HALSBAND, TOPMAN FTW!!

Shoppingbegär deluuuxee!!


Fick lön igår och såklart fick man världens shopping-cravings efteråt. Var på H&M igår och hittade enligt mig världens underbaraste t-shirt. Köpte den i storlek XL för att få en oversize stil och enligt mig så blev det skit snyggt. En absolut annorlunda stil än vad jag brukar ha men jag älskade den och det fick mig att vilja ha en massa nytt!

Drog in på TOPMAN.com ( världens mest underbara affär ever enligt mig, bara för män! ) för att kolla lite. Handlar aldrig där eftersom man måste frakta från England ( TOPMAN i Sthlm har inte ens hälften av deras grejjer ) plus att det inte är världens billigaste kläder heller, men men.

Hittade då dem mest UNDERBARA halsbanden FOR SURE!! 3 halsband och 2 armband och kände att: faan, jag har jobbat skit bra den här månaden och jag förtjänar verkligen detta!  Jag älskar även när tjejer har ett flertal halsband runt halsen och alltid velat att det ska komma eller att jag ska kunna göra någon lite manligare version utav det ( aldrig riktigt lyckats ) men nu så hittade jag dessa SKIT snygga halsband. Så yes :)

Sen kommer det även bli att köpa in nya jeans. Denna månad ska gå åt att jag ska göra saker för mig! Kommer inte ha några som helst pengar kvar om en vecka typ men det skiter jag i för det har jag ju ändå aldrig haha.
TESTA, UTFORSKA, EXPERIMENTERA, LEV!!

Herregud, jag satt och läste ett inlägg på > Jacqueline's blogg < och började med att kommentera i hennes inlägg men tillslut så blev det för långt så bestämde mig för att posta det här ;)

Hon skrev i alla fall om att livet är värt så mycket mer än vad folk ger det credit för att vara, hur hon vill testa så mycket saker och har så många drömmar..

"Känner samma sak, vill göra allt och ha testat allt när min dag är kommen.
En utbildad undersköterska som på fritiden dansar professionellt och som vill utbilda sig till bartender och sedan försöka leva utomlands. Tankar som kommit upp i huvudet är: Kan man eventuellt gå en make up artist kurs medans man är bartender, bara för att jag känner att det är något jag VILL göra/bli och om jag är bartender, kan jag samtidigt jobba sm GoGo dansare då ( ? ) För det är en stor dröm för mig. Hade jag inte bestämt mig att jag ska till Grekland i April så hade jag sökt till en konditori utbildningen i Stockholm som är på 1 år för jag älskar att baka. Att få göra dessa underbart goda bakelser som ser ut att vara gjorda av Gud, liksom den estetiska biten är ju det absolut bästa enligt mig. Samtidigt så skulle jag dö av kärlek av att få jobba som receptionist, speciellt på ett hotel just nu, men ändå trivs jag så jätte bra som arbetshandledare för funktionshindrade... men skulle jag kanske t.o.m vilja lära ut dans någon gång i veckan  ( ? ) JA det skulle jag, men borde jag då ta chansen och plugga till danspedagog på Stockholms unniversitet ( ? ) Tro inte att jag inte har kollat upp det.

För fyfaaan för att fastna i samma jobb i flera år och känna att man inte utvecklas - min värsta mardröm!  Jag vill dö och känna att jag har FB kompisar till miljoner eftersom jag har vart världen över och skapat kontakter. Jag vill ha diplom, utmärkelser, certifikat och souvenirer från alla platser jag besökt, bott och jobbat på

Jag tror på att meningen med livet är att göra avtryck, på: jorden - människor - folk mm, stort som smått men man ska ha gjort ett avtryck.

Jag vill leva mitt liv till fullo, hänsynslöst och bara för mig men jag vill även skapa familj och sätta flera barn till världen som sedan ska föra mitt blod vidare, mina tankar, gener, drag, beetende och mitt namn. Det är även verkligen ett sätt enligt mig att göra avtryck på, att skapa en stor familj som kommer komma ihåg dig efter att du är borta och dem kommer berätta om dig och alla dina äventyr.

Vid 50 års åldern ska jag kunna sitta med mina barnbarn varenda söndag och berätta en historia som är utdraget ur mitt egna liv - och varje söndag ska det vara en ny berättelse, nya människor och nya upplevelser.

