PAPI!!!

Yo quiero Tacobell, haha!
I waaant a paaapiiii..
Jag har världens sötaste morsa  :) 

Jag ringde henne och bad henne att köpa hem lite chili/lemon cashewnötter * in my heart * och hon kommer då hem med nötterna plus melon, två falcon öl och bananer - woohoo!  Min mamma vet verkligen hur hon ska föda mig och balansera maten med frukt haha.. och vet ni vad, dem här nötterna blandat med melon är fan deliscious!

Sitter nu och käkar upp allting samtidigt som jag kollar på filmen Quinceañera, ännu en gång hehe och DAMN vilken fin papi det finns alltså och han är en maricón - gay, SCORE! Haha, om han ändå kunde vara de på riktigt.

BAAAAJS PÅ H&M!!!


LITE FRÅN SHOWEN..


GE MIG!Ca 8 - 10 st kanske ( ? )

CROSSFIRE PÅ STANLEYS

Waaazuuuup!
Mätt och belåten med korv och bröd..


Har inte skrivit något för har vart så död! Min kropp har verkligen vart förstörd efter den hära veckan som vart  -  har aldrig dansat så mycket som jag gjort men det har samtidigt vart så jävla underbart  :) 

Men efter att dansshowen i lördags hade varit så hade jag planerat att dra ut med Carro och Robert till Stanleys för Crossfire skulle tydligen komma - sure, tänkte jag men fy fan va trött jag var haha!

Men inte stoppade det mig.. följde med alla till min moster och fikade, lånade duschen och allt som behövs för att jag ska känna mig fin hehe, sen efter några timmar drog jag ut och alltså jag måste bara säga att jag älskar C & R.

Liksom jag har praktiskt taget aldrig pengar men kan följa med ut ändå, bara jag har pengar till åtminstone 1 öl liksom, men dem två är så söta för dem ska alltid bjuda en massa!  Samtidigt så hatar jag att bli bjuden, speciellt av dem två för jag blir det så ofta.. känns fan som om att man snyltar och det är fan det fulaste jag vet. Skulle aldrig med flit försöka sno åt mig en drink av någon utan att ha i alla fall viljan att vilja betala tillbaka dem. Men dem är så gulliga för även om jag säger verkligen nej så kommer dem ändå med en cider, en öl eller någon drink. HAHA!  Robert är så söt för han vet att jag alltid dricker "Rosa Pantern" * jiiiszeees, i lördags förstod jag att jag måste byta drink - den är fööööör GAY så som Linda sa haha * så han kommer oftast med en sån hehe, samtidigt är det ganska nice för jag vet ju verkligen hur en sån ska smaka men när han kommer med en så vet jag att den kommer vara stark för han känner folk som bartendern o.s.v hahah.. så liksom oftast brukar man kanske ha en 6.a i en rosa panter med "Liqor 43" men så fort jag drack den sa jag till Carro: woohooo, en 10.a hahah x)  HAHA! 

Meen men.. Crossfire var bra i alla fall, skulle vart så fett nice om det var så där mycket folk varje helg! Då hade man ju lätt velat dra dit hela tiden hehe. Men fyfaaaaan va söt kille de finns i Crossfire ( 2.a från höger på bilden ) ville ba hoppa upp på scenen och hoppa på honom!  Haaha.. Sen efter att dem hade uppträtt sina typ 5 låtar så ble det att dem drog runt bland folket och snackade och drack, ganska nice att dem är bland folket. Samtidigt så började dem spela bara reggaeton låtar och jag och Carro fick världens minnen från förra sommaren från La Isla uppe i Stockholm hehe.. saknar det stället fan! Men så ja, den kvällen vart hel nice och vill tacka C & R för deras underbara sällskap!

DANSHOW -09, SUCESS!!!

Heeeeeej!!
it's almost over.. but I don't want it to be.


Shit! Dansuppvisningen blev så jävla lyckad igår alltså och nu när jag sett lite bilder och tänkt över det så - fyfan va proffsigt allting var!  Liksom ljussättning, ljud o.s.v, DAMN!

Nej men seriöst, det var verkligen kul men så jävla varmt alltså!!! Jag börjar svettas så fort någon sätter på en plattång så det där var typ mitt helvete hahah  x)  Men båda föreställningarna gick helt perfekt, första uppvisningen var man ju nervös för att göra bort sig men det gick helt perfekt och under andra så gjorde man allting med självsäkerhet och man gjorde det för att det var kul liksom!

HAHA! Under ett golvsteg så blev jag faktiskt fälld och ramlade pladdask på rumpan liksom men jag irriterar mig inte alls över det för jag ser det som ett moment då jag kunde få visa hur proffsig jag egentligen är i och med att jag bara fortsatte dansa med ett leende på läpparna  :)   Så det var deffinitivt kul..  Kanske inte var lika proffsigt dock att skrika: WOOOO! Rakt ut dock hahaaahaha * garvar ihjäl mig * men men.

En sak som jag verkligen är glad över är att jag känner hur jag har växt just inom dansen. Jag satt och snackade med min moster om hur jag inte lägger så enormt stor vikt över att dem sa att jag var bäst o.s.v för jag gick runt bland allt folk och man hörde tusen människor säga exakt samma saker: alltså du är bäst, liksom alla var ju ok men man såg verkligen att du stack ut och att du verkligen gillar det här!  Detta sa då alla till sina egna barn  ;p  Absolut så älskar jag och tackar dem för att dem är så underbara... liksom så klart blir jag enormt glad över att höra deras kommentarer för det är de jag lever för som den uppmärksamhetshoran jag är men det är skillnad på kommentar och kommentar och vem dem kommer ifrån o.s.v.

Men sen fick man andra kommentarer som jag uppskattade lite extra som utav danslärare som kommer och berömmer än p.g.a någon speciell dans eller liknande istället för att säga: gud vad du är duktig på att dansa... istället har dem sett något speciellt under en viss dans - så det var deffinitivt kul. Sen fick man andra underbart fina kommentarer utav vissa andra i ens egna grupp och dem var också så deffinierade och uttänkta så jag kunde inte göra något annat än att känna mig smickrad  :)  "Min gloria börjar bli trång" - sa jag till en kompis haha.. uppblåst ego liksom  ;p

Men nej, jag känner verkligen hur dans är jag. Alltså jag har verkligen inte uppträtt på över 3 år och nu känner jag verkligen hur detta är något som jag verkligen vill göra, jag är dans och dans är jag!  Jag har saknat detta så enormt mycket så att det är sjukt liksom.. Så man vet ju inte, nu när man vet att ens egna tränare börjar bli större och större inom den svenska dans branschen så har man ju ändå en helt ok kontakt liksom  ;)  Han kör med, säger han själv, elit grupper inom dans så vem vet.. jag känner verkligen att om jag verkligen, verkligen vill så skulle jag kanske kunna passa där. Men det är fortfarande 1 termin kvar av YF och den tiden är skapad i utvecklingens tecken!

Detta måste jag även nämna, YF!  Fy faaaaan va ni är underbara alltså, jag älskar er var och en. Ni förgyller mina dagar av dans och jag har alltid så enormt roligt med er.. jag säger bara: like a glove!  

Sen måste jag få ge en enormt stor guldstjärna åt älsklingen Elin som dansade som den gudinna hon är.. jag svär hon dansade säkert mest av alla och det grymma är att hon var just GRYM på allting hon gjorde.
 • När jag blir stor vill jag bli som Elin...
  och det säger jag med hela mitt hjärta!

Tack alla för denna underbara dag och mer kommer det: Nykvarns dagen den 6/6, Skansens Clown-näsans dag den 7/6 & Järna Kulturnatt den 11/6. Så allting är deffinitivt inte over yet!


D DAY!

Gomorron, gomooorrooon - la lalalala laala!
Pigg nu, säkert död om en timma..


Så, nu har man tryckt i sig några mackor och en stor mugg O'boy  :)  Har liten ångest för jag har inge vita skor inför jazz numret... men va ska man göra ( ? )  Får typ ta vita strumpor eller något, har i alla fall packat ner allting nu och jag bara beeeer att jag inte har glömt något.

Kommer ta halv 8 bussen härifrån för att sen hoppa på tåget mot Centralen för Natascha ville ha lite guiding till Folkets Hus eftersom hon inte vart där förut så då ska Niklas hjälpa  ^^ 

Men vi hörs ikväll  -  LET'S DOOOO IIIIIIITTT!!! 

