UTGÅNG ?

Tjeena hallå.


Så nu sitter jag här på jobbet igen, skriver här nu bara för att jag sitter och väntar på att min underbara pizza ska bli klar som ligger i ungnen så att jag kan få käka haaha, är skit hungrig.
Vad händer annars i kväll da ? Jag vill ut, vet inte varför jag har detta draget men känner bara att jag förtjänar att få gå ut liksom  ;p  * wierdoo *  Det ända tråkiga är att de flesta inte kan eller vill gå ut. Ska ut med Carro och eventuellt Chips. Har snackat med Tessi men hon vet inte än eftersom hon jobbar imorgon, skulle vara grymt roligt annars om hon kunde följa me - ju fler desto bättre  :) 

Det är ju typ "Club Virgin Night" på Stanleys  ( Varför heter det Virgin ? ) vilket innebär att man inte kan komma dit tidigare och komma in gratis vilket suger lite.. orkar inte spendera en hundring bara på entré. Men vi får se hur allt går, fortfarande typ 4 timmar kvar innan jag slutar ( 21.45 ) så det är ju ingen brådska precis. Tror ändå att jag kommer fixa mig lite här på jobbet innan jag drar  :) 

GAY, STRAIGHT, BI, TRANS - WHAAAT EEVAAA!!!

We're here, we're queer - GET USED TO IT!


Har just suttit och kollat på ett Tyra Banks avsnitt på youtube ( youtube is your friend ) som hette: "Being Gay Is Hard". AMEN! Tycker så jävla synd om vissa som måste gå igenom detta för ah, nu vet jag att det finns vissa som läser här och inte vet om detta men jag är 100% öppen och har vart det sen jag var kanske 16 och det är i alla fall att jag är bi.


JAG ÄR BISEXUELL!


Alla mina vänner vet, mina föräldrar vet, min familj vet, min släkt vet - alla vet! Jag har ingen att oroa mig för på det sättet att jag inte kan vara mig själv för jag vet att jag är älskad - älskad för den jag är och inte för den folk tror jag är och jag har kommit till den punkten i mitt liv, och jag har levt där länge, där jag inte behöver en person vid min sida om han eller hon inte accepterar mig.

Ändå lever jag i fara.. "Gay is the new black" sägs det och det är sant.. vi blir retade, pushade, trackade på, misshandlade och diskriminerade. Varför ? I en tid som denna ?  -  Världen har utvecklats men vissa personer har stannat kvar och det är sorgligt.

Jag har haft en sån enorm tur att jag inte haft någon, inte någon som haft problem med min läggning.. jag har inte haft någon som sagt upp bekantskapen eller så och jag har aldrig blivit påhoppad för de heller men varje dag blir killar och tjejer det. På hoppade för något som du inte kan undvika, för om du ska läsa en sak i den här texten så läs detta: man väljer inte detta, jag har aldrig valt och jag skulle nog aldrig göra det  -  jag är stolt över vem jag är och har inge problem med det alls, men ingen väljer något sånt här självmant. Jag trodde att jag skulle växa upp, få en massa barn med en kvinna och leva lyckligt så ingen får komma till mig och säga att man väljer det för det gjorde fan inte jag och jag säger oftast att jag är gay för jag föredrar killar ( och ni killar som umgåtts med mig men inte vetat om detta - NEJ JAG ÄR INTE KÄR I ER ) men jag är fortfarande atraherad utav tjejer och sånt.. men jag föredrar killar.

Jag har som sagt aldrig fått någon emot mig förutom ord och vissa ord sårar mer än slag och ord har jag fått ganska många av, men inge som riktigt nuddad mig. Men jag kan vara jävligt kaxig, lite för kaxig för mitt eget bästa och jag är ändå inte, enligt mig själv då da, en stereotypisk bög. Jag går inte runt med handflatan i luften, talandes som om att min tunga skulle vara lam och jag börjar aldrig att flirta och sånna saker med en kille som inte visar 100% intresse MEN jag kan vara bitchig och jag går faktiskt och är orolig ibland för att gå hem själv under natten o.s.v. Jag kan bli påhoppad, fel ord och jag kan vara död. Folk har blivit mördade för mindre för eftersom jag inte bryr mig om vem som får reda på min läggning så är det även lätt att ALLA får reda på det.

Så alltså vet inte riktigt vad jag vill säga med den här texten, ville bara få ut det liksom.. och jag lovar er att om ni vill fråga något så kommer jag svara så länge det är en logisk fråga för hellre att ni frågar en konstig fråga än att ni går runt och antar att jag är konstig. Ni får även jätte gärna skriva någon liten kommentar att ni läst liksom, så att jag vet att något läst och förstått  :) 

VARFÖR ?

