MICHAEL JACKSON - FINNS INGEN STÖRRE!

Älskade, underbara, legendariske Michael... varför ?!  vaaarfööör du, varför nu ?!!?
Jag kan inte förstå det, den störste mannen inom musikens historia har dött och jag skiter i vad folk säger men ingen har uppnått så extremt mycket som han har under hela sin livstid: gett så mycket under sin livstid, skapat så mycket under sin livstid eller berört så många under sin livstid. 

Elvis var inte ens nära, alltså Elvis var stor men jämför med vad Michael gjort så har han inte gjort något och Beatles var riktigt bra men dem var en grupp! Michael uppnådde allt sitt alldeles själv under sin solo tid... Beatles medlemmarna skulle aldrig klarat sig lika starkt som Michael om dem var solo.

Michael har betytt så extremt mycket för mig under min livsstid... från att ha velat uppträda som honom i sex års verksamhet till att åka till London för att fira honom med likasinnade från hela världen med mina två underbaraste tjejer i hela världen Lee & Lenita och vi hade aldrig vart lika tighta om inte Michael hade funnits där emellan oss, det är tack vare honom som vi har den relationen som vi har idag... vi tackar dig Michael!  Är bara så extremt ledsen för vi skulle äntligen få se honom, i Februari så skulle vi ha gått på moln men nu kommer det aldrig hända och jag blir så jävla arg och frustrerad!! Ville verkligen, det var våran chans nu... jag bryr mig inte ens om biljetten längre eller pengarna, behåll dem fan.. jag vill bara få se min idol! Fattar inte hur någon kan betyda så extremt mycket för än så som han gör.. vaarfööör nu ?!!? VARFÖR DUU!!

Men Michael är samtidigt så jävla grym för skulle hans låtar släppas idag så skulle dem bli så jävla stora hittar idag igen, dem är odödliga och Michael kommer alltid vara det i våra hjärtan. Det är det som jag tror har chockat oss så mycket, man har liksom trott att Michael är odödlig, att han kommer leva för evigt *vilket han delvis kommer göra* och detta har samtidigt kommit som en chock för det hände så plötsligt! 

Bara för ett litet tag sen så hade jag världens mys dag med en speciell kille.. den killen la nog inte mycket vikt på de men för mig så levde jag på moln just då under dem två timmarna och just då var Michael Jackson en stor faktor i det mysiga. Man somnar inte lugnare och bättre än till Michaels musik, den är som rörd av änglar   <3 

Jag själv har nu suttit och bölat som en tok, igår när jag fick reda på det så bröt jag ihop men försökte ändå ta det lugnt för skulle jobba morgonen efter *sov liksom 5 timmar, vaknade upp om och om igen*  men idag senare på kvällen när man såg alla dokumentärer och tidningar överallt så brast det helt! Satt även och kollade på "WalkingWater's" video på youtube och när han satt och pratade om Michael så kund jag inte bara göra annat än att hålla med... alltså det känns seriöst som om att jag har förlorat en släkting  <3  Michael har betytt så extremt mycket för mig och det är samtidigt kul att så extremt många associerar mig med Michael Jackson, folk har liksom skrivit "beklagar sorgen" till mig o.s.v, hur många som helst har sagt att dem tänkte på mig när dem hörde om allt mm. och det värmer verkligen. Att förstår att han har betytt mycket för mig   :)   Tänker på den helgen i  London eller dem 2 timmar vi suttit på Plattan i frysande kyla för manifestation där vi ville visa vårt stöd eller när vi tränade in hela Thriller koreografin och var med i rekordet om att så många människor i hela världen samtidigt gör dansen och flera hundra tusen deltog... Michael, du är den störste för mig och kommer alltid vara det  -  älskar dig!

Jag, Lee och Lenita pratade om att göra gemensamma tattueringar förut som skulle symbolisera vår tid tillsammans och hade då tänkt ta en valfri textbit från en MJ låt och tattuera in.. detta pratade vi om för 1 år sen liksom men nu ska jag verkligen göra det, inte just den för har kommit på en tattuering som verkligen passar in med andra tattueringar jag har i tankarna, men hyllning kommer det bli i alla fall!

