CREATIVITY!

Tänkte att bara för skojs skull så ska jag
lägga upp lite bilder jag ritat då jag var i Ungern  :)

     

1 ) Victoria Beckham meets Niklas Petrányi

2 ) Finns en skit snygg kille i min by där jag bor i Ungern, han var inspirationen  ;p raaouwr!

3 ) Ett misslyckat försökt att rita en ung Michael Jackson, suck*

4 ) Klotter, den bilden längst upp ska min farbror tattuera nästa år och jag fick uppgiften att rita upp den


STILISERING

Jag kände för att testa på "rit-tekniken" stencil/stilisering :)
Någorlunda nöjd i alla fall.

SLÄKT <3

I am who I am!
Jag älskar den jag är, den jag blivit och det jag står för.


Så, nu sitter jag här. Vart hos älskade moster idag på kräftskiva med största delev utav Löfgren släktet och seriöst, Petrányi eller Löfgren - Jag älskar dem båda!


Jag är så stolt över mina rötter, vart jag kommer ifrån och hur jag blivit som person. Inte ur ett narcisistiskt perspektiv ( även om jag skulle kunna ha sex med mig själv om man kunde *lol* ) men på ett sätt där jag stolt kan stå för det jag säger och gör för jag är tillräckligt stark i mig själv. Jag har blivit uppfostrad av folket runt om mig på ett sådant sätt att jag har tro för mig själv. Tillit.

Jag märkte idag verkligen hur underbar familj jag har och menar inte då den närmsta raden med mamma, pappa och syskon ( även om det är prio 1 ) utan menar liksom min släkt! Vi är så tighta, vi kan bråka lika mycket som alla andra men vi är ändå tightare än någon annan. En sak t.e.x: vi kusiner är som syskon. Vi behandlar varandra som man behandlar sina syskon, jag kan säga allt till mina kusiner, jag känner aldrig några begränsningar mot dem o.s.v. Kommer ihåg hur Sandra ( brors sambo ) förut sa: jag kommer ihåg hur jag märkte en sak när jag kom in till eran familj och det var att ni kusiner behandlar varandra på samma sätt som jag behandlar mina systrar. Det är den finaste och mest liksom förklarande kommentaren jag någonsin hört om oss.

Jag är samtidigt så glad att jag har så på båda sidorna.

 

För om man tänker på det: hur många åker någonstans med sin släkt ( vi är oftast 3 familjer på sammanlagt 17 pers ) och bor tillsammans under samma tak i 3 hela veckor om året ? Det är verkligen unikt och jag kommer ihåg hur min faster bara "Petrányi's ÄR annorlunda om ni inte märkt det, men inte nödvändigtvis på ett negativt sätt" och så känner jag verkligen.

Samtidigt så det som regular-svensson anser vara typ "släktträff" har vi på Löfgrens sidan minst 1 gång i månaden där alla samlas för olika sorters orsaker, ibland bara för att vara. På Löfgrens sidan har vi även en sammanhets känsla som inte många känner till, vi umgås på alla plan. Just idag satt vi och pratade om hur vi alla kan umgås med varandra fastän vi inte är jämnåriga: Jag umgås jätte ofta med Lisa ( kusin - 9 års skillnad ) och hon umgås med Tina ( moster - 15 års skillnad ) och hon umgås med Anneli ( kusin - 7 års skillnad ) och hon umgås med mig ( 16 års skillnad ). Jag var på After Dark´s show förra året med min moster Tina, hon är liksom 23 år äldre än mig och jag älskar hur vi har det så. Samtidigt bestämde jag och Anneli idag hur vi skulle ut och clubba snart i Sthlm med Emelie ( Emelie är lika gammal som jag, Anneli är 35 ) och hur många gör så ?

Jag älskar det verkligen, känner aldrig att jag är på något sätt begränsad i någon relation till någon utav mina släktingar utan den är alltid på max. Jag älskar hur jag kan komma till min moster och bara käka massa mat ur hennes kylskåp, inte alls på ett oförskämt sätt utan jag frågar: kan jag ta något att äta, och det är då självklart att jag kan. Att jag frågar är mest för formalitetens skull eller vad man kallar det - för att det är så man gör.

Jag gillar hur jag kan prata med mina mostrar om killar, skrika på mina kusiner helt skoningslöst.

 

Släkten är det viktigaste du har, det är folket omkring dig som ska uppfostra dig. I mitt fall så är det inte bara familjen jag ska tacka utan det är alla, för det är deras kärlek, deras stöd som har gjort mig till den jag är. Mina mostrar är mina kusiner, mina kusiner är mina syskon och mina syskon är mitt allt. Jag skulle aldrig vara så stark i mig själv och ha sådan tillit till mig själv om jag inte visste att jag hade 100% stöd från alla runt om mig.

.. usch vill skriva så extremt mycket men vet inte hur jag ska kunna sätta ord på det utan att bara rabbla eller skriva något helt ointressant. Jag slutar nu, men alla ska veta: att utan folket omkring Niklas, så är Niklas ingenting.


HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!GRATTIS ÄVEN TILL ÄLSKADE MICHAEL!!!

51
år idag, saknar dig som fan och kan fortfarande inte förstå att du är borta.
En utav världens största förluster, vi älskar dig och vi sörjer dig Michael 
<3  You'll live on.


WHAT'S UP FOR TODAY

Confuseeed..
What am supossed to do ?Klockan är 08.37 ( alldeles för tidigt ) och jag är vaken.. ska åka och jobbai 4-5 timmar så det är ju ändå något possitivt men DAMN va trött jag är!  Hade underbara Lenita, Athra och Therese här igår på filmkväll med en massa snacks, läsk och vattenpipa medans vi kollade på Scary Movie 3 & 1 och alltså HAHA!! Jag svär det finns ingen som har en bättre och mer passande humor som mig än vad Athra har, älskar henne alltså.


Lenita och Therese kunde typ sitta och titta på oss medans vi satt och asgarvade och dem fattade ingenting vilket fick oss att garva ännu mera  x)  Sen så klart de vanliga att vi börjar skratta sen slutar Therese och Lenita men jag och Athra garvar i 10min till haha, klockrent alltså*


Så jaap, behövde verkligen den dära kvällen  :) 

Annars da. Har fått "aktivitets-passet" idag på jobbet där man tar en utav de boende och gör någonting, så har då planerat att gå runt på stan med honom sen sluta upp allting med att äta någonstans - wooheey, Niklas får äta vad han vill och behöver bara betala 17;-  PEDAGOGISK LUNCH FTW!  Så yeaap, det kommer nog bli nice. Efter jobbet så är det planerat att dra ner till min kära moster och träffa släkten på en kräftskiva  ;D  Kommer nog bli högmysfaktor alltså, speciellt om man drar fram lite vin, which I knoooow will happen haha.  Så ja, det är hur min dag ser ut.. dagen kan eventuellt bli lite bättre också om jag får träffa en viss person sen  :)  hehe


WHOOOOPEEEEY!!! ;D


YES! Niklas har gått in på Tradera igen och redan fått upp
sötmans beroende  ^^  IT'S MIIINEEE BITCHEES!!  

PULVERISERADE BEN

Daaaamn!
Stället heter inte Fornhöjden för ingenting..


Mina ben är pulveriseeeraadee!!   x)   Jobbade idag, dem ringde igår och frågade om jag ville jobba så visst. Sen tänkte jag vara smart att cykla till jobbet istället för att försöka klämma ut några sista kronor för en bussremsa liksom och sheeet! Det är ju BARA backar i Södertälje. Liksom visst då tänker man ju: ahmen då äre ju nedförsbackar hem, eller liknande men neeeej - dem dära jävla backarna känns som om att dem blir uppförsbackar så fort jag kommer nära * pust *

Har inte cyklat på fleeeraaa, fleeraa år heller och det känns.  Fick låna Namrods cykel som tur är och imorgon fick man ett pass också från 07.00 till 12.00 ( sköna små pass, me likie ) och det blir att cykla då också. Har man tur så får jag jobba till 15.00.

Annars da.. ringde idag till ett vandrarhem i GBG och skulle se om dem hade plats för mig, Therese och Athra nu i helgen men tydligen inte * DAMN * Så nu har vi bara 1 ställe att kvar att ringa och dem öppnar sin tel. tid klockan 16.00 så ah.. finns inget där så kan vi inte åka  :(  BITCH!!  Jag viiiill verkligen!!

och ah, orkar inte skriva om det senaste dagarna aktiviteter nu för vill vara hypad när jag skriver om det haha  x)  Men kan säga puss på E  ;) 

YF IZ SOON BEGINNING!!

Trääääningsväääärk!!!
Kan någon massera min rumpa ?


Alltså daaamn! Jag har fett ont i min rumpa alltså, ganska skönt ändå för kroppen bara: FINALLY så rör du på dig lite ditt fetto! Haha, för ah.. effektiv har jag ju inte vart precis denna sommaren  x) 

Men tränade ju dans igår i och med att vi skulle uppträda idag och ah, jag tänker inte fokusera på det värsta men kan ju säga att det var sämsta arangörerna och att vi har verkligen inte rört oss någonting eller tränat på våra danser under sommaren, det märkte man idag haha  x) 

Men men.. är ändå så underbart glad för att jag får träffa vissa underbara älsklingar igen som får mig att le! Fattar inte hur en grupp människor kan passa så bra alltså, YF iz the shiiizaaay!  Sen blev det i alla fall att man drog ensam till moster efter uppträdandet för hon och kusinen kom och kollade. Sen så hade inte jag träffat henne sen Ungern så saknade henne  :)  Älskar att vara hos henne och ta det lugnt bara, dricka underbart vin och bara mysa!  Det slår praktiskt taget en klubb kväll för mig hehe, så ah. 

Men imorgon då da, funderar på att dra till brorsan och hälsa på alla söta små brorsungar  ;D  YEAAJ!