OOH!!
Nu kom jag på en sak som jag satt och funderade
över igår och måste bara få ur mig det sen är det klart..


Igår på SSK - Djurgårds matchen så började alla i SSK's hejjarklack skrika: 1 match av hundra, Ja ni ser 1 match av hundra.... why ? Det skriker man liksom när man förlorar och menar att: ni ser bara denna, vi har vunnit på fler.. men va fan skriker man de om man leder ? Med ganska ok poäng också.. helt förvirrande för mig asso men det kan ju vara för att jag är så jävla trött också, kanske tänker ologiskt.


TIRED AS HELL

Jag kommer soooomnaaa.. seriously, jag är döds trött men inte fan vill jag somna klockan 9 på en fredag liksom, duuuh!

Sitter och kollar på Let's Dance med morsan i brist på annat, blev inge utgång idag.. skulle nog inte klarat det heller, hade nog deckat på en gång. Men imorgon förhoppningsvis men faan, har inge pengar på mobilen så kan inte skriva till folk - ni som läser detta, you know who you are - fornhöjdsbarn, vill ni dra ut imorgon ? Stanleys ?

Apropå Stanleys.. en bild från i lördags  (^^) 

HAPPY

Good day, very good day  :)


Yeap, kom hem för en liten stund sen från jobbet - en helt ok dag med ett väldigt bra slut. Imorse när man kom till jobbet så var man ju helt förstörd, fan får aldrig vara så igen.. jag slocknade liksom till i kanske 1min sekunder när jag satt och väntade på att kaffet skulle bli klar, FYFAAN om någon hade kommit in i rummet då  -  Thaank you GOO.. dude.

Men i alla fall, det var bara 1 som var hemma idag på boendet  ( hennes lediga dag ) sen vid 12 så säger min kollega: ah, nu drar jag då.. huh tänker jag ?!!? Ah då slutade tydligen hon då och jag skulle vara ensam på jobbet i 2 & ½ timma tills Linda kom och tog över passet.. COOLT! Haaha.

Har ju vart ensam förut så det var ju no big deal liksom, men ändå soft liksom och hon som var kvar hade fått frukost och så, så det var inte mycket att göra. Slutade upp med att jag gjorde lite tvätt, lät henne sitta och kolla på någon Vikingarna Tour DVD medans jag satt och fortsatte läsa på boken jag läser.. JAG ÄLSKAR BOOKEEEN! Även om den får mig att känna mig patetiskt och ensam efteråt men vad gör det..

Slutade ju 3 och Linda kom halv 3 så hann snacka lite med henne, fika lite och så sen drog jag - kom ut några meter och tog sen fram busskortet.. kände hur solen värmde och bara: neej, jag ska fan ner till stan! Kände mig så jävla glad, nyttig och jag hade Whitney Houston´s - I will always love you, i öronen så jag gick med raska steg  xD

Fick ju även lönen igår som jag nämnde förut så är såååå sugen på att gå ut och festa och faktiskt på att köpa saker - inte vanligt skit utan saker man måste ha i framtiden: tallrikar, muggar, inrednings shit - piff piff och lull lull FTW! Hear the gay man talk.. Är skit taggad på att flytta, har inte tänkt göra det inom närmsta tiden men ändå liksom  :)  A girl can dream can't she ( ? )

See Ya Later, Fan va glaa' jag är  (^^)

SSK FTW!

Ingen uppdatering igår för hade verkligen no-time-ever!

Nu sitter jag i alla här på jobbet och har svårt att hålla ögonen öppna * please oh please don't let me fall asleep * Dagen gick igår gick till på det sättet att jag började jobbet 09.00 och jobbade till 15.00 * iiinteee en lugn dag kan jag säga, mådde skit * och ah, sen vid 15.00 slutade jag och hade planerat att träffa Carolina på stan för att käka och umgås för att jag skulle jobba igen klockan 18.00 och häär är de trickiga:

Jag hade en bussremsa med 2 stämplar, en som jag åkte TILL jobbet med och en som jag åkte FRÅN jobbet med. Så när jag slutade jobbet så gick jag ner till stan sen gick jag tillbaka till jobbet ( för att gå på ssk match med en utav de boende ) och med hans kort då så åkte jag runt till Scaniarinken o.s.v och sen när jag kom tillbaks från matchen skulle jag ta min sista stämpel och åka hem..

