JULBAK, JULRÖJ, JUL JUL - STRÅÅÅLAANDE JUUUL!

Oouwhf!  * pustar ut *


Ja, nu blev man alldeles nyss klar med 4 & ½ satser utav Kanel & Äppel muffins size XL. Mmmmm va gott det luktar i hela lägenheten nu  :)  Det måste vara min absoluta favorit.. lite som äppelpaj typ, vaniljsås till muffinsarna är to die for liksom.

Är även så stolt över mig för jag är FETT duktig på att inte slicka i mig massa smet när jag bakar... om jag råkar få en klick på fingret så sköljer jag av den eller torkar på någon handduk istället för att slicka upp det för skulle jag göra det så skulle det bli typ 25 klickar. Sen just när jag gör dessa muffins så har jag även en liten deal med mig själv, eftersom jag - trots att jag är så duktig - smakar på smeten eller toppingen ibland så har jag bestämt att all äpple som blir till övers ska jag käka upp och det brukar bli en del. Nu blev det i alla fall 3/4 av ett stort äpple, hihi. Allt för balansen liksom. Sen är äpple så jäkla gott när man bakar för syrligheten märks så enormt när man gått och smakat sött hela tiden så går och små käkar på äpplena ändå  ;)

Tanken är att jag ska ta med dessa muffins till moster på julafton.. tråkigt att jag inte hann göra dem tidigare för dem blir godare när dem fått stå ett tag  :p  Men en rolig sak jag ska testa är dock att försöka göra dem lite juligare.. så syrran kommer hem snart med pepparkaks deg, kristyr och bakformar i mini format så ska försöka göra några små figurer som man kan doppa ner som dekoration i vaniljsåsen, mihi. Är man inte för filurig så säg alltså.. pff haha  x) 

Sen så vill jag fan få upp min egna julgran, så funderar på att röja bort allt skit i mitt rum och sedan packa upp den. Blir mycket att göra idag alltså och imorgon blir det övningskörning med förhoppningsvis någon som vill käka med mig på Nancys. Skrev till Athra för en stund sen och hoppas hon joinar.. miss ma sistah!  <3


EF KLIPP

Hihi, nu är EF Språkresors video uppe. Lägger in den här och
ett klipp där det är bara Flash Mob'en på Drottningsgatan.


(Sverige, Danmark, Finland och Norge - Tydligen blev det ett världsrekord i något :p)

 
(Drottningsgatan)


ROLIG RUBRIK SÖKES...

Jag börjar få sluuut på energiska rubrikeeer, ÅNGEST!


Sitter här nu och chillar. Jobbat idag och snaaackaa om att det kändes som om att man var överflödig: Vid 09.45 så var ALLA boende på sina jobb och där sitter jag... vad faan ska jag göra ?!!? Jag tvättade... men efter att ha slängt in tvätten, vad ska jag göra då ? Jag gick så långt att jag gick ut till ett förråd och hämtade upp en massa lådor med latexhandskar för att fylla på förrådet INOMHUS... DÅ är man uttrååkaad.

Samtidigt hade jag sovit i ca 4 & ½ timma inatt och jag är sån att jag kan klara mig på det, så länge som jag rör på mig. Hur mycket tror ni jag rörde mig i våra mega fotöljer som vi har medans jag kollade på tv ? ( Jag låter er suga på den frågan i några minuter )

Så ah... när klockan väl blev 14.30 så jublade man ju av glädje liksom  x)  Liksom jag ogillar inte att jobba, men jag ogillar att behöva sitta still  :p Liksom fatta att jag fick betalt för att sitta haha.

Men ah, efter jobbet drog jag ner till stan för att kolla eventuella julklappar till mig själv. Min kusin fick mig i julklapps utdelningen och han har ingen aning vad han ska köpa haha så tänkte hjälpa honom lite hehe men vet ni vad Det är fan svååårt att hitta något  :p  Han är verkligen inte lätt att handla åt heller men fick höra att han ville ha halsduk, vantar och så - så det köpte jag  ;)  Ska försöka göra något roligt med det i och med att det inte är en rolig julklapp haha! Men lite Michael Jackson saker o.s.v är nog helt ok om man köper  :) 