Här är föresten Stockholm-Boogie-Posen jag snackade om igår, kul va ? Hehe

A LIGHT IN THE DARKNESS

Even though I wanna jump off a bridge..
I'm gonna give some happy news.


Imorgon så dansar jag på Politiker Torget klockan 18.00 med min YF grupp för att göra reklam för JAM Dancestudios. Komm och checka in oss  :) 

WHERE'S MY RAZORBLADES!

Nope, emo-skärar humöret tog över.. allting suger!

HUMÖR SOM EN BERG&DALBANA

Dagens humör:
färglada ponnysar / rakblads skärande emosar.


Börjar med regnbågs snacket  ;)  Var och repade idag med YF och fyfaan vad jag har saknat alla! Känner fortfarande viss ångest över att det kommer hålla på i 1 år nu istället för ½ men ah, det är på både gott och ont. Men så jävla skönt att för en gångs skull, första på över 2 månader haha, bara sätta sig ner och stretcha arslet av mig!! 

Sen att liksom komma igång med dansen.. jag har ett enormt svettnings problem ( mestadels i ansiktet då ) som är störande och eventuellt väldigt farligt ( svettdroppar på golv + dans = allvarliga skador ) men idag så kände jag bara: oooooh, jag bara glänser av machosexuellt svett! Jag ser skit stark ut hahaaha  x)  Medans resten av gruppen säkert bara: go get a sponge or something!  Men det var jävligt refreshing i alla fall. Men det roligaste var liksom efter själva träningspasset ( som dock var lite halvtaskigt ) då alla flummade, speciellt jag, Malin och Elin.

Dem snackade om någon jävla film typ Stockholm Boogie och om någon idrotts pose typ dem hade sett där och ville testa så visst, jag fick vara deras offer men ah.. två snygga tjejer runt min midja och axlar - who's complaining ?  x) HAHA! I sure as hell ai'nt hehe. Men det blev FETT grymt, ingen blir imponerad känns det som men vafan, coomee on -  de är Niklas we're talking about, världen mest okonditions person som inte har en ända muskel i kroppen liksom och ja höll dem, POÄNG liksom!

Kolla på bilden > här < så ser ni hur vi stod, bara det att vi såg mindre nördiga ut x)

Vi tog egna bilder men Malin och Ville har dem så jag får dem sen, då lägger jag upp  ;)  Annars da.. nu till det mera emo skärande äckligt snus humöret: Det blir nog inget GBG!

Danias föräldrar som ( sorry Dania men det är sant ) har planerat en utomlands resa tydligen för att deras son kommer ta examen snart var smarta * NOT * och berättade för Dania i sista minuten ( !!!! ) att hon får välja på utomlands resa eller GBG eftersom hennes resa till GBG kommer kosta lika mycket som flygbiljetten utomlands tydligen, TACK SÅ JÄVLA MYCKET DAAA!! Liksom vaaaarföööör är man så jävla dum och säger det i sista minuten ?!!?  Det är väl inte som en chock att hanska ta examen, kunde dem inte sagt det tidigare ?!!? OOOOOHH!!  Blir så jävla lack för jag trodde verkligen att den här resan skulle bli av och jag har sett fram emot den under hela sommaren liksom.. Men kände ändå i magen att detta SKULLE hända men jag ignorerade den för ville verkligen tro att vi skulle iväg.. fan, fan, fan, fan!!!

Det är så jävla orättvist alltså och så typiskt, oooooh!!

Men men, finns typ 1% chans att Carolina kan komma med och gör hon det så åker vi men känns som om att det inte kommer slå in även om det skulle vara det roligaste: athra, jag och carro liksom  <3  FUCK OFF ALLTSÅÅ!!

ASSOHOLIC, WAZUP ?

Hello, my name is Bob and I'm a.. ass man!
Heeeellooo Boob * applauds *


Vampyrer... twilight vampyrer.. The Cullen family.. me ( ? )  Skiter i.. Vampyrerna i Cullens familjen i Twilight må ha det svårt att motstå blodet från människor but they ain't got shit on me!  Tänk er, här går jag runt om dagarna, bland alla dessa män och POW så är dem bara där, dem dära killarna.. mitt "blod"  -  The guys with junk in their trunks!

- Hej jag heter Niklas och jag är.. en rumpoholic!
- Heeej Niklas.

Jag har vart clean i 19 år, har väl haft något enstaka side trip men dem har vart så små att dem knappast räknas.

Jag skulle aldrig röra någon som inte vill, pff haha  -  jag rör inte ens någon som vill att jag ska röra och hatar när folk (speciellt killar) då tror att bara för att man är bi/gay så tror dem att jag vill ha sex med dem allihopa: Y'ALL AREN'T EVEN THAT FIINEE!!  Men sen da.. sen kommer den dära snubben som har texten: I got it from my mama - written all over himself. Han ser oftast ut som en blandning utav en grekisk staty och Beyonce - lethal!  Snacka om att jag har det svårt då. Mina kompisar börjar alltid garva för att jag aldrig är någe diskret, haha. Senast idag när jag och Nikita satt på bussen mot stan så satt två fiiineee looking gentlemens framför oss, färgade. Mitt svar till Nikita var då:

"Lätt att jag skulle vilja vara den vita krämen mellan deras oreokaka."


