STATOIL IS THE SHIIAAJT!

Go kväll natt på er. Kom just hem.. drog ut med Carolina förut och satte oss vid Statoil, haaha det har liksom blivit "the spot" nu när man inte kan åka någonstans med bussarna heehe. Francy, Sebbe och några fler var även där så hängde lite med dem.

Det är sjukt hur man kan fördriva tiden med skit snack haaha, jag och Carro hade världens sjukaste konversationer och ändå sitter man och är döds-allvarligt när man pratar om det haaha. När vi senare satt själva och alla hade dragit så aatt vi bara och observerade hur dumma vissa poliser är, speciellt civila  -  om du åker i en bil, ha inte bara 1 civil bil.. alla känner igen den! Ställ dig inte och snacka med andra poliser helt öppet, ha inte på dig din jäkla uniform när du åker runt, ha iaf på dig en tröja för att täcka så att man inte ser att du är snut när du åker förbi.. liksom många fel haaha x) 

Menmen.. nu blir det att sitta och köra poker med Carro på msn medans jag sitter och trycker i mig jordnötsringar * underbart - inte käkat på hur länge som helst * och en stor mugg med Cola Light så klart  (^^) 

Kommentarer
Postat av: Peaches

Vad tycker du om size 0-modeller? Gå in på vår blogg och tyck till!

2008-07-04 @ 02:17:35
URL: http://iwonderyouwonder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0