DEAD, ALL OVER AGAIN!

omg, reaching.. for.. the..sky!
en repris av igår!


DANG!  Shit är så jäkla trött alltså, borde egentligen hoppa i sängen eftersom man måste upp klockan 06.00 imorgon eftersom vi ska vara på Estrad klockan 08.00  -  kan ni säga, död!

Men jag känner att jag måste få sitta ner lite och inte bara låta hela dagen gå åt dansen liksom även om jag kommer vara trött imorgon. Men så jag kör på en liten repris från igår: någon iskall, dock jävligt välförkänd, lapin kulta. Jag dricker inte ofta alls så det ska ingen tro.. men jag kör med belönesystem!

Det gäller att belöna sig själv annars kommer man aldrig må bra.

Men showen imorgon kommer i alla fall bli tight! Vi kommer ha baletten, streetdancen kommer vara det grymmaste slut numret ever och allting kommer bara bli så jävla nice  -  så känner jag inför imorgon  ;D 

MÖRBULTAD

Go mor'n Sverige!
oooooh, min kropp är mörbultad!


Min kropp är fan död haha, idag så känner man av hur mycket man höll på igår och vad händer idag ? Jo man gör OM allting, haha.. Ska vara på dansstudion 12.45 för att dansa Jazz och sen så blir det repetition för hela föreningen så får se hur det kommer gå  :)

CHILLFAKTORN - HÖG!

OOOOOOUUWHIIIEEE!
* pustar ut och är nära på att slockna *


Alltså fyfan va jag är trött nu... har vart på dans studion i över 9 timmar  x)  CRAZY!  Jag har ju inte dansat i sträck 9 timmar men har säkert dansat i över 6 timmar alltså och min kropp är död  -  liksom jag somnade på bussen och råkade åka 2 busshållplatser för långt haha!

Men nu sitter jag här och kommer snart ha den ultimata mys timman: Har lagt ner 3 st öl, och inte vilka öl som helst, utan 3 st LAPIN KULTA i frysen som bara ligger och längtar efter mig  ;D  Sen ska syrran göra dipp alldeles straxt också och samtidigt hacka en massa morötter * sååå gott * så kommer baxa lite utav henne då - och det är inte det bästa!
 • Dirty Dancing 2 är på tv!

Alltså jag älskar den... hatar att den heter "Dirty Dancing 2" för man borde inte göra uppföljare till mega filmer liksom. Samma sak med Grease - man kan inte göra en bättre så skippa det! Men den här filmen är i alla fall bra, i jämförelse med Grease 2, som en egen film.

Så nu blir det mys för sen imorgon blir det att vara på dans studion imorgon 12.45 för att dansa typ hela dagen.. kommer väl hem på kvällen som idag men vet ni vad  -  JAG ÄLSKAR DET!!


THANKS MAAM!


Sen såklaaaart ett underbart tack till morsan som köpt
nya hörlurar efter att våra gamla underbara hörlurar gått sönder
* rip *

Så nu behöver jag inte sitta och lyssna på musik med en mössa på
huvudet som håller hörlurarna på plats haha x)

JAG-VILL-HA-LISTA

Shullululu!


Titta! Jag har gjort en liten "jag-vill-ha-lista"... konstigt nog så är allting köks artiklar men ah, vet inte varför men jag har vart så köks fokuserad på sistone så att det är koko x) 

Men liksom små saker egentligen ( skulle kunnat sätta fler saker på listan men hittade inte bilder ). Mixer för att man kan göra så mycket med den: smoothies, drinkar, såser o.s.v. "Hög-teknologiska" - glasskopan haha, alltså det ser bara mycket godare och finare ut med glass kulor, vilket även funkar med grädde, säkert mouse o.s.v och sen glasen.

Stora glas ska det vara, kanske inte just den där sorten men stora glas som man kan dricka kaffe i, lite som på ett café. Hatar små koppar som man måste ta kaffe 5 ggr om för att få tillräkligt hehe... 

Hehe! Så yeaap, there you have it.

Vill även tipsa om en sak: färdig riven ost! Alltså ni som inte använder de förstår nog inte hur mycket det piffar upp i maten.. men de gör det verkligen. Även sallad, att göra en ordentlig och fin sallad till maten gör det hela mycket roligare att äta.

Tror att jag börjat tänka på detta nu för är liksom trött på "tråkig-mat" haha  xD 

Nä ska nog sova snart, snackar lite mycket i nattmössan haha!


ART
Kolla den här bilden  >  Hittade den på bdb, den ger mig inspiration!  :) 
Plus att kaffe/choklas konst iz löv  ( v )  isn't it beautiful!

NOCTURNAL FEELINGS!

Damn you Mariah!
daaamn yoou...


Jaa, nu sitter man här 01.53 på natten alldeles ensam och vet ni vad som händer  ( ? )  Jag blir slagen utav den där så extremt klisché känslan där man känner sig helt ensam och börjar liksom böla över att man inte har någon liggandes i sin säng... usch!

Alltså DAMN YOU MARIAH CAREY!  För de är henne som jag sitter och lyssnar på just nu och ah, den sortens musik hjälper ju inte precis haha.

Men ah, har ändå valt att bara ignorera/förtrycka den känslan för seriöst  -  den kommer ju bara nu! Liksom visst kommer den då och då som för vilka människor som helst, alla vill ha någon brevid sig, men känns så töntigt att det ska komma just nu... haha, vet inte alls varför jag skriver detta men tror att jag skriver till själva känslan och vill bara säga: fyfan va du är töntig, skaffa dig ett liv!  HAHA!

Sen tror jag även att Effe smittade av sig på mig haha för igår så var det han som satt så här så ah.. damn you Effe!  ;p

Men ah så.. nu har jag fått det out of my system liksom och medans jag är lite sorglig så här just nu hehe så vill jag bara tacka sötis Elin S i YF för att hon var så gullig mot mig i måndags under Baletten... jag blev lite svag där för ett ögonblick och var nära att börja gråta p.g.a en del olika saker och hon var så söt och stöttande liksom. Tack gumman  <3

Nighty Night! :)

FLYTT ? NO, NO AND NO...

G'day mate!  ;D 
how are y'all doin' ?


Sitter just nu och snackar med sötnosen Marina om hennes nya lägenhet här i Södertälje som jag bara älskar!  Har sett bilder på hennes vardagsrum och beskrivningen på resten ger mig gåshud verkligen haha, underbar och prisvärd! Den bara måste vara en bostadsrätt, hon har fått den i 2.a hand så hon vet inte men liksom, den kan inte vara så bra och vara en hyres rätt.

Det måste vara någon nackdel någonstans liksom..

Men usch.. kan inte ens kolla på inrednings program längre utan att man börjar tänka på att flytta hemifrån  :(  Men det är tråkigt för finns ju ingen chans att man kommer kunna flytta hemifrån på länge. Efter skolan har jag ju då tänkt jobba 1 år och sen plugga 3 år men då kan man ju absolut inte flytta hemifrån för jag vill fan inte ha någe studielån i nacken tills jag dör  -  no way josé!  Jag vill inte heller flytta hemifrån under det här året och sedan flytta tillbaka, det är ju fan skämmigt liksom.

.. så ah, får väl nöja mig med The Sims just nu.  

HJÄRNAN GOES WHERE ? FINASTE TIZ NÅGONSIN..

Alltså DAAAANG! 


Har det hänt er någon gång att ni ser en kille/tjej som är så läcker att vad ni än gjorde - så slutade ni göra det! 
Ni glömde helt bort hur man beter sig som en människa och märker hur ni stirrar skit fult på dem och skäms sen när ni märker att han eller hon har sett er
?

För idag när jag satt på bussen så steg det på en kille längst fram medans jag satt längst bak och ah, han väckte mitt intresse bara men brydde mig inte mer eftersom jag praktiskt taget inte ens kunde se honom. Men så går jag av bussen och han går av samtidigt ( en vacker 100% kakao, jamaicansk snubbe ) och så går han ifrån mig och vad ser jag ?

 • Det snyggaste hänget någonsin med världens finaste rumpa!!!

Alltså skämtar inte!  Snubben hade häng ganska långt ner men det såg inte slaffsigt ut, men det bästa var att man såg formen av hans "tiz" perfekt och jag kan bara säga: daaaaaaaym, that dude had some junk in his trunk!