Efter min julklapps-runda så drog jag hem till farmor och farfar för att hjälpa dem julgranen. Farmor är så söt bara: Jag trodde du glömma ( ? ) Haha.. men nej, jag pallrade mig dit och hjälpte och dem blev glada av det  :)  Men eeen sak fattar inte jag.. medans jag stod och dekorerade julgranen med allt ( verkligen allt ) så säger farmor:

"No vi inte behöver lora barn längre, för ingen så liten.
Att jultomten komma"

... vad menar hon med det ? ska inte tomten komma ? kan någon snälla förklara det för mig ?
Men men. Får försöka komma på det sen ( ? ) Käkade ju såklart där när jag var klar, blev mätt som en gris ( as always ) och däckade så klart i soffan.. vaknade vid halv 9 haha och farfar och farmor är så jäääävla söta!!! Ännu speciellare är det när farfar gör det:

Alltså OM du somnar hos dem.. så kan du vara säker på att du vaknar med en jacka eller filt över dig eftersom dem är rädda att du ska frysa när du sover och det ännu sötare är att farfar är verkligen en gammal, gammal man. Med rullator inomhus som stånkar och stönar varje gång han rör på sig. Men ändå så tar han sig från vardagsrummet, ut till hallen - tillbaka till vardagsrummet ( tar kanske 7 min haha ) och så kommer han med en jacka att lägga över än. Liksom huuur gulligt är inte det ?!!? Tänk er också att min farfar är en typisk invandrar gubbe som är väldigt sträng med kortstubin.. därför blir det ännu gulligare hihi. Det lite roligare är dock att farfar röker oftast inomhus, så jackan man får på sig luktar som en skorssten så ibland när jag märker att jag fått den över mig så måste jag täcka näsan med min egna tröja p.g.a röklukten HAHA  x) Men jag står uuut... endast för att det är så jävla gulligt!! Hehe  xD 

Så yes, men nu sitter jag här och kollar på weeds och ser min egna julgran ( fortfarande i sin låda ) ståendes framför min hylla. Som den goda samarit jag är så har jag prioriterat andra före mig ( jag borde bli helgon förklarad ). See ya ;)

END OF THE DAY

Shullululu ya'll!


Sitter här nu och kollar på filmen Coyote Ugly medans jag dricker lite vin ( Black Tower in my heart ). Imorgon är det måndag och jag jobbar lite extra ( 07.00 - 14.30 ) och ah, sen blir det att packa upp min julgran: Jag kom ihåg att det var jobbigt att packa upp julgranar men inte så jobbigt, så jag orkade bara packa upp julgranen för vardagsrummet. Men nu när jag tänker på det så tror jag nog att jag ska prioritera min farmor och farfar först och gå upp till dem imorgon, ta ner deras julgran från vinden och klä den  :) 

Så yes, så får det bli.

Fick plötsligt världens sug att dra till göteborg nu. Jobbigt bara att det inte finns en chans att man har råd men ah.. senare någon gång kanske.

Nu ska jag bara checka lite högskole-kurser. Man skulle ju skickat in ansökningar för längesen men folk kan ju hoppa av o.s.v så ska bara kolla lite om de finns någon intressant, mindre kurs  ;)

JUL RÖJJ

Haajdii hooe everybody  :)


Alltså seriöst, snöö, snöö och mera snöö - yeaaj! Kan folk snälla sluta klaga över snön, jävla svennebananer som alltid ska klaga.. annars klagar man över att det inte finns någon snö alls och nu finns det skit mycket men då är det för mycket, jeeez louiiize!

Jag går runt som på moln, fryser lite då och då och gnäller något kanske men tänker ändå alltid: en vit jul ? kommer vi få det - hoppas :) Liksom jag är fortfarande pessimistisk och bara: ahmen fan, snön kommer smälta bort dagen innan jul och vi kommer få leva med asfalt... men ändå hoppas man liksom att, joo.. men det kommer finnas snö. Så ah, iaf  ;) 

Kom nyss hem från bruur. Vart och hälsat på honom och hans familia i Nykvarn i och med att han fyllde år i tisdags ( ? ) så fikade lite och kollade på Jönssonligan-Maraton på på TV 400snacka värsta citat filmerna haha x)

Nu så är det i alla fall planerat att jag ska gå in i mitt rum och röja en skrivbords hutch som jag har ståendes i vägen och efter det traska ner i källaren och hämta upp 2 julgranar: En till vardagsrummet och sedan min egna som jag ärvt efter brorsan, min fina svarta julgran  ^^  <3  It's so ME  ;D 

Önskar dock att jag hade värsta glitter jirlangerna som jag skulle kunna dekorera hela mitt rum á la Amerikana way haha men nope, ska se om jag har någon sad-litle-santa som jag kan sätta upp. Har min underbara stjärna i fönstret which is to die for så nöjer mig med den  :)

Sen planera lite.. eventuella julklapps köp ? Julklapps bak ?