Men vill bara säga *med gråten i halsen just nu* Michael att du har och kommer betyda mer för mig än någon annan artist! Som dansare så finns det ingen större att se upp emot för du ÄR dans. Nutida dansen, musiken och popen skulle inte vara någonting utan dig, inte ett piss och det svääär jag på! Mina framtida barn kommer bli bombade med Michaels musik som kommer leva förevigt, Michael  -  tack för den underbara tid du gett mig, tack för all kreativitet som du delat med dig till världen och tack för den tid som kommer!

Du var en gåva till oss, den vackraste gåvan vi någonsin fått och den kommer aldrig kunna toppas med något annat!  ÄLSKAR DIG MICHAEL JOSEPH JACKSON!!!! SHOPPING WITH LOVE

Jaap, som ni ser på bilden under så har jag vart och shoppat lite idag med kusinen Lisa  <3  Jätte mys alltså..

Först så drog vi till Värtahamnen för att dra till Indiska's lager vilket vart ett major downfall för lokalen var lika liten som vilken Indiska butik som helst bara det att dem hade ett större utbud på möbler. Men därifrån fick jag i alla fall 3par hyll-konsoler. Så nu är det bara att jag ska skaffa mahogny-träskivor som jag kommer kunna ha som hyllor  ;D  YEAJ!

Efter det så drog vi till Nacka Forum och alltså shiiiit! Fanns inga skyltar alls dit liksom, sämsta. Inte ens någon direktbuss eller så och när vi väl kom fram så märkte vi att vissa affärer inom "gallerian" hade större skyltar ovanför sina entréer än vad själva Nacka Forum hade  -  sååå dumt alltså!

Men ändå.. gick runt där och fick då hem byxor för 300;- ( 50% rea ) från MQ, skit snygga tygskor från New Yorker för 100;- (30% rea) och muffinsformar från LagerHause, 28;- för 100st.  

Värsta fynd, allt för 500 - woohoo!Så det blev jag jävligt nöjd av eftersom jag märkt att jag är en enormt snål jävel  x)  Käkade på Brown Bull där man fick en heeelt ok Hamburge Tallrik för 75;- och där gratis grönsaks buffé är inräknad och dryck. Så jag lassade på med oliver och tsatziki, så det blev man enormt nöjd på. Blev även glad senare då man drog till "Wayns Coffe" och fikade medan snubben som jobbade där spelade Michael Jackson musik  -  perfekt dag  ;D 


SHOPPING


THOUGHTS

De senaste tankarna i mitt huvud:

  • 40 year old virgin - film or real life ?
  • Gay killar - existerar dem ?
  • Hetero killar - hur stor är chansen att dem vill leka på "andra sidan" ?
  • Egen lägenhet/Flytta hemifrån - Något realistiskt inom en snar framtid ?

FUUCKAA UUUUR PÅ GALAXY!Kryssning idag med OP MAFFIA och resterande älsklingar  [ v ]

Blir att åka Silja Line's "Galaxy" som sist fast nu med en grupp på 14 pers  -  woohoo!
Sist träffade vi en grupp från botkyrka, stor som en jävla klass fast nu är det vi som är den stora gruppen haha x)
... och vi kommer med slogan: FUUCKA UUUR!!  ;D 

TYCKS ?Borde jag starta mitt egna café ?
Bjuds på ? Jo cupcakes och Banana Smash haha  x) 

CUPCAKES FTW! DEN PERFEKTA KILLEN!

Cupcakes..
like tiny, tiny dreams that you can eat!


Och cupcake hysterin fortsätter hehe  x)  Igår i alla fall så hade jag min studentmottagning och den var så jävla rolig alltså, hade fullt med folk som kom och eftersom det var drop-in så kom det nytt folk hela tiden haha  x)  Tråkigt bara med datumet för hade jag kunnat ha det tidigare så hade jag kunnat få med fler kompisar men dem närmsta hade antingen sin egna studentmottagning då eller så var dem i syrien så ah.. you can't have it all ;) 

Fick en massa kuvert med dessa pappers lappar i som har en massa nollor på sig.. undra vad man kan göra med dem!
Men den bästa presenten var lätt Wazzi's present haha: En korg med en bukett blommor, ett kuvert, ett skit grymt halsband och Jamals egna hembakade vanilj bullar!!! Han hade fått inspiration av mig sa han när vi hade pratat om cupcakes haha! Jag doooog för han hade verkligen rätt över att det är en så så grymt rolig och personlig present alltså  ;D  Så det blev jag verkligen glad över..

