NIKLAS WANTS IT, THEN NIKLAS... DOESN'T GET IT BUT HE WILL FIIIGHT FOR IT!

Att som kille, bjuda typ snickare eller whatever på en kopp kaffe.. är det fel ?


Alltså i mitt huvud så ringer det fel och det ringer typ rainbow-gay över hela skiten men asso, om jag vill ha en kopp kaffe så känns de fucked up att göra en endast till mig själv.. och känns som om att man borde erbjuda dem kaffe, just to be polite.

'cause I suuuree as hell know I ain't tryin to hit on them.

Meeeen.. i sommras när jag jobbade så kan jag svääraa på att jag levde i en porrfilm (DAAAYM!! What's up with me and all this porn shieet, sen när blev min blogg en sex blogg ?). Jag satt på jobbet alldeles själv (inte ens några boende, jag var bara där för att någon måste vara där) medans det var stekhett ute och en kille runt min ålder jobbade som snickare utanför.. och såklaart så skulle han ta av sig tröjan medans han jobbade: ooouuwhiiee, ser någon annan de här förutom jag  ?  HAHA! Men ah, jag var och frågade om han ville ha en kopp kaffe (denna gången, inte för att vara snäll hehe.. niklas har baktankar) och ah. Det gick skit bra tills vi började snacka om skola och han bara: ah, min flickvän går i den skolan också..

din vadå.. ? är du klar med koppen snart eller ?

HAHAAHA! Alltså jag svär jag blev förvånad efteråt över hur jag egentligen var.. Jag bara såg Eva Longoria från Desperate Houswifes framför mig och hur hon skulle gjort. WWJELD (What Would Jesus Eva Longoria Do ? ) fast tror nog att om jag kom ut i en bikini med citronsaft och isbitar på en bricka så skulle det nog bli liitee för uppenbart över vad jag ville haha  x) Men ah.. nu äre slut med detta dirty thinking. Eller ah, det kommer aldrig sluta.. men jag kanske ska spara på att dela det med er annars kanske ni tror jag är värsta horn dog.

Peace out!


Kommentarer
Postat av: Markus

Hehe ja Whoopi är skitcool! Jag fick tyvärr beställa en dubbeldvd... men till och med den är för tillfället slut så kommer få vänta lite :/

2010-01-14 @ 19:25:33
URL: http://bxb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0