SÅN SKÖN KÄNSLA!!

Shullululu!
.. the "niklas-mood" is slightly coming back.


Ok, SSK som vi alla vet suger. Men fyfaaaan va ja grät av glädje igår när vi inte bara vann vår första match i elitserien utan vi vann mot LHC också - YES!!!  Alltså jag säger bara: låt oss packa ihop elitserien nu och gå till slutspel på en gång!

Saknar vår mullis jätte mycket, jag vet att du var bland oss men ville ha dig brevid mig så att du kunde krama om mig med din bamsekram samtidigt som man ser pucken flyga in i nätet.. älskade bror!

Efteråt så blev det i alla fall lite efter krök hemma hos Gustovich. Riktigt trevligt alltså, däckade typ i hans säng så det blev att man drog därifrån vid 09.30 tiden. Stackarn, han fick dra ner till Kotten som bor under eftersom han inte hade någonstans att sova haha  x)  Hans 2 soffor och säng var ju paxxade haha, men det uppskattades i alla fall att han lät en sova.

Efter det drog man hem och sov till 14.30 innan man drog till farmor och farfar och fick i sig lite käk, hehe. Kan alltid lita på farmor  ^^  Så nu sitter jag här hemma, har just druckit upp ett glas kaffe och käkat de underbara äppel/kanel muffinsen jag gjorde häromdagen.. fyfan va goda dem är alltså! Ska hoppa in i duschen om en liten stund för ska till Heron sen med Athra och Therese och väl där så möter vi upp Emanuel för att se premiären för The Final Destination - 3D, Yeaaaj!


SKOLNOSTALGI - INTE ROLIGT!

Waaazuuup!!
.. what yo dooooin' ?!!?


So.. tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg dedikerat till Ms.G från Igelsta  ^^  Var på besök på Igelsta idag och daaaym! Alla bara: vem är du ? vad gör du här ? Vad ska du göra ? VADÅ VAD SKA JAG GÖRA ?!!?! I beloooong here, jag har gått här längre än vad du har  x) 

Nej så det var en lite udda känsla.. liksom att det inte flöt på utan det var mest känslor av nostalgi * blööää *
Var där med Salle och svär alltså jag älskar honom, det fick mig verkligen att sakna skolan: liksom saknar att ha alla underbara människor runt om än 24/7. Samtidigt blev jag fett irriterad, vem går till skolan på en fredag ?! HAHA! alla hade dragit hem liksom så vi har bestämt att dra tillbaka dit på tisdag eftermiddag  ;D 

Salle och jag var lite jävliga och snodde lite mat men nu, snälla Igelsta personal - framför denna önskan till köket:

Bara för att det är en köttsoppa så är det inte Gulash!!!

Men det smakade gott i alla fall.. sheeeeet! Jag saknar verligen skolan asso  :( Men ikväll då - Underbart söta Emanuel kommer hit för mys, blir Boat Trip + Sister Act 2 + vin och lite snacks - yeaaj! och imorgon blir det dans träning på morgonen ( 3 & ½ timma *pust * ) och sedan kanske utgång i Stockholm.. får se hur det går, är verkligen så extremt sugen på att få en liten buzz i huvudet  ^^ 


EARLY MORNINGS

Have I gone coocoo ?
... 'cause I'm loving the early mornings.


Så nu är jag hemma. Vart på info-möte för SOC och ah, sorry för dem som jobbar där men daaamn! You totally feel like a failure when you're there * suck *.  Men jag måste erkänna att jag älskar ( just nu i alla fall ) dessa tidiga mornar, alltså för jag hatar verkligen att behöva sitta hemma. Att inte ha någe pengar att göra något med o.s.v. Så idag fick jag gå upp 08.15 och det kändes helt ok :)

Hatar att vara så sysslolös.

Men idag på planeringen så är det att vid 13.00 åka ner på stan för att käka lunch med söta E, vi ska testa på det nya stället Taco Baren som öppnat nere på stan och ska vara med honom tills han börjar jobba. Sedan blir det Streetdance och Balett för hela slanten, hela slanten förutom mig. Jag var ju på workshop igår där vi hade Cherie Hampton som gästlärare och daaaym! That girls is fiiiineee..

Men seriöst alltså, hon är grym på alla sätt. Hon ser ut som den vackraste ängeln men när hon börjar dansa så får hon en attityd som liknar: i'ma fuck u up with this hiphop!  Så jäkla awesome, hennes kerografi var verkligen out of this world! Så grym och så jävla svår.. men det värsta var inte det. När vi började så ville hon köra styrka med alla och SHIT jag har aldrig pressats så hårt. Det är därför jag inte kan dansa idag, har så ont i kroppen och har tyvär slitit på nacken så kan inte röra mig typ. Jag har aldrig typ förstått mig på hur fan man gör ordentliga sit ups så jag håller på och spänner nacken hela tiden så idag har jag ont i nacken och käken.. all hell breaks loose när jag försöker jäspa liksom  x)  Så ah..

