SSWOOOSCH!!!

Veckan går snabbt här asso..
Imorgon är det redan onsdag, känns som om att det borde vara måndag liksom.


Bilder finns uppe nu i alla fall från kryssningen.. hade över 300 bilder men bestämde att inte lägga upp precis alla haha.
Dem finns att hitta på bdb  ( tryck på bilden i förra inlägget om kryssningen ).
Usch ska jobba imorgon just därför känns det som om att veckan går för fort, ville chilla lite innan man började jobba men ah, nu blir det 2 dagar av jobb ( hade önskat 5 men ingen kunde ge sina pass ) så får se hur det blir. Kväll imorgon och dag i övermorgon så ska se om man inte kan göra något med kompisarna på torsdag.. Carro snackade om fika :)

Var annars grymt på att plugga nyss men nope - tänkte skriva en bokrecension men kommer inte ihåg vad det var jag skulle skriva: recension, analys o.s.v. Det är ju olika skrivsätt så ah, vill inte skriva och sen få ändra allting. Men påbörjade i alla fall 1 läxa där ja skulle skriva lite om samer. GAMMAL LÄXA! Haaha * Tessi får ångestxD 

Måste bara få visa en bild som jag är så stolt över.. våran kyl på båten.


Var så stolt över den.. proppa igen avloppt med papper så att det iskalla vattnet som du sedan häller där i inte sipprar igenom.. FAN att man inte kan skriva sånna här uppfinningar i CV:T HAAHA!

Kommentarer
Postat av: Therese Ring

ja, gammla läxor ger mig ÅÅÅNGEST!!!!!!!!!! hahahha :D eller ja..läxor överhuvudtaget och så sitter DU med typ en 2års gammal läxa.....då snackar vi ÅNGEST!

2009-02-25 @ 01:04:19
URL: http://theeresering.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0