Sen höll jag på att smälta när jag såg min mosters present: först ett kuvert dåra haha men sen en liten student porslinsgubbe och hon jag fick värsta chocken när jag såg den och bara: DET ÄR JU JAAG ?!!?  HAHAHA! Då hade hon målat hans hår så att det såg ut som jag hahahaa, var skit lik  x)  och det är verkligen sant, en present kan verkligen vara värd miljoner när man märker att personen som ger dig den har lagt ner lite extra tid på dem  :) 

Så igår var verkligen en dag att minnas för jag hade det verkligen så kul och jag förstår verkligen nu vilka underbara vänner och vilken underbar släkt jag har  <3 

Men idag då så hade ju då Jamal sin studentmottagning och inte kunde jag vara sämre än honom då så jag bakade 12st stora cupcakes till honom som jag gjorde extra fina och allt. Kommer ner dit och ger honom - stor hit! Sen senare när fikat börjar delas ut så ser jag hur vissa ungar har fåt tag i några cupcakes haha, så hör jag en unge som säger till en annan: skynda och ta snabbt, dem är kanske slut nu!

Så jag börjar ju liksom bara: Jaamaaal.. du kanske vill försöka få tag i en cupcake nu ?!!? HAHA! Men vad händer ? Dem hade ätit upp alla och alla var som cp för att dem inte hade fått några, några ungar satt och grät för att dem också ville ha - ALDRIG ATT JAG GÖR OM DETTA! Tänkte jag hahaha.

Men jag lovade Jamal och hans lillebror att jag skulle göra nya till dem eftersom dem inte hade fått så efter studentmottagningen så gick jag hem och gjorde dubbla portioner eftersom jag vet att dem kommer gå åt. Fick ihop 32st så lämnade dem, och jag svär jag dog av kärlek när Jamal skickade ett sms till mig efter att han kommit hem och sett cupcakes'n:
Fan va gullig du är. Det ska vara svårt att matcha detta.
Du är värd det ord inte kan beskriva. Puss på dig och din familj. <3


Veeeem skulle inte dö av ett sånt sms ?!!? HAHA! Alltså det där gjorde verkligen min dag för det finns ingen annan kille som jag älskar mer än Jamal. Han har funnits där hela mitt liv och han är den perfekta människan verkligen :) 
Men så ah, allt detta var grymt lyckat och Jamals familj bjöd på underbart god mat, asch såg dolma också men hann inte få tag i något haha  x)  Men tack Jamal för att du är den du är  <3


WORK + CUPCAKES!

Så, nu är man hemma från jobbet och damn! Snacka om att jag har haft ont i nacken udner hela dagen... varför lär jag mig aldrig: värm upp nacken innan du börjar dansa african dance på dansgolvet haha. Men som tur är så kände jag mig inte lika dum när Elin erkände att hennes nacke var exakt lika pippad haha  x) 

På jakten mot den perfekta muffisen då da så köpte jag idag florsocker och vit choklad  ;)  Varför undrar ni ? Jo för jag har tänkt att göra choklad/brownie-muffins med gräddtopping och den gräddtoppingen har jag tänkt doppa i smält vit choklad  -  vad tror ni om det ? någon som vill smaka ?

Hehe, men dum som jag är * doh * så glömde jag chokladen och florsockret på jobbet haha  x)  Så ah, blir till att dra till jobbet någon dag och hämta upp det * suck * och jag som ville göra det här på söndag på dagen... kommer inte orka vakna tidigt på söndag för kommer säkert vara bakfull och kommer inte vilja göra dem på kvällen så får se hur jag gör. Men jag ska göra dem någon gång i alla fall  :) 

Men nu ska här hjälpas till! Ska hjälpa morsan med sista sakerna inför imorgon  ;) 

MUFFINS FÖRSÖK 1#VUXEN-DAG

Mors, mors!
... hej på folket.