Just nu sitter jag och får lite ångest, ska vi verkligen testa Taco Baren ? Tänk om det är dåligt så kommer jag ha slösat 70;- på något bajs och jag är verkligen sugen på Nancy's taco haha! Så får se om jag kan övertyga Emanuel att skita i den dära Taco Baren och testa den någon annan dag * fniss fniss *

HOLLA'!!


VINNIE THE VINO!

En myskväll med ljus tända, nära och kära och ett glas vin.
... kan det blir mer perfekt ( ? )


Så, nu hade jag ju då tänkt lägga upp min top-4-lista-på-vita-viner och som sagt: den är inte alls extremt utan detta är typ riktiga basic fruktiga viner som alla praktiskt taget dricker eller gillar men jag har trots allt haft folk som frågat "vet du vad man kan dricka för vitt vin på en tjej middag för jag dricker typ aldrig vin ?". Inte för att jag är känd för att dricka vin utan det är mest frågor på måfå så då tänkte jag, ahmen då kan jag ju kanske hjälpa ändå. Alla viner är "frukt-viner" så detta är mer ett urval inom den kategorin  :) 

  • Chapel Hill Rhine Riesling Sauvignon Blanc :

    Den typ absoluta! I vått och torrt så finns den alltid på mitt bord och det är den första jag verkligen gillade. TACK MOSTER FÖR ATT DU INTRODUCERADE DEN FÖR MIG  <3  Att den kommer från Ungern ( tror t.o.m att den görs typ 1 mil från mitt hus hehe ) är ju såklart för mig ett mega plus, kultur + hemmakärlek och liten buzz i huvudet är ju perfekt. Fruktig, godast ljummen då smakar den mest. Smakar väldigt druvigt, päronaktig och söt. Box är det ultimata: 3000ml, 169;-
  • Husets Spanska Vita

    Jätta gott vin när man inte riktigt har för höga krav eller för tjock plånbok, om man bara sitter hemma eller bara ska sticka iväg någonstans lite snabbt. Spanskt vin med smak utav äpple och päron, väldigt fruktig smak. God "mellankylig", ståendes i svalen. Priset är även ett utav plussen: 1000ml, 52;-
  • Black Tower Rivaner

    Fruktig eventuellt ett litet inslag av surhet! Ska serveras kyld, inte iskall eller ljumen - Bara plain kyld. Denna är ny för mig men jag blev förälskad på en gång, jag vet inte om jag kanske hade käkat en massa salt just innan ( cupcakes.. hmm, de är väl sött om något ? ) men det blev som en frukt explosion i munnen. Tips: Vill ni verkligen framhäva fruktigheten i ett vin så käka något salt innan, jag älskar oliver vilket är väldigt salt så att dricka vin efter att ha käkat oliver ger en stor kontrast. Tror dock inte att man ska käka rent salt, det kan nog förstöra vinet lite, käka hellre något med salt i smaken och inget som fastnar i tänderna för då kan smaken från det du käkat förstöra vinet. Box, 300ml, 179;- 

  • Guntrum Riesling

    Riktigt söt, inte alls sliskig men slinker ner lika lätt som läsk - väldigt uppfriskande. Farlig om man inte tänker på att det faktiskt är vin. Som Black Tower ska denna också serveras kyld. Drack denna för en vecka sen och som BT så blev jag förälskad, och kan säga att glasen slinker ner ganska lätt. Så det ska man akta sig för  ^^ 



    ( ikoner o.s.v är från systembolaget.se, allt för att göra valet lättare för er )


MUSIK TIPS

Maria gracia plena..
ave, ave dominus.. dominus decum.


Hallo everybody! 
Ja, jag sitter och skriker lungorna ur mig till Celine Dions cover på Ave Maria >tryck här<
and I'm loving it  :) Sitter även och bombar Kylie Minogue's nya låt Like a drug ( längre ner i inlägget ) för vi började med en koreografi med Jazzen på den låten igår och jag älskar de  ;D  Låten är väldigt "Girlyliscious" a.k.a "Pussycat Dolls" aktig >tryck här< vilket som många vet är lite Stripper-on-the-down-low vilket den lilla slampan i mig älskar, hootch it out bitch!

Så jaap, just nu mår jag fin fint. Idag vet jag dock inte vad jag ska göra, blir nog att ta det ganska lugnt. Måste komma på minst 2 låtar tills imorgon som jag vill göra ett solo till, ska då ta med dem låtarna till dansen imorgon och ha som ett utvecklingssamtal med 2 lärare och prata om vilken som är bäst o.s.v, allt detta inför våran dansuppvisning nästa sommar - yes, vi har redan börjat med det  ;)  Så it's gonna be fierce och när föreställningen väl drar igång så kommer jag ha berättat de för alla och då ska ni alla komma! :)   

Kommer satsa som en idiot alltså, ska verkligen försöka utvecklas!