Haahaaha  x)  Men samtidigt så kan det också vara farligt.. råka säga lite för högt till fel person och det kan sluta upp med smack*.  Tyvärr, men vafan gör det egentligen om jag snackar ? I'm not gonna touch ya (?!!?)

Jag skämtar alltid med  två utav mina skönaste killkompisar J & S och teaser med dem, kommenterar deras rumpor ( som jag svär är typ 2 utav Södertäljes finaste jag svär ) o.s.v och alltså jag har sagt  till dem att jag aldrig kommer peta på dem och att jag bara skämtar men man känner ändå ibland hur dem liksom bara: ok, let's easy down a bit here. ok ?

Jag garvar alltid då för jag må vara vampyr men jag har hållit mig borta från blodet i hela mitt liv så det kommer knappast på fråga att jag kommer glida åt sidan precis. Annars gillar jag mer min prio 1 killkompis tankar och ideér typ: alltså vi satt och snackade om det, det går liksom inte att att undvika - det måste hända någon gång i livet. Man kommer ha sex med en kille.. I was like whaaat ?!!?  Sorry Bobo I couldn't here the question, could you repeat it again ? * gnuggar ur öronen *  HAHA!!  Neej men så ah, säger här och nu till alla straight killar: chiiiill ooouut!! we won't rape you.

.. unless you want us to haha ;)

*

Kuss Kuss ville få sina ögonbryn lite noppade så då hopade GAY NIKLAS in * trumpeter dånar *

"Han räddar världen från pannband till ögonbryn"


TODAYS TEXT: DEDICATED TO MY LOVELY BROTHER!

Dear blog!
Let's do this shit in english for once  ;)


Yeah, this day has sort of been in the sign of action! Or.. at least if you compare it to a life of a litle turtle, but a ACTION turtle - woohoo!  Nah but seriously, I've been quite effective today. At first I went to the local healtcenter (se vårdcentralen) to get some things cleared up: I kinda have theese two puncture holes at the right side of my neck like as if though someone would have bitten me and I...

Pfff, yea I wish!

No but I got a couple of thing sorted out and after that I went downtown to visit and to get signed in to Arbetsförmedlingen and ok.. I haven't had that much of negative discussions around me regardin AF but damn!! I didn't really know why but I totally felt like a failed looser and at the same time I felt so ashamed. It was as if everyone in the room looked up when I entered the doors and everyone had this kind of: owh, you to huh ? look in their eyes - sings: creepy.

But I kinda got all of that sorted out pretty quick and then just mooved on to leaving CV.s to H&M, Carlings, Blend & Brothers&Sisters. I hadn't thought of that last place before but my mothers boyfriend delivers products to alot of stores and he had talked to the supervisor there and at H&M so I kinda had a litle head start there * yeaaj * so why not, I mean it's kind of a nice store although it's way to expensive for me, but what the hell ;)   

So yeah, busy busy day *sigh, didn't even do that much haha * but I'm gonna reward myself now with a nice cop of coffee and theeen.. don't know, perhaps watch a movie  :)

OH YEAH! By the way, tomorrow I'll be having a training lesson with my dancegroup 'cause on Saturday JAM Dancestudios has a "Open House" for everyone who want's to try out a bit of dancing and that day I'll be performing with my group for everyone to see so if ya wanna come and check us out you're all more then welcome  ;D 

Coffee calling, coooomiiing deeaar!  See ya  ;)

CV TIME MED BÄRS

Nu har jag just kommit hem från * DAMN Extreme Home Make Over som är på i bakgrunden och får mig att gråta * min älskade farmor och farfar och min farmor hade lagat "szilva gombots/plomon bollar" vilket är som creppes nästan med plommon i som man sedan doppar i socker, delisch!  Så nu sitter jag här, mätt och lite halvsömnig som jag alltid blir och försöker pumpa upp mig för att skriva ett X antal CV.N tills imorgon då jag har tänkt att gå till massa olika affärer o.s.v samtidigt kanske springa in på Arbetsförsförnedingen, oops. Arbetsförmeeedlingen.

Något säger mig att jag kommer behöva en öl eller två för att komma igång, låter det logiskt - nope. Men det är helt oookeeej  ;)  

Just nu så sitter jag även och bara längtar tills nästa torsdag då det förhoppningsvis bär av mot GBG med underbara Athra & Dania, Therese kunde inte komma med och jag tycker att det är skit tråkigt  :(  Men men, tyvärr så.. men jag förstår hennes argument. Sommarlovet är typ just slut och arbetslivet förstör redan saker för oss, damn it!   Men jag längtar bara tills att få träffa alla där nere, några speciella sådär  ^^  sööwtungar!!!  Och bara att få ha kul  :)

Sooo, I guess I'll see ya later  <3 


HA-PPI-NESS!