När jag sedan får reda på att allas lilla Carro ligger hemma och sover p.g.a tidigare fylla så inser jag att jag är ensam och fast nere i centrum.. vad fan ska man göra ? och det jävliga var att absolut alla var upptagna så tillslut så sket jag i allt, satte mig på Nancy's själv och började plugga. Käkade såklart också, det var D-E-A-licious!
Satt mig ner och skrev noteringar angående en bok jag läser i Engelska B - Rainbow Boys av Alex Sanchez, en skit bra bok! Den borde ni verkligen läsa. Det är en romantisk. glatt-pirr-i-magen bok fast kärlek mellan killar.. älskar den ;D 

Så ja, sen efter 3 timmar drog man sig tillbaka till jobbet för att gå på ishockey.. hoppet var ju inte riktigt på högvarv det heller. Var ju glad över att äntligen ha tid att få gå på en match men SSK har ju inte precis spelat så jävla bra på sistone men de är här som ett fett á la Tony Irving MEN kommer in  (^^) DEM VANN!!!!

Dem vaann över Djuurgååårdeen!!! Haaha, skit roligt. Var en underbar match och alltså jag har ingen aning om själva sporten ishocket utan vet mer vart lagen kanske kommer ifrån och att det betyder mål om pucken är i nätet liksom haha, men jag tyckte verkligen att dem spelade bra igår! Dem passade varandra skit bra, inge jävla klantigheter där dem missar pucken eller ramlar medan dem ska skjuta iväg pucken o.s.v. Utan dem passade varandra skit bra, jävligt bra teamwork och dem var ! Svensk ishockey är ju lite små fjollig så där att man inte får ens toucha varandra utan att bli utvisad men det kändes som om att både Djurgården och SSK verkligen ville detta och samtidigt tillät lite mer ruff-stuff.
  • So YEAJ! Mer av detta vill vi se..

Men samtidigt vill jag inte ta ut något i förväg för vi vann faktiskt första matchen med Britén också och trodde att han var någon mega gud som skulle vända hela skiten men ah, det gjorde han ju inte.. han tröck ner dem lite längre ner i skiten * inte bara hans fel dock * så efter det gick alla runt med bajs i ansiktet!

Så vi får allt ta och se hur detta går.. hoppas gör man ju alltid dock.

Är även så jävla glad över en sak och det är att jag fick hem lönespecen igår för Januaris svett och tårar och YES! Den täcker hela min första dansavgift * Niklas är skit glad *. Har vart så jävla rädd att pengarna inte ska räcka till men första månaden kommer ju funka i alla fall :) 

Sorry att bloggen fått lida lite men efter sportlovet ska det nog funka igen * även om livet är jäktigt *
Puss & Kram på er..


PREPARING FOR WORK

God morgon natt!
.. så känns det i alla fall.


Vaknade nyss och håret är i det dära tillståndet där de ser helt ok ut och jag orkar verkligen inte duscha för det kommer verkligen minska på min tid då så sitter nu med té och en macka här men liksom 1 & ½ timma innan jag ska åka men kan inte heller sova för kommer vakna upp skit trött då säkert ( är någorlunda vaken )  -  vilka problem men har asso ( ? )

Idag blir det jobb till 15.00 sedan ner på stan för att träffa Carolina sen jobb igen faktiskt men till en ishockeymatch mellan.. har inte kollat än.. öhuum.. SSK & DJURGÅRDEN!
Detta är faktiskt en grymt soft del utav mitt jobb. Har en boende som tycker om att gå på ishockeymatcher ( SSK såklart ) och då blir det så att jag får följa med, kommer in gratis, får oftast käka en hamburgare och jag får betalt för hela stunden på ca 4 timmar på samma sätt som om att vore på jobbet  -  är inte det ganska soft ? Haaha, tycker jag i alla fall..
Den dära must-have-hamburgaren som jag alltid köper när jag är på match kostar även bara 17;- för mig.. För om jag är ute med en boende och dem vill äta, så kan jag köpa mat också och det ända jag behöver betala är då 17;- så betalar jobbet resten  - MY KIND OF DEAL!