Bara att kolla på min stil inom kläder, utseende, musik, film - allt. Jag är allätare, jag är en kajalpojke som dansar comercial hip hop till Pussycat Dolls som sedan går runt med baggy jeans och stora bög-brillor. Jag vill testa.. testa testa testa! Jag har haft kort, kort hår som ung - långt vågigt - långt plattat - emo frisyr med allt åt sidan för ansiktet - ännu en emo frisyr med långt plattat framme och kort spikit där bak - kortare mer normal frisyr - sidehawk - mowhak och jag har gått från att endast använda svarta kläder och långrock till att ha knallröda jeans, ha en begäran efter knallgula jeans, och samtidigt gå runt med väst, hängslen eller fler färgade skjortor.

TESTA TESTA TESTA TESTA!!!

Jag ska försöka göra så mycket som möjligt i mitt liv så att varje gång någon nämner ett ämne så kommer jag ha något smart att tillägga i diskussionen, något att säga om platsen alla pratar om eller folket dem viskar om.

TESTA TESTA TESTA TESTA!!!

- Men vem är du då Niklas ? Om du inte är emo men du använder kajal, du är inte hiphop unge men du har baggy pants och du är inte dansare men du har baggy-colorfull style ?  
- Jag är jag, ingen annan och bara mig själv.


Mitt Motto:
Laugh more, love more, live more"


GUY NUMERO UNO ( ? )

Herreguuuud is the word..
.. and it's enoying as hell!


Jag KAN inte sluta säga: Herreguuud, och jag måste verkligen dra ut på det också liksom - HeRRe( för jag betonar verkligen R:en ) Guuuuud!! Låter så jävla fult and I have no idea of why I'm saying it!

Nu sitter jag i alla fall här och har värsta rushen i blodådrarna utav en typ I-wanna-do-shit-feeling. Idag jobbade jag inte, har värsta sprickan under tån som jag haft sen typ 1 vecka tillbaka och ah - jag har kunnat leva med den. Men så igår så försökte jag göra något åt det och satte på sårsalva och plåster vilket var ett HUGE MISSTAKE! Imorse när jag vaknade kunde jag inte gå på foten för 5 öre, DAAYYM!!!

Så det var bara att ringa och säga att man inte kan jobba för hur realistiskt är det att jag ska kunna hjälpa personer till toaletten, i deras sjukgymnastik eller gå promenad med dem om jag själv inte ens kan använda ena foten ( ?!!? )

Så ah, men jag dog inte av att vara hemma för jag var verkligen urtrött också, men men.

Idag har jag inte gjort så mycket, fikade med Athra & Therese och... shit! ( var så nära på att skriva herregud ) vad jag har saknat dem! Liksom humorn, snacket och allt.. speciellt med Athra. Den tjejen kan min humor ut och in mest av alla, vi är som tvillingar i själen jag svär! Dem introducerade även mig för Pradise Hotel Andreas blogg och jag dooooog:

PH Andreas är den förste killen med liksom blondt hår och blåa ögon som jag fallit för, inte alls min smak annars. Men han är SÅ faaaayn! Hans hår dödar ju, älskar det. Han har världen vackraste tatueringar ever ( katolsk-kristen konst is to die for ). Hans kropp är format efter vilken grekisk staty vart som helst ( dock brukar dem ha världen minsta peepee, hoppas inte de om honom haha ). Hans klädstil är SÅ skön, jag absolut älskar att han också skriver en massa inlägg just om herr kläder för de finns de inte många bloggar runt om i Sverige, tycker jag!  Vet att det finns men inget som faller i min smak..

Så ah.. just nu är han bara så guy-number-one. Plus att han har fått mig att vilja göra mer modellsaker, när man ser hans inlägg om modellande o.s.v, plus att liksom hans klädstil får mig att vilja kasta ut allt mitt gamla och bara skaffa nytt, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!

And that's never gonna happen, men jag vet i alla fall att jag måste klippa om frillan och fixa den oftare till en s.k. "sidehawk" för jag såg en film med mig när jag hade det och då den var nygjord och jag är FETT snygg i den hihi, natti natt!

oooouuuf, I swear I can hear Jezus singin' in tha background!
WHAT'S there NOT to like.. COME TO MAMAH!