Jag är glad..
happiness!


Ok, jag håller på att överdriva en känsla enormt för liksom.. det är inte så mycket på gång som min hjärna (ev. hjärta) vill tro men oooooh, personen är så jävla söööööt  x)  Haha!  Nej men så ah, jag är glad i alla fall.

VAMPIRE FRENZY

Parrarararappaappaparrarapa!
Going Kalle Anka crazy on this shit..


EDWAAARD!!! 


Nadja under Twilight filmen igår - "Undrar om dem har sex", Jag - "vem fan behöver sex när man har sån passion som dem har" alltså shit!  Skiter i, kan ingen snälla bita mig ? Är det ingen vampyr som läser min blogg ?!!?  * Män i vita rockar kommer just nu in i mitt rum och sätter någon skjorta på mig och ger mig en spruta, hmmm *   x) HAHA!

Men seriöst, jag blir helt koko på denna vampire-frenzy som är i mitt huvud just nu  ;D  Kom hem och så hittade jag Melinda, Sue och Jennifer sittandes framför tv.n med Twilight på. Dem hade kommit till typ nästan halva så jag var snabb och bara: får jag kolla ? ( Retorisk fråga, Niklas trycker ner sig i soffan )  Vi kollade klart på hela och stackars dem, jag störde säkert jätte mycket för jag kunde inte vara tyst haha. Sen så hoppade jag tillbaka i filmen då Bella & Edward sitter på en restaurang och hon ska äta och jag förklarade då för tjejerna att i bakgrunden så hör man musik och det är faktiskt själva Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen som sjunger. Snubben spelar inte bara vampyr - han kan sjuuungaa också, aaaargh!!! * Niklas, andas.. andas.. aaandaaas.. take it easy *

Slutar hyperventilera.
Alltså hur kan man inte gilla denna storyn ? Edward probably turn straight guys gay, I wish. Men, men. 

Nu vill jag även tacka söta Gunillish och Anna-Lena som hälsade på min syster idag  :)  Det uppskattade hon nog, hon berättade om det i alla fall så fort jag kom hem hehe. Så hon ska nog trivas minst lika bra som jag gjorde.
Sen, juuusteee - jag får inte glömma vafan. Kan ni vara snälla och hälsa lite på min kusin Patrik Petrányi också ( ja, vi är en stor släkt. ) för han började just IV på Igelsta. GO PETRÁNYIS!!

Annars idag så har man bara vart på stan med älskade kussen Lisa och käkat på Nancys och gått runt hela centrum while trying to catch up since old time :) MYS!  Gick även runt i olika affärer och frågade hur man lättast kunde få jobb o.s.v. Lisa tipsade om hur dem hade sökt personal på Nancy's * GÄRNA * så gick ju dit men dem hade redan tillsatt heltids jobbet men Honey ( kommer inte ihåg stavningen så haha ) berättade att dem snart kommer söka deltids personal så då ska jag hoppa på  :)  Gick även till Blend och kollade med dem, Carlings vet jag redan och så gick jag in lite på skoj på JC för att fråga hur man kunde ansöka till modell - who knows ? Might as well give it a shot, ain't I right ?

Så yeaap, ska sitta och slipa på CV.N ikväll  :)  orka Arbetsförmedlingen vafan, fast tyvärr så MÅSTE jag nog bli medlem där ändå så * sigh * The bastards will get their way..

EFFYErkänn, ni är lite avundsjuka ?
Detta är "min" lilla vampyr nere i GBG. 

Min egna lilla Jacob Black kopia i vampyr stile, älska  ^^ 
Kolla in honom här på > här <


VAMPYR IS FETISCH! <3 LÖVELY

Twilight.. ja vad ska jag säga (?!!?
Twilight, Twilight, Twilight, Twilight, Twilight,Twilight!!  


Ni som har läst böckerna vet exakt vad jag snackar om. Liksom säg mig 1 person som läst böckerna men som inte gillade den ( ? )  Det fiiiiinns inte. Seriöst så finns det inte det.

Jag tog med mig andra boken till Ungern och Melinda tog med sig den första och det slutade upp med att jag fick min faster, min ena kusin, hans flickvän, min andra kusin och min syster att läsa böckerna och SNABBT! Alla läste dem under 3 veckor typ. Just nu är boken hos min kusins flickvän och efter henne ska min lilla kusin läsa den, liksom och ALLA sa att den var helt sjukt bra. Min kusin Andreas kunde inte lägga den ifrån sig och han har inte, seriöst, läst en bok på 6 år, liksom haaallååå ?!!? De är SJUKT!  

Jag absolut älskar serien.. min älskade Lee tvingade mig att läsa boken och hon var helt hypad om den. Hon hade t.o.m boken i en liten tyg påse för att skydda den. Jag var liksom lite tveksam men hon sa att jag skulle läsa till halva sen se om jag ville fortsätta för enligt henne så händer allt efter halva boken och alltså, jag har aldrig läst en bättre bok.