Så det är ju svårt att inte uppskatta sitt jobb haaha  xD

Nej men seriöst så är det verkligen ett underbart jobb och jag har älskat varenda minut där sen jag började i Augusti. Igår t.ex. var en helt underbar dag. Jag jobbar då på ett boende för utvecklingsstörda - och igår så var alla de boende jätte vakna i huvudet, man fick liksom se dessa personer som ibland kan vara helt okontaktbara gå runt och prata hur mycket som helst. Jag gick runt och log konstant för det är verkligen något som man mår så jävla bra av!  ;D 

Detta är verkligen ett jobb som ger tillbaks 3 ggr det du själv ger ut  :) 

Sen så är mina kollegor ganska underbara också, speciellt Sofia och Linda  <3  They're deffinately love!  
Nu ska jag fan ta mig ännu en kopp med té * addicted *

RYNKOR - ACCEPT OR DIE STIFF-FACED!

Age can be a beautiful thing..


Såg en reklam idag på jobbet, en reklam för hudkräm och kvinan sa då: är du som mig att du kommer göra allt för att få bort dina rynkor ?  Vaa duuuuuum..

Alltså hur kan man göra så många fel på en och samma gång ( ? )  Alltså för jag fattar det inte, hur ska folket någonsin kunna älska sitt utseende när dem väl blir äldre om vi kommer med reklamer som vill att rynkorna ska bort helt ( ?!!? ) 
Och inte gjorde dem inte bara fel på det sättet att dem sänder ett fett dumt budskap utan även det faktum att om du försöker göra precis allt för att få bort dina rynkor så är inte en liten burk med kräm svaret på era s.k "problem"..

Men jag fattar det inte liksom, jag skulle mycket hellre se dem säga något i stil med: jag vet att jag äldras och jag vet att det inte går att stoppa - men med den här krämen så saktar jag åtminstone ner processen - för rynkor är inget jag kan undvika o.s.v. För inte fan kan man undvika det, alla kommer få det någon gång men jag tycker bara att man kan vara lite mer ärlig på reklamer som dessa och även försöka ta in det faktum att rynkor inte är så fel..

Hur fan ska man tycka att någon är vacker vid 40 om dem inte låter folket acceptera rynkor utan går á-la-Linda-Rosing-crazy med botox sprutan. Istället så kommer folket på reklamerna börja säga: är du också som mig att du gör allt för att se så onormal ut som möjligt ?

Tänk på det ni!

ON WORK

Så, nu sitter man här på jobbet. Har haft en väldigt lugn dag och vet inte riktigt hur jag känt mig för att jobba - kluven, men har jobbat större delen med min underbara Sofia så hon gör jobbet lite roligare  :) 

Har gått runt här och haft massa tankar i huvudet som jag velat skriva ner men nu kommer det jobbiga - att hålla kvar det i huvudet och att sedan hålla kvar glöden att vilja skriva ner det när jag kommer hem.. vi får se hur det går  ;) 
Tror nog att jag ska ta och skriva ett litet inkägg på skolan blogg också när jag väl kommer hem, skriver ju där också * titta gärna

Får nog se till att länka till den sen.
Men nej, nu är det Vikingarna som gäller. Alla har samlats i vardagsrummet för fika och någe Vikingarna Tour DVD * jiiszees, inte min smak men det funkar väl haha *

Hörs senare!

STRESS - SOOO NOT MY THING

Hellu everybody!


Sitter här och stressar lite för missade just bussen till jobbet * daym * men man ska inte gråta över sånt, jag lever i city och här går dem varje kvart  (^^)  * muttrar - förutom när man ragglar ut ur klubben klockan 5 på morgonen för då känns det som om dem går var 5.e timma - muttrar *

Men men, hoppas alla haft en bra morgon / dag i alla fall. KRAM!

SSWOOOSCH!!!

Veckan går snabbt här asso..
Imorgon är det redan onsdag, känns som om att det borde vara måndag liksom.


Bilder finns uppe nu i alla fall från kryssningen.. hade över 300 bilder men bestämde att inte lägga upp precis alla haha.
Dem finns att hitta på bdb  ( tryck på bilden i förra inlägget om kryssningen ).
Usch ska jobba imorgon just därför känns det som om att veckan går för fort, ville chilla lite innan man började jobba men ah, nu blir det 2 dagar av jobb ( hade önskat 5 men ingen kunde ge sina pass ) så får se hur det blir. Kväll imorgon och dag i övermorgon så ska se om man inte kan göra något med kompisarna på torsdag.. Carro snackade om fika :)

Var annars grymt på att plugga nyss men nope - tänkte skriva en bokrecension men kommer inte ihåg vad det var jag skulle skriva: recension, analys o.s.v. Det är ju olika skrivsätt så ah, vill inte skriva och sen få ändra allting. Men påbörjade i alla fall 1 läxa där ja skulle skriva lite om samer. GAMMAL LÄXA! Haaha * Tessi får ångestxD 

Måste bara få visa en bild som jag är så stolt över.. våran kyl på båten.


