför skolan kan jag liksom skita i en dag för att jag inte mår bra ok ah, då stannar jag hemma och sen dagen efter är jag uppvilad och kan köra på 100% i skolan istället för att under hela veckan köra 65% men när man jobbar så kan man ju inte göra så haaha: aah du jag kommer inte in idag.. jag öhuum.. vill inte   xD  Det kommer liksom inte funka.. jag är död faan  ;p  haaha.

Menmen, börjar om 20 min, borde egentligen stänga av datorn nu men gör jag det ? Neeeej, bara för jag tror även inte på att stressa vilket säkert kommer fucka med mitt framtida yrke  x)  "Du är 20 min sen, varför ?  Öhuuum, jag tror inte på att stressa ( ? )"

I'm fucked up, I knooow..

ONE DAY AT A TIME.. ONE DAY!

Hellu allihopa..
Today has been, a day.. in a life.


Har mått skit! Vet att jag gjorde ordet i fetstil men samtidigt så är det inte så dramatiskt för jag förstår delvis varför jag mått så illa men allt behövs inte dras upp här. Life's a bitch, that bitch also likes to rip out hearts.. and boooooy do I know about it!

Menmen. Allting lutar mer och mer åt att jag var en kvinna i mitt förra liv och kanske.. fastnade lite kvar av henne här * dow * haaha. Tror fan att jag har pms - utan mensen dock.. fast jag är en jävel på att blöda näsblod dock.
Men kändes bara som om att allting gick emot mig idag och visst fan såg nog Andreas * kusin * att jag inte var helt fel  xD

Men nu har jag fått mitt dagliga oh-så-onyttiga-kvällsmål så nu mår jag fint som en pundare som just fått en sil...
Utan dem rosa elefanterna och fina regnbågarna tyvärr  -  Rostade mackor och O'boy ger inte sånna effekter, även om man önskade det ibland! OH GOD PLEASE GIVE ME PINK ELEPHANTS!  ;D 

Har även skrivit i skolans blogg även om jag blivit cp på matematiken så har jag ändå livslusten uppe att skriva för skolan samtidigt som jag vill fläta ihop matematikens alla papper som jag har och sedan hänga mig i dem.. varför känns det som om att alla slutade läsa för 10 min sen ? 10 min ?!!? Shit va ni läser sakta.. haha

Men men, inlägget publiceras inte idag så tänkte göra en snygg liten font för den bloggen  först* bara för att jag kan - lipa * innan jag publicerar den här för er  ;)  BaayBaay!  ;D

DET PUCKOT SOM KOM PÅ MATTE HADE INGET LIV OCH SÄKERT INGA KOMPISAR!

Matematik is death!
seriously.. it makes me wanna kill someone..


Jag är så jääävlaa dålig på matte för har ett sådant enormt dåligt minne. Hade extra mattelektion idag för att vi ska ha prov imorgon på andragrads funktioner * suck * och det gick skit bra verkligen.. men nu typ 8 timmar senare så är allting borta! Finns inget kvar * ljud av syrsor hörs i bakrgunden vaaarföööör ?!!?

Asso för jag har liksom klarat alla andra prov med G eller G + Rest, men nu går det bara inte och jag tänker inte få IG på ett helt ämne bara för att jag misslyckats på 1 ända jävla prov liksom, aldrig i livet! 
Usch.. mår bara dåligt utav detta, hatar verkligen matte.

SKOLAN IS A TOTAL DREAD!

Morsning!
Sovit gott ?


Ser ni ? Morsning ( ? ) Ah jag började skriva ett inlägg i morse vilket sen ledde till panik * stängde av datorn, sprang till skolan * och ah.. så hann inte skriva  x)

Menmen, har just haft matte och ah.. DAYM! Det är ett jobbigt ämne, jag är asso bara föööör trög för de * suck * Man börjar ju undra vad älskade Helena ( världens underbaraste lärare - nej, detta är ingen muta för hon är verkligen underbar som hjälper mig och Nadja ) tänker angående oss  -  det finns inget hopp för framtiden kanske ( ? )  HAAHA!

Vet i alla fall att jag ska ha en fest om jag klarar matten  ;D  .. seriöst, jag funderar verkligen på det  x) 

Nu ska jag straxt på psykiatri, alltså denna veckan känns inge bra.  Mår inge bra, psykiskt faktiskt, vill bara sova.. lovet försvann liksom bara så det blev inte så värst mycket lov för mig kändes det som. Men vad ska man göra..
Sitter nu i alla fall och dricker lite kaffe, måste få mig min sup innan jag orkar me skolan och idrott * shit *

Hörs senare  ;) 

"WE'RE MEN, WE'RE MEN IN TIGHTS - TIGHTS!!"

God morgon, go dag, go kväll!
Allt i en pannkaka eftersom jag inte haft tid att skriva tidigare..