Alltså alla som känner mig verkligen vet att I'm an ass man for sure - och jag märkte bara hur jag stannade upp! Liksom snubben gick skit sakta så, såklart gick jag saktare men alla andra gick förbi oss så jag tog upp mobilen för att låtsas som om att jag var fokuserad för att gå snabbt ( man är väl inte dum heller liksom haha ) men snubben stannade så tillslut fick jag gå förbi honom men shit alltså.. låtsades trycka på knapparna på mobilen men inte faaaan fattade jag vad jag höll på med för var helt fucked up i huvudet liksom hahaha  x)  Kan också säga att allt detta hände på typ 40 sek så liksom det var ju inte som om att jag stannade upp som en jävla stalker, man är bara jävligt snabb tänkt.

Och sånt där är samtidigt skämmigt/farligt. För de är skämmigt för att man beter sig som en idiot liksom ja svär jag dregglade säkert som en jävla blodhund men också farligt för tänk om snubben får sne tändning för att jag kollar på honom ( ? ) Visst jag brukar aldrig glo ner folk men ah, som jag sa så var det här ju en sån gång där man bara stannar upp liksom..

Men ah, ville bara dela med mig utav det här. Skriv gärna ner något minne ni har där hjärnan tog ett break för att ni såg någon  ;p 


DANCE IS MAH LIFE!!!

Hello theeree!
What a lovely evening.. is it not  :) 


Ah nu har man vart hemma en stund i alla fall.


Efter skolan idag så blev det att dra på en gång till dans studion och köra på: Jazz ( vilket bara blev i 40 min ) sen Balett i 2 timmar och efter det Streetdance i ca 1 - 1 & ½ timma och äntligen så har vi fått våra jävla placeringar på streeten och tydligen var vi klara med alla koreografier så jag är fett med happy nu alltså!

 • Nu är det planerat att ha rep på torsdag med street också så då är det fan bara att slipa, slipa, slipa!
Nej men så det är jag grymt glad över. Baletten dock - inte lika glad över!  Fick beskedet idag att om baletten inte blir tillräckligt bra så kommer vi skippa den på uppvisningen och ah, förstår jag helt... men blir bara så lack att vissa tror att vi ska hinna trycka in en koreografi, balett desutom, på bara någon vecka. Flera styckna som tror det och sanningen är faktiskt:  VI KAN INTE DET!

Idag så var vi inte alls representabla, skulle inte ens låta den koreografin gå nära scenen men vi har då tryckt in ett rep tillfälle på torsdag "morgon" så vi får se de, ser det ok ut så kommer vi köra på det. Gör det inte det så är det bara att skippa vilket jag tycker är skit tråkigt, är fan stolt över att gå på balett så vill visa upp mig och min fina rumpa i tights! Men förstår att man visar inte upp skräp liksom och jag tänker inte heller skämmas så jag deltar bara i något som jag är stolt över.. 

Men så den här veckan kommer se ut som sådan:
( Ledig från skolan onsdag, torsdag, fredag )
 • Torsdag:   Balett från 12.00 - 14.00, sen lunch efter det. Sen så har vi fri-rep där vi kommer få repa på vad vi vill i dansstudion tills på kvällen runt 18.00 då Jonas kommer komma och köra rep på streeten med oss.
 • Fredag:   Idag ska vi ha stor-rep tror jag där alla elever ska komma vid klockan 15.00 för att repa på alla sina danser/på showen. Men redan klockan 13.00 så ska vi möta Jaana och ha Jazz med henne i 2 timmar innan hela själva repet och vi kommer väl sluta sent på kvällen säkert någonstans mellan 18.00 - 20.00.
 • Lördag:   Idag är själva showen  -  WOHO! Så det blir väl att vara där tidigt så in i helvete, har inte riktigt fått tid än tror jag. Första showen är i alla fall klockan 12.00 tills ca 14.00 sen så blir det andra föreställningen klockan 16.00

Så ah, blir mycket den här veckan - vilken jäävlaa tur att man är ledig från skolan! TACK JESUS FÖR DIN CRUISE TILL VART DU NU HAMNADE!  -  Du är en helt OK kille  ;) 

Så nu när man kom hem blev ett ta en tallrik med chili con carne ( damn! har aldrig käkat det men det funkade absolut på mitt sätt ) där jag körde på en stor tallrik med skit mycket sallad, gurka, salsa sås och taco chips  -  TASTED GREAT!
Men nu sitter jag bara och chillar, imorgon börjar man klockan 12.00 - sköööönt, och då blir det bara att göra klart sista uppgiften i Psykiatrin och i alla fall göra klart 1 utav de 2 sista sakerna på Människan Socialt & Kulturellt, YEEEES!

Så det kommer bli soft.. hörs då  ;)


DAGENS TANKEGÅNGAR/NOTISER RUNT!


 • Att bli pappa tidigt  ?  Att ha sex med kompisar..
 • Jobb efter skolan  ?  Underhåll borta, hur klarar man sig då..
 • Kärleken  ?  Existerar den kanske inte.. Hur stor chans är det att en straight kille visar sig vara bi/gay ?
 • Göteborg  ?  Jag vill åka nuuu..
 • Ungern resan  ?  Hur blir det med allting..

... ni vet, sånna där saker som kan poppu upp i huvudet på än!


TASH FYLLER 18 ÅR I SOLNA!!

Heeejsaan gott folk!
sliten, sliten oh så sliten..


Ja herreguuud alltså! ( haha vilket uttryck ) Men seriöst.. vilken dag/natt det har vart liksom!


Firade Natascha igår i Solna på hennes 18 års dag. Gick upp 09.30 och drog och dansade i över 3 timmar och då hade man käkat frukost och lite senare en liten pomfritte låda sen hem, fixa sig och sedan dra till Solna. Var så jävla hungrig och att börja dricka på det är ju kanske inte det bästa men de gjorde man... men som tur var så stod dem och grillade hamburgare så man tröck i sig två sånna och dem var undeeerbaara! SOM FOLKET!!

Shit alltså, människorna.. vissa där var liksom ooooouuwhiiieee* ( börjar hyperventilera ) Sånt jävla ögongodis att man dog,  tjejer som killar!!  GEE MIIIG!!!

Nej men det var så mycket olika människor där men alla platsade liksom med varandra, fanns liksom ingen som man inte kände att man klickade med. Sen fanns de ju dem lite extra änglarna som man blev lite förälskad i som PrettyBoy Erik, African Beauty Natta, Yauree, Ove ( haha kan inte sluta garva över min reaktion när en filipinare kom och hälsade och sa OVE hahahah )


"Felicia, vet du hur man vet att man verkligen är i ett svenskt område...
Här heter t.o.m blattarna Ove
" HAHAAHA!


... och fyfaaan va ont jag har i nacken idag. Trodde först att det var för att man sovit lite fel på kudden i natt men sen kom jag på: daaaaamn, jag och Natta körde ju dutty wine hela jävla kvällen hahah!  Slet säkert ut nacken som faaan hahaha..
Men det var det fan värt  x)  Kom i alla fall dit vid 6 tiden -  världens mysigaste område i Sverige som såg ut som en typisk brittisk landsbygd, så jävla fint alltså! Det grillades hamburgare och det fanns mer än tillräckligt med underbara välkomstdrinkar ( champagne med röd vin, skit gott ), cider, öl och vin. Fast jag bestämde att sluta blanda när folk började komma med vinet haha. Ville inte stå där som en fontän sen och spy upp allting haha  x)  Snackade med en massa folk och hade det speciellt kul med Elin & Ida som man kom dit med  :)  

Vid 23.00 tiden så drog de flesta och en stor grupp drog ut till klubben Toxic. Nu i efterhand så skulle jag inte ha dragit ut om jag fick välja för jag var så grymt trött så det gick liksom inte men det var ändå kul hehe! Var där och dansade ( eller försökte i alla fall, stegen var väl kanske inte så värst under kontroll haha ) sen var man tillbaks hemma hos Natascha vid 04.30 tiden och då var det bara att trycka i sig en macka sen däcka på soffkudar som låg välplacerade på golvet med filt över så att det blev som en säng haha xD  Jag klagade INTE!  