Samtidigt så är vampyrer speciella för mig, för ok det har ju alla fattat att den handlar om en romans mellan en vanlig tjej och en vampyr. Jag kommer ihåg i högstadiet då jag kom till skolan med vampyrtänder ( inge skit saker utan dem såg ut som riktiga tänder som man gjuter mot sina egna ) och med kattlinser. För, för mig så är vampyrer mer än ett väsen. Jag har alltid vart fascinerad utav hela vampyr kulturen, när jag gick i typ mellanstadiet så ville jag ha en kista att sova i liksom - hur många vill det ? och min favorit film var liksom En vampyrs bekännelse med underbara Brad Pitt och Tom Cruise  * Niklas fladdrar med ögonfransarna *  Break my heart, go ahead  ;D 

Samtidigt så ville jag förlänga mina hörntänder och göra dem till silver och vet ni, förut så hade jag världens hörntänder. Liksom första dagarna i högstadiet så var det en tjej som blev helt dumbstruck av mina tänder och hon sprang och hämtade sin tjej kompis och bara: kolla, kolla - han har Dracula tänder!!  x) HAAHA!
Men efter min fucking tandställning som jag hade i högstadiet ( som ingen kommer ihåg - yeeah haha ) så slipades dem typ ner så nu har jag inte dem kvar och vet ni vad... jag vill ha tillbaka dem. Jag vill fortfarande förlänga mina tänder, inte enormt men bara så att varje gång någon ser dem så kommer dem tänka på vampyrer men inte så att dem sticker ut. Dem ska liksom se naturliga ut, så jag ska snacka med en kompis om hur mycket det kan kosta o.s.v för hans mamma är tandläkare  ;p  hiihi!

För jag och några kompisar satt och pratade om fetischar och jag bara: nej jag har verkligen ingen. Men seriöst så har jag det och det är vampyrkulturen. Så FORT som en kille har lite vampyrliknande tänder eller som klätt ut sig till det så är han liksom Brad Pitt för mig.. han blir snygg! Så liksom min dröm är att om jag träffar någon så får han gärna vara lite leksam och sätta på sig några vamp tänder då och då och de kommer verkligen få igång mig kan jag säga!!!

Haha kommer ihåg när jag hade mina, för ännu en gång - det var inget skit, man kunde bita genom hud med dessa, för det är inge konstigt att Lee var den som introducerade mig för denna boken för hon var den som var mest liksom uppspelt av mitt utseende haha, vi planerade t.o.m hur jag skulle få bita henne lite smått på armen o.s.v innan mina tänder tyvärr försvann. Men nu har jag hittat likadana igen på nätet för typ 300 spänn så det blir LÄTT att man köper nya haha och neeeeej. Jag är inte så att jag kommer bita någon i halsen eller så för även jag vet att människor har svårt för att dricka blod p.g.a järnmängden i blod vilket får oss att typ spy men liksom att leka lite är ju alltid kul  ;D 

Så ah ett tips bara - LÄS BOKEN!

BACKSPINE BITCH TALK (BBT)

I'm here, I'm queer..
GET USED TO IT!


Yeeap, you heard me haha. Har lite utav en I'm-a-bitch-and-you-can't-bring-me-down känsla just nu and I'm looviing it! Det är vid sånna här tillfällen som jag är på top så detta kallas för Backspine-bitch-talk hehe, men men.

Idag tar jag det bara lugnt.. morsan vill att jag ska dra mig ner till Arbetsförmedlingen och jag har sån ångest! Jag vill inte gå dit, jag vill gå till arbetsplatserna jag vill jobba på och själv lämna in CV och liknande så när morsan kommer hem så måste jag snacka med henne om AF för känns som om att jag har missuppfattat lite vad dem går ut på. Sen tänker jag sätta mig och slipa CV, göra lista på ställen jag vill jobba på: being openminded but at the same time still me.

Jag är ganska öppen för jobb men jobbar gärna på ett ställe jag valt för att jag vill jobba där och inte för att jag måste, så det får vi se hur det går. Sen en jätte rolig sak - lyssna upp nu alla underbara damer på Igelstaviken som tagit hand om mig - MIN SYSTER BÖRJAR PÅ IGELSTA!!

Hon kommer gå på Omvårdnadsprogrammet som jag så nu får ni se till att ta hand om henne så som ni tog hand om mig. Hon är i alla fall en ganska lång tjej ( tror jag i alla fall, fast hon har ju samtidigt alltid högklackat på sig så ah haha ), får ofta höra att hon ser ut som en modell så ja - hon är vacker.. mörkbrunt hår med lugg, ofta uppsatt och ajuste, smal  ;)   Så nu får ni ta hand om henne och hon är inte alls lika flummig och liksom framåt som jag varit så ni får se till att gå fram till henne, ok ? Good! You all know who you are, mina favriter Gunnillish, Anna-Lena & Miss G  ;) 

Annars da, skriver nog detta i ett annat inlägg men Twillight is the shit! Finns inget bättre just nu, let me be your vampire !!

UNGERN 2009

Heeellooo good peeoplee!!
How are ya'll doin' ?