Var så stolt över den.. proppa igen avloppt med papper så att det iskalla vattnet som du sedan häller där i inte sipprar igenom.. FAN att man inte kan skriva sånna här uppfinningar i CV:T HAAHA!

ÖVNINGSKÖRNING

Hellu Hellu!


Händer hos alla ? Farsan var just här och gjorde min morgon lite bättre, lite trevligare heehe. Käkade pizza till frukost * yeaay, poäng till farsan * så nu är man deffinitivt mät och belåten  (^^)  Farsan och jag snackade även om övningskärning.. har ingen att övningsköra med och det gör mig helt psycho - jaaag vill ha köörkoort! Jag skulle köra med min farbror men han är så överseg.. han ska liksom besikta min bil och sånt men det verkar ju inte hända  :/ 

Så min far har fått en underbar idé att jag kanske ska börja övningsköra på körskola.. han vill bara att jag ska få körkort för sin vinst - Han vill att jag ska hinna skaffa det till sommaren för att jag ska kunna köra till Ungern men det gör mig ingenting, mwuoohaaha.. och eftersom han vill ha det så vill han att det ska gå fort som han alltid vill ( han har inge tålamod )  och samma sak där - det gör mig iiingeentiing! LOL!

Så yeaap, hoppas allt går min väg för jag skulle gärna köra till Ungern, fattar ni vilken status det skulle vara hehe * woopdiiduue *

LOVE IS A WHACKED OUT THING..

Aah, varför är "kärleken" så grymt krånglig för 
?
... orkar inte med de snart.


På kryssningen i alla fall så såg vi ju söötaastee personerna, jag svär jag dog! "Västen" och "Babyface" blev deras smeknamn haaha, ganska logiska smeknamn faktiskt. Men usch asso, det är fan inge kul sånt där för liksom jag gillar oftast mörka killar och liksom  -  hur många blatte killar känner du som är gay/bisexuella ? Inga ? Juusteee..

Så det är liksom bara som en tease oftast, man blir retad - dem är där, dem är snygga som sjutton och dem är utanför ditt område, STORT! Sen att man ser tjejkompisaarna kunna haffa dem killarna lätt gör än inte heller speciellt glad, JA! Jag är avis haaha.. skulle inte du vara ? Mina kompisar är snygga kompisar, dem kan få vilka dem vill.. liiiteee irriterande HAAHA!

Men men.. har nästan börjat ge upp det här med kärlek. Ska nog bli munk, adoptera en massa barn á la Angelina Jolie och typ lägga all min tid på dem som verkligen behöver det! 
Började liksom snacka med en kille - uuundeerbaar, som en ängel från ovan alltså! Sen va händer ? Han var den som tog första stegen och det var han som verkligen ville snacka ( säger inte att jag inte ville, ville jag verkligen men han var mest på liksom )  och han är sen den som slutar höra av sig.. asso helt! Om han hade sagt typ: nej, sorry men jag vill inte träffa dig/ snacka med dig så hade jag bara: sure, du är en tönt men suuree.. Men istället loggar han inte in på msn på över en månad och jag vet inte alls vad som hände.. det som stör mig mest är att han var verkligen en som jag verkligen kunde se en framtid med, jag ville träffa honom, han passade mig perfekt och jag vet inte vad.. men så kommer verkligheten och smackar till dig i ansiktet med baksidan utav handen som också är smyckade med feta diamant ringar så att du verkligen ska se stjärnor.

Usch neej.. vet inte vad jag ska göra. Tycker bara att det är så jävla tråkigt liksom.
Meen men, nu sitter jag bara här och tänker på den s.k "västen".. garvade ihjääl mig när han kom med sina kommentarer  xD  * kommentar som står på bilden *

Aaah fan, ska deffinitivt åka på kryssning igen och då kan man ju bara drömma om att få träffa på någon så skön och fin igen.. även om de är ett riktigt irritationsobjekt rakt upp i arslet!

KRYSSNINGEN VAR UNDERBAAR!!

Wooohooooo!!!
Shullululu på folket..


Kom hem för ca 1 timma sen från kryssningen Galaxy och jag har haft det skiiiiit kul asso ni kan inte förstå: fiiin, fiina killar + billig sprit + underbara kompisar  =  hur kan man gå fel ? you just can't..