Men hade det så jävla roligt ändå även om man är sliten som en gnu alltså.. ah.. man är ju inte 14 år längre, klarar inte lika mycket nu som förut, haha!

Sen blev det att dra hem vid 12.00 tiden.. haha, fyfaaan va jag och Ida garvade på tåget. Vi sitter liksom brevid en indisk familj som har en liten unge som inte kunde ha vart över 2 års ålder. Så sitter hon och suger på någon gardinstång som dem hade med sig och samtidigt så kollar hon på stången som är rakt framför henne, sån där stång som man ska hålla i när man åker tåg och liksom den stod väl rakt framför henne så hon fick korsade ögon och FYFAAAAAN va jag och Ida garvade ihjäl oss! Satt säkert i 5min sträck och bara skrattade som idioter.. kändes lite skämmigt för tror att föräldrarna förstod att vi skrattade åt dem men dem fattade liksom inte åt vad men asso shit, ville så gärna ta kort på ungen men det gick inte! Hahah, garvar ihjäl mig nu när jag bara tänker på det!


"Hahaha, ungen ser ut som en alien!!
Jag vill bara köra Akriv X introt nu - Du du dudududududdu
"
HAHAHAHHAH!


Men tack älskade Tasch för att du bjöd oss, hade det verkligen så roligt! Så blev man ju kär också hehe  x)  I shall bring him to the pink side  ;D 

ESC KVAL 2

 • Irland - Kommer inte vinna men jäkligt nice låt och jävligt bra drag.
 • Letland - Njaaaeee, för smör-glad och liksom vem fan sjunger om trafikstockning ( ? )
 • Serbien - Nej. Låten har liksom inget flyt och den låter inte speciellt fint heller och HAHA! Världens sämsta ton arts höjning EVER hahaha.
 • Polen - Seriös, småsorglig och fin låt med vacker sångerska som har vacker röst. Rösten sprack lite då och då dock.
 • Norge - Har ni seeeett någon sötare ?!!?! NEEEEJ!! HAHAHAHA xD  Låtens melodi och instrument är skit fina fast texten för mig är inte så värst ok.. man märker också att dem försöker smöra lite för ryssland med ryska danst-steg och lite inspirerat i fiolen tycker jag.
 •  Cypern - Fint framträdande med s.k. "rörande sockerbitar" som reportern på QX kallade det och en väldigt din fin låt. Oskuldsfullt fin.
 • Slovakien - Grym låt, väldigt dragig ballad. Gillar den och själva uppträdandet fast tjejens röst är inte den perfekta i dem högsta tonerna.
 • Danmark - WOW! Låten är delvis gjord utav Ronan Keating och de låter ju fan som honom så rösten är det deffinitivt inget fel på och den är svängig, kommer den vinna ? Nej det tror jag inte.
 • Slovenien - Vart är musiken ? Introt är liksom tusen år, introt är inget fel på alls för de är så jäkla vackert men ändå liksom, och så mycket text har inte låten och man får inte se själva sångerskan förens typ 2 min... kändes konstigt bara och hon sjöng ju bara samma sak om och om igen. Mycket fint i låten men inte tillräckligt bra.
 • Ungern - Här sträcker jag på mig själv liksom för såklart så hejjar jag på Ungern - HAJRÁ, HAJRÁ!!! ( HEJJA HEJJA ) Men snubben är way to bög, kör killarna sjunger som om att dem blivit slagna på pungen och låten är inte den bästa men ändå ok, man sitter inte ner under låten i alla fall.
 • Azerbadjan - Låter som vilken Arash låt som helst bara inte lika mycket pop... Arash kan ju inte riktigt SJUNGA utan han kan mer göra låtar men låten är absolut helt ok.
 • Grekland - Snubben dansar lite som Ricky Martin fast utan de latin flavour hehe, men snygg är han. Låten är dock lite platt tycker jag men ena dansaren i bakgrunden is to die for i alla fall ;p
 • Litauen - Ganska fin, absolut en bra sångare... men tycker inte riktigt om när man blandar språk.
 • Moldavien - Hora * fniss fniss * och här kom folkmusiken ;p Men jävligt bra låt med mycket drag.
 • Albanien - Låten är helt ok, men... två kortväx - oj! två DVÄRGAR och Hulkens inte riktigt heterosexuella och muskulösa brorsa ? Men grym tjej dock!
 • Ukraine - Så jävla sjuk att jag älskar den hahaha xD Det här är verkligen SHOW! och med så jävla snygga dansare - jag paxxar!  ;D 
 • Estland - Tråkigt lugn låt.. inget speciellt.
 • Nederländerna - DAMN! Snacka om att göra en besviken hahaha  x)  När dem började skrika SHIIINE!! så ville jag hoppa ur stolen och ba: SHIIINEEE!! Sen så ba: blööäääa! Sen att själva artisterna såg ut som om att dem var med i PRO är ju en annan sak liksom.. och jag tror att en utav de färgade kör sångerskorna inte riktigt var färgad x)

MELODIFESTIVALEN!

Sing for life, singor joy, sing for eeevery..
music is life!


Sitter just nu och kollar på slutspurten utav kvalet av ESC och det är typ som vanligt: fett dåliga låtar, halvbra låtar, fjantiga låtar och hotande låtar vilket innebär bra låtar då da.

Har suttit vid datorn samtidigt som jag lyssnat eftersom jag har tv.n ca 1m ifrån mig hehe men så har inte vart alltför uppmärksam på själva uppträdandet utan mest försökt lyssna på låtarna istället men har jag tyckt att dem spelar dåligt så har jag bara ignorerat dem så kommer inte ihåg så mycket men ska försöka radda upp några länder i alla fall:

 • Turkiet har ett väldigt bra bidrag som jag tror att det kommer gå riktigt bra för.
 • Malta hade ett grymt bra bidrag med en kvinna som har en mäktig röst, väldigt vacker låt och bra engelska. 
 • Island med sina vackra sångerska och väldigt bra låt.
 • Rumänien, snygg sångerska, väldigt svängig och bra engelska.
 • Finland har ett väldigt dragigt bidrag där tjejens del var riktigt bra / refrängen men killens rap - njaaa.
 • Montenegros låt var ganska tråkigt / platt men den bögiga dansaren var ju ändå snygg så. 
 • Tjeckien var ett skämt, det finns ett sådant bidrag varje år. 
 • Belgien med sin wannabe Elvis feat. Litle Richard var fett dålig och kändes riktigt sliskigt.
 • Belarus med sin rockig ballad som var helt ok.
 • Armenien, jag gillade soundet/rytmen med ett ganska kurdiskt ljud.
 • Andorra  Ett typiskt sommar flickband som man lyssnar på stranden men inte ett speciellt starks kort.
 • Sweisch hade en fett dålig sångare tyckte jag där låten var halvbra
 • Israel hade en fin låt med fint budskap men inget riktigt hot.
 • Bulgarien liksom snälla alla kan sjunga sån där falsk opera som den snubben sjöng samtidigt som någon kvinna stod och skrek som en 80tals glamrockare, deras röster passade inte alls.
 • FYR Macedonia's 80tals rock typ som var ganska tråkig.
 • Portugal hade ett väldigt smörigt bidrag som inte alls var svängigt utan det var mer som folkmusik.
 • Bosnien herzegovina vara bara helt ok.

FÖRELÄSNINGAR - PRESTATION & KROPPSSPRÅK! LÅNGT INLÄGG!!!

Things might not be quite what you expect them to be!
.. even if they seem to be boringas hell!


Wow! Allt jag har att säga är wow... Jag var på SLSO´s (Stockholms Läns Sjukvårds Område ) mässa i Älvsjö idag med min handledare. Kom dit ganska tidigt vid 08.00 och förväntade mig att det skulle vara skit tråkigt och ah, början sa ju inte riktigt emot mig.  

Det började med att jag och min handledare inte hade skrivit upp oss på några föredrag som skulle hållas så vi gick till den som lockade oss mest vilket var typ "nutida konst inom vården" och visste, det var ganska ok men jag var ju trött så inn i helvete så då hade praktiskt taget ingen kunnat hålla mig alert. Det höll i alla fall på i 30 min och sen var det dags för ännu ett föredrag - CHI GONG & THAI CHI! JA! Det kan vi gå på.. men tydligen så var det fullbokat men vi bestämde oss för att kolla runt och ah, fanns ju ingen som höll koll på vem som kom in och vem som gick ut så vi bestämde oss för att smyga in bara haha!

