TWISTAH!!

Bajs, bajs, bajs, bajs, baaaajs!
... avföring.


Kom just hem från Järna kulturnatt vilket lämnade mig helt fucked up twisted. Första gången vi körde så var det en helt grym publik som skrek och hade kul, det ända som var dåligt var att musik/ljus snubben satte lamporna på "ge-alla-ett-epilepsi-anfall-knappen" så jag fick dansa hälften av hela dansen i mörker och andra i direkt ljus mot ögonen.. men proffsig som man är så klarar man det  ;)

Sen andra gången då.. då skulle vi köra på hårt, publiken var större och vad händer ? Snubben satte på skivan 5 sek för långt fram vilket kastar mig helt ur fokus, jag stannar upp helt och får kasta in mig i mina robot rörelser i ett solo! Sedan ska vi fortsätta hela gruppen men jag var så fucked up att jag höll på att vricka ena foten i en vridnings-rörelse.. efter det så gick det dock helt ok men så skämmigt för hade liksom flera, flera styckna som var där för att kolla på mig och flera som inte hade sett mig dansa förut.. så blev lite dissapointed for real alltså   :(  och liksom I'm no diva som blir irriterad för ljus och sånt men hatar när jag själv gör bort mig. Blir så jävla less på mig själv, men men..

Nu sitter jag här redo att hoppa i säng, måste upp tidigare imorgon för att sopa undan en massa skit inför lördag, sen vid 15.00 dra till jobbet och jobba till 21.45  * yeaj, lite money i alla fall *

Jag måste även berätta för alla att jag gjorde cupcakes idag och dem såg skit grymma ut!  Jag råkade ta 50gr för lite smör i dem så dem blev som kakor vilket inte var lika gott men dem såg fett grymma ut i alla fall haha, så jag vet att nästa gång jag gör dem så kommer dem blir grymt najsiga  ;D  Lite chocolat-brownie muffins med choklad kräm på.. krämen på gjorde jag som vanliga svirvlar på vissa och som blommor på andra liksom med tippar o.s.v  :)  Så yeah, bilder kommer upp snart  ;D

Kommentarer
Postat av: Fia

http://www.marikas.se/larare/ordinarie/



Hon finns bland lärarna i länken. Där finns även Jonas ;-) Det va där på Marikas jag dansade för honom. Men Cherié har jag dansat för i många år, hon va min lärare på gymnasiet, plus att jag dansade för henne både på Balettakademien och Marikas, jag avgudar henne haha, hon är riktigt grym, och med hennes personlighet, så blir det helt underbart! Hon är riktigt omtyckt, och det märks på hennes klasser. De är alltid fulla!!!

2009-06-12 @ 09:19:40
URL: http://maximilian06.blogg.se/
Postat av: Fia

OK, i skolan dansade jag allt från balett till street med henne, men mest street. Det är ju det som är hennes grej... när jag dansade för henne på Marikas så gick jag på klack/jazz.. det va typ Puzzycat dolls stilen, med klackar, kläder och rubbet.. skitnice att få vara bara Fia för ett tag, och ta av mammarollen :-D Det ligger två filmklipp i min blogg därifrån, under kategorin "träning" ;-)

2009-06-12 @ 12:53:35
URL: http://maximilian06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0