Så, nu sitter man här och känner sig allmänt lugn faktiskt. Gick upp 10.00, gjorde iordning mig, duschade och sånt.. sen så satte man igång med att plocka ner en massa saker till källarförrådet  -  fyfan va mycket skit vi har alltså!
Seriöst helt sjukt, men ah så det fick bli dagens träningspass hehe - gjorde allt detta innan jag hade käkat frukost också så då bränner det ju på fettet istället för maten i magen mwuoohaahah * Niklas tror att han har kört värsta passet *

Så ah, nu ska jag chilla lite bara sen röjja upp i rummet och sen vid 14.30 så ska jag dra ut mitt arsle till busshållplatsen för att dra till jobbet, ska bli skönt  :)  Ska även försöka få reda på lite mera saker om andra arbetsplatser också. Detta kommer bli en sån där vuxen dag där man planerar allting och gör massa nödvändiga saker haha.. funderar även på att göra muffins när jag kommer hem sen som jag då kommer bjuda på imorgon. Liksom det är ju verkligen lätt och samtidigt så låter det ju inte så värst mycket när man gör dem så att jag börjar göra dem vid 23.00 ikväll gör väl ingenting ( ? ) Hehe  x)  Ska se till att köpa sånna där silver-kule-strössel också, Niklas ska gå all in med dem här muffisen haha..

JUSTE!
Note to self: Köp florsocker, haha. 

TWISTAH!!

Bajs, bajs, bajs, bajs, baaaajs!
... avföring.


Kom just hem från Järna kulturnatt vilket lämnade mig helt fucked up twisted. Första gången vi körde så var det en helt grym publik som skrek och hade kul, det ända som var dåligt var att musik/ljus snubben satte lamporna på "ge-alla-ett-epilepsi-anfall-knappen" så jag fick dansa hälften av hela dansen i mörker och andra i direkt ljus mot ögonen.. men proffsig som man är så klarar man det  ;)

Sen andra gången då.. då skulle vi köra på hårt, publiken var större och vad händer ? Snubben satte på skivan 5 sek för långt fram vilket kastar mig helt ur fokus, jag stannar upp helt och får kasta in mig i mina robot rörelser i ett solo! Sedan ska vi fortsätta hela gruppen men jag var så fucked up att jag höll på att vricka ena foten i en vridnings-rörelse.. efter det så gick det dock helt ok men så skämmigt för hade liksom flera, flera styckna som var där för att kolla på mig och flera som inte hade sett mig dansa förut.. så blev lite dissapointed for real alltså   :(  och liksom I'm no diva som blir irriterad för ljus och sånt men hatar när jag själv gör bort mig. Blir så jävla less på mig själv, men men..

Nu sitter jag här redo att hoppa i säng, måste upp tidigare imorgon för att sopa undan en massa skit inför lördag, sen vid 15.00 dra till jobbet och jobba till 21.45  * yeaj, lite money i alla fall *

Jag måste även berätta för alla att jag gjorde cupcakes idag och dem såg skit grymma ut!  Jag råkade ta 50gr för lite smör i dem så dem blev som kakor vilket inte var lika gott men dem såg fett grymma ut i alla fall haha, så jag vet att nästa gång jag gör dem så kommer dem blir grymt najsiga  ;D  Lite chocolat-brownie muffins med choklad kräm på.. krämen på gjorde jag som vanliga svirvlar på vissa och som blommor på andra liksom med tippar o.s.v  :)  Så yeah, bilder kommer upp snart  ;D

CUPCAKES IS THE SHIT!!

Sockret fortsätter vara en grund stolpe i diabetikerns liv!  Vad vore livet utan det ?

Alltså cupcakes är ju typ nästa stoppet i mitt liv haha! Jag har blivit helt frälst utav det, liksom alla tusentals med sorters som det finns att dekorera på o.s.v.

Jag svär att jag måste se till att skaffa tuber mm. som man måste ha för att kunna göra snygga dekorationer och samtidigt måste jag lära mig att göra riktigt bra/goda muffins  ;D
JAG ÄR DANS, DANS ÄR JAG ( ? )

Are we humans ?

.. or are we dancers.
ooooooh, jag har under de senaste 5 dagarna haft dem mest underbara dagarna i mitt liv! Ja, jag har tagit studenten och det är en stor del utav detta men det är inte det jag vill skriva om just nu... utan jag vill skriva om dansen

I torsdags så hade vi termins-avslutning på YF/JAM då vi käkade mat tillsammans, hade utvecklingssamtal och lite rep och det var så nice. Jag känner verkligen hur dansen har fattats i mitt liv, hur har jag klarat mig det senaste 3 åren ?