Var ganska trevligt och mysigt, man borde ju typ hålla på med sånt där oftare så att man stressar ner men man gör det ju aldrig ändå så..

Efter det så var det fika med juice och smoothies och det var här som min handledare fick status poäng haha och ok det började ju då hon sa åt oss att vi skulle smyga in på chi gongen liksom haha men så sitter vi och bara lite skämtsamt säger jag: fan, dem här glasen ( vin glas ) som man får juice i är ju fan snygga, man skulle ju fan ta och baxxa några haha. Så fortsätter vår fika sen säger A att hon ska lämna tillbaka glaset men så stannar hon upp och bara: eller, vill du ha det ? Haaha, jag bara: hehe nej tack, tycker det är onödigt att ta bara 2 st, man ska ju ta minst 8 st om man ska några alls liksom. Hennes svar blir dock: ah, och dem får ju inte plats där i * så pekar hon på min väska och går iväg *

HAHAHAHA!! xD 

Så jävla skön alltså haha.. men sen så går vi då på den första stora föreläsningen som skulle hålla på i 1 timma... ooooooh!  Ville dö för var bombsäker på att jag skulle somna där inne. A och jag hade snackat och vi hade planerat att dra därifrån efter lunchen som var efter den här föreläsningen för då var en föreläsning på 2 timmar och det orkade vi verkligen inte med, hon är verkligen skön alltså hehe.

Men vad händer  ?  Elaine Bergqvist som man tror är en 55 årig gammal svensk tant var egentligen en underbart vacker svensk/brassiliansk 27 årig kvinna och vet ni vad - hon var så jävla grym så att det går inte!  I 1 timma så snackade hon om härskarteknik, hur man nedvärderar folk, utövar makt o.s.v över folk genom kropsspråk fastän den andre inte nödvändigtvis märker det och fyfaaaan vad jag garvade!  Hon var som en jävla komiker och alla där, flera tusen alltså, satt och garvade ihjäl sig ibland... och som de äkta Fornhöjds barnet jag var så kunde jag inte hålla det inne utan satt och klappade till mina ben och garvade som en idiot hahahaha! 

Nej men seriöst för hon var verkligen bra!  Jag tycker att ALLA som har ett jobb ska försöka se henne på något sätt, t.o.m dem som inte har jobb kan gå för det hon snackar om funkar i alla situationer - jag svär jag skulle lätt ha betalat minst en 100 för att få se henne om det hade behövts!!!  Jag satt även och funderade över hur hon lätt skulle kunna bli komiker om hon nu valde att skippa sitt egentliga yrke. Hon har även släpt boken "Härskarteknik" som jag seriöst funderar på att köpa eller åtminstone låna på bibblan  <3  Hon pratade om hur hon haft föreläsningar på Stockholm Unniversitet om typ kulturell socialisation eller något liknande och jag skulle verkligen vilja gå på det! Sant alltså, jag tänker leta upp och se om hon har någon hemsida efter att jag skrivit detta inlägg! Så ja - detta vara verkligen värt!  

För man lärde sig verkligen saker av henne... efter föreläsningen så såg jag henne sitta och fika och kunde inte hålla det inom mig utan gick fram och bara


"Alltså du var grym! Jag är praktikant som är med min handledare här
och vill bara säga att du var så jävla rolig och bra - Jag garvade säkert
lika mycket med dig som jag skulle gjort om jag gick och såg typ
Robert Gustavsson och jag lärde mig verkligen saker, tack så mycket!"... och hon var verkligen fiiin  x)  Men samtidigt allt hon pratade med så kände man igen sig själv och hur rätt hon hade. Hon pratade om vilket kroppsspråk Stockholmare ofta har och vad man signalerar i vissa situationer o.s.v. Så jävla intressant för jag tänker verkligen ofta på hur jag rör mig m.m. när någon pratar med mig och hur jag är när jag pratar med någon annan - speciellt på jobbet där man pratar med funktionshindrade där kroppspråket verkligen är viktigt i och med att 80% av vad du säger visas i dittt kroppsspråk. Jag som även gått hos ett antal terapeuter, psykiatriker, kurratorer o.s.v har faktiskt även lärt mig ganska mycket genom att studera deras kroppspråk och förstår innebörden med att man måste tänka på hur man rör sig, så detta var verkligen grymt, ni måste verkligen försöka se henne.

Men sen efter lunchen, lunchen som vi inte hade skrivit upp oss för men äh - det funkade att bara ställa sig i kön och ta mat så det var vad vi gjorde haha, så hade ju jag och A planerat att dra hem men det blev inte av, A ville gå på den andra föreläsningen också och jag gick runt och tänkte bara: faaaan orkar inte inte!  Började t.o.m fundera varför jag tänkte så, snubben kunde ju kanske också vara kul, men ignorerade det liksom och 2 timmar är fan långt att bara sitta men vad händer här då  ?  Snubben måste fan vara släkt med Elaine eller något för han var exakt likadan fast bara det att han körde på i 2 timmar!!  Samma sak där, hela publiken satt och garvade ihjäl sig åt denna snubben som kommer från USA - Han heter Manuel Knight och är en soldat från The US Army där han var värsta elitsoldaten och var satt i Tyskland där han tog hand om gisslan draman, terrorister och jag vet inte vad men han var feeeett högt uppe på stegen i alla fall plus att han har vart i 3 olika krig och alltid har han vart på kris områdena typ, grym!  

Men han snackade om prestation: hur man uppnår 100% prestation, varför företag ser ut som dem gör, vad man kan göra, varför man inte gör vissa saker o.s.v och detta var också så jävla intressant!  Ville så gärna ha min danslärare där som just nu inte alls tänker med sin hjärna utan han lever i drömlandet där han inte är realistisk * suck * men det var ändå så jävla roligt. Satt och garvade där lika mycket som jag hade gjort tidigare.


Han snackade alltså om så smarta saker, om hur man antinger kör på allt eller gör ingenting: execute or evacuate, vilket är så jävla rätt! Antingen kör du på helt och vinner helt eller förlorar helt istället för att du lägger in smått och smått och

aldrig kommer upp i den topp du kan nå eller så förlorar du bara allt sakta men säkert, är du inte säker på din sak så ska du inte satsa. Han kom även med citat som: if you want corn, plant corn! Men att många vill ha majs och planterar det men sedan får vitlök och dem blir då förvånade vilket är ganska logiskt. Man vill uppnå ett visst mål men många försvinner på vägen dit och slutmålet blir inte som dem velat vilket och blir då förvånade.

 • Så är det just nu på dansen, man vill ha en amazing show men p.g.a stress och oansvarsfullt tänkande från vissa parter så kommer det i värsta fall sluta upp som ett ganska halvt ok projekt och folk kommer tänka: jahaap, det blev ju inte som vi ville det men det blev ok!

Men hela den här dagen har också fått mig att förstå att vissa är verkligen gjorda för att tala och gjorda för att vara ledare för alla hade fan hoppat om Manuel hade sagt hoppa och Elaine hade kunnat styra hela publiken om hon hade velat det och det var så intressant att se på. Samtidigt så fick jag saker bekräftade angående mig själv eller jag fick rättare sagt en bättre insikt i vem jag är o.s.v. Manuel och Elaine berörde området båda två angående hur man beter sig när man pratar m.m och dem rörde en punkt som jag känner så starkt för: Fake it til' you make it!

Alltså för det är verkligen så jag beter mig: När jag hade tal sist i Svenska B inför nationella så sa min lärare "man märker ju att du gillar att hålla tal, att du kan din grej och att du inte alls är nervös" - TRO FAN ATT JAG VAR NERVÖS! 
Alltså jag brukar aldrig bli det utan den känslan fick jag typ för första gången inom skolan i typ 3.an i gymnasiet ( seriöst, jag trodde jag höll på att bli sjuk för hade aldrig känt mig s.k "nervös" förut ) men även om jag är nervös - va fan skulle jag visa det för någon annan för ? Jag och min ena kollage som var med idag satt och pratade om det att liksom jag är inte lika säker i mig själv som alla tror att jag är, men va fan ska jag visa det för andra för och tillslut så växer man faktiskt in i rollen som man spelar... och när Manuel och Elaine snackade om detta så kände jag verkligen bara: fan, ni har så jävla rätt! Så ah, detta har verkligen vart en värdefull dag för mig och jag skulle lätt göra om det om någon frågade mig  :) 

Efter Manuels föreläsnings så drog A och jag hem fastän det skulle vara underhållnings o.s.v men ingen kände för att stanna för det. Vi trängde oss i bull kön bara och snodde åt oss en morotskaka var - som var så jäääävlaaaa gooda, och sen så drog vi hem!   ;) 


HAND.. KLAPP.. PUSS ELLER KYSS! KANSKE INTE KYSS

Att skaka, krama eller nicka!
what to do ?