Men i alla fall, blir väl som jag sa till att ta det lugnt ikväll med ett glas vin i handen: sheeeet har hittat bästa vinerna som är så extremt goda. För dem som dricker vin så äre typ det vanligaste men ska ändå lägga upp en topp 4lista på viner för er som inte är så vana med vitt vin  ;) 
Att sitta själv eller med familjen och med ett glas vin i handen bara är så jävla underbart, det slår seriöst mycket! Jag är verkligen en sån person som uppskattar lugnet med familjen o.s.v.


Fick även hem filmerna Sister Act 1 och 2 idag (En värsting till syster) och är så grymt glad för det, vann dem ju på Tradera.se och varför jag är så glad för dem är för att dem har slutat säljas på nätet. Filmern finns bara i den upplagan att man köper 1 fodral med 2 skivor i och jag vill inte ha så och för 100;- , vilket är ingenting, fick jag då båda två - YEAAJ!  Vill se filmerna ikväll men inte själv för vet att det finns så många som vill se dem med mig men är inte säker på att någon utav dem kan just idag. Så antingen kollar jag själv och kollar sen med de resterande folket hehe eller så väntar jag bara till en bättre dag  ;p  We'll see later what I'll choose..   

Men just nu tänker jag ta det lugnt.



 


UNDERBAR KVÄLL MED MARINA!

Hungarians does it better..
Pannkakor FTW!


Hellu  ;D  Kom hem för ett tag sen från älskade Marina.

Hade inte träffats på över en månad så nu blev det äntligen av och med lycka! Vi hade planerat att göra "palacsinta's" vilket är pannkakor på ungerskt sätt och det gick som det gick. Det är jävligt lurigt det där så man ska helst ha gjort det ett tag innan man får dem som dem ska vara (farmors är bäst) så det slutade upp med att vi satt där med underbart goda vanliga pannkakor typ, fast lite bättre bara haha.

Sen under och efter maten så pratade heeelaaa tiden, mycket att ta igen och mycket killsnack! Var lite svårt där att försöka komma ihåg hur många dl mjöl man hällt i bland allt snack hehe  ;p 

Sen efter att vi låtit pannkakorna lägga sig ner i magen och efter en massa prat så bestämde jag mig för att komma igång med Banana Smash'arna som Marina har bönat och bett om att få smaka på under flera månader haha och jag kan ju säga att dem blev lika lyckade som alltid och hon älskade dem, whooo doesn't liksom!  x) 

 

Så där låg vi i soffan helt förstörda, fast på ett bra sätt. Snackade, jag överaskade Marina genom att visa henne att jag kan sjunga på arabiska hehe och vi satt och kollade på massa patetiska människor på YouTube (Göteborgs Stoltheter, Kissie, KrilleBooi ) och usch, va man kan skämma ut sig själv alltså!  Men men, deras val.

 

Så det här var en grymt lyckad kväll, synd bara att hon skulle jobba imorgon för annars hade jag fan dragit med en tetra ( haha, tiderna har ändrats.. flaska är oldschool ) - tetra vin och druckit lite utav hennes alkohol som hon fick med sig från Serbien.. another time baby, another time.

 

Men så imorgon är det i alla fall planerat att jag ska upp vid 10 för att sedan åka ner på stan för att käka frukost på älskade Nancys med kusinen  <3  ( PFFF! Som om att jag bara har en liksom.. haha )


TIRED, YES!!!

Frustration, frustration, frustration.
My day.


OH-MY-GOOOOD!!!  Jag har aaaldriiig svettats så mycket som jag gjorde idag, damn!  Dansat 3 timmar: first Balette then Streetdance, jeeeesz.  Men, jag måste erkänna att jag mådde fett bra efter baletten idag.  Inte rört på mig under hela fucking sommaren och att nu bara få köra mega-stretching-passet. för det är fan va baletten är då vi verkligen ser till att stretcha.. våran balett lärare kör verkligen hela kroppen - älska.

 

Känns verkligen som om att någon har trampat på hela min kropp, hehe  x)  Men men.. annars äre helt ok. Jävligt jobbigt dock att behöva vara hemma hela dagarna, asso damn! Skit tråkigt att inte ha något jobb, jag vill jooobbaa!! Få rutin, jag vänder på dygnet på liksom 5 sek så fort jag är ledig fan, usch. Så vill ni ha städat i eran lägenhet så städar jag gärna med endast förkläde på mig, I'm desperat, I'll even bring my own apron! 

 

Har även klippt mig idag och som vanligt vet jag inte om det blev bra förens imorgon eftersom min älskade Donni på Hairfashion Academy klipper underbart men inte stylar som jag vill så jag får se imorgon om det blir snyggt efter att jag stylat det  ;)  CHI-CHING!  


RSS 2.0