HAPPY!!

Haajdiihooee..
It's Mr. Poooopiee!! 


Jag är GLAD - G.L.A.D idag  ;D 


Inte några extrema saker som hänt idag men liksom flyt och lyckokänsla existerar. Var på en intervju idag på Academic Resources vilket är ett rekryteringsföretag som hjälper folk att få jobb o.s.v så där var jag.. gick helt ok, sökt till lite receptionist jobb. Men det roliga var inte det utan det var en sak jag märkte när jag var på väg dit ( allt detta låg typ på fridhemsgatan i Sthlm ) och då såg jag ett litet café som heter: Muffin Bakery.

Niklas blir intresserad*

Efter det blev det intervjun.. sedan på hemvägen trallar jag förbi cafét för att se vad det är och det är ett café - ett café som specialiserar på muffins - ta daaa! Alltså och dem hade liksom dessa gigantiska á la "AMERIKATT"-STORA muffins vilket jag älskar  :)  Gick fram och köpte då det som är mitt favorit-choice vilket är äpple/kanel.  
Frågade samtidigt om dem behövde personal ( vilket dem inte behövde ) men jag bad ändå om chefens mail och nummer så nu i veckan blir det att ringa henne och förhoppningsvis få in en fot så att jag kan skicka mitt CV där jag kan få lägga in bilder på muffins som jag gjort för jag köpte deras äpple/kanel muffins och ah: they need a litle help. Deras muffin var typ en 4/10 för de var mer som sockerkaka medans min äpple/kanel är typ som en 9/10 vilket jag fått feedback om ( skryter inte här.. bara lite hehe )

Men det som nog gjort mig gladast idag är att jag imorse fick reda på att jag vunnit 2 biljetter till en förhandsvisning utav filmen FAME imorgon.. ett ord - YEAAJ! MIIHI! Såg reklamen för den på So You Think You Can Dance och ända sen dess har jag velat se den och nu får jag det - GRATIS, woohoo!

Men nu ska jag dra och dansa, see ya guys later  :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0