 • Jag har ofta värsta dilemmat när jag träffar en massa personer och det är angående hur man ska hälsa.

Jag är en väldigt varm och kramgo människa och jag hatar att skaka hand! Skaka hand gör jag med dem jag aldrig träffat förut eller om det är en professionell relation som på jobbet eller liknande men en sak jag aldrig skulle göra det är att skaka hand med en släkting - never gonna hapen!

Jag har exempelvis en släkting som jag inte riktigt vill krama, denne mannen stör mig oftast så enormt * ingift släkting * och personen själv är ganska kall och jag har aldrig vetat hur jag ska hälsa på honom. Oftast blir det bara att jag har värsta kramkalaset med hela släkten sen när jag ser denne personen som kanske sitter i en soffa eller något så leker jag bara upptagen eller typ beundrande över ett rum så det blir ett snabbt och över-glatt hej! sen fortsätter jag vidare bort från denne personen, för skaka hand med en släkting - vilket känns som att vara de mest logiska att göra med honom - vägrar jag göra!

Om man är släkt så kramas man eller så gör man ingenting alls tycker jag... jag är en sån person som gärna är väldigt nära, jag har inte den där typiska svenska genen i mig där man skakar hand med en halvmeters avstånd utan jag vill antingen krama dig eller eventuellt pussa dig på kinden. Älskar när man är i Ungern och träffar släktingar och där blir det puss OCH kram haha.. mycket mer kärleksfullt tycker jag!

Samtidigt så håller jag ibland på att bli cp över hur man ska bete sig med kompisars flick/pojk-vänner. Jag har praktiskt taget bara tjej kompisar och liksom där är det ofatst helt klart att man kramas, har aldrig vart något problem med det. Men sen när deras pojkvänner kommer då ? Hur fan gör man då ? För det är ju inte riktigt det namliga könet som är känt för att vara gosigt och kramgoo utan där är det en stark hand skakning som gäller... men gör det verkligen det fortfarande ?

Kommer ihåg när min morbror skämstamt skulle lära mig hur man kramas: Jag kramade honom och så sa han nej man dunkar varandra i ryggen.. så kramade vi om varandra och jag på något sätt fuckade väl upp det haha så tillslut så tog hand tag i mig och bara: så här gör du! Så kramade han om mig och klappade mig TRE gånger på ryggen vilket även på engelska är känt som:  I'M-NOT-GAY! slaget.. för man kan säga det samtidigt som man klappar liksom * dunk dunk dunk *

Men neej, usch... hatar sånna där övermanliga beteenden! Spyr över det hahaha..

Tycker inte om att skaka hand med folk även om det bara är kompisen flick/pojk-vän för oftast så är man åtminstone någe slags kompis med dem då och efter att ha kanske suttit och garvat ihjäl sig i en timme så känns det helt fucked up att säga hej då genom att sträka ut en hand med sammanlagt 1m avstånd. Någon annan som fattar vad jag menar och som kanske t.o.m håller med mig ?!!?

Nej sånt där har aldrig funkat för mig och jag undrar om det någonsin kommer göra det.. usch, för den där känslan när man kramar alla andra och man veet att den dära flick/pojk-vännen eller irriterande släktingen står där sist av alla är den äckligaste känslan jag vet för man känner sig verkligen så äckligt osäker - HEMSK KÄNSLA! 


Meeeer Kraamaar Åt Foolkeeet!
( För övrigt så finns det en del snygga kompisar som jag
gärna skulle hälsa på som dem på bilden gör haha
)


 


SJÄLVRESPEKT - NOLL! PÅ THE VOICE!

Självrespekt!
Snälla lilla..


Jag - okey hatar är ett ganska starkt ord men - jag ogillaaar verkligen när folk inte har någon självrespekt!
Satt just och kollade på "VAKNA med The Voice" där dem visade förra veckans Rap-Attack med Kjell Eriksson och oh-my-gooood!! 

Alltså jag är all for att bjuda på sig själv.. alla som såg mig dansa på mösspåtagningen vet att jag kan bjuda på mig själv men den här Kjell som jag förövrigt aldrig har gillat för han är bara inte rolig skämde bara ut sig i fredags. Jag förstår verkligen om deras tittarsiffror verkligen har sjunkit som dem skämtar om..

Tycker bara att det är så jävla tråkigt när folk inte vet hur man ska bete sig.. skulle man skämta som Kjelle så kunde man ju åtminstone lära sig den jävla texten så att man på något sätt kunde ta honom på allvar, men daaamn!
Nej, jag blir bara så jävla arg. Visst jag har ju inget med detta att göra för Kjell får ju göra vad han vill men usch vad jag ogillar sånna här personer för har fan sånna här i min kompiskrets också konstigt nog och dem personerna kan man ju bli galen på alltså!


( Den absolut skämmigaste RapAttacken man någonsin sett )

KREATIVITET <3YEAAJ!!
Fick lite inspiration tidigare idag
så satte mig och ritade lite vilket jag
inte gjort på sååå länge..

* glad *

DUNA TV!

To watch DunaTV or not to watch DunaTV!
That... is the question!


Satt hemma hos farmor och farfar i deras vardagsrum och kollade på tv idag efter att ha käkat. Efter en stund så säger båda mina systrar att jag ska byta kanal till något svenskt. Jag kollade då på "DunaTV" vilket är en ungersk kanal och jag förklarade att nej, jag vill kolla på det här och dem fortsatte då med att säga att "du förstår ju ändå inte vad dem säger" men där har dem delvis fel.

Jag absolut älskar att sitta och titta på ungersk tv!  Älskar att ligga och somna i farmor och farfars soffa samtidigt som man vaknar upp och hör en massa ungerskt prat i bakgrunden, det får mig att känna mig hemma. Det är samma sak som när man väl är I Ungern  -  Det är så jäkla underbart att se och höra hur alla runt om än pratar ungerska och vetskapen om att det ända sättet för att få fram ett budskap till dem är genom att prata ungerska med dem eftersom praktiskt taget ingen utav den äldre generationen kan engelska..( old school serie på DunaTV hehe )Samtidigt så förstår man ju faktiskt tv serier fastän det inte är ens egna språk och den lilla ungerska jag kan hjälper faktiskt. Var så kul att efter att tag bara sitta med ena syrran och bara: han har just fått reda på att han har ännu en son och han har nu berättat de för sin "nya" son som sedan blev galen och snackade om att aldrig ha haft någon far på helger o.s.v och hans första son gillar inte den "nya" sonen bla.. bla.. bla.. hahaha  x) 

Så varför inte, varför ska man inte kolla liksom  ?  Men för mig så handlar det mest om själva känslan.. känner mig bekväm i att höra "mitt språk" för det är ju lika mycket mitt språk som svenskan och jag kommer behöva kunna det senare i livet... eller ah, skulle behöva kunna det nu men ah - I'm on my way haha!  Och sen skadar det ju inte att liksom höra det flytande i ens omgivning. You more the merrier!


ooooooh va jag verkligen vill till Ungern just nu!


CHRISTIANITY!

Jesus is coming..
look busy!


Jag vill vara kristen!  Visst låter det konstigt ? Men alltså seriöst jag vill kunna säga bara rakt ut: jag är kristen!
Liksom visst jag är döpt till protestant och mina pappas sida är katoliker men hela mitt liv så har det liksom inte fastnat på mig och detta är typ p.g.a 1 sak.

 • All text om att homosexuella är syndare...

För hur ska jag kunna vara med i en religion som är emot mig själv ? och det som är lite koko i mitt huvud är att jag vill helst vara katolik, jag anser att den kyrkan är mycket "finare" medan protestantismen verkar så tråkig... men samtidigt så är det katolikerna som är så hårda och stränga i sina budskap. Men hur kan andra HBT ( Homosexuella, Bisexuella & Transexuell ) människor vara kristna då ?