Shit, så mycket saker att skriva som bara vill ut ur mitt huvud och det slutar upp med att ingenting skrivs, ironin där alltså. 

Men nu är jag hemma i alla fall efter att ha vart i Ungern i typ lite mer än 3 veckor och vet ni vad: jag ville stanna kvar!
Jag har haft det så underbart, liksom nu i efterhand så är det också så mycket lättare att uppskatta det man gjort tidigare och jag vet bara att jag vill tillbaks så snabbt som möjligt - jag vill heeeem!

Under hela dagarna har vi legat och stekt i solen. Graderna har legat på ca 36 grader i skuggan i över 2 veckor, vi har käkat på restaurang typ var tredje dag där jag då hittade en Bacardi lista med drinkar som jag gick igenom, a.k.a Dagens Drink!  Jag gjorde det i utforskande syfte eftersom jag vill bli bartender... pff, ah juste  x) 

Men vi kan köra lite punkter annars kommer jag inte få ut något alls.

 • Killar: Ämnet alla vill höra om och ah, jag är twistad. I Sverige så om jag
  gör en 360° snurr så kommer jag se ca 5 snygga killar. Men i ungern
  måste man stå typ 5 timmar för att se så många snygga killar. Men i
  Ungern så är dem även antingen skit fula á la Bonde som tappat tänder
  eller så är dem Future-Baby-Daddy material. Det är sån kontrast liksom
  men samtidigt.. som alla känner mig så vilka gillar jag ? Joo, de mörka.

  Jag har en enorm passion för chocolat boys men nu snackar jag inte om
  dem utan jag snackar blatte booiz, södertälje import liksom och i Ungern..
  vilka märker jag som faller i min smak ? Zigenarna. ( Det rätta ordet heter
  'romer'  men jag säger alltid zigenare och det är verkligen inte i något
  nedlåtande ton. )

  Men det roliga är att i Ungern så är zigenarna det bad roots, liksom de
  kriminella, smutsiga o.s.v och här i Sverige så älskar jag mitt ögongodis
  á la Ronna-bo vilket också ofta ses som något dåligt  -  Am I into bad
  boys maybe 
  ?  I THINK SOO..  HAHA!  Men så ja, det fanns ögongodis
  men så fort jag kom till Sverige så märkte jag liksom hur: neeej, det
  fanns det inte!

  Thiiis is where the candy is at!
 • Kultur: Over to something more serious, även om killsnack is some
  serious shit alltså!
    Men maten - oooooh maten.. inget slår den ungerska
  maten alltså. Speciellt om den är lagad med lika mycket kärlek som när
  min farmor lagarden - nagyon finom!  Men ah det finns liksom så mycket
  goda rätter i Ungern och jag har alltid typ sett ner på svensk mat. Svensk
  mat kan dock vara FETT gott - ni skulle smaka min mammas köttfärslimpa,
  delisch
   - men liksom i estik och liksom upplevelse så är inte falukorv med
  potatismos en top-fem precis om ni fattar vad jag menar.

  Sen har vi ju språket och oh-my-god! Jag ÄLSKAR att kunna prata ungerska,
  även om jag inte kan det så är det så jävla skönt alltså att ändå få sig
  förstådd med den förorts ungerska jag snackar, haha. När jag kom hem till
  Sverige så var jag så fucked up så att jag gick fram till kassörskan och sa:
  bocsánat, ez menyibe kerü... ouwh. Jag gick alltså fram och skulle fråga
  hur mycket en korvmeny kostade och började på ungerska, heellooo (?!!?)
  Men ännu värre var det ju då jag skulle beställa hamburgare på Mc Donalds 
  i Ungern och eftersom jag kan praktiskt taget flytande engelska ( bättre
  engelska än vad min pappa och farbröder kan ungerska
  ) så får jag alltid
  beställa. Inte för att ungrare på något sätt kan engelska men när man ska
  beställa till typ 17 pers så är det bättre om en person som verkligen vet vad
  han säger får beställa. Så där ställer jag mig så extremt påverkad utav 
  ungerskan eftersom jag i år verkligen försökt att prata så mycket jag och
  börjar snacka: Yes, and I would like kicsit ketchup and van só ?
  Hade ni förstått det där ?  

  Kicsit - lite
  Van só - har ni salt

  Visste jag vad jag sa ? Noooo..

  Där går jag fram och ska snacka engelska och är så påverkad utav det
  ungerska språket att jag under hela tiden hörde 3 olika ord på allt jag sa:
  ungerska, svenska eller engelska och efter det där så svor jag på att
  aldrig beställa på engelska igen för jag kan fullt ut beställa på ungerska
  bara det att jag får tänka lite extra då och så snackade jag engelska nu
  mest för att jag var van vid att alltid få göra det för efteråt fattade jag inte
  alls varför jag valde engelska, pff.