Jag fick så enormt fina kommentarer utav min handledare och jazzlärare Jaana, kommentarer som verkligen öppnade mina ögon samtidigt som dem chockade lite. Jag har tydligen utvecklats mycket, mycket mer än vad jag själv sett det som vilket jag blir så extremt glad över att få höra för det är ju verkligen vad man vill, att utvecklas.
Sen så fick jag höra dröm frågan: vad skulle du tycka om vi skulle förlänga YF i ett halvår till ?

JAAAAAAAAAAA!!!
... yes, yes, yes, yes, yes..

Alltså jag och några andra satt t.o.m och pratade om hur vi ville att gruppen skulle fortsätta efter YF, vi pratade om att eventuellt starta en Intensiv grupp som endast vi skulle få gå i o.s.v. Dock kommer detta betyda att jag kommer få behöva skrapa ihop 8000 spänn till men vet ni vad... det är så värt det så att det inte är sant alltså!  För det första så är det värt det på det sättet att jag må ha betalat 22000 då men kostnaderna som dem lägger ut för oss går lätt över 30000 och bara hängivenheten liksom.. den är obetalbar. Samtidigt så känner ju vi, i alla fall jag, att vi trivs verkligen i den här gruppen och lärarna verkar se det också och dem vill tydligen satsa på oss vilket jag tycker är awesome!

Sen så har vi ju uppträtt lite också. Igår så uppträdde vi i Nykvarn på Nykvarnsdagen och det gick ju sådär, men sen idag så uppträdde vi på Skansen och det var verkligen så kul och det lärde mig lite saker också: Jag ska sluta klaga på allting inom dansen så som underlaget vi dansar på o.s.v för det var en grupp som dansade några uppträdanden efter oss - Complete heter gruppen och det är en kill grupp som består utav Världsmästare i Hip Hop, Streetdance, Talang 2009 finalister, Floor Filler finalister, Singing Bee dansare - allt!  Otto Blücker är även med där och honom har vi haft som gästlärare, daaaamn va han är söt  x) 

Men när den här gruppen var klara så hade dem fan stickor i sina händer som jag svär var längre än 1cm, äckliga jävla rivsår över armarna, deras musik dog i slutet utav deras uppträdande, en snubbe verkade fan ha uppträtt med gips på foten och dem var fortfarande så extremt grymma så att det är inte sant  -  huuur professionellt är inte det på en skala  ?!!?  Det fick mig bara att inse att, Niklas: Ryck upp dig om du ska kunna bli någonting, sluta klaga.

... och om jag får stickor p.g.a det dåliga dans golvet, de är bara att dra ut dem sen..
och om jag ramlar i mitten utav ett dansnummer, fortsätt bara..

Det är detta som skiljer amatörerna från de profesionella!  Samtidigt nu när jag tagit studenten så är jag ju praktiskt taget arbetslös. Jag har eventuellt sommarjobb så att jag klarar mig över sommaren i alla fall, men sen då ? Hur går det sen ? Jag har förstått att jag måste söka till ett annat jobb som jag blev tipsad om för att försöka få ett nattjobb, för om jag ska dansa så mycket som det verkar att vi ska få göra så är fan natt jobb det ända jag kan jobba som och då snackar jag om sovande jour där en person är vaken medans jag finns där fast jag ligger och sover i ett rum och behöver den här personen hjälp så kan dem väcka mig liksom.. snälla låt mig få jobbet.

Mitt sommarjobbs schema tror jag ska vara klart på tisdag så hade tänkt att jag eventuellt ringer upp det andra jobbet efter att jag sett schemat och frågar om dem behöver personal o.s.v. För nu har jag bestämt mig, det närmsta året som kommer - kommer vara ett år gjort för att satsas på dansen. Jag har en så enormt stor chans här att utvecklas samtidigt som jag är omringad utav dessa professionella människor så jag kan inte göra annat än att gå all in och det är vad jag har bestämt mig för att göra.

Niklas is here, watch out 'cause he ain't mercyfull!RSS 2.0