Samtidigt snackar alla om att dem inte tänker så som GT ( Gamla Testamentet ) utan att dem utgår från NT ( Nya Testamentet ) men hur kan man göra det ? Hur kan man bara välja att ignorera en hel text som tydligen har guds budskap i sig ? och samtidigt så hör man om folk som säger att ordet Kristendom kommer från Kristi Lära, att man går efter det som Jesus sa och att han har aldrig nämnt något om HBT människor som en synd utan han har ju sagt att alla är lika värda, behandla din näste så som du själv vill bli behandlad - fett smart snubbe där alltså!  

Så den teorin skulle jag faktiskt kunna gå med på... för han är ju typ som Tomas Di Leva med ett kärlek-är-liv budskap fast med lite mer street cred och och kanske inte lika flummig.

För jag har födits upp i en familj där man, speciellt utav min farmor och farfar, är kristen och där Gud är allsmäktig. Varje gång man sov hemma hos farmor och farfar så fick man inte somna förens man sagt en ungersk bön som man lärde sig ganska snabbt vilket kändes ganska grymt hehe och jag vet att så fort som något illa händer så knäpper man automatiskt gärna händerna och ber till Gud.

Men samtidigt så har jag alltid sett mig själv som en "wiccan", en person ( en religion - Wicca ) som ser på gudomligheten som en gud och gudinna och jag vet inte men just under kristendomen så ser jag ofta Maria som något gudomligt, som någon som jag gärna vänder mig mot. Men samtidigt så kan ju det bara ha något att göra med att man gärna pratar med sin mor hellre än sin far o.s.v.  Så ni förstår att jag är helt tvistad! För jag vill tro. Jag vet att jag tror på vissa saker och mycket är ju kristendoms knutet - himmelen o.s.v.

Så vet bara inte hur jag ska göra för detta är ändå ett ämne som jag liksom vill ha utrett för känns som om att jag söker helta tiden men aldrig hittar något... dem flesta gör ju kristendomen till sin egna bara. Jag kan fråga mina kompisar liksom hur dem kan vara katoliker när påven har ett sånt budskap om HBT människor samtidigt som dem är kompisar med mig men dem säger bara att dem antingen följer NT eller att dem inte riktigt bryr sig om det, att det är gammal-modigt snack eller att dem följer Jesus ord bara och det är nog det som jag känner att jag skulle kunna göra. Liksom visst jag är ju kristen då men inte nödvändigtvis till botten - jag följer bara en klok mans ord.  


WO-MAN OF OUR TIME!Så jävla grymt alltså.. älskar även After Dark!
Det får ju en att börja fundera liksom.. 

STUDENTSKIVA!

Tjeena folket  :) 


Nu sitter jag här i ett allmänt städat rum! Har försökt att städa så bra jag kan men har så jävla mycket småsaker så det ser liksom ändå plottrigt ut haha - kaos! Men ah, bättre än ingenting i alla fall..

Fick äntligen bilderna idag från Lee's Studentskiva utav Eddur och haha, ah vissa är väldigt roliga.. sjukt hur man såg ut alltså haha  ;p  Men hade en sån jävla bra dag där alltså!

Idag är det fredag och ah, den här veckan har känts bra! Tog ju ledigt från praktiken hela veckan för skulle ha gått in i väggen annars p.g.a stress från skolan, stress från dansen och själva frustrationen över att man bara sitter ner på praktiken fastän man har så mycket att göra och liksom känns bra att jag satte ner foten liksom..

Har inte blivit så mycket plugg faktiskt men ändå tillräckligt mycket för att inte ge mig panik för resterna och jag har lärt mig att jag pluggar enormt bra under nätterna  :)  Skulle egentligen vilja skippa nästa veckas praktik också men det kommer nog inte hända, måste ju få betyg i det också även om man inte gör något!

Här kommer i alla fall lite bilder från i tisdags  <3


 
SKOLBLOGGAREN!

Skriver imorgon om Lee's studentskiva då jag även fått bilderna  :) 
Tills dess... ni kommer väl ihåg att ni kan kolla in min blogg på skolans hemsida ?


Längst ner på Igelstaviken.se's hemsida!
Inte så aktiv men ändå något att läsa ibland  ;) 

BRAT!

Daaarliiingsss...


, vad gör jag nu ? Jo jag sitter med ett brunt ansikte ( solpuder ) och blåa jeans, vitt linne med vit linne skjorta, lacoste skor, backslick, läppglans och pilotbrillor!  HAHAHAHAH!

JAG ÄR EN BRAAAT!!
Mwwuooohaaahahahaha..

"Kom som du aldrig vart förut"  -  ah fan ingen har sett mig så här förut haha  x)  Jag har inte haft blåa jeans sen kanske början utav mellanstadiet haha!  Syrran och kussen kan inte ens kolla på mig för att dem tycker att det är så annorlunda och för att ah - brats har inte den sexigaste stilen precis  ;p 

MEN!  Jag måste erkänna att jag ser ändå bra ut.. liksom jag kan dra av den här stilen och fortfarande se helt ok ut hehe ( Plus i kanten ) Men kommer aldrig se ut så här annars fastän de är en bekväm stil, liksom inget hår i ansiktet - såååå skönt alltså!

Kussen min ser stekhet ut han också... haha, alltså han ser verkligen nice ut: Vit skjorta med lös slips, 96 brallor och svart väst + att jag och syrran fixade hans hår - ser så jäkla frän ut  :)  Bilder kommer upp imorgon tror jag, men nu ska vi dra!

DANCE!!

Hellu ni som fortfarande är vakna!
Vet ni, jag är en nattperson  :) 


Är verkligen det.. jag gillar att sitta uppe klockan 3 på natten för då är allting knäpptyst och man får bara vara. Suttit nu och pluggat lite och liksom alldeles knäpptyst, så skööönt. Fått ett arbete avklarat och skulle vilja fortsätta men blir så irriterad, skrivit till en lärare där jag vill att hon ska skriva ner de saker som jag har kvar för att hon inte gjorde det på mitt omdömes betyg för nu har jag saker som ligger på min dator men vet inte om jag skickat dem förut eller inte liksom så det irriterar mig! Samtidigt vill jag inte börja göra något arbete som jag sedan får reda på att jag inte behövde göra så får väl typ försöka ta mig till skolan imorgon eller något och leta upp henne..

Annars då, imorgon är det underbara Lee's studentskiva så Andreas kommer hit imorgon - förhoppningsvis med kläder till mig eftersom jag ska försöka klä ut mig till snobb haha! Jag har ju inte ens blåa jeans, det får inte komma in i min garderob så ska se om jag kan glida ner i några utav hans fastän han är smal som en sticka haha  x) 

Ska nog även försöka att dra och klippa mig imorgon, är så jävla långhårig nu - underbara Donny ska få göra mitt hår marvellous, WOHO!

Juste, den 25.e maj så kommer jag uppträdda på JAM's dansshow "Tidsmaskineriet" med min grupp YF på Estrad här i Södertälje så då måste ni alla komma och kolla. Kommer bli så grymt och ni kommer förhoppningsvis se mig i 5 olika dansstilar: Balett, Jazzfunk, Streetdance, House & Hip Hop och i flera stilar så kommer jag att dansa flera koreografier så det är bara att skrika till så skaffar jag biljetter till er, det kommer verkligen bli roligt!


Biljetter kostar 100/st - 50 spänn för de under
13 års ålder och man kommer antingen klockan
12.00 eller 16.00 och showen håller på i 1 & ½ timma!
  

Är så jävla pumpad alltså och att det är på Estrad/ Folkets Hus gör mig bara så flippad och nostalgisk för där uppträdde jag när jag var yngre från 9 till typ 15-16 års åldern och jag vill så börja uppträda igen!  En annan sak som är skitrolig är att våran YF grupp ska uppträda på Skansen under "clown-näsans dag" den 7.e Juni - Tänk va coolt, att få uppträda på skansen! Visst det är ju knappast som "Allsång på Skansen" men ändå  ;D 

Sen finns ju som sagt även uppträdandet under Nykvarns dagen den 6.e Juni så kom gärna då också  :)  Har alltid velat vara med i ett s.k "dance crew" och även om detta inte är ett crew så är det ändå så jävla roligt och vi ska komma på ett namn till våran grupp på begäran från Skansen folket, miihi*

Men skriv en kommentar i bloggen om ni vill ha
mer info om själva dansshowen eller om biljetter :)

CHESTPIECE TATUERING ?
Sitter och funderar på eventuella tatueringar..
Vill jätte gärna göra ett chestpiece, alltså på praktiskt
taget hela området ovanför bröstvårtorna och jag har alltid
haft en röst i mitt huvud som säger att jag ska göra ett
porträtt utav älskade bror så satt och skrapade ihop en bild
på Photoshop.. får se hur det blir  :)

LÅÅNGT INLÄGG! ORKAR NI ?