  Juuusteee... så efter ett tag såg jag hur förvirrad kassörskan blev och min
  farbror viskade då till mig bara: du blandar ungerska och engelska. HAHA!
  Vi brukar alltid säga åt farmor och farfar att dem ofta pratar svenska med
  ungrare för dem glömmer liksom bort vilket språk dem snackar hahaaha  x)
  Så ja, man blev väl lite senil av att höra ungerska hela dagarna. Farmor
  slutade t.o.m att snacka på svenska med mig eftersom jag alltid svarade
  tillbaka på ungerska till henna. Så ibland fick jag tillslut säga bara: alltså
  farmor sådär mycket förstår jag inte,
  haha!  Men det var ändå en grym
  upplevelse att verkligen ha det runt om sig så, 24/7 liksom. Min farfar som är
  väldigt tråkig på det sättet att han bara pratar svenska med barnbarnen
  ( hans logistik är väl att han antingen pratar ungerska eller ingen alls )
  började t.o.m att svara mig på ungerska  ^^  Så ah, älskade det verkligen!
 • Bror ( Jag skriver detta för min skull för att få ut känslor, är du känslig så läs
  inte
  ) : och ah, här kommer ju då det jobbigaste under hela resan. Tror jag
  ska vara lite "kortfattad" här. Men veckan började i alla fall med att vi varje
  natt tände underbara gravljus i fönstret som lös rött i hela rummet för våran
  älskade Mullis. Jag tog det ganska lugnt ändå och ville liksom inte riktigt 
  tänka på något.. vissa nätter blev det dock så svårt, fick ångest och
  hjärtklappning när jag började tänka på hur jag skulle somna nu och sen
  kanske vakna upp dagen efter och få se allt igen och eftersom jag var där
  jag var så var det även tyvärr mycket lättare att spela upp allting i huvudet
  hur allting gick till förra året: jag och syster skrikandes ihopkrupna på det
  iskalla golvet, jag som svimmar i sängen och sedan blir matad utav min
  faster..


  Hemska, hemska bilder..

  Men i alla fall. Veckan fortsatte och sedan kom the d day. Jag var lugn hela
  dagen och trodde att jag bara skulle fortsätta leva i den här rökfyllda
  bubblan som jag lever i, det är så jag upplevt mina känslor för allt detta - 
  allting är  suddigt och jag stänger ut alla känslor. Men så på kvällen så kom
  min syster och sa: mamma skickade nyss ett mess och skrev att det var ett
  hav av blommor hos Mullis nu
  ... Melinda stod stilla i 5 sek sen gick hon
  knäpptyst in i vårt hus till vårt sovrum, jag följde efter henne men efter 30 sek
  så förstod jag att vi båda var påväg mot samma ställe. Vi kastade oss i
  sängen och kröp ihop tillsammans.. jag grät mest av sorg men efter ett tag
  när jag fattade att jag grät så grät jag mest av panik och räddsla. Det var så
  likt förra gången, så hemskt. Melinda gick iväg efter ett tag för att ringa
  mamma men jag kunde inte sluta gråta. Tillslut så hamnade jag bara i
  fosterställningen med Mullis tröja hårt hållen i min hand skrikandes och
  gråtandes, Jag var tillbaka på ruta 1.

  Vi hade besök, en bekant och hans son hade kommit till oss för att bo hos
  oss i 2 dagar och det var så jobbigt att inte kunna vara med dem.  Efter en
  lång stund, pappa hade lagt sig brevid mig och jag hade somnat, så
  försökte jag gå ut. Jag öppnade en breezer och gjorde mig redo för att gå
  ut och vara social men så fort jag gått ut och kommit till halva gården vände
  jag bara om och gick och la mig igen, fosterställning och allt.

  Efter en halvtimma / 45 min så klarade jag att komma ut och sen dess har
  typ funnit mig själv i fred. Jag har fortfarande den rökfyllda bubblan runt om
  mig, men jag kräver den inte lika mycket nu som jag kanske gjorde förut
  utan den är där för att skydda mig.
 • Resan: Men min resa har ändå vart underbar och jag har haft det så extremt
  kul. Nu ser jag mig mer och mer som en ungrare. Om någon har frågat förut:
  Är du svensk ? Så har jag aldrig bara sagt 'ja' utan jag säger alltid: "Ah fast
  halv
  "- eller "halvsvensk och halvungersk" och nu känns det verkligen som att
  det är så jävla sant. Skiter i vad folk säger att dem tycker att jag ignorerar min
  svenska sida men liksom hallå ?!!? Jag ignorerar den inte, den tittar mig rakt
  i ansiktet när jag kollar i spegeln: Blåa ögonen, blont hår orginalt o.s.v. ALLA
  vet att jag är svensk så varför spä på det ? Jag är ungrare också, jag har det i
  mitt blod och kommer aldrig skyla över det. Jag spär på min ungerska sida för
  att den svenska sidan är så uppenbar. Så ah, man kan säga att min ungerska
  sida har fått mycket mera luft och ryggrad och det är jag enormt stolt över
  faktiskt  :) 


 

Már nekem hiányszik a Magyarország, akarok megyek haaazaaa  <3

RSS 2.0