SKANDAL..

Så, nu sitter man ätnligen vid "the-computer-of-love".


Hatar att sitta vid bärbara, finns ingen mus, mina filer finns inte där och det känns bara obekvämt, usch.
Men men, ishockey matchen var ju på både gott och ont. Vi vann! 3 - 1 mot AIK så det var ju förjävligt skönt, fortsätt så grabbar, även om ni spelade som jävla krattor. Vi vann ju inte för att vi var bra precis, vi vann för att AIK var sämre..

Men 3 poäng är ändå 3 poäng så då får gärna alla andra lag vara sämre..

Det tråkiga dock som drog ner stämmningen ganska drastiskt var ju de 15 - 20 ( man hör om siffror med 10 - 15 till 20 - 30.. jag skulle satsa på det först sagda ) jävla råttor från AIK's supportrar som kommer in på vårat klackområde och börjar härja, skrämmer ihjäl ( barn stod och grät och skakade av räddsla ) små barn och om inte de vore de värsta så sparkar dem t.o.m små flickor.. SMÅ FLICKOR!!! Jag har hört om hur 1 - 2 st flickor i åldern runt 8 blivit nersparkade..


ÄR DET SÅNT NI I AIK VILL BLI ASSOCIERADE MED ?!!?
Ni som kom dit är fan skam för hela människosläktet..


Sen är det en jävla skam att det tog hela 3 - 3 MINUTER för väktare att komma till klacken.. va fan har man anlitat er för ?!
I början så kryllade det av er sen när man behöver er så finns ni inte till. Men detta måste väl ändå vara allt ? 
NEJ! Inte bara blir ett par SSK supportrar avstängde från matchen för att dem FÖRSVARAT klacken mot AIK idioterna utan dem som även kom till oss och började bråka fick även gå tillbaka till sitt bortastå och fortsätta se matchen.. VAD ÄR DE FÖR JÄVLA STIL ?!!?  Liksom vad säger det om inte: det är ok att slåss.

Tycker det är så jävla dumt liksom snälla.. sen har jag hört * säger inte att det är sanning * att när SSK supportrar försökt berätta hur allt gått till så har det sagt något liknande budskap som: Jag bryr mig inte om vad ni säger, ni är inget att lyssna.. VA ?!! VAAAA?!?!  Vem ska man annars lyssna på, det var ju fan VI som stod där.. det var VI och våra nära och kära som utsattes för fara.. KLART SOM FAN ATT NI SKA LYSSNA PÅ OSS!

Undrar bara ibland hur vissa personer tänker alltså.. skandal, skandal - en säker skandal.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig fullkomligt! Vilka j*vla idioter! Var inte där men såg matchen på tv. Såg dig och din kusin när SSK gjorde 2-1! Ni såg minst sagt glada ut! Kul att de vann!

2009-03-16 @ 19:43:31
Postat av: Niklas

Mmm.. vissa människor skäms man ju för.

Jasso ? ;D Kul där att man blir igenkänd haha OCH att du t.o.m vet att vi är kusiner ;p



Är du våran stalker eller ? Borde vi vara rädda haha ;)

2009-03-17 @ 00:47:48
URL: http://longlivethe90s.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Sorry, glömde skriva att det bara är jag....fröken Anna-Lena! Ingen stalker här inte bara en liten lärare....inte ett dugg farlig.

2009-03-17 @ 21:29:59
Postat av: Niklas

Jahaaa andas ut haha ;p

Men kul iaf :)

2009-03-17 @ 23:37:01
URL: http://longlivethe90s.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0