BILL KAULITSZ & TH IN MAH HEART!Liksom kolla, hur kan man inte bli inspirerad ?!!? Denne underbara ikon och hans älskade grupp Tokio Hotel ska jag se på torsdag ( kärlek ). Har gillat TH i flera år ( ända sedan några år innan dem blev kända i Sverige, då dem bara sjöng på tyska liksom och jag hatar tyska.. wierd va ?!!? ) och nu ska jag äntligen få se dem.. har inte lyssnat speciellt mycket på dem på sistone men sitter nu och gör det och förstår verkligen varför jag började gilla dem. Gillar dem fortfarande men nu är det mer än känsla utav att jag vill se dem bara :)

Sen alltså Bill Kaulitz ( sångaren ) han ser ju verkligen ut som en manlig ( tänk kille - kön, inte manligt utseende hehe ) Victoria Beckham!! Så JÄVLA snygg, plus att han har sån GRYMT cool klädstil! På bilden så är han modell för klädesmärket DSquared, jag säger bara woop-woop!


MAKE-UP ARTIST ( ? )

 

Sitter nu på www.internationalmakeupcenter.se och skumläser lite. Alltså fan va coolt det skulle vara att vara utbildad till make-up artist liksom. Lill syrran har alltid velat utbilda sig till det och jag har sagt att hon borde göra det, det räcker med undersköterskor nu i släkten hehe. Plus att jag är typ dö-kär i Petrilude på Youtube ( en kille som gör smink tutorials ) som gör världens grymmaste sminkningar + att han är mega snygg ^^

Liksom jag ser det som ett så spontant yrke. Man kan liksom frilansa, vara fast på ett ställe, göra strö jobb mm, och det är nog strö jobben som jag känner att jag är väldigt intresserad utav :) Nu är det ju dock MEGA dyrt vilket jag förstått sen första början! Kostar typ 29000;- för 10st veckor och 49000;- för 20st veckor ( 24000;- om man anmäler nu, eller 44000;- ) men skulle verkligen vara kul.

Dock får det bli något för framtiden ;)

RSS 2.0