Nu är jag ( en ) ren efter att ha fått duscha... asch så sköööönt! Min dusch tid är liksom minst 20 min haha, jag är alltså inte så bra att stressa på morgonen om jag måste duscha, kan försöka men då slutar det ändå alltid upp med att jag stått där inne 25 min haha  xD 

Har i alla fall dansat idag, Balett + Streetdance = Reejääääl mix! Hade tights på mig för första gången och ah.. wow  x)  Ah det var ju en upplevelse, kände mig väldigt.. exposed. MEN stort plus för min rumpa som ser skit bra ut i det HAHA!


Yea that's right, you heard it..


Sen blev det i alla fall Streetdance * niklas är glad *  Älskar att dansa med Jonas, han är verkligen min största förebild, ser upp till mannen så jävla enormt! Sen att han är så jävla rolig och grymt söt är ju bara ett plus på kanten liksom haha.. och börjar fan älska min grupp mer och mer, man blir mer bekväm och börjar snacka med fler och fler  (^^)
Finns en drös med rejääält underbara människor i den gruppen  ;D  YF IZ LOOOVEE!

.. och nästa vecka så ska vi börja med en "Girlyliscious dans" * niklas viskar: yeeaaj *  asso jag bruukaar inte vara fjollig eller så men jag älskar att dansa typisk "Pussycat Dolls" dans och Ragga/Dancehall och inte fan snackar jag om killarnas version då utan jag shakar rumpan - bättre en vissa tjejer desutom!  xD  LOL!


Sitter bara och väntar på att någon ska utmana mig hahaha xD  * no life *


Men men, mer after the break you guys.. nu ska jag fan ta och rosta mig en hel hög med mackor och sen ta en stor skål med O'boy  -  jag vet att det är sent men har fan dansat i 3 timmar, what do you expect from me ( ?!!? )

FÖRSTÖRD

Jag har en jääätteee udda känsla i kroppen.. undrar om den existerar p.g.a det som hände igår.
Jag känner mig.. förstörd.

Har just haft lov, men känns inte som det alls.. skola imorgon, panik ångest  ( ? )
Usch.. vill bara gå och sova och få en vecka ledigt * ironin alltså -.- *

.. och vet ni vad jag märkte idag ? Idioten som smällde till mig igår slog ut mitt tunnel-smycke i örat värt 300 spänn!!
Var jag inte sur förut så är jag faan det nu.. jävla pucko!

MORE PIZZA TO THE PEOPLE!

Tjeniixeen!
Ord sprids snabbt haha..


Lite öm i ansiktet är man ju men det har fan inte stoppat mig från att städa mitt äckliga rum haha, hade inte städat på länge så morsan sitter nog och tackar gudarna att jag äntligen gjort det.
Nej men sanningen är att hon just nu är på pizzerian och tjackar pizza, kanske som en liten gåva för allt det heemskaa jag måste ha stått ut hahaa  ;p  Fine by me  xD 

Imorgon är det i alla fall skola.. fyfaan va snabbt tiden går. Känns inte ens som om att jag har haft något lov alls, fast ok - jag har ju jobbat nästan hela veckan så blir ju money senare  :) 
Blir ju dans imorgon också - BALETT!! Ska äntligen få testa på mina tights haaha  xD  Gruppen kommer säkert dö av skratt faan  ;p 

Menmen, nu kom morsan och hon har köpt ett tefat till mig ( som 2 pizzzor ovanpå varandra )  för man måste ju vara smart.. nu kan jag spara pizza till senare haha  x) 

IRONI! THE IRONI!

Asso snacka vilken ironi och vilken timing.. jag tänker inte gå in på detaljer och därmed göra det till fetaste saken men - jag skrev igår om hur jag aldrig blivit påhoppad och jag vet inte vad.. och gissa vaaad som hände igår ?

Alltså känns så dumt, men jag blev i alla fall slagen igår.. stod och snackade med en snubbe som hade irriterat mig och ur ingenstans kommer någon annan och bara smackar till mig rakt i ansiktet, vad var mitt svar till det ? "rööördeee du mitt ansikte ?!?!?!" HAAHA! 

Detta är faktiskt ingenting att garva åt, verkligen inte, för hade inte underbara Chips varit där och hjälpt till så hade jag lika gärna kunnat lega på sjukhus nu alltså så all min kärlek till honom. Men det var det att jag var alldeles för full för att kunna känna något igår vilket på ett sätt kändes bra, men samtidigt om jag hade jag vart nykter så hade jag kanske haft en chans att ge tillbaka, men men.. tänker inte bry mig mer om det för han fick tillbaks ändå. Tycker bara att det är fett irriterande och sjukt när folk kommer från ingenstans bara och klappar till än, vad är det för fel på folk egentligen ?

Är öm i ansiktet och går nu vidare med livet med ännu en händelse att berätta för barnbarnen senare i livet.

Men vill också ge all min kärlek åt Carro som med Chips mitt i natten, när dem väl hade kommit hem, åkte tillbaks hela vägen hem till mig för att lämna min blodsockermätare  <3  Ni är värda eran vikt i guld, min morsa blev verkligen chockad och bara: säga vad man vill men vilka kompisar alltså.

Så yeaap, ironin alltså * suck *. Jag har även aldrig trott på att man vinner på Lotto ( försöker se om ironin fortfarande sitter i  )

RSS 2.0