Nej men har verkligen haft det så jävla roligt! Jag, Athra, Theresé och Chabo bodde i en hytt medans Carolina och Robert bodde i en egen hytt och detta kommer deffinitivt göras om för en hytt ( en bra hytt desutom ) kostar typ bara 160;- för 2 personer liksom - de är iingeentiiing! Det ända som verkligen kostar är maten, och vi käkade "Dagens Maträtt" ( kunde välja på kyckling med ris eller köttbullar med kokt potatis /potatis mos + massa tillbehörs saker ) och det kostade typ en hundring och för mig passade det perfekt! Gick därifrån mätt som jag vet inte vaaad  xD  Plus att spriten är så jävla billig, i baren också - vem kunde trott ? Priset på praktiskt taget alla drinkar är typ hälften av vad du skulle betalat inne i stan på någon clubb eller liknande.. så vi sa det att vi skulle lika gärna kunna åka på kryssning på dem pengarna som man spenderar på en ute kväll och ändå få mer valuta för pengarna, ha!

Med maten så skulle dock kunna tro att man får ta hur mycket man vill, såg lite buffé aktigt ut men man fick bara ta en gång så ni kommer få se bilder på mina "fat" haaha.. faan får jag bara ta 1 gång så ska jag fan ta på riktigt! Haaha..

Sen var det ju folket.. träffade på en grupp människor från Norsborg, asso vet inte riktigt vad jag tycker om dem. Vissa var skit sköna och vissa var helt cp men asso my gaaaad!
Söötaaasteee personerna fanns ju där, eller "söt som socker" som man ofta fick höra haaha.

.. men seriöst det är fan jobbigt att dra på kryssningen singel för är du ihop med någon så kan du ha kul utan att behöva spana in varenda kille/tjej för du har redan den du vill ha, men om man är singel och ser något fint så kan man fan inte sluta tänka på den personen, man blir cp. Ni skulle hört mig prata i hytten om vissa personer haaha! Låg och garvade som fan när vi väl vid 09.30 bestämde oss för att försöka sova i någon timma           ;p             "Håll käften nu för fan och låt mig drömma om honom, det är ändå det närmsta jag kommer honomHAAHA!  xD   

Sedan vaknade vi 3 timmar senare och bestämde oss för att gå upp.. hade satt mobilen på 2 timmar men tydligeeen, så hade jag vaknat när mobilen ringde > stängt av den och sen somnat om. Detta berättade då Chabo för mig som också hade vaknat och sett mig men sen också slocknat om igen vilket jag inte alls kommer ihåg någonting om  x)  * psycho *
Men fyfaaaan va skönt jag sov.. sov i 3 timmar och det kändes som 10, jag skulle dö av lycka om mitt jobb ringde nu och frågade om jag inte skulle kunna jobba natt för är fan skit pigg  ;p  LOL!

Så detta kommer absoluuuut göras om! Liksom de är mycket valuta för pengarna som spenderas liksom..
 Har inge bilder nu för vi använda Theresé och Athras kamera så blir nog att man får dem senare i veckan. Kommer nog lägga upp största delen utav bilderna på bilddagboken.se istället för här. Men kolla gärna där  ;D 

Tryck på bilden i det här inlägget för att komma till min bdb  ;) 
Hörs allihopaa!

BLUES BROTHERS - THINK!



KUUUULT!!!! Aretha Franklin i The Blues Brothers  - määktiig*

KRYSSNINGS FÖRBEREDELSER

Shuullululuu allihopaa!


Sitter nu här och har duschat, käkat frukost och fixat mig halvt  ;)  Sitter med musiken på max och blir peppad inför kryssningen  (^^)  woohoo! Ska nog ta och göra en liten rosapantern drink innan jag drar också  ;p  * gåre att få en bögigare drink haha *

Men så har vi ju ett födelsedagsbaarn idag också  ;D  SSK fyller hela 107 år idag, YEAAJ! Annars da.. jag vet att SSK har spelat som krattor i år, verkligen skit dåligt.. men vadå ? Jag fattar inte hur folk kan fråga hur jag kan hålla på dem när dem spelar så dåligt - sen när ger man upp något bara för att det inte går som man vill ?