I'MA TOP MODEL, BEEETCH!

Jiiiizeeeez christ in the sealing,
fan va kul jag har haft!


Heerreeguuuud alltså. Ok, kan ju förklara först vad det är som jag gjort: I över 3 veckor så har jag och min dansgrupp planerat en fotografering för JAM Dancestudios. Vi skulle då ta reklam bilder för JAM's nya hemsida som kommer upp om någon vecka, för reklam affischer och för vår egna show som kommer i maj/juni.

Daaaamn va hemskt kul jag har haft! Kom dit imorse 08.30 och började fixa mig på en gång. I torsdags så fick vi en makeup kurs där vi fick lära oss hur man sminkar sig inför shower o.s.v så ah, det var bara att testa på och det blev skit nice ;)

Det första vi skulle fota var individuella foton med personlig stil så alla var klädda i typ sina egna dans-stilar. Det var så JÄVLA kul, jag har liksom kollat in bilder och tränat på poser i fan nästan 1 månad och strechat för att kunna göra vissa poser och blev så glad för klarade av att göra en speciell pose där armen ska bakom huvudet och massa annat skit så jag kände mig som värsta orm människan :p hehe.
Men just känslan att få göra en massa grymma poser, för just dansare när dem modellar har ju ett helt annat kroppsspråk och poser och jag har verkligen försökt hitta en massa coola och kanske lite udda poser och jag tycker att jag lyckades. Älskade verkligen fotografen där, sån jävla skön snubbe och söta Jaana som gick runt och verkade så extremt stolt över oss som grupp.. blir så glad  ^^ 

Men så ah, sen efter dem individuella bilderna så skulle vi ta gruppfoto med street inriktning ( alltså nya kläder ). Sedan efter det så blev det bilder med mouling rouge tema och herregud, alla fick ta individuella bilder men några fick ta i par också ( Jag & Ellen + Malin & Ville ) och jag och Ellen rockade totalt med värsta porr poserna, alla började typ jubla och skrika när jag drog tag i hennes hår medans hon gränslade min käpp haha  xD LOL!

Så ah, sen efter det så skulle vi ta gruppfoto där alla skulle se ut som sina karaktärer i showen inför våran slutproduktion vilket var skit kul men det är jag lite tyst om för vill inte avslöja något om showen :)

Men alltså jag har verkligen haft så ENORMT kul, sån jäkla erfarenhet och känner verkligen att jag skulle vilja göra mer sånt här.. just dans modellande också för det är så mycket roligare än bara vanligt klädmodellande. Vi kommer få köpa bilderna vi vill ha men inte få använda dem på typ FB eller något sånt p.g.a rättigheter o.s.v men kommer länka till JAM's hemsida när den är klar så får ni se hur det blev hihi :)

TOP MODEL SWEDEN HERE I COME! <3  


KRÄFTA - RÖD. NIKLAS - FIERCE.

Går in på toaletten, kollar in i spegeln och ser..
.. en kräfta ( ? )


Nästa lördag så kommer vi ha en photoshoot på JAM Dancestudios där vi i YF gruppen ska ta PR bilder för JAM's nya hemsida som kommer upp snart. Vi kommer da ta gruppfoto på YF gruppen, personliga foton och sen ett gruppfoto på alla i gruppen - utklädda till sina karaktärer till showen i maj ;)

Det kommer bli så HELLA NICE alltså!! Ser fram emot det så enormt.. Just nu så känner jag bara hur dansen typ sprudlar i mig, har inte fått dansa liksom ett rejält danspass sen i December och det sucks big time! Har så mycket överskottsenergi så att det är sjukt och efter att ha sett alla Vogueing och Waacking battles på Streetstar festivalen så har liksom en helt ny sida utav mig utvecklats, den mer bögiga Niklas som inte går någonstans utan att gå som på en catwalk, say it with me: fierce, fierce, fierce - work it, work it, work it - POSE!

Står typ 24/7 och posar framför speglar och försöker komma på coola, annorlunda poser för fotograferingen. Det som jag dock är rädd för är att dem typ kommer säga hur vi ska stå, posa, se ut o.s.v. Hoppas VERKLIGEN inte det för jag skulle så jätte gärna bara få freaka ut framför kameran.. Så hoppas inte Jaana är rädd för lite annorlunda, different is good.