REKLAMINSPELNING / MODELL FÖR BB UNDERWEAR

Waazuuuup  :)


Alltså... YES - Jag har inte skrivit något på typ forever, men tråkigt nog: Jag är fortfarande arbetslös, har inge pengar och gör därför inte så extremt mycket saker om dagarna och ah, då har jag inget att skriva om eller driven att orka skriva.

Denna blogg kommer förhoppningsvis uppdateras bättre den dagen jag får jobb i och med att det är då jag gör som mest som jag tänker som mest o.s.v  ;)  Men idag då, har haft världens roligaste dag ever.

Dagen började med att man åkte hemifrån 08.15 för att dra upp till "Marika's" i Sthlm, en dansstudio. Där skulle vi repa inför en reklam inspelning för EF Språkresor. EF ville göra en reklamfilm där dansare gör en s.k "flash mob", alltså där människor börjar spontant dansa samma dans mitt på gatan, fast det ser ut som om att alla bara kom dit på måfå liksom. Som den välkända Michael Jackson Flash Mob'en som Bounce arangerade tidigare i sommras i Stockholm - som jag även var med på, hihi  ^^ Kolla längre ner i klippet så får ni se vad jag menar.

Det kom ju en hel del dansare från hela Stockholm ( ca 130 pers sammanlagt ) men vi samlade i alla fall flera stycken dansare igår från Södertälje. Ambra ( 1 utav 2 tjejer i Bounce ) var den som arrangerade allting och det var en utav hennes assistenter som kom till JAM Dancestudios igår och lärde ut koreografin, vi var ca 20 pers från Södertälje  :) 

Men så vi pallrade våra dansanta rumpor mot korsningen utav Kungsgatan och Drottningsgatan och efter det drog vi till Slussen / Götgatsbacken och gjorde samma sak där. Det gick skit nice verkligen, speciellt andra gången och det var så klart en rolig upplevelse. Filmen kommer upp imorgon på www.ef.com/dance - så där får ni gärna klicka in er imorgon  ;D 

Men sedan hände något vi inte hade planerat. När vi var påväg hem så ringde en kompis och sa: Dra till Stureplan, dem står och delar ut gratis Björn Borg underkläder där om man fotas i dem. COOLT tänkte vi, jag spottar på Björn Borg för den svikare han är men tänkte: Gratis underkläder är alltid gratis. Så vi traskade dit i ca 20 min ( omedvetna om att det tar ca 2 min med tunnelbana från Centralen HAHA ) i fallande snö, blöta skor och iskalla kroppar. Men tillslut kom vi fram och ja det var sant: fotas med Björn Borg underkläder på dig och du får dem du har på dig. Man kunde sätta på dem på byxorna om man ville eller på huvudet, sedan skulle man gå in i en reklampelare ( sån där stor cylinderformad reklampelare ) och så stod en fotograf utanför och fotade dig.

Jag gick in med Malin och Sofie  <3  Vi hade alla EF tröjor på oss vilka var helt blåa på ryggen så vi bestämde oss för att stå i endast underkläder och med dem tröjorna på oss. Jag vänd med ryggen mot kameran och dem vända mot mig ;) Top Model Sweden heeree we come säger jag bara hehe  ;p  Kommer nog bli skit snyggt, man kunde hämta bilderna imorgon på Sturegallerian vilket Sofie ska göra imorgon så ah. Väldigt tråkigt dock är att i och med att man inte fick välja vilka boxers man ville ha utan man sa bara sin storlek så gav dem än ett par, så fick jag ett par långa boxers, liksom nästan ner till knäna - wannabe långkalsonger liksom. Fett misslyckat, men ändå. Jävligt kul erfarenhet i alla fall och man fick även ett gratis pannband vilket jag behöver. Så ah, det är vad jag har gjort idag.. FETT VÄRD DAG ALLTSÅ  ;D 

Så yeap, där hade jag ju något roligt att skriva om ;)  Let's see how long it'll take untill the next time that I'll write, shall we.

 


RSS 2.0