Skulle jag göra det så skulle det finnas många saker som jag inte skulle gjort i mitt liv.. Min brorsa visade mig en sak och det är att man väljer en sida och sen så står man vid den sidan i gott och ont. Han var en utav SSK's största supportrar och han fortsatte att följa dem fastän dem kanske spelade dåligt.. de har bara lärt mig att hålla kvar. Det är inte första gången dem spelar dåligt men det är även ett lag att vara stolt över. Vi har historian och mer historia att vara stolt över kommer skapas  -  all my love to them!   <3 

Igår också da, hade det roligt faktiskt.. det var tema Studio 54 när vi kom dit ( oooooh tänker bara på filmen "Studio 54" med snygga, snygga mega snygga Ryan Phillippe - ofta lätt klädd  (^^)  Niklas njuuteeer  ) så ibland spelades det musik som vi alla ba: wtf ? vafaaan är de här ?  
Men sen kom de oldies som vi alla älskar från filmer som The Blues Brothers - You better Think, Flashdance - What a Feeling och massa andra favoriter som Abba, Michael Jackson, The Supreemes  <3  Kääärleeek!
Så det var en helt lyckad kväll  ;D 

Men nu måste jag i alla fall ta och börja fixa mig.. en timma kvar och har inte ens börjat packa * damn xD *
Puss på er  ;)

Ready To Paarteeeii

Waazuup everybody!

Just fixat mig, tvättat, käkat middag med morsan ( tortillas, latin flavour - yeaay )  och jag vet inte vad.. men nu är jag redo för lite skojj! Ska ner på stan till Stanleys nu med Jessika, Lenita, Nadja & Lee  ;D 

Blir nog en rolig kväll  (^^)

DECLAN GALBRAITH



Det namnet som borde finnas på allas läppar.. jag vet att jag är lite sen men om jag
nu inte hört om honom tidigare så har han tydligen inte fått tillräckligt mycket cred!

Declan Galbraith är i alla fall en 91.a från England och han sjunger som en guuuud..
visst många sjunger bra innan dem komit i målbrottet
( vilket han inte hunnit göra i dessa låtarna jag som jag gillar men whatever )
men vad gör de ? han sjunger så amazing ändå.. här är låten "AN ANGEL" men han har även
andra låtar som jag älskar, sök på "Bright Eyes" "How Could An Angel Break My Heart" & "Tell Me Why"

Jag lovar er att ni kommer inte ångra er att ni lyssnat på honom..
jag knarkaaar hans musik just nu haaha.

ALKOHOL TOLERANS - HÖJD

Gooomooorooon Sveeriigee!  .. eller säger man ens god morgon nu ?
HÄR gör man det i alla fall hehe..


Sitter just nu med en underbar kopp med té... morsan hade köpt hem en massa lös té billigt för att affären ville bli av med de så - good for us! Sitter just nu och driker Äpple/Kanel   -  yuummiie!    Dricker ni té   ?   Jag har forever vart ett kaffe barn och kommer typ alltid vara det, har druckit kaffe sen jag var 3 år liksom men just nu har jag druckit té väldigt mycket på sistone och det är sååå gott  (^^)  Fast jag förstör mitt té med socker och mjölk ( vilket man tydligen inte ska ha ) men det struuntaar jag i * liipaaar *

"African Rooibos" är i alla fall den som jag injicerat i min kropp på senaste tiden och den jag dricker nu är "Apple & Cinnamon" av Twinnings of London  ;)  Lite tips till er som vill testa..

Igår hade jag och Carro det fett nice igår ändå.. det ända som jag blev förvirrad över var hur mycket alkohol man behövde dricka för att få lite sus i huvudet. Men börjar undra om det inte var för att jag hade käkat så mycket innan vi drog dit och t.o.m när vi var där så käkade vi pomfrittes  -  jag och carro ääälskaaar pomfrittes hahaa!
Men inget slår T.G.I Friday´s pomfrittes - nothing!   T.G.I Friday´s är deffinitivt käärleek asso  ;)  Men man blev skjussad hem igår i alla fall utav Therese som var ute och flummade på med Athra, tackar för de  ^^ 

Drog ju hem tidigt för att jag skulle och dansa men när jag vaknade var jag hes och kunde inte gå på ena benet, fick feetaastee sendraget under natten.. höll på att dööö! Så nope, blev inge dansande  :(  ville fan.. men samtidigt var det bara sååå skönt att få ligga kvar i sängen på en lördag och sova. Har inte gjort det på forever känns det som - KÄRLEK!

Men nu ska jag fixa mig lite, ska ut * igen.. blir en hektiskt helg det här *  till Stanleys fast med annat underbart folk idag men det blir nog en lugnare kväll, är inte så värst bra ekonomiskt ställd haaha. See ya  ;) 

SKO DOKTORN ÄR INNE!

Månadens fråga ( förutom alla andra som surrur i huvudet ) är:

  • vilka skor ska man skaffa sig ?