Men just ja, kräft delen. Nej! Jag har inte kräfta.. jag ser bara ut som en. Tänkte att ok: fotografering = måste se snygg ut. Så då måste man ju gå och sola lite, första gången sedan i somras och jag lägger mig såklart i 30 min * stupid *. När jag kom hem så berättade jag för morsan bara: asso jag kände ingenting, solariumet kändes skit svagt. Men hon sa att det säkert kommer senare and boooy did it! I'M PINK!!

Visst pratade jag om att min lite mer bögiga sida börjar utvecklas men menar mer då den mer fierca-runway-diva-with-a-bitchy-attitude sidan.. inte my-litle-ponny-bögen-som-bajsar-regnbågar och är rosa som en telletubies liksom. Shit är verkligen bränd för känner hur de bränner, måste nog ta och se om det finns något jag kan smörja in mig med, sommar á la Ungern all over again. Men men, brunare SKA jag bli tills fotograferingen. Tandblekningen verkar inte funka speciellt på mig för tänderna verkar inte kunna bli så vita som jag vill men kanske kör en vända med den också ;)

Ska i alla fall göra en annan stor make over och det är att jag kommer färga om håret svart ( ingen suprise där liksom ) och sedan göra en mowhak, yes! Kände att jag behövde en frisyr som är lika fierce som min egna personlighet så ah, ska fixa det nästa vecka. Dock är det inget jag tänker ha ute annars, den är strickly för fotograferingen och ah, får hoppas på att det inte blir för kort så att jag inte kan styla det snyggt efteråt.. men det får vi se då hur det blir. För jag klippte mig ju liksom dagen innan nyår, ny frisyr, och jag gillar verkligen den så efter mowhaken så är det tänkt att jag ska gå tillbaka till den första typ sido-mowhaken hehe.

Men men.. nu måste jag verkligen gå och smörja in mig 'cause ma back is killin' me fo shu!

JOBIDDI JOBIDDI JOBB!

Jobba, jobba, jobba, jobb..
.. makes Niklas häppi.


Förra veckan så jobbade jag 1 dag på K-Gatan där jag vart tim-vikarie sedan länge och jag jobbade även min första dag på Gymnastikvägen ( daglig verksamhet för funktionshindrade ) där jag hade min praktik för ca 2 år sen, men i och med att min syrra hade sin praktik där nu så fick jag liksom upp kontakten med dem igen vilket glädjer mig så!

För annars hade jag inte fått samtalet jag fick idag. Ett samtal med gruppchefen som ringde och frågade om jag kunde jobba några pass, sure tänker jag. Slutade upp med att jag fick jobb för varenda vardag hela Februari ut, YEAJ! Tydligen så var det någon som skulle vara hemma i någon vecka och dem ville att jag skulle komma in hos dem mera och därför fick jag passen, nice bajs koko bird!! ;D

Kände typ hur en sten bara föll från mitt bröst för detta betyder att jag kommer kunna betala min danstermins kostnad. Inte liksom hela klumpsumman bada-bing-bada-boom men eftersom den större delen utav den lönen jag kommer få då kommer gå till den kostnaden så vet jag i alla fall att jag kommer KUNNA betala den, YEEEAAH!!!

Så jävla nice och det sjuka är också att jag var på SOC idag och hade möte om försörjningsstöd och det kändes verkligen som att typ ah.. someone gave me a break - finally!

Imorgon ska man även till en arbetsintervju för telefonsäljning * suck *. Typ världen sämsta jobb ever, HATAR när folk ringer och ska sälja saker till än men känner att jag måste testa för jag vill få erfarenheten utav telefonväxlar, vilket är bra att ha sedan när man söker exempelvis receptionist jobb.

Så yes. Skriver mer sen för har massa, massa tankar i huvudet om dans som jag vill få ut så förhoppningsvis håller dem sig kvar där ;) Tyvärr får jag inte jobba med någon snyggin som på bilden men jag klagar inte... bara lite. MER LÄTTKLÄDDA BYGGARBETAR TILL VÅRDEN!!

RSS 2.0