ROCKY ROAD SUPRISEGjorde en låda ( all by myself hihi ) där jag klistrade ihop tusentals med bilder med temat efterätter/sweets på utsidan så att det blev ett kollage. Fyllde den sen med Rocky Road godis som jag själv bakat, åt mamma för att ta med sig som fika till jobbet  :) 

- Är jag inte en underbar son ( ? Pfff, haha  ;)  

HYLLAN CONTINUES

That bookshelf is driving me krääääjziii!


Sitter här nu och har just käkat en halv pizza ( yeeaah you heard me, pizza at 02.48 ). Hela dygnsrytmen är fucked så blir hungrig som fan på natten, men men. Käkar åtminstone inte upp hela utan sparar andra halvan tills imorgon hehe.

Annars, sitter och blir cp på den dära hyllan alltså, ooooooh! Kan ju erkänna att jag hittade faktiskt en person som säljer två sådanna där hyllor för 1300 spänn istället för 2000 som dem kostar på IKEA så då sparar jag ju 700 spänn liksom, YES! Kände att jag måste ta tillfället i akt, har typ 1500 spänn kvar i fonder så dem pengarna går till nya hyllor  ^^  Ska dem spenderas så kan dem ju lika gärna spenderas på något som jag vill ha liksom..

Det jobbiga är dock att jag inte kan få tag i dem förens om 2 veckor för personen bor i Borlänge, så jag frågade om morsans kille kunde hämta upp dem när han åker till sitt hus i Dalarna vilket han kunde. Men hon kvinnan har samtidigt sagt att om någon annan köper dem inom dessa två veckor så säljer hon dem.. irriterande. Så jag beeeer att ingen rör dem! Men är ändå skit glad, men bara därför så kan jag inte sluta tänka på att göra om rummet haha.. vet att nästa sak som måste köpas in blir hyll plan, har fina konsoler som jag köpt från Indiska ( Tack Therese för attt du är så underbar och visade att det inte var något fel på dem haha ) så vill få upp dem på väggen eftersom jag inte har något på mina väggar. Men siitter också hela tiden och funderar på vad jag ska ha I själva hyllan, vad jag måste köpa och blööääaa, tar död på mig själv haha  x) 

Men annars så var höjdpunkten idag när man drog ner på en sen frukost ( vid 14.00 ) med Therese för att käka på underbara Nancy´s. Skönt att göra något med Therese också utan att man är typ 5 till haha, är aldrig ensam med henne  ;p  Så det var deffinitivt mys, blir alltid perfekt mätt där också!

Men nu ska jag fan sova.. får se när Sandra och dem kommer imorgon, sms.ade och skrev att dem skulle ringa när dem började åka hit vilket jag hoppas att dem ser för annars kommer dem ringa på dörrklockan och samtidigt väcka mig haha!!


HÄPPI HAPPY!

Shullululu  :)
Niklas iz a häppi.


Kaaan det vara för att jag är mega mätt at the moment  ?  Maaaay so bee, men massa andra saker också. 


Imorgon så kommer älskade Sandra ( brors tjej ) med ena småttingen för att fika med bara mig  ^^  .. och har då lite muffins att bjuda på vilket blir jätte kul för älskar verkligen att vara och prata med Sandra. Sedan så ah, jag är grymt mätt! Helt sjuuukt.. senare kommer även filmen Djävulen Bär Prada ( med mega söta Adam Greenier ) och hur bra är inte det: söta pojkar, mode, bra skådespelare = a gay boys dream, rena regnbågen liksom.

Annars lite roliga saker är att det blir dans imorgon ( yes, inte skönt att inte röra på sig ) och vet ni vad ( ? ) Tänker inte säga något nu men.. att jag får tag i 2 "Expedits" hyllor från IKEA som jag skrev om i tidigare inlägg behöver inte vara så extremt overkligt, mihi!


ME WANTIE BUT CAN NOT HAVIE

GEEE MIG!!! 


Jag vill göra om i mitt rum nu, få lite ordning. Skulle dööö för att få två sådanna här hyllor, har just nu en hylla som inte alls passar in i mitt rum: jag har vinröda tapeter/orientalisk stil - ganska mörkt, med en köks-hylla i ek ( does your head also say 'NO' as mine ? ). Tyvärr kommer jag inte få denna.. kostar 1000;- st och till julafton kommer min önskelista innehålla:

  • 1.
  • 2.
  • 3. Hmmm, nothing ??

Yes, eftersom jag inte kommer be min mamma om några julklappar. Ser hellre att hon spenderar pengarna på antingen mat eller julklappar till syskonen.. och förhoppningsvis har man väl hittat något jobb då så istället kan jag köpa julklappar till familjen och köpa saker själv istället för att få  :)  Men skulle ju vara kul om någon av ren välgörenhet ger mig dem här hyllorna hehe  ^^ 


RSS 2.0