Vill verkligen ha nya skor och faktiskt så har jag utvecklats i min stil. Förut var det kängor eller skaterskor och nu är jag sugen på annat... någe helt annat faktiskt, så jag lägger upp några alternativ här som jag kommit att älska  (^^)

              

YES! Här har vi då:
Björn Borg / 
Sven. Sneaky Steve / Swap High. Björn Borg / Jerry & Zoo York / Metropolis.



Alla som känner mig på riktigt vet att jag aldrig skulle köpa ett par Björn Borg skor eller något med hans märke ( lång historia, ssk supporter - lhc tröja vid fel tillfälle.. just google it ) och detta tär på mig verkligen då att han kommit ut med så underbara skor * DAAYM!! *
Men i alla fall, sååå ledsen är jag faktiskt inte för jag råkade komma över Sneaky Steves sko-modell Swap High och den är väldigt lik ( i alla fall på bild ) Björn Borgs sko-modell Sven så där kan jag nog få som jag vill hehe * touché to moi *

Men ändå.. la upp den andra Björn Borg skon mest för att visa vilken slags stil jag även söker.. den lite mer snyggare, stilrenare skon och sedan la jag upp en bild på en säker gooding, favorit märket är ju dock DC  -  YES!  Men dessa skorna var ju alla grymt snygga  :) 

Alltså jag är nog en väldigt udda figur, känner mig lite som en kameleont - ena stunden väldigt rockig, andra väldigt stilren, tredje väldigt streetstylig - chooseee a siide got dammit*..... but I don't waaanaaaaxD  * niklas bryter ihop på sig själv *  hahaa, ser ni ? ser ni vad jag måste stå ut med hela dagen - MIG SJÄLV! * pust *

Men så jaaaa.. det är en liten önskan jag har, att få pengar för att köpa skor  ^^  Vill även köpa solbrillor * lite tidigt dock *, köks saker som tallrikar, koppar o.s.v, kläder och aah.. massa, massa mer men allt det får väääntaaa  :) 



Idag blir det i alla fall utgång med älsko Carolina på Stanleys.. har sånt jävla späckat schema så vi har bestämt att dra ut tidigt och att tillslut bli utkastade tidigt också så att jag hinner komma hem och sova inför dansen imorgon haaha.
Kanske inte riktigt så hemskt men något i stilen med tidigt i alla fall.. ska ju upp 09.00 imorgon så vi får se hur det går.

YF IZ LOOOVEEE!

Jahaap, så nu är man hemma da och ja - jag skriver faktiskt här * crazy sauce huh *
Vill orka skriva, vill skriva.. klarar jag det ? Inte fan alltid men jag kommer deffinitivt försöka  :) 

  • WITH GOD AND THE POWER OF COFFEE AT MY SIDE  -   I WILL PREVAIL!

Har ju faktiskt börjat dansa, professionellt också  -  crowd goes: what  (O.O)  -  eller en början mot professionellt i alla fall  :)  Jar börjat dansa på en Yrkes Förberedande danslinjeJ.A.M Dance Studio här i Södertälje!
... och jag ääälskaaar det! Först för att, well - de är dans! What's there not to love ( ? ) Jag mår underbart när jag verkligen får dansa, sen för att gruppen jag dansar i är fylld med underbara människor  <3  Massa sköna snubbar och snubbor som alla kan dansa och tillslut för att jag får testa på så mycket saker, jag är upptagen med dans liksom - det jag alltid velat vara!  ;D 

So yeaaah..  -  YF IZ LOOOOVEE!!



Hade idag ingen lärare på plats när vi skulle ha Jazzlektion så istället fick vi gå ihop 1 + 1 eller 2 + 1 och göra en JAZZ koreografi tillsammans som skulle vara 6 eller 8st 8.or lång * woow, dans snack *  men iaf, lite kul blev det ju när allt man gjorde ändrades och blev streetdance aktigt istället * jiiszees * jag är skadad p.g.a Jonas * YEAAJ * Haaha. Min lilla grupp på mig och två tjejer har gjort skönaste dansen  :)  Älskar den, det tråkiga är att vi bara hann komma på 3st 8.or men det ska nog gå fint  ;) 

Meenmen.. vet faktiskt inte alls hur det kommer sluta med den här bloggen.. vill verkligen skriva och alla ni som känner mig - ni vet att jag konstant har tankar och ideér ( som jag egentligen borde hålla för mig själv ) som ja vill dela med mig
så jag kommer i alla fall försöka att skriva här så gott jag kan  ;)  Ge mig gärna en liten kommentar för att veta att ni finns där ute så kommer det nog gå bättre, see ya later!


RSS 2.0