Go kväll  :) 


I've had such a marvellous weekend!!  YES!  Har haft en riktigt bra lång-helg.. Så tänkte köra med lite punkt lista:


Torsdag:  Mösspåtagning på schemat.. hade mösspåtagningsceremoni i skola med tävlingar, tal o.s.v vilket var skit roligt. Vann en "danstävling" där jag vann en underbar "Igel-tröja" heehe, kommer säkert upp en bild på den när jag väl får den av en kompis :)


(
Vi vinnare )


Mösspåtagningsfesten skulle ha ägt rum på Gyllene Cirkeln i Stockholm för mig men eftersom jag inte kom in där p.g.a en riktigt uppblåst vakt så drog jag och kussen ( som inte kom in ) och ca 10 andra runt i Stockholm och hamnade tillslut upp på klubben After i Gamla stan.. grymt skön kväll tillslut som slutade upp med att man fick enorma flash backs från förra sommaren: Där stod vi som alltid - klockan 5 på morgonen på Södertälje Central medans dagen blev ljusare och ljusare, vi blev tröttare och tröttare och vi såg ut som om att någon hållt oss vakna i 1 vecka samtidigt som vi lovade och svor att aldrig åka nattbussen igen.. förens nästa vecka då allting hände om igen!  HAHA!
 • Underbara tider... underbara tider, heehe.

Fredag:  Vaknar upp med en mun torr som en öken och en kropp seg som en gummiråtta.. men idag så var det middag på schemat hos älskade Lenita med Jessika, Lee, Viktor och Nikita  <3  Kärlek till alla dem!  Blev den mest lyckade middagen någonsin ( vi brukar ha julmiddagar men den blev aldrig av i år så det blev nu istället, skit fin tradition )  Victor och Lee hade gjort dessa underbara "mosarella/vitlöks-osts/tomat-baguetter" till förrätt som smakade så jävla underbara! Plus en en jätte god sallad med feta ost * Niklas älskar *. Lenita och Nikita hade gjort spagetti och köttfärsås som 1 varmrätt och även gjort biffar och croketter + babaganush röra - OH LORD HAVE MEEERCYYY DET VAR SÅ GOOOTT!!! Och Lee och Viktors sallad funkade verkligen perfekt med resten.. Sen var det min tur att få göra efterätten vilket så klart var min kända BANANA SMASH!!! ( Jaaa Marina, du ska få smaka.. heehe ) och jag måste säga att det var dem bästa jag någonsin gjort och dem blev så fucking lyckade alltså!  Alla verkade uppskatta dem och jag vet nu att jag bara måste skaffa en glass-skopa som Lenita har hahah  x)  Värsta high-tech i jämförelse med min ghetto skopa haha!

Sen slutade Jessika upp hela dagen med att hon hade stått för drickan som serverades under middagen och snackset efteråt, ett perfekt avslut på det hela :)  Vi hade även en frågetävling om oss allihopa, 10 frågor om alla - sammanlagt 60 * yiiszes *  Men tackar för en helt underbar middag med underbaraste människorna, vi måste deffinitivt göra om detta  ;D


Lördag:  Upp klockan 09.00 as always för att dansa. Alltså det är ett riktigt helvete att vakna upp men när man är där så känner jag alltid bara: haha, ni andra sover men jag tränar  -  jag är så duktig, Haha! Men så det gick helt ok som vanligt.
Där efter vardet bara att dra hem och somna i 2 timmar och sedan vakna upp med fetaste sen-draget i vaden - JIISZEESS!! PAAAIIN!!!  "Sträck ut beeneeet" ropar morsan medans jag försöker hitta något hårt att kasta mot henne hahaha!! Hur faan ska jag kunna sträcka ut benet när jag inte ens kan röra kroppen för att den är i chock hahahaha  x)

Morsan säger alltid att jag ska försöka tysta ner mig när jag får sen-drag för jag skriker som ett psykfall men skriker bara tillbaka: låt grannjävlarna komma så ska jag sätta en kniv i deras vader så ska vi se hur tysta dem är!! Heehe..
Detta är då en vanlig dag i Niklas liv hahaha..

Men senare på kvällen så fortsatte det som vanligt. Visste att jag skulle jobba på söndagen så bestämde mig för att göra något litet bara så jag och morsan drog till moster min ( ensamma, eftersom syskonen var hos kussen ) där vi fikade och hade en liten vin kväll som alltid! Alltså jag absolut älskar att vara hos min moster och ha såna kvällar.. man bara sitter och pratar, pratar och pratar samtidigt som man dricker underbart * oftast ungerskt * vin! Så jävla underbart, slår faktiskt de flesta festerna alltså.. för mig så är det bara himelen!  Det är då som man verkligen kan njuta av vin också, är inte samma sak på en klubb liksom.  Så sedan drog man hem, välmående och glad hehe  ;) 

Söndag ( idag ):  Började jobbet 10.00 och sedan till 16.00 vilket senare blev 18.00 för en kollega frågade om jag kunde rycka in 2 timmar extra, sure sa jag!  :)  Min dag innehöll typ att åka ut med några boende till en stuga vid sjön där vi fikade i skogen och satt i solen på en veranda, kom hem - gjorde mat till vissa av dem och damsög sedan hela huset sen var jag klar för dagen! Hahah sånt jävla soft jobb alltså, älskar det!  Enligt min kollega så anser hos också att jag ska ha sommarjobb så ah, känns mycket bättre på den fronten.. kanske blir en Ungern resa trots alls  :)  YEAAJ!

Samtidigt känner jag mig verkligen trygg där.. jag vet att jag borde vara en prioritering bland vikarie personalen där, jag vet att jag är bra på det jag gör och jag vet att alla gillar mig där! Det är inget jag behöver vara tyst om för det är så det är och jag älskar det, jag har verkligen hamnat rätt  :)  Så det känns ju verklige roligt..

Det sämsta som hänt under helgen hände väl för 1 timma sen! Min engelska lärare ( som jag inte vet om hon hatar mig eller inte, hon har bara mycket otur vilket får mig att hata henne ) berättade att tiden jag hade avsatt för att göra den sista redovisning för var i tisdags. Jag hade inte ens fått ett mail ?!!? Liksom det är sånt skit.. så sorry men det blir ingen praktik imorgon för ska fan göra den dära redovisningen nu så fort som jag blivit klar med det här inlägget  ;) 

Vi hörs senare.. har tusentals med saker jag vill dela med er, om det blir något.. det får vi se  ;) 


KOST.. END!

Hellu bloggen!
It stops right here, right now..


"Mmm.. och din blogg har blivit såå tråkig"  -  den kommentaren fick jag utav min kompis och faktiskt.. hon har rätt! Min blogg har blivit skit tråkig p.g.a allt detta jävla kost snack och JAG har blivit tråkig, usch. Tycker inte om det alls så nu skriver jag det sista om kosten här: jag har levt så jävla onyttigt den här helgen ( kanske inte 100% men ändå om man jämför med kosten jag gått efter ) och jag börjar nog se hur detta kommer sluta med att jag lägger ner kosten.

MEN! En sak t.ex. är att jag dricker inte kaffe med socker längre vilket är ett steg framåt och jag gör hellre så att jag försöker trappa ner på saker istället för att gå cold turkey bara för det funkar ju liksom inte för mig. Jag är för förstörd av sockret för att kunna göra det haha.. usch, snälla Marina. Be nice to me  x)  Får skuldkänslor när du börjar prata haha, du får inte göra så mot en sån förstörd människa som mig hehe! 

Och NEJ! Jag tänker inte börja gluffsa i mig massa saker bara för det nu.. tillåter mig själv mer saker bara, men mindre än vad jag tillät innan jag började kosten!

/ Tack för mig  ;) 

RSS 2.0